Reklama

Pánské punčocháče

Karboš (Po, 22. 8. 2016 - 15:08)

Ahojte, potreboval by som...Jednoduchá rada,řekni že jsi byl u doktora dostal jsi doporučení abys je nosil a je to podle mě vyřešené.Přednější je zdraví než nějaký názor ženské která o tom asi nic neví .Já jsem to taky tak udělal a ukázal jsem jak je mám na sobě a bylo to pochopené raz dva

Petr (Po, 22. 8. 2016 - 13:08)

http://www.aries.eu/comfort/puncochove-kalhoty/formwell-support-70-puncochove-kalhoty.html
Tyhle mi doporučila prodavačka protože pánské zrovna neměla a můžu říct že při unavených nohách jsou mně příjemné a v zimě i zahřejí. Takže je nosím i v chladnějším počasí ke kraťasům a každý mi může trhnout nohou.

Drvoštěp (Po, 22. 8. 2016 - 12:08)

Ahojte, potreboval by som...Lékařka jistě ví co dělá. To co Ti předepsala jsou pouze podpůrné punčochové kalhoty, které zlepšují krevní oběh a jsou účinnou prevencí proti tvorbě křečových žil. Jsou docela pohodlné na nošení. Pokud je nebudeš používat jako prevenci, tak později budeš muset jít na operaci nebo nosit kompresní punčochy, které už jsou daleko méně příjemné. Měl bys to takto své přítelkyni vysvětlit, co je pro tebe lepší.

Alex (Po, 22. 8. 2016 - 11:08)

Ahojte, potreboval by som poradit. Mam 20 rokov a zacal som mat problemy s bolestami noh a objavili sa mi male krcove zili. Lekarka mi prespisala kompresivne silonky telovej farby presne tieto http://www.aries.eu/sk/comfort/pancuchove-nohavice/panske-pancuchace/avicenum-goldwear-70-panske-pancuchove-nohavice.html s tym ze ich musim nosit celorocne. Teraz neviem ci to mam povedat svojej priatelke alebo to tajit lebo bojim sa jej reakcie ze chalan a telove silonky. Aky mate nazor?

Karboš (Po, 22. 8. 2016 - 08:08)

Takoví slaboduší jedinci...Ben je evidentně nenosí a nebo nechce,proto se k tomu takhle staví.Je to jen jeho problém ,já je nosím z důvodu aby mi nebyla zima a taky zpevňují stahováním nohy a taky je to příjemné je nosit.Nosím je skoro celý život a určitě nepřestanu.

Marie (Po, 22. 8. 2016 - 08:08)

Takoví slaboduší jedinci jako Ben to nikdy nepochopí a budou si mlít svoje.

Petr (Po, 22. 8. 2016 - 06:08)

Někoho to vzrušuje protože i když se vyrábí pánské nosí silonky většinou ženy někdo je nosí protože mu prostě vyhovují a někdo je zas nosí protože mu pomáhají zdravotně. Ale věřte že většinou je to stejně každému jedno co máte na sobě

Ben (Ne, 21. 8. 2016 - 22:08)

Zkusme si bez zábran ujasnit...jen další způsob jak obhájit nosím to protože mě to vzrušuje.

Marie (Ne, 21. 8. 2016 - 19:08)

S tím souhlasím.

Milan (Ne, 21. 8. 2016 - 15:08)

Zkusme si bez zábran ujasnit o co s pánskými punčocháči jde. V diskuzích se často opakuje něco o fetiši a úchylkách, ale průkopníci něčeho nového mají vždy potíže. Jemné punčochové kalhoty nejsou nic jiného než dlouhé spodky z kvalitnějšího materiálu a se šlapkou. Tyto punčocháče si může každý bez problému koupit. Pánské punčocháče nebyly vytvořeny jako fetiš, ale teprve někteří lidé z nich udělali erotickou záležitost. Protože to nemají v hlavě docela v pořádku a neuvědomují si, že máme 21 století a že jemné punčochové kalhoty se vyrábějí i pro muže. Nemusíme se skrývat. Nejdříve si je můžeme vyzkoušet pod dlouhé kalhoty a bez ponožek. Později to můžeme také zkusit s kraťasy. Jestli se nám to líbí je to naše věc, stůjme si za tím že je chceme nosit. Klidně je ukazujme ostatním jako třeba Ronaldo. Pokud se někdo bude ptát, je třeba mu říct že jsou pohodlné, praktické a mají příznivé účinky na krevní oběh.

Míra (So, 20. 8. 2016 - 20:08)

Zatím se mi nepodařilo najít u nás e-shop, který by třeba Wolford prodával.

333 (Pá, 19. 8. 2016 - 06:08)

Nóó, ceny jsou opravdu...A dají se u nás koupit?

Míra (Pá, 12. 8. 2016 - 22:08)

Aries vyrábí také slabší...Nóó, ceny jsou opravdu vyšší, hlavně některé:). Ale Wolford, Falke, jsou krásné kousky, a je pravda, že některé jiné jsou i kolem 10 liber:).

Filip (Čt, 11. 8. 2016 - 17:08)

Prodavačka v obchodě mi...Aries vyrábí také slabší podpůrné punčocháče Formwell Support 40 den anebo moje oblíbené Aries Relax 20 den. Nabízí je ale jen ve dvou nebo třech barevných odstínech. Někteří výrobci nabízejí vhodné punčocháče různého provedení a barev jako unisex. Ceny jsou trochu vyšší. Např.
https://www.thetightspot.com/tights/mens-tights
Vyplatí se také sledovat akce a výprodeje a nechávám si poradit od prodavaček.

Milan (St, 10. 8. 2016 - 17:08)

Nejenom Ronaldo, ale taky němečtí olympionici se předvedli při zahájení olympijských her v kraťasech a punčocháčích. Vypadá to, že punčocháče už patří k běžnému oblečení.
http://hosieryformen.blogspot.cz/2016/08/germany-olympics-team-tights-under.html

Tomáš (Út, 9. 8. 2016 - 15:08)

Cristiano Ronaldo nám bez...Super příspěvek Milane,
už jsem koupil 3/4 kompresní Nike v bílo-modrý barvě se zlatými proužky ve Štěrboholech Nike outlet Areně, a dlouhé kompresní Rebooky od kolena dolů s potiskem, nosím pod kraťasy...super! Chodím tak na tréninky a ven teď jsem dostal od přítelkyně ještě under armour se značkou nad kolenem bílé a se širokou gumou v pase, ale jen do kolen, takže pod džínový kraťasy, lehce ohrnutý - bomba, to víš všichni kámoši se předhánějí v bicákách, já si jedu legpress a dřepy! Ale teď ještě, když vidíme Cristiana , tak přemýšlím i o punčocháčích!
Podívej: fotka jak jde z letadla
http://hosieryformen.blogspot.cz/2016/06/portugal-ace-cristiano-ronaldo-spotted.html

Tady jsou doporučený kompresní punčocháče na sport a ven:
If you are looking for similar tights to recreate this look, we recommend the following styles:

Wolford Neon 40 Tights from UK Tights

Falke Pure Matt 50 Tights from Luxury Legs

Oroblu All Colours 50 Denier 3D Opaque Tights from Dress My Legs

Falke Pure Shine 40 Denier Tights from Tights Tights Tights

If you are looking for tights similar to those worn by Cristiano with support and compression (to aid circulation and provide muscle support) we recommend the Falke Leg Energiser 50 Tights or the Kunert Fly and Care 40 Tights. Both are available from UK Tights.

A hned několik super značek !

A POKUD JDE O BOXERKY, přítelkyně mi vozí z veku poslední modely ETHIKA, super cool pecka, tady to nikdo nezná!

Karboš (Út, 9. 8. 2016 - 06:08)

Při sportu používám...Moje řeč,nosím je celý život a nikdy nebyl problém

Petr (Po, 8. 8. 2016 - 17:08)

Při sportu používám silonky běžně a věřte že je to stejně skoro každému úplně fuk. Tak proč je nenosit když mi vyhovují

Karel (Ne, 7. 8. 2016 - 23:08)

Domnívám se, že nemám žádné úchylky.
Silonky nosím často. Používám je při delších cestách - podpůrné nebo kompresní, při cestování v letních měsících mám kraťasy.
V zimních dnech nosím různě silné pod kalhoty. Při sportu (běh, kolo, turistika, lyže) také vybírám různě silné.
Někdy nosím i velmi tenké 10 nebo 15 den jako ochranu nohou pod kalhoty.
Většinou kupuji dámské - velký výběr a příznivé ceny.
Co na to okolí? Většinou vůbec nic, maximálně nějaká poznámka z které si dělám...

Petr (Ne, 7. 8. 2016 - 16:08)

Prodavačka v obchodě mi nabídla tyto: FORMWELL Support 70
Jsou příjemné trochu stahují a dobře se nosí.

Reklama

Přidat komentář