Reklama

Holky libi se vam romsky kluci?

D (So, 19. 5. 2018 - 15:05)

Zde nejde o...: Zde nejde o vyvlastnování,jak si myslí bláhově déčko,ale o změnu systému,a přerozdělování,aby se jen nedrancovalo.Nejde o zrušení soukromého vlastnictví.

Takže má jít vlastně o to, aby byly elity využívány masami, když už masy zjistily, že se bez elit neobejdou. Ty elity ale pořád ještě své využívání nemusí mít zapotřebí, jak psala už jednou řečená Randová.

Radek (So, 19. 5. 2018 - 14:05)

Lidem to nedojde, protože...vidím,že si jeden z těch,kteří nechápou.Proto nemá cenu to dále rozebírat.Jen lidé jsou schopni to změnit.Pravda je,pokud je pozoruji,že to je zatím spíš scifi...
Lidé jsou neustále manipulováni od utlého věku,takže mají představu,že je vše v pořádku.Ale ono není.Jednou k tomu snad lidé dospějí.Pokud si člověk uvědomí,že je otrok,má šanci s tím něco trochu udělat...
Otrokem je bez rozdílu spol.postavení.Akorát s tím rozdílem,že je lépe hmotně zajištěn,a to proto,aby pro tento systém pracoval,a hájil ho.

hlas z kanálu (So, 19. 5. 2018 - 14:05)

nechci ho urazit (je fakt 'dobrej').. ale táhne to špatným směrem..

je chytrej.. al (So, 19. 5. 2018 - 14:05)

.Lidem to nechce docvaknout,což je i přípan vás pane déčko...

Déčko je "jen" (jako nic proti němu, je to úplný "gigant nepřátelské logiky") neobyčejný/obyčejný? Neomarxistický užitečný 'Íčko'.

hlas z kanálu (So, 19. 5. 2018 - 14:05)

ale o změnu systému,a přerozdělování,aby se jen nedrancovalo.

V éře "korporátního kapitalismu" nic než pěkná pohádka..

Globalizace a "bájný GP"? (dbající 'otcovsky' na Planetu)? - no obávám se, že jen dezinfo z luhů a hájů páně Levašova a spol.. či nepochopení boje jednotlivých predátorských skupin korporátních a jiných 'kapitalistů' resp.přesněji PLUTOKRATů (ano nazi/faši termín ale se starší historií ..)
prostě "Money, money, money, is happy to live in richman's world ..", či jak se to zpívá ..

hlas z kanálu (So, 19. 5. 2018 - 14:05)

Lidem to nedojde, protože jim to vyhovuje.. (klasický model - drábové/otroci s požehnáním "vrchnosti").
Tebe mate Marx a spol.. jenže ten měl "požehnání od části vrchnosti" aby prostě "přivodil změnu systému".
Což se stalo .. a "nová, transformovaná vrchnost" už žádnou změnu systému nepotřebuje ..
Plus Kalergiho plán v rozběhu, že .. neboli "není co řešit". Blbcema jsme byli a blbcema zůstaneme". :-)

Radek (So, 19. 5. 2018 - 14:05)

Zde nejde o vyvlastnování,jak si myslí bláhově déčko,ale o změnu systému,a přerozdělování,aby se jen nedrancovalo.Nejde o zrušení soukromého vlastnictví.

Radek (So, 19. 5. 2018 - 14:05)

Já to ovšem myslel jinak...Vyvlastnění buržoazie bylo tenkrát takové,jak bylo v dané době možné.Až vznikne nová revoluce,bude to trochu jinak.Jak dlouho to bude trvat,je otázkou.Lidem to nechce docvaknout,což je i přípan vás pane déčko...
Až lidem dojde,že vlastně dělají otroky pár vyvoleným,a že jim cpo demokracii která je zase jen pro vyvolené,bude vše jinak.Uvědomí si,že se mohou mít lépe,a že jim vládnou zločinci a lháři.

Čau (So, 19. 5. 2018 - 14:05)

Cikány nahnat do Sýrie.

luci (So, 19. 5. 2018 - 14:05)

Už tu jednou ale byla...Ano,patřily všem a nikomu. Vzniklo heslo:kdo nekrade,okrádá rodinu. A jak to dopadlo? Celá slavná sametová "revoluce",byla jen regresí,ústupem na pozice kapitalismu. Všechny lidovlády jsou jen podvodem na blahoslavených chudých duchem. Peníze jsou totiž jen jedny,pokud někdo žije v přepychu,druzí se musí jaksi uskromnit. Bylo,jest a bude .

Radek (So, 19. 5. 2018 - 14:05)

blábolivě blekotajícího...ale,ale.Déčko je snad pán bůh?Blekotá fráze,které zná každý průměrně inteligentní člověk.Ovšem jen Déčko je musí ventilovat,protože on je "někdo".

D (So, 19. 5. 2018 - 14:05)

Ayn Randová napsala krásný román o revoluci kapitalistů, vynálezců, designérů a jiných elit proti tupým masám. Elity se jednoho dne na masy jednoduše vykašlaly, a odebraly se od nich kamsi na venkov či do nějaké pustiny, kde se díky svým schopnostem a talentu pro sebe dokázaly velmi dobře zařídit. Když je pak masy vyhledaly, a začaly je prosit na kolenou, aby se elity vrátily zpět, elity jim hrdě odpověděly, že o masy nemají zájem, a že nemají povinnost pro ně byť jen hnout prstem.

D (So, 19. 5. 2018 - 14:05)

Souhlasím s výhradou,že...Už tu jednou ale byla buržoazie vyvlastněna "vládou lidu", a hlavní výrobní prostředky už tedy jednou "patřily všem".

luci (So, 19. 5. 2018 - 13:05)

ano,elity vládnou proto,že...Souhlasím s výhradou,že lidem zatím nedocvaklo a při omezenosti většiny, těžko někdy docvakne. Jsou ochotni si podřezat krky jestli vyhraje Sparta,nebo Slavie. Ale že jsou státem a s jeho souhlasem permanentně okrádáni jim evidentně nevadí.

Z toho urážlivě (So, 19. 5. 2018 - 13:05)

ano,elity vládnou proto,že...blábolivě blekotajícího posledního příspěvku je jen jasné, jak je jeho autor šokován a traumatizován slovy Déčka. Déčko jej však předtím několikrát varoval, takže si za to dotyčný může jedině sám.

dečko,pravě jsi (So, 19. 5. 2018 - 13:05)

Nuže, slyšte všichni...ano,elity vládnou proto,že jim to obyčejní,hloupí lidé umožnují...Bez nich by nebyli nic,protože by na ně nikdo nedělal,a oni neměli bohatství.
Byli by stejně bezvýznamní,jako ty.To co ty popisuješ,je myšlení nedemokratického elementa,a bezohledného kapitalisty,což ty jistě nejsi.Tím pádem pomateného člověka.Až to lidem docvakne,tak všichni vyžírkové skončí...

D (So, 19. 5. 2018 - 12:05)

Nuže, slyšte všichni tvrdá slova, která vás oprávněně zarmoutí!

Podle mého nejlepšího životního poznání, společnost se dělí na uzonkou elitu a široké masy.

Na té uzounké elitě a jejím kapitálu záleží, zatímco masy jsou pouhou stafáží.

A nechci být špatně pochopen. Obyčejní lidé jsou bezvýznamní, byť třeba řádně chodí do práce, každodenně posílají nebo vezou své děti do školy, řádně platí daně, pravidelně si čistí svá auta, mají pěkné kytičky na předzahrádkách svých rodinných domků, a pěkně uklizeno kolem nich i v jejich interiérech. Nejsou to oni, na kterých stojí a padá ekonomika, a v tom si mohou podat ruce s kriminálníky, bordeláři, smraďochy, nuznými posranci, sociálkami i těmi, kteří vedou své děti k čórkování.

Jen opravdu bohatí jsou netto plátci daní a povinných odvodů. Převážná většina je na tom tak špatně, že musí obdržet více na sociálních dávkách, státních důchodech, zdravotní a starobní péči, veřejném školství atp., než kolik je celožovotně schopna do těchto systémů sama odvést.

Kdo, jsa sám průměrný a bezvýznamný, se vyvyšuje nad nějaké Romy, protože má pocit, že je čistotnější, pracovitější, více platí na daních či se lépe stará o své děti, je jako zaparazitovaná a zavirovaná městská hrdlička, která se vyvyšuje nad jiné hrdličky jen proto, že ty mají ještě navíc třeba i zdeformovaný zobák, nebo soustavně klopýtají o nějaký odpadkový sajrajt, který se jim náhodou přilepil nebo zauzloval na nohách.

D (So, 19. 5. 2018 - 10:05)

jsi kokot.Dobře tedy, číše mé trpělivosti přetekla. Již brzy zde pronesu něco, co bude všechny hodně mrzet!

já ti to můžu ř (So, 19. 5. 2018 - 06:05)

Mám tisíc chutí říct...jsi kokot.

D (Pá, 18. 5. 2018 - 12:05)

Souhlasím s Lucí i s...To je ale nedorozumění. Má tvrdá slova, dojde-li k jejich vyslovení, budou taky velmi slušná a výstižná.

Reklama

Přidat komentář