Reklama

Pánské punčocháče

Filip (Ne, 7. 8. 2016 - 11:08)

Proč je také nosím? Relaxační jemné punčocháče 15 a 20 den jsou příjemné na nošení a také dobrou prevencí před vytvářením křečových žil. Je pozdě čekat až se křečové žíly objeví a pak muset podstoupit operaci nebo navlékat kompresní punčochy. V horkém počasí i za slabého vánku mám dokonce pocit, že se nohy pod jemnými silonkami chladí.

Bit (So, 6. 8. 2016 - 16:08)

Přesně tak,souhlasím s...také jsem to praktikoval, jezdíval jsem hodně po nocích a takhle jsem si dělal pohodlí, je to výborné (pokud ovšem se mnou jela nanejvýš manželka).

Karboš (So, 6. 8. 2016 - 07:08)

Nejen do letadla ale i do...Přesně tak,souhlasím s tebou.Včera jsem jel po ránu do Plzně a bylo docela chladno tak jsem měl stahovací silonky a sundal jsem si v autě kalhoty a jel jsem jen tak,bylo to něco úžasnýho,nic se nikde nemotá ,nepřekáží.Budu to praktikovat více.Nosím od Knittexu s elastanem 8 %.

Bit (So, 6. 8. 2016 - 05:08)

Podpůrné punčochy do...Nejen do letadla ale i do auta. Jedu-li delší vzdálenost a nevezmu-li si stahující punčocháče po jízdě si připadám jako bych to šel pěšky jak mě bolí nohy. Punčocháče nemusí stahovat moc, stačí 3 až 5 % elastanu v úpletu, bez problému se snesou i v létě.

Petr (Pá, 5. 8. 2016 - 19:08)

Cristiano Ronaldo nám bez...Podpůrné punčochy do letadla = ideální věc

Milan (Pá, 5. 8. 2016 - 12:08)

Cristiano Ronaldo nám bez problémů předvedl na letišti, že kraťasy a relaxační punčocháče jsou pro zdravé nohy praktické a pohodlné. Žádné pozdvižení se kvůli tomu nekonalo.
http://hosieryformen.blogspot.cz/2016/06/portugal-ace-cristiano-ronaldo-spotted.html
Je to jenom další povzbuzení pro následovníky, kteří mají obavy z reakcí některých lidí. Zvláště mladí sportovci se tak mohou odvolávat na svůj idol. Jen víc takových dobrých příkladů.

(Pá, 15. 7. 2016 - 06:07)

Já je nosím kdykoliv je chladno a i teď v červenci ,jinak si je beru na noc místo pyžama protože nesnáším jak se nohavice od pyžama hrnou nahoru a nohy mám holé a je mi zima.V zimě je nosím pořád protože mi maminka mi říkala pořádně se oblékej,no tak to dělám a je mi dobře aje příjemný pocit je nosit.

miro (Čt, 14. 7. 2016 - 16:07)

Pred pár rokmi sme boli na dovolenke v Dánsku. Bolo tam naozaj chladno a moja žena mi dala svoje silonky, aby som si ich obliekol pod nohavice. Veľmi som neprotestoval, pretože bola naozaj zima a odvtedy si ich v chladnom počasí niekedy obliekam. Vie to o mne napríklad aj moja svokra. Boli sme tam v zime na návšteve a moja drahá polovička sa musela pochváliť ako sa o mňa vzorne stará a že mám oblečené jej pančucháče pod nohavicami.

Filip (Čt, 14. 7. 2016 - 12:07)

Prakticky postreh od more -...Také jsem si u moře užíval. Nohy je třeba mít oholené a po pobytu na pláži si je namazat krémem. Večer když jsme šli s přítelkyní po promenádě a foukal přímořský vítr byl to v jemných silonkách 15 den příjemný chladivý pocit.

Karboš (Út, 12. 7. 2016 - 20:07)

Jednou jsem o problému mluvil se zdravotní sestrou už v důchodu a dala mi radu.Žádné ponožky ani podkolenky ani punčochy ale punčocháče,protože ty mají stahovací účinek po celé délce nohy a např. podkolenky mají lem nad lýtkem a stahují v místě kde to není žádáno.Můj děda si vázal nohy elastickými obvazy protože celý den stál na nohou jako číšník.Já mám také povolání kde stojím a chodím stále celý den a po vysvětlení jak a co používat je fakticky lepší nosit ty punčocháče,možná to stále někdo nepřijímá ale za deset let to bude standartní oblečení na pánské nohy jako dnes na dámské.A když se tu najde někdo kdo tomu ani za mák nerozumí tak at´do toho tolik nekecá,taky na něj dojde.Mě je 58 let.

Petr (Út, 12. 7. 2016 - 18:07)

Křečové žíly jsou daní...Pro někoho bude stejně představa muže v punčochových kalhotách nepředstavitelná i přes to, že se přímo pánské punčochové kalhoty vyrábí.

Drvoštěp (Út, 12. 7. 2016 - 11:07)

Počkej až budeš mít...Křečové žíly jsou daní za vzpřímenou polohu člověka. Tok krve v dolních končetinách směřuje proti působení gravitace a uvádí se do pohybu působením práce svalů, které při dlouhém stání, sezení nebo nedostatku pohybové aktivity neplní svou úlohu. Komprese patří k nejstarším preventivním i léčebným metodám. Kompresivní punčochy patří k dlouhodobé léčbě již vzniklých křečových žil. Jsou pevnější a působí tlakem na jednotlivé části končetiny, ale nejsou příjemné na nošení. Jako prevence proti vzniku křečových žil mohou být relaxační punčochové kalhoty nebo podkolenky, které masírují nohy, zlepšují tok krve a tím předcházejí vzniku varixů. Tyto punčocháče jsou podstatně slabší, pohlednější a docela přijatelné pro jejich nositele – ženy i muže. U nás se jejich výrobou zabývá hlavně firma Aries. Nedivte se proto, že i muži, kteří jsou prozíraví, oblékají punčochové kalhoty.

Petr (Po, 11. 7. 2016 - 13:07)

je spíš muž, který si...Co pak musí být muž který používá při problémech s prostatou vložky nebo pleny ? Že by ženská nebo mimino :-) I já nosím podpůrné punčochy na doporučení lékařky a jako debil si fakt nepřipadám

Karboš (Po, 11. 7. 2016 - 10:07)

je spíš muž, který si...Počkej až budeš mít problémy s hohama a doktoři Ti doporučí stahovací punčochy a nebo punčocháče,já je musím nosit a DEBIL nejsem,je vidět rozdíl když je dva dny nemám jako teď v těch horkách.Nohy bolí, natékají a už čekám až se ochladí abych si je mohl vzít.Jednou taky poznáš co to je.

Debilem (Po, 11. 7. 2016 - 10:07)

Zas se ozval debil...je spíš muž, který si obléká punčocháče. Ten musí mít zcela vymetenou mozkovnu.

(So, 9. 7. 2016 - 18:07)

Prakticky postreh od more -...Jednou jsem měl takový nápad nebo myšlenku,jestli pak by se člověk opálil když by měl na sobě punčocháče,třeba nějaké světlé.Nezkoušel to někdo ?

Jirka (So, 9. 7. 2016 - 05:07)

Prakticky postreh od more - po opaleni/mirnem zarudnuti kuze pusobi tenke silonky (Bellinda resist) super chladive, odstfanuji svedeni kuze a mirne pripaleni neni skoro citit. Spim v nich a je to prijemna uleva.

Ben (Ne, 3. 7. 2016 - 05:07)

Vyzkoušeli by jste i...nevyzkousel a nohy mám jedině oholené , za prvé je to strašný když máš chlupy pod puncochama a za druhé kdo jednou zjistí jaký je to pocit punčošky na oholenych nožkách tak už nikdy nebude chtít jinak

Bit (Ne, 3. 7. 2016 - 05:07)

Nohy si neholím, nemám je příliš chlupaté a punčocháče nosím převážně tmavých barev a od šedesáti DEN výš, bavlněné, akrylové apod.

ja (So, 2. 7. 2016 - 21:07)

Vyzkoušeli by jste i punčocháče ve spreji...A chci jse optat když nosite punčocháče máte oholené i nohy předem děkuji za odpověď..

Reklama

Přidat komentář