Reklama

Roláky a šátky

Fiona (Út, 1. 11. 2011 - 21:11)

Ale chápu, někteří by tady asi byli rádi, kdyby o ně stál alespoň někdo kypřejší... jenže bohužel nestojí, protože myjí problém - pletené kamarády, bez kterých jsou úplně berzadní a v posteli neschopní... jste k smíchu a k politování.

Fiona (Út, 1. 11. 2011 - 21:11)

A myslíš, že písemně se ta úchylka nedá poznat "zblízka"? Já myslím, že dostatečně. Proč u mě hledáš problémy a nedostatky? Protořže je máš ty sám. Myslíš, že 55 kg je kypřejší postava? Kam se to proboha dostáváme? Tohle už přece s vaší úchylkou nemá co dělat. Děláš správnou věc, že hledáš komplexy - jen na špatné adrese, měl bys hleat u sebe, nikoli u mě. Myslíš, že když se mi nelíbí tahle úchylka, že nemám ve skříni roláky? Samozřejmě, že 1-2 nosím, ale neukájím se s nimi jako ty.

Bobiš (Út, 1. 11. 2011 - 21:11)

Ahoj všem,co máte rádi...Na ženách se mi líbí když si napodzim obléknou rolák z toho silnějšího hebkého materiálu který se objevil prvně před několika roky.

Bobiš (Út, 1. 11. 2011 - 21:11)

Rád nosím nízké tenké roláky. Má je v barvě černé , tmavo modré a vínové. Oblíbený mam černý rolák a na něj si vezmu sportovní sako které má světle šedomodrou barvu. Černé kalhoty , černé mokasiny a cítim se moc dobře. Vysoký rolák o kterém píšete zatím žádný nemám ale určitě vyzkouším jak by jsem se v něm cítil.

roláček (Út, 1. 11. 2011 - 21:11)

prosímtě fionko-neprotiřečíš si tak trošinku?!?píšeš:Vaše úchylka je mi opravdu odporná, poté, co jsem ji poznala zblízka..
nepsala jsi náhodou-že sis s dotyčným jen psala? Myslím koťátko naše milé,že máš vztek na něco jiného že?!?
No bude to běh na delší trať.........myslím si,že až se nám svěříš co tě doopravdy trápí-že se uleví nejenom tobě,ale i nám tady a můžem opět volně diskutovat.Možná chápu proč tak moc ted nemusíš roláky-zřejmě tě nechal chlapec,kterému slušely a rád je nosil a ty se ted nechceš smířit s tím,že lidé tohle oblečení rádi nosí.Myslím si také z toho co jsi psala-že jsi poněkud kypřejší postavy a rolák ti zkrátka nesedne.A ráda bys jej opět nosila.S váhou dnes bojuje spousta lidí-je to sice běh na delší trat,ale dá se to také zvládnout.I já ti říkám-holka neblbni,zajdi sem čas od času normálně podiskutovat a uvidíš bude ti hned veseleji-bez kamarádů a přátel je to v životě odost těžší!!!!!!

Fiona (Út, 1. 11. 2011 - 20:11)

Komplexy bys měl hledat hlavně u sebe. Já na rozdíl od tebe vedu normální život s normálním partnerem, kdežto ty máš asi vedle sebe večer v posteli rolák - no, tak to je opravdu hodně co k závidění. Copak nevidíš, jak je to ubohé, když pořád hledáš komplex u mě když ho přitom máš ty sám?

Pája Max (Út, 1. 11. 2011 - 20:11)

Tentokrát Lucii a roláčku. Holky, nenechte se znechutit, Fiona totiž vůbec neví , o čem píše, ona zřejmě otravuje nejen příznivce roláků, ale všechny kolem sebe. Znám takhle zakomplexované jedince i z jiných oblastí. Jsou posedlí myšlenkou, že jedině oni jsou normální a kdo se od jejich představ nepatrně odlišuje, toho ničí i za cenu , že otráví svou žlučí celé okolí. Podle toho , co vyplývá z jejího rozporuplného tvrzení to dělá proto, že nemůže najít "normálního" partnera, tak se mstí. Chudinka si myslí, že se odchylky (i homosexualita) dají "léčit" acylpyrinem, a závidí, že jsme s těmi roláky šťastnější, než ona. Takže holky pečlivě vybírejte roláky, ať vám slušej a bavte se hloupostí zabedněnců

Fiona (Út, 1. 11. 2011 - 20:11)

Myslím, že je to právě to, co potřebujete, aby vám někdo trochu otravoval život. Otravnému hmyzu je taky třea ho trochu znpříjemňovat, nemyslíte?

Fiona (Út, 1. 11. 2011 - 19:11)

Říkejte si co chcete, ale problém máte VY!

Lucie (Út, 1. 11. 2011 - 18:11)

tak jak tady koukám-tak...Ano,máš pravdu,co kdyby šla otravovat na jinou diskuzi,třeba by jí tam někdo uvítal.

roláček (Út, 1. 11. 2011 - 17:11)

tak jak tady koukám-tak vidím jak se nám fiona pěkně rozjela!-zdvihla stavidla a vypustila směle svá přetékající stavidla nenávisti.tohle už není diskuze o rolácích,ale o jedné vyšinuté náně,která zde bude prudit místo toho aby konečně uspokojila svého normálního chlapce.

Lucie (Út, 1. 11. 2011 - 11:11)

Koukám,že Fiona zde stále otravuje život ostatním,co mají rádi roláky.Ale mě od nošení roláků neotráví,dneska ráno jsem šla s rolákem na puse a bylo mi moc dobře.Asi nejvíc mě vzrušuje,když mám jeden roláček slabší těsněji na krk a druhý vyšší teplejší na pusu až k nosu,tak jako dnes, tím jak ho mám na puse se ho rty lehce dotýkají zevnitř.Je mi příjemně a teplo.Už se těším na ten nový s kuklou a kulíškem.

Fiona (Út, 1. 11. 2011 - 09:11)

Víš - někdo má slabost třeba pro jídlo - a bojuje s tím, protože ví, že to není zdravé. TAk proč ty taky nechceš bojovat? Protože jsi líný a vyhovuje ti být za úchyla? Ještě děláš z ouze ctnost, kdybys aspoň přizal, že jsi nenormální. Měl by ses stydět.

Fiona (Út, 1. 11. 2011 - 09:11)

Podporuješ taky pedofily, ty Pane Tolerantní?

Fiona (Út, 1. 11. 2011 - 09:11)

Je to vaše volba, jestli je vám milejší stříkat si do svetrů a kamaší nebo mít normálního partnera, který ti pomůže a podrží tě, když potřebuješ. To za tebe svetr neudělá, chápeš?

Fiona (Út, 1. 11. 2011 - 09:11)

A totéž bych radila tobě a ostatním ujeťákům. Přiznejte si, že to není ormální azačěte žít pořádný život bez úchylačení.

Fiona (Út, 1. 11. 2011 - 09:11)

Tak ať se poohlédne po ormální partnerce, třeba by ho to přešlo, kdyby poznal, co to je mít někoho rád.

Pája Max (Út, 1. 11. 2011 - 08:11)

Když už čteš něco o sexualitě, tak se podívej, jak je to staré, z tvého vyjadřování bych typoval, že čteš současnínky Káji Maříka. A pokud někdo někomu něco cpe, já jen toleranci k odchylkám, ty zabedněnost a netoleranci. Co mají podle tebe dělat ti ujetí, když hledají partnera. Málokdo na ulici nosí jmenovku s označením - jsem na roláky, jsem na latex, jsem na kluky.

Fiona (Út, 1. 11. 2011 - 08:11)

Když už máš úchylku, tak si přiznej, že máš úchylku, ale nepovažuj to za normální a necpi to všem ostatním.

Fiona (Út, 1. 11. 2011 - 08:11)

Má to souvislost - ten zvrhlík R. H. se ukájí obojím - korzety a roláky - nejraději kombinací obou, proto brojím proti oběma těmto úchylkám, ke korzetům jsem se dostala jen díky vašim otázkám, jinak bych o nich nezačínala. Jezvláštní, že hledá už asi 10 let a ještě nenašel - takže asi sám vidíš, že všem ostatním to připadá odporné stejně jako mně. Ty by sis zase měl přečíst něco o lidské sexualitě a o lidské emocionalitě. Láska není založena na svetrech, pochop to konečně. Je to ujetost a to dost nechutná a zvrhlá.

Reklama

Přidat komentář