Reklama

Nevěra manželky

Rada (So, 3. 4. 2010 - 21:04)

tak Rado možná je čas jí...tak to maš pravdu ale vem si že za poslednich par měsicu jsem děcka nechal u ni jednou a od te doby k ni nechcou holka možna jo ale jen na chvili nevim sice co ji nakecava ale budiž a syn ani nahodou jak vi že se chce na ně přijit podivat tak radši uteče ven aby sni nebyl a maš pravdu v tom že děcka mi z toho pomužou nejlip

... (So, 3. 4. 2010 - 18:04)

jsem tady tak před měsicem...tak Rado možná je čas jí kopnout do prdele ať sama dokáže kam to v životě dotáhne, teď už dokázala zřejmě ztratit chlapa a 2 děcka, tím si pomůže k zavržení hodnému chování okolí vůči ní, až ji kopne ten co ji teď doblbnul mozek tak úpřimně o ni nikdo stát nebude, ty si najdi hodnou holku a zamakej na tom, bude to asi chvilku trvat, ale nic lepšího pro děcka už zřejmě z tohoto nevykřešeš, místo manželky se víc věnuj dětem, ty ti možná pomůžou se psychicky z toho dřív otřepat.

Rada (So, 3. 4. 2010 - 08:04)

jsem tady tak před měsicem podala žadost o rozvod a chtěla jěště taky děti do peče tak jsem napsal na papir proč by je neměla dostat odnesl na socialku a po tydnu mi volala ještě ta moje že jsem s ni udělal velkou svini ja ji řekl napsal jsem jenom pravdu před dvěma dny jsem byl na socialce s dětma aby si je tam vyslechli kde chcou byt samozřejmě my to bylo hned jasne řekli prostě semnou a šli jsme

mrdník (Út, 30. 3. 2010 - 13:03)

před měsicem jsem zjistil...Vyměň ji za novou, už si vybrala. Vrazila kudlu do zad, to se neodpouští.

mrdník (Út, 30. 3. 2010 - 13:03)

před měsicem jsem zjistil...Vykopni ji, vyměň zámek. Pokud jsou takle staré děti na tvojí straně jsi za vodou. Ať ta mrcha shoří v pekle

danek (Út, 30. 3. 2010 - 10:03)

musíme si prostě vybrat:...čau Jardo, Ty máš hezkou manželku? Jestli jo tak jak to snášíš??

... (Ne, 14. 3. 2010 - 00:03)

to máš blbý, protože...tak to je asi ten rozdíl proč to vyhledávají chlapi a nebo ženský, chlap se nepotřebuje na stará kolena vytahovat před tchánem, chlapi se chlubí hned po tom mezi sebou, Renko jsi pěkná? nechceš to zkusit po deváté? :-)

Horníček (So, 13. 3. 2010 - 21:03)

Říká-li někdo - mám hezkou manželku, politujte ho. Není mu věrná.
Říká-li někdo - mám věrnou manželku, politujte ho. Není hezká.
Říká-li někdo - mám nehezkou manželku a není mi věrná, politujte ho. To je smolař.
Říká-li někdo - mám hezkou manželku a je mně úplně věrná, politujte ho. To je cvok.

Eva (So, 13. 3. 2010 - 21:03)

musíme si prostě vybrat:...svatá pravda Jardo. Tak to je. Ono taky žít a spát třeba čtyřicet let s jedním, to je opravdu dost velká nuda.

Renka (So, 13. 3. 2010 - 21:03)

úpřimně: nechci ani jedno...to máš blbý, protože jedno nebo druhé tě nemine. Hezké nikdy nedají chlapi pokoj a ona neodolá, věř mi. Mám to za sebou - osmkrát, hihihi. Zas nebudu na starý kolena zapšklá jak moje šeredná tchyně, na kterou by vlez jedině kdysi ožralý tchán. Budu mít nač vzpomínat.

... (So, 13. 3. 2010 - 20:03)

úpřimně: nechci ani jedno :-)

Jarda (So, 13. 3. 2010 - 18:03)

musíme si prostě vybrat: buď ošklivou manželku nebo parohy.

... (So, 13. 3. 2010 - 17:03)

novyho neni nic pořad je...takže setrvalý stav, musím přiznat, že já jsem tomu nevěřil, že ženská odejde od dvou dětí, znám osobně málo těchto případů, ale ty děcka to neodpustí asi nikdy, ty to berou jako pokažený dětství, ale co ty? zřejmě počkáš ještě cca 2 měsíce a ono se to potom už někam posune akdyž se vrátí budeš to mít těžký, ale taky to je řešení a pokud se nevrátí tak je potřeba se podle toho zařizovat, jak dlouho je pryč žena? a jak dlouho ty počkáš? jak to berou děti? je to blbá situace..možná má pravdu Jirka, má to za sebou a ví co a jak

Rada (So, 13. 3. 2010 - 12:03)

novyho neni nic pořad je pryč akurat těžce nese že děti ji nechtěji nechcou s ni jit ani ven ale jinak je to už ted skoro v poho

... (Pá, 12. 3. 2010 - 19:03)

přesně řečeno dnes mi...pro Radu: tak co je novýho? mě to zajímá jestli už dostala rozum ta tvá nebo jak to pokračuje?? dej vědět jestli máš chuť a náladu..

... (Pá, 5. 3. 2010 - 22:03)

přestaň blouznit a kašli...jj baby jsou ludry, lepší už to nebude..

Jirka (Út, 23. 2. 2010 - 19:02)

přestaň blouznit a kašli na ní. Už to tady někdo psal. Prostě tě nechce,je konec a přes děti jí nelámej. Dětem se neztratíte,jen si zařídíte život po svém.
Najdi si někoho s kým ti bude fajn. Takhle prokňouráš půl života. Máš snad trochu hrdosti abys ze sebe dělal vola a čekal jestli se madam nebudeš po čase hodit.
Moje známá takhle zůstala s volem dvacet let,prý kvůli dětem a ty jí nakonec naznačily,že je kráva a už vůbec jim nelezlo do hlavy proč s tátou byla tak dlouho. Děti nejsou blbé. A navíc ...jaký jsi pro ně vzor,to chceš aby jednou něco podobného zopakovaly a lezly do pr...někomu kdo na ně kašle? Kdo ti vrátí ten čas strávený skučením?
Neber to prosím zle,někdy je lepší kopanec do prdele než utěšování. Mám to za sebou,také mi chvilku trvalo než jsem pochopil že pokud je něco na hovno,je třeba se toho zbavit.

Rada (Út, 23. 2. 2010 - 19:02)

a to je to v čem se asi...přesně řečeno dnes mi snad pořad psala same blbosti a nakonec proč ji děti neberou telefon ja viděl holku jak ji volala a ona ten mobil vyhodila až jsem se lekl myslim že ten den kdy o děti přijde pravě nastal vysvětlovat už jim nic nebudu maji svuj nazor ale až prohledne doufam že už ji nikdo nebude chtit nemyslim to špatně ještěted ale co je moc je moc si myslim co vy na to

... (Út, 23. 2. 2010 - 15:02)

no v něčem maš pravdu ale ona...a to je to v čem se asi neshodnem s ostaníma: taky si myslím, že ten den přijde, že se bude chtít z jakéhosi důvodu vrátit, ale čím to bude později tak je možné, že to překročí i tvé hranice trpělivosti a pak otočíš, teď to vypadá, že by jsi o to stál, aby byla matkou tak jak do doby než začala blbnout, (zřejmě sám víš že asi fungovala dobře co by matka),
ona má zázemí toho druhého..to jí dává tu sílu odolávat a nevrátit se, ale stejně s tím počítej, že se vrátí na dobu jen co dorostou obě děti, nedělej si iluze, to fakt ne, znám v okolí spoustu takto smýšlejících ženských - ta tvoje není žádná vyjímka spíš je to dnešní trend..

Rada (Út, 23. 2. 2010 - 11:02)

myslím je to jen půl pravdy,...no v něčem maš pravdu ale ona je takted sebejista ani děti nemusi vidět zavola jimna chvii a to jenom jak je v praci a ešě po svačině aby ji nikdo neviděl,slibuje jim každy den že se stavi ale nevychazi ji to nevim z jakeho duvodu jesti ji to zakazuje nebo ne to nevim opravdu si začinam myslet že ma tu hlavu uplně vymitou až do dna,ale přide den kdy možna na t přijde ale už pro ni bude pozdě co vy na to?

Reklama

Přidat komentář