Reklama

Být ženou je těžší!!!

V. (So, 14. 5. 2011 - 22:05)

Jo jo, no na to vyhazování...No, nemáš zač, ano jsem v tvém věku, ale bohužel si tím rozumem připadám o hodně starší a vždycky jsem byla. Snažím se na vše dívat s odstupem, taky se to nauč. A doma to zkus nějak urovnat, bo z toho platu sám platit podnájem, to je nic moc, ale ženskou na to nabalit můžeš, nějakou dychtící po majetku ;-)

Jiří (So, 14. 5. 2011 - 22:05)

Já vím, druzí mají toto a...Jo jo, no na to vyhazování z baráku už taky došlo, nemám totiž ani ty vztahy v rodině zrovna nejlepší. No tak díky za názor ženy snad nejsi o moc starší než já, protože tyhle rady mi většinou dávaly ženy padesátnice a to si myslim při vší úctě by mi moc nepomohlo, protože ty mají trošku jiný pohled na život než holky v mém věku.

V. (So, 14. 5. 2011 - 22:05)

No tak díky za podporu, já...Já vím, druzí mají toto a tamto, ale taky se zamysli nad tím, jak k tomu dospěli, mají prachy od rodičů, nebo pracují pro nejistou společnost, nebo si půjčili prachy? Vždycky když slyším takový názor, tak se musím pousmát - vlak ti neujíždí. Podívej se na Gotta, v kolika můžeš být otcem. To spíš ženám, pokud chtějí mít děti. Jak říkáš, takové "pipiny" nestojí za to, pokud se dívají jen na majetek a peněženku. Takže nevyšiluj, pokud tě matka nevyhazuje z baráku!

Jiří (So, 14. 5. 2011 - 22:05)

Víš kolik je takových...No tak díky za podporu, já jen jak to vidim kolem sebe prostě chlapi kluci v drahejch autech, na motorce a kolem těchto plno holek, který je chtěj, nechápu kde na to ty lidi dnes berou, žiju ve středních Čechách ne moc daleko od Prahy, na svou felicii jsem šetřil dva roky a to jsem bydlel a bydlim u rodičů, ještě když jsem dělal střední, tak většina holek u nás otevřeně klidně řekla, že o kluka bez auta by si neopřela ani kolo, bylo mi z toho tenkrát hodně blbě a řekl jsem si, že dokud nebudu mít vlastní, tak se o žádné holky nebudu snažit, pak jsem si řekl, když jsem vyděkával, že dokud nebudu mít trochu slušněj plat, alespoň 15 a více čistýho, tak na ty pipiny taky budu kašlat, protože bych stejně neuspěl, jenže jsou v tom i jiné věci, jsem samotář a stydlín atd., takže jsem to takně jak dočasně zabalil, jenže těď si uvědomuji, že mi ujíždí vlak a že bych mohl skončit doživotně sám.

V. (So, 14. 5. 2011 - 21:05)

Jsem závislý na...Víš kolik je takových lidí jako jsi ty? Toto vůbec není známkou neúspěšného člověka. Vždyť to máš dobře promyšlené. Osamostatníš se v okamžiku, až budeš mít partnerku. Každý přispějete. A tak to má být. V dnešní době i žena se potřebuje cítit být potřebná. Mít možnost přispět do domácnosti. Nemusí to ležet jen na muži. A je to i z toho důvodu, když jí bude patřit část, nemůže ji chlap vyhodit jen tak na ulici. 12000 zase není špatný plat, sám vidíš, že když to spojíš s platem patky, tak se s tím dá vyžít. Tzn. když to spojíš s platem potencionální přítelkyně, zase to jde. Neblázni.
Řeknu ti to tak, můj bývalý se právě ve tvém věku osamotatnil a zadlužil se na X let dopředu hypotékou. Bohužel pracoval u soukromníka, který mu začal dávat poloviční plat a on se začal zadlužovat víc a víc. Ty jseš na tom relativně dobře. Co by jsi chtěl? Jseš dost mladý na to, aby jsi šel studovat VŠ. Já jsem ji dělala a to jsem vydělávala jen 6000,- (práce částečný úvazek).

jiriku (So, 14. 5. 2011 - 21:05)

jak nejsi soudny, dneska dela vysku kazdy blbec i ja. proc ne ty , moc se podcenujes, udelej si kurz nebo ja nevim, ja jsem taky pesimista, ale snazim se , tys uz si to zabali a tak bude tvuj zivot vypadat

Jiří (So, 14. 5. 2011 - 21:05)

Jsem závislý na rodičích(matce) především po strámce bydlení, zadlužený nejsem, vždy jsem vydělával max 12000 čistého, boužel na to abych šel studovat VŠ nemám, na to jsem dost soudný, nabídky na vyšší výdělek jsem měl, ovšem neuspěl jsem ve schopnostních testech a neměl dostatečně silnou protekci prorazit.

V. (So, 14. 5. 2011 - 21:05)

Ano nechtěj vědět, jak se...V klidu, podívej se, je pořád lepší být finančně závislým, než-li nezávislým, ale zadluženým na několik let dopředu - pokud tím finančně závislým nemyslíš zrovna nějakej dlouhodobej dluh, třeba.
Víš proč jsou druzí "úspěšní"? Protože umí udělat ze svého neúspěchu přednost.

Jiří (So, 14. 5. 2011 - 21:05)

Tak to mě zajímá,...Ano nechtěj vědět, jak se cítím a povídat o to nechci promiň, líný nejsem já se možná spíš bojim to změnit. Být 26letým nepolíbeným panicem, více méně stále finančně závislým totiž neni něco, čím by se člověk chtěl chlubit a nejhorší je vědět, že stav po pracovní a tím i finanční stránce nelze změnit, protože už se o to pokouším několik let a úspěšný nejsem a ženy nechtějí neúspěšné muže.

V. (So, 14. 5. 2011 - 21:05)

Ano asi máš pravdu, no o...Tak to mě zajímá, povídej!
Každý jsme silní natolik, na kolik se cítíme. Pokud to chceš změnit, jdi do toho, nebuď, promiň, "líný"!

Jiří (So, 14. 5. 2011 - 21:05)

Ale tož, Jiří, nebuď tak...Ano asi máš pravdu, no o tom mám právě pochyby, že bych pro nějakou jím mohl být, ono je to totiž o povaze a psychyce a schopnostech a ta moje není pro tuto dobu stavěná. Ženy které bych miloval by bohužel asi nemilovaly mě a já to chápu a bojim se, že nemam dost síli, vůle a schopností to změnit.

V. (So, 14. 5. 2011 - 21:05)

Na chválu zrovna zvyklej...Ale tož, Jiří, nebuď tak pesimistickej! V tomto státě je snad šťastné jen minimum lidí, každý se dnes musí ohánět, aby vyšel, a i ženatí muži či vdané ženy se mohou cítit ve svazku víc osaměle, než bys tušil.
Uvidíš, pro nějakou budeš tím vysněným princem!

Jiří (So, 14. 5. 2011 - 21:05)

Jj., nemáme si co...Na chválu zrovna zvyklej nejsem...., bohužel každý máme nějaký problém a ten můj je takový, že se již vnitřně smiřuji s tím, že nebudu úspěšný princ na bílém koni, po kterém žena dneška touží a že mne možná čeká jen samota, dřina a smrt ve státě a životě ve kterém nejsem šťastný:-(

V. (So, 14. 5. 2011 - 20:05)

No já bych klidně...Jj., nemáme si co závidět.
A to co umíš je výhodou a nějaká to ocení, uvidíš?
Hlavně jestli nejsi ten typ, který uvaří, a ženská mu to musí ještě týden chválit.

Jiří (So, 14. 5. 2011 - 20:05)

Dominiku ty jen striknes a...No já bych klidně stříknul, kdyby bylo do čeho:-), jenže není a vařit dávno umim, stejně jako jiné věci a přesto mi to partneku nepřineslo. Ženy to mají v mnoha věcech těžší než muži, ovšem v mnoha věcech zase naopak.

Taky to zkusím (So, 14. 5. 2011 - 14:05)

Dominik, Dominik,
ten z...Dominiku, niku, niku,
před ženami hledej cestu úniku ;-)

!!! (So, 14. 5. 2011 - 13:05)

Dominik, Dominik,
ten z tédle diskuze rač unik:-))))

Ilona (So, 14. 5. 2011 - 13:05)

Dominiku ty jen striknes a tvoje prace na diteti je dokoncena a podivej se na zenu jaky musi mit nervy a vydrzet vsechno a bolesti a co ty,ty páne tvorstva!Mate vsechno jednodusi tak by ste se meli vy o zeny s laskou se starat a naucit se varit a ne vsechno zena!!

dominiku, (So, 14. 5. 2011 - 12:05)

jestli tě to téma irituje, proč zde být? Téma je jasně dané, ne?

dominik (So, 14. 5. 2011 - 12:05)

Dominiku, potřebovat bych...Paměť tě asi dost klame, protože muži se podílí na životě stejnou měrou jako ženy, jenom s tím rozdílem, že ženy si děti přivlastňují.
Ten" pán tvorsta" měl v příspěvku pouze provokativní charakter jako reakce na ten spolek stěžovatelek, zřejmě s matnou svatozáří nad hlavou.

Reklama

Přidat komentář