Reklama

Nevěra manželky

hana (Po, 4. 10. 2010 - 12:10)

(já)
můj syn byl ve..."já" je jeden z nicků "yossarian","markéta".....Je známá tím, že je sprostá a ráda uráží a rozbíjí diskuse.Takže její příspěkvy klidně přeskakuj a hlavně- nic si z nich nedělej.

s.m (Po, 4. 10. 2010 - 11:10)

ty seš taky vypečená mamka...(já)
můj syn byl ve vězení protože na sebe vzal vinu svého kamaráda,když jeho žena čekala maličké a měla rizikové těhotenství.Když se to vše provalilo,syna z vězení pustili a jeho kamaráda zavřeli,ale až po porodu mladé ženy.Tak jak napsala Jana C. nesuď! Nikdy nevíš,kdy to zlo sedne na Tvou rodinu.

s.m (Po, 4. 10. 2010 - 11:10)

Smutná mámo a je to dítě,...ne-již na začátku,to bylo divné.Je možné,aby těhotná žena při prvním dítěti měla pohyb ve třetím měsíci? Ne,že? A když mě pak syn hodil do pošt.schránky obrázek z ultrazvuku,tak jsem se ptala,známé gynekoložky,ta řekla,že je to !!již!! pátý měsíc-.Synovi jsem volala,vzala to její matka a po mém dotazu,jak je to možné ,že je mladá těhotná o dva měsíce víc,jsem dostala vynadáno-že se nemám do synova života plést,že již má novou rodinu.

dino (Po, 4. 10. 2010 - 11:10)

Nech jí být , nevyčítej ,...Hloupost, tenhle talíř už nikdo neslepí.

Jana C. (Po, 4. 10. 2010 - 11:10)

Smutná mámo a je to dítě, vůbec, jeho?

Jana C. (Po, 4. 10. 2010 - 11:10)

Ty trdlo, já!! Ve vězení se můžeš ocitnout, ani nemrkneš. Stačí, když blbě nabouráš, někoho zraníš. Takže nesuď, nikdy nevíš, jak dopadneš Ty!

smutná máma (Po, 4. 10. 2010 - 11:10)

je to tak, ženský mají...mám syna,který přišel na jaře z vězení.Našel si děvče,které se zdálo být hodné.Jenže pakl to začalo,nepracovala,od státu nic nedostávala,živila ji rodina.Tak,aby měla nějaké peníze,syn se do té rodiny nastěhoval,ale až potom co mladá ůdajně zjistila,že je těhotná.Já se pak dozvěděla,že si dítě naplánovala né,z lásky,ale proto,aby měla peníze-jako družka a těhotná k tomu,má nárok na sociální dávky.Jenže to ještě ani pořádně nevěděla,že je těhotná a již se svou matkou plánovala,že když syn nebude platit,tak,že ho dají k soudu a bude platit alimenty..Nevím,kde se vyčůranost v mladých ženách bere.Ale tady to vím,její matka manipuluje s celou svou rodinou a tak i s mým synem,který ke mě nesmí chodit.Jinak by měl doma peklo.

! (Po, 4. 10. 2010 - 10:10)

je to tak, ženský mají...Hluboka pravda. Ten, ktery je poucovan, ze zenu a ni kvetinou... a je dobrak, tak vetsinou splace. A kdyz se objevi ten, ktery to psychicke tyrani ohodnoti patricne fyzicky, tak na toho jsou paragrafy. Patrim k te prvni skupine.

hladova puma (So, 2. 10. 2010 - 05:10)

dle právního uspořádání...je to tak, ženský mají jednu obrovskou zbraň, pomocí které vmanipulují chlapa kam ctějí, odpírání manželského sexu, manpulace s dětmi, nezištná pomoc tchýně,rady kamarádek, intriky a všeobecně nesolidní jednání, mám tě dost, tak táhni kam chceš a neotravuj, ale nezapomeň platit, jinak uvidíš. domácí násilí, fenomén, co bortí vztahy, kdo ho posuje, muž raději odejde, než by se nechal veřejně zostudit, stejně nemá šanci, i když je třeba léta psychicky týrán. mizivé procento mužů,kteří jsou schopni a ochotni tento stav přiznat, nemají možnost se někomu svěřit a nechat objektivně posoudit stav věci.

Nika (Čt, 9. 9. 2010 - 20:09)

Trošku mužská ješitnost...Je to trošku složitější,než se zdá.Věrte,vím o čem mluvím....:)))))A oko za oko?Ten co podvedl,"kvůli takovému člověku mám mit výčitky????A naopak chvíli to je dobré a pak to přijde...Měl¨(a)jsem to za potřebí tohle dělat???Slevit ze svých zásad....Nejlepší je začít u sebe,at tak nebo tak....A nebo se na to vykašlat a nelámat nic přes koleno....:)))))

Nika (Čt, 9. 9. 2010 - 20:09)

asi postrádala kvalitní...Trošku mužská ješitnost ne???

sb.§ (Pá, 27. 8. 2010 - 20:08)

to je pokyn pro výše uvedené, navařte kluci hrnec gulášu, hoďte do pračky špinavé prádlo a pak vlítněte na ty kamarádky manželky, rovnoprávnost je zaručena i ústavou, tak směle do toho

Máňa (Pá, 27. 8. 2010 - 19:08)

Proč se ženíš? Zůstaň sám a přefikávej koho chceš. Potřebuješ mít ale navaříno, vypráno, a v posteli svoji jistotu, že?

sb.§ (Pá, 27. 8. 2010 - 16:08)

dle právního uspořádání státu ČR má každý právo na partnera kterýho si vybere...ženský nedělají nic víc a nic míň než že využívají svého právního postavení v moderní demokratické společnosti, doporučuji nad tím moc nemyslet, všechno těm ženským hraje do karet, proto je naprosto obrovská rozvodovost, doporučuji nejdřív si dát kořalku, pak vymyslet kterou z jejích nejlepších kamarádek přefíknout a je to, nejlepší je přefíknout tu co ji manželka nemá až tak moc ráda, za 15 let už to ani na doktorku psát nebudeš, už to budeš mít vychytaný, hlavně to neřeš, život jde dál, čas to spraví, jsou horší věci

fero (Pá, 27. 8. 2010 - 16:08)

Jak jí chceš dál věřit.Poslal bych jí za ním, když ho chceš,tak nazdar. Jak s ní chceš dál spát a milovat se?

radek (Pá, 27. 8. 2010 - 15:08)

NEVĚRA JE HORŠÍ NEŽ...jj plne souhlasim taky se mi to stalo a zrovna sem to dostal k našemu vyroči svatby

JAN (Čt, 26. 8. 2010 - 03:08)

NEVĚRA JE HORŠÍ NEŽ NÁDOR NA MOZKU.SE ROVNA.. ŽENA MNĚ PODVEDLA A JA NEVIM JAK S TOHO VEN. CHCI JI ODPUSTIT PROTOŽE SI MYSLIM ŽE MĚ MILUJE .ALE NEVIM JAK TO UDĚLAT. RADA NAD ZLATO

k (Út, 13. 7. 2010 - 08:07)

k

analnik.j (St, 9. 6. 2010 - 22:06)

těžko si psát s neschopnym...Další píča trapná se projevila :-) a navíc má asi kundu zašitou když takhle píše!!

Lilka (St, 9. 6. 2010 - 20:06)

Rado, k tobě děti nechodí? Třeba na víkendy? Promluv si s nimi.

Jo a pevné nervy ti přeju.

Reklama

Přidat komentář