Reklama

MMS - Jim Humble

... (Čt, 2. 2. 2017 - 14:02)

"Co tím básník chtěl říci"! O někom, koho ani nezná, říct, že je blázen? Nebo snad, že má IQ tykve? Nic hysterického tam uvedeno není! Pouze pravda! Vštípivost paměti, schopnost reagovat, logické myšlení, to by přece psycholog poznal, podle testů ne?! Otázek je tam mnoho. A ty jsou pak následně vyhodnoceny. Kdyby tam byla odchylka od normy, doporučil by další postupy, nebo trénování paměti! V případě iracionálního myšlení, bludů, by určitě poslal k psychiatrovi! Připisovat zde někomu duševní diagnózu je opravdu troufalost! Nemyslím to vůbec hystericky, ale slušně, naprosto upřímně a otevřeně!

podle (Čt, 2. 2. 2017 - 14:02)

Každý svého štěstí,...těch hysterických !!!!, by to možná terapeuta chtělo.

To je fakt! (Čt, 2. 2. 2017 - 12:02)

Každý svého štěstí, "zdraví" strůjcem! Chce to hlavně pozitivní myšlení! Já to vím! IQ mám zcela v pořádku, dokonce i mírně v nadprůměru! Snad proto si to tak moc beru, a není mi to jedno!
Bez injekcí, nebo infuzí, se raději za každou cenu obejdu! Jinak, dle neurologa, včetně MRI a EEG, vše v normě. Zatím. Pouze sinusová tachykardie a mírný prolaps mitrální chlopně na kardiologii. Psychologické testy a logické uvažováni-zcela v normě! Holt, nikdo nejsme dokonalí! Já mám od dětství fóbie z injekcí! Někdo se zase třeba bojí létání, myší, pavouků, lidí apod.! Jako blázen si tedy nepřipadám! Jen ten život se naučit přijmout takový, jaký je! I když, někdy je to hodně těžké!

bába (Čt, 2. 2. 2017 - 12:02)

Na Prothazin se určitě...Moc nechápu, proč se spoléháte na to, že vám někdo bude něco nabízet, myslet za Vás. Jste snad svéprávná, recenze na psychoterapeuty si najdete na netu a žádanku na imunologii Vám vystaví na Vaše přání praktik.

bába (Čt, 2. 2. 2017 - 12:02)

Na Prothazin se určitě...Stará babská rada - 0,3 dc piva ohřát na 42-45 stupňů, přidal lžíci medu. Vypít před spaním.

Zamyslet se, PROČ nespím. Špatné myšlenky? Zelený (i černý) čaj po 16té hodině? Káva? Hodně vitamínu C? Večeře po 19 hodině? V ložnici vyšší teplota než 18 stupňů? Vyšší fyzická aktivita po 19 hodině? Spaní odpoledne?
Dále se zkuste zamyslet, co by se stalo, kdybyste léky nevzala. Asi se budete do svítání převalovat, nevím jak fyzicky náročnou máte práci, ale po jedné noci bez spánku se tělo obejde. Myslíte, že byste probděla i druhou noc?

A (Čt, 2. 2. 2017 - 12:02)

což takhle přímo melatonin-hormon spánku?

Jox (Čt, 2. 2. 2017 - 12:02)

Léčitel je VŽDY pomoc naprosto iluzorní... Vždycky šmejd. Rozdíl mezi šmejdy je snad jen v tom, že většina z nich to o sobě ví, a ti ostatní to jen tuší :-D

alternativec (Čt, 2. 2. 2017 - 12:02)

Na Prothazin se určitě vyvíjí časem velká tolerance! Vedlejší účinky Promethazinu nejsou nijak zanedbatelné! Zkraje pomáhala půlka tabletky, pak jedna, nakonec ani 2 PROTHAZINY na noc! Jednou ani 3 tablety PROMETHAZINU nezabraly na spaní vůbec! Pokud se toto antihistaminikum bere pouze na spaní, vzniká rychle tolerance! K vedlejším účinkům patří, bohužel, i zánět jater, poruchy krvetvorby, tachykardie, subfebrilie. Dokonce se objevují i paradoxní reakce, jako nespavost. Je po něm pěkně vyschlo v krku! Proto ta výměna za Stilnox! Ten není takový dryák! Ale máte pravdu v tom, že jedno, ani druhé, neřeší příčinu problému! Neurol před návštěvou zubaře by mohl pomoci. Když ho nemám, tak třeba meduňkový čaj, třezalkové kapsle. Máte zkušenosti s psychoterapií? Nikdo mi tuto možnost totiž ani nenabídl. Souhlasím, že i zdravé a správně ošetřené zuby, jsou základem zdravé a správně fungující imunity a psychiky!

? (Čt, 2. 2. 2017 - 11:02)

je léčitel a léčitel!...Zase nějaká legrace?
"Seriózní alternativní poradci tu jsou také! Ti právě mají ten SENZITIV IMAGO 530 a Quantum!"

To snad nemyslíte vážně.

Míla (Čt, 2. 2. 2017 - 11:02)

Mílo, ne Neurol, ale i...Stilnox je návykový. Pro citlivého jedince silně návykový.
Můj příspěvek spíš směřoval tam, že by bylo vhodné se zklidnit celkově. Což Prothazin neudělá. Neurol by mohl na začátku pomoct. Nebo Xanax SR 0,5 mg. Alespoň před podáním injekcí, bez kterých se při léčbě imunity neobejdete. Stejně jako si vzít 0,5 mg před trháním zubu.
Jste vyděšená, ale vy se plácáte v bludném kruhu. Dokud nebudete zdravá, budete mít narušenou psychiku, spát nebudete a dokud budete mít narušenou psychiku, vaše zdraví, imunita se vám nezlepší.

Ono (Čt, 2. 2. 2017 - 11:02)

je léčitel a léčitel! Tady po Praze je jich jak naseto!!! Seriózní alternativní poradci tu jsou také! Ti právě mají ten SENZITIV IMAGO 530 a Quantum! Ještě používají F-scan a plasmový generátor RPZ 14.
Šarlatánů je všude dost! Hlavně tady v Praze! Funguje zde i kineziologie ONE BRAIN.

... (Čt, 2. 2. 2017 - 11:02)

Nejen Neurol...

Míla (Čt, 2. 2. 2017 - 11:02)

Ještě pro zajímavost....Docela upřímně by mne zajímalo, kolik za ta vyšetření a za vitamíny zaplatíte. Nevím odkud jsme, ale nepřemýšlela jste o léčiteli?

alternativec (Čt, 2. 2. 2017 - 11:02)

Mílo, ne Neurol, ale i Prothazin-sedativní antihistaminikum. To už ani nezabírá! A pak, že PROMETHAZIN 25 mg, je nenávykový!!! Šetrný je i Stilnox. Nejsem žádný narkoman! Pozor!

Míla (Čt, 2. 2. 2017 - 11:02)

Ještě pro zajímavost....QUANTUM a SENZITIV IMAGO ??? To si snad děláte legraci.

alternativec (Čt, 2. 2. 2017 - 10:02)

Ještě pro zajímavost. Přestože beru dost doplňků stravy, na alternativním přístroji QUANTUM a SENZITIV IMAGO, mi vyhází silně patologicky snížený vápník, středně patologicky céčko i déčko, K a některá béčka! Vše v dekompenzaci! Prý si tělo ty vitaminy neumí vstřebat, středně patologicky zhoršená střevní propustnost a snížená žaludeční absorpce! Myslíte, že paní Ing. Bláhová by zjistila třebas parazity? Moc mi to nejde na rozum, když nevolnostmi netrpím, ani častými průjmy! Ale možná to částečně "maskují" i ty prášky na spaní. Působí, krom toho, i antiemeticky a obstipačně-proti nevolnostem. Denní dávku rozhodně nepřekračuji a beru pouze a jen na spaní! Ta snížená buněčná imunita a vysoké GMT mě vážně znepokojují! Do toho ten zánět pod zubem!

Míla (Čt, 2. 2. 2017 - 10:02)

Ty pracuješ na onkologii...Paliativní léčba je tak známý pojem, že nechápu, že o tom nic nevíte - jako Alternativec. Stačí zadat do vyhledávače.
Ale týká se to především onkologických pacientů.
Ve vašem případě je dost jasné, že alternativa vám nijak nepomohla, takže by nebylo od věci se domluvit s praktikem, aby vás poslal na imunologii, tam už by si s vámi poradili. Myslím, že injekcím se nevyhnete, jestliže se jim chcete vyhnout, je to vaše volba.
Ale váš stres, to si uvědomte, vám ničí spánek a zdraví. Psychické zdraví se vždy odráží v tělesné rovině. Měla byste se spíš zamyslet, nad braním nízké dávky Neurolu (je návykový, takže jen omezenou dobu!), než do sebe rvát léky na spaní, také návykové.

alternativec (Čt, 2. 2. 2017 - 10:02)

Takhle bych fakt nikdy skončit nechtěl! To se přiznám zcela otevřeně!!! Znal jsem jednu mladou paní, co jí trhali zub. měla v ústech afty a následně zemřela na rakovinu! Já trpím recidivujícími afty a opary, mám oteklou dáseň a zánět pod zubem! Nejspíš to bude na resekci! Nechci s tou mou buněčnou imunitou blbě dopadnout!!! Jsem také poměrně ještě mladý, střední věk! Antihistaminika, nebo hypnotika na spaní, také drancují játra! Tyto léky beru střídavě několik let denně! bez nich bych vůbec nespal.Takže, svým způsobem, také paliativní léčba! Navíc, sedativní antihistaminika způsobují xerostomii- sucho v ústech, takže rychlejší tvorbu zubního kazu! Proto se zajímám silně o alternativní medicínu! Infuze céčka a injekce s vitaminem D, kterého mám i kriticky málo, v květnu 2016 -25 mikromolů na litr, fakt nedám, ani omylem! Pokud je někdo přímo ze zdravotnictví, ať mi sem dá upřímnou radu, jak se vyhnout, i do budoucna, závažnému onemocnění! Děkuji.

no jo (Čt, 2. 2. 2017 - 10:02)

Ty pracuješ na onkologii..."A co je to vlastně ta paliativní léčba, že se tak hloupě ptám?"

To je léčba těsně před smrtí, kdy se již neléčí aktivně příčiny, ale zmírňují se projevy, jako bolest ap.

alternativec (Čt, 2. 2. 2017 - 10:02)

Ty pracuješ na onkologii jako lékařka, zdravotní sestra? Prý ještě existují infuzní terapie s vysokodávkovaným vitaminem C-15 gramů v jedné dávce! dále se píchá vitamin D intarmuskulárně. Injekcí se bojím. Mám velmi oslabenou imunitu, záněty, opakovaná ATB. Navíc nespím, a tak každý den prášky na spaní! Pochopitelně, bere vitaminy z lékárny, ale ty se prý moc nevstřebávají, tak ze 16%! Injekcím se chci stůj co stůj, vyhnout! Ale jíst mi chutná! Až na ty stálé teploty a záněty! Mám i zhoršenou funkci jater! Tak to, babo, raď! Ale to mms si, myslím, je dobrá alternativa. Mám prokázanou buněčnou imunodeficienci, se kterou se nikde neléčím! Beru C,B,D,K,E perorálně! Každou chvíli opary,afty. Čeká mě nejspíš resekce zubu, od kterého mě bolí hlava! Asi si to raději moc nebrat, co!
A co je to vlastně ta paliativní léčba, že se tak hloupě ptám?
Já znám léčbu kurativní-příčinnou!To mi dává smysl. Moc mě zajímá tento pojem. Děkuji.

Reklama

Přidat komentář