Reklama

Nevěra manželky

:-) (Po, 15. 2. 2010 - 20:02)

Ty tvé tři body jsou úsměvné...Sem netušila, že jsem vzácná vyjímka :-)..můj život po rozvodu byl a je opravdu lepší, ale jenom proto, že jsem se už znovu nevdala a krom dětí už znovu žádného chlapa neživila...;-D

ale zdaleka ne (Po, 15. 2. 2010 - 11:02)

Ty tvé tři body jsou úsměvné...Má zbožná přání jsou jiného charakteru.:-)))
Asi nemám to štěstí stýkat se s chudinkami, které se musí smiřovat s rozvodem, jak popisuješ.:-)
Mě se zase zdá úsměvná tvoje teorie. Zkušenosti mám ze své praxe, i když je třeba jinde.:-)
Ženy mají logiku velmi dobrou, jen trochu jinou.:-)
Znám několik žen, co si po rozvodu, ve druhém, případně třetím manželství výrazně pomohly po všech stránkách, a několik mužů, co jsou na tom v dalších vztazích přinejlepším stále stejně.:-)
Nepotřebuju si vymýšlet a je mi celkem fuk, co si o mě kdo myslí.;-)
Jsem stále vdaná poprvé (a můj muž kupodivu taky). Nevím, jestli se rozvedu nebo manžel se mnou. V ideálním případě se rozvedu, pokud budu mít pocit něčeho lepšího, zatím se nezadařilo.:-)) Zato se mi zadařil ten "průměrně inteligentní pitomec" s vypočítavou milenkou a pak ještě jednou téměř stejnou milenkou. Ještě že milenky nejsou moc inteligentní a škoda že průměrný muž není inteligentnější - oboje bych si byla klidně ušětřila.:-)
Přehled kdo kde mi zahýbá nepotřebuju, pokud mi nic nechybí a nepřebývá, to je každého osobní věc.
Na alimenty spoléhat nemusím, dítě mít citovou újmu už taky nebude - je velké. Takže celkem dobrý = hlavně že se pořád něco děje.:-)

Snad můžu přisp (Po, 15. 2. 2010 - 10:02)

Ty tvé tři body jsou úsměvné a skutečná praxe vypadá naprosto jinak,ale chápu, že je to tvé zbožné přání.Rozvedený muž má daleko menší problém se znovu oženit,pokud o to stojí, než rozvedená žena s dětma.Tak že, kdo to tedy nese hůř?Je to právě ta žena a děti,proto tolik fnukají o výši alimentů,bez nich by často neměly ani na nájem.Pokud si je ten jejich milenec i vezme a nevycouvá,jak se ve většině případů taky stává,tak velmi rychle pozná,že i jemu smrdí nohy,občas si usere u televize a navíc má nepoměrně víc problémů s jejíma dětma.To vše na idylce nepřidá, ale jí potom nic jiného nezbude, než se s tím vším smířit.Navíc i on musí většinou někde alimenty platit a věnovat se svým vlastním dětem a tak už potom ta žena nemá vůbec přehled,jestli jí spíš nezahýbá zase s jinou.A pokud jde o logiku, tak to je vlastnost,kterou jen velmi zřídka a vyjímečně nějakou ženu vůbec potká,natož aby věděla jak s ní nakládat.Jestli se tobě podařilo mít krásnější a bezproblémovější život po rozvodu, tak ti gratuluji,jsi velmi vzácná vyjímka,pokud tedy jenom nelžeš tady na netu.

... (Po, 15. 2. 2010 - 09:02)

1.neseto hůř: je to hořké poznání, že má doma potvůrku (to se dá vydržet) ale hloupoučkou !!! která naletěla na ty zidealizovaný řečičky výše popsané - a to se nese už skutečně těžko
2.ty pádné důvody jsou: vymetený mozek těma řečičkama ( k tomu mají sklony právě ty hloupoučké )
3.duplikát neexistuje a to je ten výše popsaný stav když se potom nejpozději do 2 let chce ta hloupoučká vrátit - protože už pominuly ty řečičky (ten její objev už je těma svýma žvástama taky utahanej) a zase je tady ta šedivá realita běžného dne

Obecně = je víc blbek !!

ale zdaleka ne (Po, 15. 2. 2010 - 08:02)

Milá Tery, je vidět, že o...1) ten průměrně inteligentní muž, co to má zmáknuté doma i s milenkou, pak nezřídka čumí, když to manželku přestane bavit a oplatí/oplácí mu stejně. Zaručeně to nese hůř.:-)
2)ženy se naopak ohlíží víc. A když už se rozhodnou opouštět, tak mají své pádné důvody (ať už logické nebo city).
3)a hlavně ženy se v dalších vztazích umí lépe poučit. Málokdy si pořizují stále stejný duplikát jedné partnera/rky, jak to umí muži.:-)))
Platí obecně = ve většině.
Aneb pitomců určitě není méně než blbek.;-)

Snad můžu přisp (Po, 15. 2. 2010 - 07:02)

Milá Tery, je vidět, že o tomhle nemáš vůbec ponětí.Milenecký vztah není žádná rychlovka, ale paralelní vztah s manželským.Proto dokáže to manželství rozbít na rozdíl od rychlovky, která se dá jen velmi těžko zjistit a tak na manželství zhoubný vliv mít ani nemůže.To je taky právě ten velký rozdíl mezi zahnutím většiny mužů a žen.V mileneckém vztahu dává každý jen to nejlepší ze sebe a s těmi horšími povahovými rysy dokáže počkat až na doma s manželkou,neboli,u milenky si neusere,doma naprosto s klidem.S milenkou se souložení musí plánovat a tudíž se na to těší oba dva delší dobu a proto je to milování také daleko lepší,jelikož jsou tím pádem taky víc nadržení a natěšení.Doma na sex nikdo manželku nepřipravuje telefonáty dva, tři nebo více dní dopředu.S milenkou neřeší chování svých pubertálních spratků,kapající kohoutek v kuchyni či nepřiměřeně vysoký účet za elektřinu.S ní prožívá romantické večeře a bouřlivý sex.Tohle všechno ví každý alespon průměrně inteligentní muž, jenom hrozní pitomci se kvůli milenkám rozvádí a berou si je za ženy,naopak i hodně inteligentní ženy jsou většinou velmi ochotné kvůli milenci rozbít naprosto všechno,tvrdě a bez jakýchkoliv ohledů na kohokoliv.A to jenom proto, aby nejpozději do dvou let poznaly, že jenom zase naletěly.

Tery (Po, 15. 2. 2010 - 07:02)

a taky obecně platí, že...Jsou tací, co si myslí, co nejvíc mileneckých vztahů, tím jsou in , dobří.Co z takového šoustnutí na rychlovku můžou mít?Nic, jen pohlavní nemoc, rozbitou rodinu atd.

... (Ne, 14. 2. 2010 - 22:02)

obecně platí, že ty mrchy...a taky obecně platí, že kurevníci, kteří si myslí, že ženská na ně bude doma čekat, než je přestane bavit píchat s kdekterou a pak se bez problému budou chtít vrátit domů, všeobecně mají problém především s inteligencí :-)

... (Ne, 14. 2. 2010 - 22:02)

obecně platí, že ty mrchy který si myslí, že na ně chlap bude doma čekat než je přestane bavit píchat s kdekým a pak se bez problému budou chtít vrátit domů, všeobecně mají problém především s inteligencí

Snad můžu přisp (Ne, 14. 2. 2010 - 19:02)

Ona je xena jen typická blbka,co má problém pochopit význam napsaného příspěvku a proto sere mimo mísu.Jí můžeme jen politovat,že jí Pánbůh nenadělil větší IQ.

... (Ne, 14. 2. 2010 - 18:02)

Asi by jsi potřeboval sám...potrefená husa zakejhala.....

xena (Ne, 14. 2. 2010 - 15:02)

Napiš potom jak to...Asi by jsi potřeboval sám fláknout přes dřžku a rozfofrovat úspory -tak at to brzo zažiješ ty pisálku...:-)

... (Ne, 14. 2. 2010 - 15:02)

v patek my psala že se...Napiš potom jak to pokračovalo, to je zajimavy, že se ty ženský potom chcou vracet, zrovna když chlapovi se z ních chce zvracet. Ty ji stejně vezmeš zpátky a ona ti to za pár let zopakuje, ale rafinovaněji. A v okamžiku když děti budou velky tě stejně opustí. Chyba není v tobě, ale ona otřebuje vzrušení a ty jí ho nedokážeš poskytnout, taková ženská potřebuje být zamilovaná do chlapa kterej jí bufe podvádět s jinou, sem tam jí flákne přez držku a ještě jí rozfofruje úspory. A to ty zjevně nejsi.

Ruda (Ne, 14. 2. 2010 - 14:02)

v patek my psala že se...Nechej ji trochu potrapit, jestli o ni samozrejme vubec jeste stojis. Pokud ano, tak bych ji rekl neco v tom smyslu, ze to co provedla Vas vsechny vcetne deti hodne poznamenalo a ze ji nemuzes odpustit ze dne na den a ze bude hodne louho trvat, nz si ziska, jak voji duveru, tak duveru vasich deti!

Ruda (Ne, 14. 2. 2010 - 13:02)

Manželka měla takz milence,...Manzelku zbouchnutou od milence!!! Tak to bych asi opravdu nedal! A to si myslim, ze bych toho zvladl spoustu... Stoji ta tvoje opravdu za to? Pokud ti provedla neco takoveho, co provedla, tak to teda pochybuju...

Rada (Ne, 14. 2. 2010 - 13:02)

v patek my psala že se rozešli a že se v neděli stavi jenomže ted nevim co chce po nas nikdo už ji nechce takže ted to ma blby už jsme ji uplně odepsali a je klid

Rada (St, 10. 2. 2010 - 14:02)

tak jí to říkej a třeba si i...no myslim že na to už je pozdě sama řikala že jsem ji to měl řikat dřiv takže ted už to asi nema cenu

... (Út, 9. 2. 2010 - 18:02)

možna že u tebe to tak je ale...tak jí to říkej a třeba si i přidej tím nic nepokazíš, třeba tvoje problematika se zlepší dřív než by jsi čekal, přidej v aktivitě a pak dej vědět

Rada (Út, 9. 2. 2010 - 16:02)

naprosto souhlasím! Je to...možna že u tebe to tak je ale ja pokud bylo něco spravit tak sem to udělal nemam rad když něco nefunguje ale při jeji předposledni navštěvě mi řekla že kdybych častěji řikal že ji miluji že mi chybi atd tak by se to nestalo

Em (Po, 8. 2. 2010 - 19:02)

Hm-žena má vědět, kde je její...naprosto souhlasím! Je to přesně jako u nás, jdi si kam chceš, ale bude všechno hotovo. Není to takhle přímo řešeno, ale očekává se to. Manžel si jde kdykoliv kamkoliv, vezme si auto, já táhnu nákup metrem, on metrem v posledních deseti letech snad nejel. Chlapi jsou v zásadě bezohlední sobci, k problémům doma naprosto lhostejní, hlavně, aby se jich žádná starost nedotkla. Raději ze sebe dělaj blbce, aby nedějbože nedostali nějaký úkol. Poslat chlapa na rodičák do školy se rovná problému na druhou, chlap nenajde třídu (pokud najde školu) a paní učitelku, takže tam stejně mamina musí. To je případ od nás, manžel není žádný blbec, ale rád ho ze sebe dělá, aby po něm nikdo nic nechtěl, ani já, ani děti. Pod marmeládu slané máslo, oblečení druhého dítěte atp. Manžel byl se synem na pohotovosti, druhý den jsem s ním musela sama, zprávu už měla dětská doktorka a minulé ošetření hledali podle rodného čísla, nenašli ho, manžel ani neví, kdy se mu syn narodil.
Jak ale stárne, je to s ním ještě horší, ze svého pohodlí nesleví a udělá pro něj vše, pro svoje záliby taky, to má přehled o všech novinkách a dokáže je pro sebe náležitě využít. U nás doma všechno hoří, na všechno je čas, ale jak je něco v jeho prospěch, tak to musí být hned.
Jsem spoustu let vdaná a jsem z toho všeho unavená. Nevěrná jsem nikdy nebyla, myslím si, že ani nebudu, ALE kdybych zaslechla vlídné slovo a cítila zájem o mne samotnou, ne o moji práci, vyžehlenou košili, uvařený oběd, tak si sebou nejsem tak jista, že bych odolala - nakonec proč ne? Proč z chlapů se stávají nerudní dědci, se kterýma nechce nikdo mluvit, protože místo odpovědi jen, v lepším případě, zavrčí, nikdo po nich nic nechce, protože se toho stejně nedočká a navíc se stejně na nevykonanou práci musí myslet a připomínat. Manžel pak řekne, šel jsem zrovna na to, ale zase jsi mě tak na...la, že se do toho vůbec dávat nebudu. A nedá, nebo si přinese nářadí, všechno okolo odklidí, práci trošku začne, pak toho nechá, odloží to třeba na rok.

Reklama

Přidat komentář