Reklama

Nevěra manželky

Rada (St, 9. 6. 2010 - 11:06)

ahoj takze před třemi tydny už jsme měli soud ohledně děcek dcera byla par dnu u babičky a najednou se uplně změnila u soudu řekla že chce aby mamka byla jeji poručnik ale bydlet by chtěla u babičky soudkyně se ji zeptala jesli vi co to znamena tak řekla že ne no nakonec soudkyně řekla že musi jit na měsic ku mamce aby si to vyskoušela všeho všudy tam byla par dnu a zas je u babičky jenomže kdovi co ji do hlavy narvali protože ted už mě pomalu ani nezna ani nepozdravi nenapiše a když zavolam tak to nebere hodně ji ten pobyt u ni změnil soud se ale odročil tak jsem zvědav s čim přijde tentokrat no jsem zvědav

123 (St, 5. 5. 2010 - 21:05)

no nevím, u nás je tohle...U mě totéž-doma v pořádku a přesto občas odbíhám za jiným.Nevím,co s tím - dokáže někdo poradit.

jedna (Čt, 15. 4. 2010 - 17:04)

diskuze na úrovni ...
to je strašný, kolik je zakomplexovaných chlapů, co píší sprostě o ženách a sexu, protože jim v reálu žádná nedá a musí si ho honit na netu.

==== (Čt, 15. 4. 2010 - 15:04)

Tak tak, Evo, presne tak! A natrhnout hulvatovi prdel a to poradne! Aby vedel, o cem pise!

Eva (Čt, 15. 4. 2010 - 10:04)

těžko si psát s neschopnym penisem, jako je známo, mozek máš mezi nohama, tak tebe ani to zrní nepomuže, impotente, ale skus sexuologa, ten ti ucite da nejakou radu, nazdar debile a hezkej den s komplexama

Bedry (Čt, 15. 4. 2010 - 10:04)

HAHAHAHA NANDALA!!!! HAHAHAHAHA JEN ŽENSKÁ S MOZEČKEM SI MŮŽE MYSLET,ŽE CHLAPOVI NĚCO NANDA. NANDAT SI TAK MŮŽE ŽENSKÁ VIBRÁTOR DO ŘITI. MRDAT JE TŘEBA A ČÍM VÍC ČURÁKŮ V KUNDĚ TÍM LÍP, TAK NETŘEPTE HOVNA. ŽENSKÉ STAČÍ NASYPAT ZRNÍ A ZOBE JAK SLEPICE. BĚŽTE SI RAČI PUSTIT "SAMA DOMA"

Eva (Čt, 15. 4. 2010 - 10:04)

Jelikož je to volne forum...TO BEDRY přesne tak si mu to nandala, debilekovi nadržanýmu, asi ňakej impotent, co si ulevuje jen teoreticky, chudák

Bedry (Čt, 15. 4. 2010 - 09:04)

Bedry,...ze se nestydis se...Jelikož je to volne forum tak vystřel. Nasrat "ženo"

TO BEDRY (Čt, 15. 4. 2010 - 04:04)

Bedry,...ze se nestydis se pod to sve svinstvo vubec podepsat! to je odvaha...no jo, hulvatu je tady premnozeno, protoze anonymne zde muze kazdy vykrikovat co se mu zlibi, vid?-) To jste ale silaci, chlapaci! ha ha ha Chlap jako ty, - nevi o zene vubec, ale vubec nic! Jsi odporny buran, ktery si muze tak maximalne prat zazit to, co zde pises a buh vi, jestli se nad tim neuspokojujes. U sprostaka jako jsi ty, by me to vubec neprekvapilo. No, hnus. Co k tomu dodat! Preji ti plno snu o tom, jak zenske natrhnes jak PICU tak PRDEL, protoze v realu by za to nekdo pak natrhl tu prdel tobe a ver mi, ze by jsi se z toho posral. Aspon tak dva chlapy na tebe, jednoho curaka do huby, druheho ti vrazit do riti a zesral by ses bolesti jak malej kluk, to ti garantuju. Ono by te to pak naucilo, jak se mas vyjadrovat o zenach a jejich prirozeni. Supaku:-)

Bedry (Čt, 15. 4. 2010 - 00:04)

Mrdat ji tak dlouho, až ji to poleze prdeli ven. Ženské to chtějí,jen o tom nahlas nemluví. Proto si hledají frajery a přejou si, ať jim to tam borec nacpe co nejdál. Jenže žádná nikdy nepochopí,že víc čuráků = víc rozbitá píča a o to jim jde.

analnik.j@sezna (Čt, 15. 4. 2010 - 00:04)

Vyprcat ji píču pěkně 4...Jo a lízat a mrdat všechny díry až by prosila a křila dost!!! já už budu mrdat jenom doma :-)

Bedry (St, 14. 4. 2010 - 23:04)

Vymrdat je hezky zezadu a do...Vyprcat ji píču pěkně 4 čurákama najednou až se při tom posere. Bude se plazit po 4-rech a bude na to vzpomínat do konce života. Jediná rada.Věř mi.

Patrik (St, 7. 4. 2010 - 16:04)

Vymrdat je hezky zezadu a do prdele a onoje to přejde podvádět,toto je teorie mého kolegy z práce

... (Ne, 4. 4. 2010 - 20:04)

?? - máš samozřejmě...Rozlícenej jsem, jestli podváděnej nevím, mám problém jinýho charakteru s manželkou a to zdravotní a to takový, že nevěra by byla za odměnu proti tomuto, takže já se tady jen zastával Rady a zároveň opovrhoval tou která si to zaslouží. Ale v českých luzích a hájích se někoho zastat se ale nenosí a proto jsem podváděný muž.. hmm možná jo, nikdy bych se nechtěl tvářit že mě se to nemůže stát, ale skutečnost je taková že si tady hrajete na jedný straně na borce a borkyně a zřejmě do doby než vám nastanou ty skutečný životní problémy. Jen jsem se někoho zastal kdo si to zaslouží!!! Nikoho jsem nevinil z nevěry, ale já jsem hned rozlícený podváděný muž.. rozlícený beru, ale kde berete tu jistotu že všichni žijí způsobem jak vy. Toto je server Doktorka né Nevěra.

Ženská (Ne, 4. 4. 2010 - 11:04)

No,nesleduji celou...?? - máš samozřejmě pravdu, ale jak je vidět, nehodíš se do krámu rozlíceným podváděným mužům.
Ani ženská, ani chlap si nikdy nepřipouštějí, že chyba může být na obou stranách, a vznikne většinou špatnou komunikací. Často má ale jeden z nich smůlu, protože pokud jeho protějšek byl např. vychováván tak, že byl za vše trestán, tento zvyk si přináší do manželství a považuje ho za něco běžného. Pokud narazí na někoho, kdo to měl v dětství docela jinak, začnou automaticky problémy - jediná cesta je si to prostě vyříkat, dokud to ještě jde.
Tady jsou ovšem už hlavně ti, kteří jsou téměř před koncem vztahu - bohužel.
I tak vám všem držím pěsti, vždycky se situace může nějak zvrátit.

Vrchní rada (Ne, 4. 4. 2010 - 11:04)

Bylo by dobré,kdyby tady taky něco napsala ona,ať víme,jaký má ona názor a hlavně důvod,proč se tak chová.Nějaký přece musí mít.

Rada (Ne, 4. 4. 2010 - 10:04)

ja jsem chtěl taky podat žadost o rozvod ale kvuli dětem jsem si řikal chvili počkam at si zvyknou ale jeji argument proč to podava byl měla jsem odpoledni a děti mi nezvedali telefon

Petr (Ne, 4. 4. 2010 - 07:04)

Já podal okaamžitě žádost o rozvod.Odstěhoval jsem se na chalupu

... (So, 3. 4. 2010 - 23:04)

No,nesleduji celou...to jsou debilní kecy debilního stupidního idiota z kreténova vychovanýho dementníma rodičema pocházejících z pofiderních rodinných poměrů a nejspíš po těžké borelióze: ženská co zanedbává evidentně svý děcka a je to bezinteligentní cynická bezcharakterní mrcha, tak je ta chudinka která svýmu chlapovi udělala co mu na očích viděla, ale ten ji zanedbával, néé?? ty co stojijou denně respektive večer co večer kolem silnic a je jich plnejch každej borddel jsou zanedbaný chudinky od neschopných chlapů, nééé?????????? ty jsi ten největší nejomezenější dement všech diskuzí, debile stupidní...každá kurva se bude ohrazovat že jí někdy něco chybí, jen ta slušnost a inteligence jí chybí, a svou neschopnost házet na druhýho je projev nejdebilenělšího dementa z kreténova - vypatlanej stupide, doufám že ti stejnej krypl bude šukat tvoji dceru ve 12 letech protože ti něco chybělo vypatlanče. bezmozkovej

?? (So, 3. 4. 2010 - 21:04)

No,nesleduji celou diskuzi,ale pokud chlap např.zanedbává ženskou v sexu...nebo citově strádá..najde si holt milence.Je těžko hodnotit jen z jedné strany

Reklama

Přidat komentář