Reklama

Roláky a šátky

roláček (So, 5. 11. 2011 - 20:11)

Ty asi neumíš číst, viď?...tak předně fionko-viděla jsi nebo setkala jsi se osobně s úchylákem v pletenině co se motá kolem malých dětí?-pokud ano-jdi a ohlas to-to je nepřípustné!!!!!!!!!
ty naše telátko-kdepak píšu,že útočí na děti?!?-prosímtě svlékni si ten roláček-škrtí tě a píšeš kraviny......asi vzrušením co?!?-sama se nauč číst .......

K.M. (So, 5. 11. 2011 - 20:11)

Jenže ten úchylák (třeba...Myslim, ze ty deti z toho nemaji rozum a ani nezaregistruji to co dospeli. Existuje jeden opticky klam, kde je videt budto naha divka, nebo delfini. Dospeli vzdy vidi hlavne nahou divku, deti delfiny.
Deti nevnimaji, ze ma pan neco v puncose. Koneckoncu muze mit erekci i mladik v plavkach na koupalisti, ktery se "naprosto normalne a prirozene" vzrusi pri sledovani devcete v plavkach.
Nemel bych deviantu za zle, ze se snazi najit stejne zamernou divku. Je to jeho pravo stejne, jako nekdo muze chtit jen cernovlasou divku.

Fiona (So, 5. 11. 2011 - 20:11)

Už jsem tujednou psala, že mě těžko může nechat někdo, s kým jsem nikdy nechodila, zvlášť, když žiju už léta ve spokojeném vztahu. Ostatně - kdyby sis s ním psal ty, taky bys toho o něm a jeho úchylce hopdně věděl, protože má ve zvyku to pořád někomu cpát a otravovat ho s tím - stejně jako vy ostatní. Já se ho snažila od té úchylky odvrátit, otevřít mu oči, ale on si zaslepeně mele své - nechce pomoct - nechce, tak ať si v těch svých svetříčcích třeba shnije,

Fiona (So, 5. 11. 2011 - 20:11)

Ty asi neumíš číst, viď? Já říkám, že se motá v pletenině mezi lidmi, ne že útočí na děti - ale ty děti jsou také mezi lidmi a tudíž se a takového úchyla musí dívat - myslím, že je to dost hnusné, když se musíš dívat na něčí vzrušené přirození pod kamašemi...

Fiona (So, 5. 11. 2011 - 20:11)

Ale prosímtě, jakápak vrozenost - děti alkoholiků a narkomanů mají vyšší pravděpodobnost, že sklouznou ke stejnému zlu jako jejich rodiče, to se vyrovná vrozené dispozo?ci (ostatně, nevěřím, že vášeň pro svetry je nějaké vrozená dispozice, to je prostě z toho, že ten člověk není schopen najít si normálního partnera, tak si najkde náhražku). Je přece jedno, zda za to člověk může míň nebo víc, jde jen o to, zda má dost silnou vůli na to, ayb se se svou úchylkou či slabostí popral. Pomáhat? SSami tady píšete, že si to užíváte, tak to asiu moc pomáhat nechcete, co? No kdybyste měli zájem - tak Bohnice myslím ještě nemají úplně plno. Pomáhat jim - jistě - ale pomáhat jim, aby v sobě tyto coutky potlačili a žili normální život, ne je podporovat v tom, aby své úchylárny provozovali dál.

roláček (So, 5. 11. 2011 - 20:11)

jen mi hlava nebere-jak moc toho o daném člověku víš,když jsi si s ním jen a jen krátce psala............holka-máš na něj zkrátka vztek-že tě nechal-a nemíníš se s tím vyrovnat-jsi tím člověkem přímo posedlá!!!!!!!!!!!

K.M. (So, 5. 11. 2011 - 20:11)

Víš co je zvláštní? Že...Ale nestastne zamilovani lide se prece pres vsechnu snahu citu k tomu cloveku zbavit nemohou! Zustanou zamilovani, ackoli se mohou premoci a vratit k puvodnimu partneru. Vetsinou to s sebou nese vetsi ci mensi potize, treba rezignaci nebo nenavist.
To byl dobry priklad, ale spatne interpretovany. Fetisista muze zit s partnerem bez pritomnosti fetise, ale je to takovy vztah z rozumu. Jako kdyz je normalnimu cloveku vybran protejsek bez geneticke shody (lidove receno mu smrdi, resp. "nevoni") a on s nim musi zit a co hur, mit potomstvo. Je jasne, ze zde je puvod onech smutnych poznamek typu "je streda, musim za manzelkou". Takovy vztah vsak nejde aktivne hledat sobe navzdory.

roláček (So, 5. 11. 2011 - 20:11)

tak předně fionko-viděla jsi nebo setkala jsi se osobně s úchylákem v pletenině co se motá kolem malých dětí?-pokud ano-jdi a ohlas to-to je nepřípustné!!!!!!!!!
pokud ne-nemel!
jinak-i já jako ty navštěvuji tyto stránky kvůli studijním účelům.........ale to my všichni.....jinak jsem moc rád,že bys nechávala všechno a všechny na něco léčit......krásné

Fiona (So, 5. 11. 2011 - 20:11)

Jenže ten úchylák (třeba například výše zmíněný R. H.) nejde prvoplánově po dětech, ale prostě si vyjde do obchoďáku, aby byl vidět mezi lidma a zbalil holku se stejnými zájmy (která ovšem ne a ne se namanout, že) - a ty děti k tomu přijdou úplně nevinně, protože jsou prostě jen v blbou dobu na blbém místě. Ale ty děti ho prostě vidí. Je to nechutné a zvrhlé, ukazovat svoje vzrušené přirození pod upnutými kamašemi, nemyslíš?

K.M. (So, 5. 11. 2011 - 20:11)

Aha, tak teď ještě velmi...Alkoholismus ani narkomanie nejsou vrozeny. Lze vsak mit k nim urcite disposice a takovy clovek "za to" skutecne muze mene, nez clovek co se s timhle prokletim nenarodil. Je v zajmu spolecnosti temto lidem pomoci at uz socialne, ci lecbou. Jak presne vznikaji parafilie je vsak dodnes neznamo, nevi se, jsou-li vrozeny, nebo formuji-li se v ranem detstvi.

Fiona (So, 5. 11. 2011 - 20:11)

Víš co je zvláštní? Že jsou třeba odsuzovaný lidi, co se zamilují do ženatého/vdaného protějšku- A všichni to odsuzují, že jako proč si toho člověka nevymlátí z hlavy atd. Ale vy úchylové prostě máte omluvenku - tu svou úchylku, co se s ní "nedá nic dělat", co se "nedá léčit"...Když se dá vyléčit nešťastná zamilovanost do nevhodného protějšku, proč by se nedala vyléčit nešťastná zamilovanost do roláků?

K.M. (So, 5. 11. 2011 - 20:11)

Když ses tak zlobil, že já...V takovem pripade (kdy skutecne deviant sleduje chtive deti a nejde jen shodou okonosti okolo (viz ten obchodak)) jde kombinaci deviaci a dotycny je prvorade pedofil. Pak je uz uplne jedno, je-li pritom obleceny v cemkoli, nebo mu na obleceni nezalezi.
Absolutni vetsina fetisistu vsak bude vyhledavat spolecnost beznych dospelych zen vlastnicich onen fetis, pripadne se uspokoji fetisem samotnym.
Nastinena situace je tedy velice nepravdepodobna, ne-li nemozna.

Fiona (So, 5. 11. 2011 - 20:11)

To je jenom čistý alibismus - všechno totiž jde, když se chce - a když se nechce, tak se říká, že to nejde.

Fiona (So, 5. 11. 2011 - 20:11)

Aha, tak teď ještě velmi nenápadně vynecháš háčky a čárky, abychom si mysleli, že úchylů je převaha? Ubohý..."Fetisista za svuj fetis nemuze a je tedy jeho obeti." - Drahoušku, alkoholik a feťák taky za svou drogu nemůže, taky je její obětí, víš - a taky se může vyléčit.

Fiona (So, 5. 11. 2011 - 20:11)

Když ses tak zlobil, že já meodpovídám na otázky - co kdybys mi řekl svůj názor k tomu, co jsem tu nahoře napsala - pro zopakování :
představ si, že jsi matka s malými dětmi a jsi s nimi na hřišti nebo v obchoďáku a teď se kolem motá úchyl v pleteném upnutém svetru a kamaších (což ho vzrušuje, takže z těch nechutných kamaší kouká ještě nechutnější boule) - to je tedy opravdu "neškodné".

K.M. (So, 5. 11. 2011 - 20:11)

Fetisista za svuj fetis nemuze a je tedy jeho obeti. Mnozi si z toho, ze je pritahovana osoba pritahuje jen kvuli fetisi jsou vedomi a jsou z toho velice nestastni, bohuzel s tim vsak nic nemohou delat. Nejake domluvy jsou zcela neucinne a daly by se prirovnat k domluvam v situaci, kdy je fetis normou a dnesni norma "uchylkou".

Fiona (So, 5. 11. 2011 - 20:11)

Odhalila jsem správně tvé motto?

Fiona (So, 5. 11. 2011 - 20:11)

A roláček=Pája Max - podle sebe soudím tebe...

Fiona (So, 5. 11. 2011 - 20:11)

Holá lebka? jako já? Hm, trefa do černého...Mám vlasy po pás.

Fiona (So, 5. 11. 2011 - 20:11)

Toho chlíváka je plný internet, takže není tak těžké na něj narazit. Ostatně Radek je poměrně časté jméno, takže slečna/paní Já mohla hleat taky někoho úplně jiného. Ostatně, ona mu spíš domlouvala a chtěla mu pomoci, pokud si dobře pamatuji, taky z poklesku toho úchyla byla dost nešťatsná - já jak vidíš s takovými nemám slitování a nějaké lítosti s vámi jsem dosti vzdálená. Tobě je zkrátka podezřelé, že někomu ta úchylka může vadit, viď, tak nevěříš tomu, že to vadí více lidem. Ale buď v klidu, nás normálních je dost, ropzhodně víc, než vás úchylů.
Říkají ti něco studijní důvody? Tak z těch se člověk někdy dostane na různé stránky - pro tvou informaci nikoli na diskusi o korzetech, ale na stránky o skoliöze.

Reklama

Přidat komentář