Reklama

Roláky a šátky

Pája Max (So, 5. 11. 2011 - 22:11)

"Pedofilove ublizuji...Ale tady obtěžuješ ty, takže tomu nerozumím

Fiona (So, 5. 11. 2011 - 21:11)

Ano? Snažit se někomu pomoci a otevřít mu oči, aby začal normálí život "bez bariéry deviace" je nemravné? Ó, tak to jsou nemravní i doktorři, co léčí alkoholiky a feťáky, jé, honem musím na jiné fórum, abych je na to upozornila, že jsou nemravní!

Fiona (So, 5. 11. 2011 - 21:11)

Neříkám, že by šli na hřiště s dětmi, ale šli by kolem - jim je jedno, kde jsou, hlavně, když je tam hodně lidí, kteří na ně udiveně koukají - to je vzrušuje, jsou opuštění, osamělí, tak se snaží si záskat pozornost, tojejich výstřední oblečení křičí - já jsem tady, všimněte si mě! - protože si neumí ostatní získat nijak jinak, je to jejich způsob, jak na sebe upozornit, aby si jich někdo všiml. MYslí si, že ti ostatní na ně zírají, protože o ně maí zájem - ale ne ne, milí úchyláčkové, ti lidé na vás koukají s údivem jen proto, že vidí, že jste nenormální a diví se, proč jste ještě na svobodě a ne už v Bohnicích, klepají si na čelo a smějí se vám.

Fiona (So, 5. 11. 2011 - 21:11)

"Pedofilove ublizuji detem, zoofilove zviratum a nekrofilove hanobi pamatku zesnulych. Cimze se provinuji a na kom fetisiste?" - odpovídám - tím, že s tou svou úchylkou obtěžují své okolí, každý jejich rozhovor se stočí na oplzlosti kolem svetrů atd., neznají lásku k určitému člověku, jen k určitému oblečení, nutí své ubohé partnery, aby se jim podřizovali a nosili totéž - a proto většinou žádné partnery nemají, atd., atd.

Fiona (So, 5. 11. 2011 - 21:11)

Pro méně chápavé a negramotné - vlas mám do pasu, už léta spokojený vztah (tím pádem nepotřebuju vibrátor, a rolák taky ne, jelikož tu mám 21 stupňů), což už jsem tu psala, stejně ajko to, že jsme oba normální (tudíž nemůžeme bát "holé lebky") a tudíž nepotřebujeme žádné náhražky.

Fiona (So, 5. 11. 2011 - 21:11)

Jo, přesně, taky si myslím, že byste uvítali normální život bez balvanu deviace - jen se na oko snažíte dělat z nouze ctnost a prohlašujete, jak si to užíváte.

Pája Max (So, 5. 11. 2011 - 20:11)

No ne, koukám, že se to tu...Fiona=jája, popslední stupeň léčení podle vás- Cyklon B. A vy jste byli u psychologa, nebo psychiatra. A ty Fiono, jsi nevěrnice,protože dopisovat si s někým takovým je z tvého pohledu nemravné

K.M. (So, 5. 11. 2011 - 20:11)

Soortovci lezou na hřiště...Psals, ze uznavas, ze dotycni nejdou po detech, ale jen jsou vzruseni svym oblecenim, nebo hledaji protejsek. Proc by takto chodili na hriste s detmi?

K.M. (So, 5. 11. 2011 - 20:11)

Nepodce%uj děti - ony jsou...To je pravda, ale musi byt ten podnet nejak na dite smerovan a byt mu neprijemny. Treba kdyby pan s bouli v kamasich ho omezoval, nebo mu nadaval, nebo se treba jen uprene dival. Pokud jen nekde nekam pujde, psychiku ditete to neohrozi. To by byla nepricetna cela populace.

Fiona (So, 5. 11. 2011 - 20:11)

Soortovci lezou na hřiště s erekcí? Odkdy??? To jen vy, úchylíci v kamaších.

K.M. (So, 5. 11. 2011 - 20:11)

"Nemel bych deviantu za...Pedofilove ublizuji detem, zoofilove zviratum a nekrofilove hanobi pamatku zesnulych. Cimze se provinuji a na kom fetisiste?

Pája Max (So, 5. 11. 2011 - 20:11)

Už jsem tujednou psala, že...Z toho plyne jen to, že jsi víc úchylná nežli on, tvoje úchylka se léčit dá, tak si sundej rolák, vyndej vibrátor a běž si konečně někoho najít, ale ne s holou lebkou, a sama si to nech dorůst, je to úchylné!

K.M. (So, 5. 11. 2011 - 20:11)

No ne, koukám, že se to tu...Pomahanim jsem skutecne myslel moznost dobrovolne lecby, kdyby byla v soucastnosti mozna. Jsem si jist, ze vetsina fetisistu by uvitala moznost normalniho zivota bez balvanu deviace.
Podobne, jako je umoznena lecba narkomanu nebo gambleru.

Fiona (So, 5. 11. 2011 - 20:11)

A podněty sexuálního rázu v tom hrají vekou roli.

Fiona (So, 5. 11. 2011 - 20:11)

Nepodce%uj děti - ony jsou velice vnímavé. Doporučila bych přečíst si něco o psychologii - jaké věci dokážou ovlivnit dět čky na celý život - to byste se divili.

Fiona (So, 5. 11. 2011 - 20:11)

"Nemel bych deviantu za zle, ze se snazi najit stejne zamernou divku. Je to jeho pravo stejne, jako nekdo muze chtit jen cernovlasou divku." Jistě, takže byste to neměl za zlé ani pedofilům, zoofilům, nekrofilům...chápu, jste velice tolerantní, to je chválihodné...

Jája (So, 5. 11. 2011 - 20:11)

No ne, koukám, že se to tu pěkně rozjíždí, jen zírám. To už vážně přesahuje všechno : pomáhat. V jakém smyslu jste myslel, pomáhat? Myslíte tím podporovat je vtom, že bez pleteniny se ani nevyserou? Přemouvat jejich partnery, aby je v tomhle podporovali? Aby taky nosili svetry? Aby si do postele brali roláčky, aby byli náležitě žádoucí? To jste tím doufám nemyslel, že ne. Pomoc je snadná - psycholog, pokud nepomůže, psychiatr, pokud ani ten nepomůže tak léčebna. Hlavní je, aby si sami ti lidé uvědomili, že mají problém a chtěli s ním něco dělat a myslím si, že právě k tomuto poznámí bychom jim měli pomoct.

Fiona (So, 5. 11. 2011 - 20:11)

Nudíte se? Kupte si medvídka mývala!
Máte komplexy? Začněte se uspokojovat pleteninou!

Fuj, urážíte pletené výrobky, že vám není hanba.

Pája Max (So, 5. 11. 2011 - 20:11)

Ty asi neumíš číst, viď?...Už jsi někoho takového viděla? Pusť dítětí odpoledne televizi a máš tam několik mrtvol. Není to horší, než chlap v legínách? Zakaž dětem všechny sportovní přenosy, atletiku, plavání, cyklistiku, zápas, kulturistiku a medej bože, aby se na takové sporty daly. Běž se sama léčit do Bohnic. Blbé názory se léčit dají.

K.M. (So, 5. 11. 2011 - 20:11)

Ale prosímtě, jakápak...Fetisu je nepreberne mnozstvi, notoricky znamy latex, spolecensky prijatelne kozacky, dale pak pomalu vsechny mozne existujici odevy a doplnky, kuze, bundy... Podle ceho si myslis, ze si kazdy clovek neschopny najit partnera vybere ten svuj?

Reklama

Přidat komentář