Reklama

Roláky a šátky

Fiona (Út, 8. 11. 2011 - 17:11)

Zabedněnci...Mělo by být ve vašem vlastním zájmu se snažit té úchylky zbavit a začít žít normální a plnohodnotný život. Vám ani náhododu není co závidět, chudáčci, to jen vy závoidíte těm ostatním=normálním. Přesně tak, zasloužíte si jen opovržení, nic víc.

roláček (Út, 8. 11. 2011 - 17:11)

panebože co to je?!?
že by se probral nějakej imaginární přítel?!?

Martin (Út, 8. 11. 2011 - 17:11)

Já jsem možná zábavná -...A jak Fionko můžeš vědět, že je Tvé okolí normální. Hodně lidí, patřím mezi ně i já, nekřičí do světa svoje úchylky. Jak můžeš vědět, že třeba nějaký Tvůj kamarád nepřijde domů a neoblíkne si dámské prádlo nebo rolák?

Pája Max (Út, 8. 11. 2011 - 09:11)

Tak nám teda vysvětli, proč jsi hnusná tady. To nemá logiku. To prostě člověk má v sobě a jen těžko se dovede přetvářet, i když politici to dovedou. Prostě nemůžeš být nekonfliktní, proto jsi tady, protože okolí tě už ignoruje a nemáš s kým komunikovat. A jen na okraj, překlepy ignoruji, ale neumité a nevivádí mě vyvádí z míry. Co jsi dělala ve škole? Myslela na svého přítele v roláku, to by tě omlouvalo

Fiona (Út, 8. 11. 2011 - 09:11)

Z tebe mluví jenom bledá závist, protože o nekonfliktních a hezkých vztazích s rodinou a spol. si zřejmě můžeš nechat jenom zdát. Asi je stavíš do pozice - "přijmete fetiš nebo jdete", že ano. To se ale potom nediv, že si s nikým nerozumíš a pak nemůžeš pochopit, že ostatní lidé si rozumět mohou.

Fiona (Út, 8. 11. 2011 - 09:11)

Já jsem možná zábavná - vy jste ovšem trapní a směšní. Nemám potřebu být takhle hnusná na své okolí - proč? protože moje okolí je normální, takže nermám důvod se s nimi o čemkoli takhle dohadovat, neumité nádobí mě z míry nevivádí, ale vyše chování ano.

K.M. (Po, 7. 11. 2011 - 23:11)

Pochybuji, že jsi takhle...To je i muj nazor. Naproste vteleni netolerance. Zda se mi velice nepravdepodobne, ze je takova jen na fetisisty a jinak je to fajn pohodova holka. S vyjimkou situace, kdy by kdysi byla velice zamilovana do fetisisty a ten ji postavil pred volbu: prijmes fetis, nebo jdes. Ale to se mi nezda.
Urcite ji stejnym stylem vadi, ze neumyl nadobi, ze nevhodne zachoval pred lidmi a mnoho dalsich veci.

Pája Max (Po, 7. 11. 2011 - 21:11)

Už jsme tě tady poznali dost , ty kecko.
Neznám nikoho ani mezi tzv. normálními, že by vydržel s tak úchylnou a ujetou ženskou. Domina za každou cenu. Jsi už s tím trapná, ale bavíme se dobře. Ty asi neznáš nic jiného, než svoji pravdu, že? Ostatní v okolí prostě nesmějí mít názor odlišný. Z pohledu nezúčastněného je to velmi zábavné.

Fiona (Po, 7. 11. 2011 - 21:11)

Ale, a jak to můžeš vědět, vždyť mě vůbec neznáš? Víš, to bude asi tím, že s ním si rozumím, protože on je normální - na rozdíl od úchyláků tady. Kdyby ze mě měl srandu, tak by se mnou asi nebyl, nemyslíš?

Pája Max (Po, 7. 11. 2011 - 20:11)

Ne, nechci se dohadovat o...To si jen namlouváš ve své naivitě, asi má srandu z tebe i on, ale zatím se ti to netroufá říct.

Pája Max (Po, 7. 11. 2011 - 20:11)

Mluvíš o sobě, viď,....Pochybuji, že jsi takhle tvrdošíjná pouze v této diskusi. Tvůj "přítel" by musel být masochista a to je úchylka, protože jestli takhle prosazuješ svůj názor i ve sporu s ním, no teda potěš koště. Za týden by utekl se slovy "zachraň se kdo můžeš". Se svojí umíněností nejsi použitelná pro rodinný život.

Fiona (Po, 7. 11. 2011 - 19:11)

Ne, nechci se dohadovat o hloupostech, jen bych stála o to, abyste si uvědomili svou ubohost a začali se sebou něco dělat. My nemáme ve zvyku rozcházet se kvůli blbostem, už jsme překonali i horší věci, navíc pokud mu na této diskusi něco vadí, tak MOJE názory to rozhodně nejsou. Nezesměš?ju se já, ale především vy.

Pája Max (Po, 7. 11. 2011 - 19:11)

Nemám zájem tu pořád...Prý nám vzkazuje.... Pokud by tvůj imaginární přítel byl "normální" podle tvých představ, tak by stěží snes, že si tady dopisuješ s takovými úchyly. Pokud by si přečetl tuhle diskusi, tak by se s tebou dávno rozešel, protože by dál nemohl chodit s někým, kdo se takhle zesměšňuje.

roláček (Po, 7. 11. 2011 - 19:11)

Mluvíš o sobě, viď,....ale jdi ty brepto.
Sama tomu nevěříš,že někoho máš!
Našla sis malou náhražku ve zdejší diskuzi,ráda zde prudíš a dělá ti náramně dobře,když zde máš své oponenty.Ráda se dohaduješ o nesmyslech,chceš být středem pozornosti.Konečně si přiznej,že nikoho nemáš a jsi osamělá.

Fiona (Po, 7. 11. 2011 - 18:11)

Mluvíš o sobě, viď,. chápu, jsi asi hodně nešťastný, ale máš smůlu, s tím se musíš poprat sám, to za tebe nkdo jiný nevyřeší. Chápu, že když sám nikoho nemáš, že nemůžeš uvěřit tomu, že ostatní vedou normální vztahy a mají normální partnery.

roláček (Po, 7. 11. 2011 - 18:11)

ale fionko-co nám vzkazuje nebo nevzkazuje tvůj virtuální přítel-tvá úchylná představa o normálním příteli-je nám šumák!ňuf ňuf!
sama jsi vyšinutá citová deprivantka,která hledá,ale marně a špatně........
Ale ráda by ses muckala alespon s rolákem,že?!?-být tak trošinku nevěrná svému virtuálnímu snu.........musí to být těžké nemít nikoho,kdo tě má alespon trošku rád...muck muck

Fiona (Po, 7. 11. 2011 - 17:11)

O vaše roláky vás žádám už teď - udělejte sbírku a pošlete je lidem, kteří nemají co na sebe - takovýc chudáků je na světě dost a dost - tak projevte trochu solidrity - taky jste přece chudáci, akorát že oni jsou chudáci z materiálního hlediska, vy zase z duševního a citového...Nezbývá, než vás litovat.

Fiona (Po, 7. 11. 2011 - 17:11)

Nemám zájem tu pořád rozpatlávat své soukromí , ale když tě to tak zajímá: Znám ho od 15ti a chodím s ním od 17ti - uznej, že to jsou léta, na rozdíl, od vašich superkrátkých vztahů, kdy vám každá normální ženská vezme roha, jen co zjistí, co jste zač... Mimochodem vám vzkazuje, že jste zabedněnci a nevíte roupama co dělat tak se muckáte s rolákama - toť citace.

roláček (Po, 7. 11. 2011 - 14:11)

fionka ráda fantazíruje,nebojte za chvilku se osmělí a požádá nás o rolák.........dávám tomu tak měsíc

Pája Max (Po, 7. 11. 2011 - 13:11)

To je jednoduché, přítel je jen ve snu, pokud by byl "normální" a zjistil, že si tady Fionka dopisuje s tak strašnými úchyly, okamžitě by ji šel matince reklamovat

Reklama

Přidat komentář