Reklama

Nevěra manželky

vdaná (Pá, 23. 12. 2011 - 09:12)

Vdaná, krásně napsáno,...Ahoj duše spřízněná. Já jsem vdaná dvacet pět let. To už je kus života.
Nechci se rozvádět, mám studující děti a finančně bych vše neutáhla, ono těch důvodů je víc, vážím si manžela jako otce svých dětí a oceňuju i jiné jeho vlastnosti. To, že mně ze svého života svého času vyškrtl, měl své zájmy, flirty atd. jsem už překonala, ale citově jen přežívat mně naplňovalo pocitem beznaděje a prázdnoty. Objevil se někdo a život znovu dostal své barvy a vůně. Bohužel jsem lítala mezi prací, domem, povinnostmi doma, všechno dost náročné a na kamaráda zbývalo méně času, než chtěl on a než já si v nitru přála. To ten vztah trochu nabouralo. Prostě moc povinností a pak pocit, že vše dělám polovičatě. V novém roce musím poskládat jinak priority. Mám dnes pocit, že i já mám právo žít, právo na lásku. Jako každá lidská bytost. Vždyť jsme na tomto světě na návštěvě, ať tedy občas stojí za to tu být a prožívat hezké...

Lenka (Čt, 22. 12. 2011 - 22:12)

a co rozvod, sla by jsi do...ano, chystam si na to podmienky, som bez prace, tak chcem ist do zahranicia a zarobit si na to, pan egoista ma totiz tak vydeloval s peniazmi aby mi nahodou nieco aj neostalo bokom, lebo som malo zarabala, podstatne je, ze si viem predstavit zivot aj bez neho a nie je to kvoli milencovi, to je viac menej len taky kamarat, ziadna laska, ziadne city, len sympatie a chcem zostarnut radsej sama ako s niekym, kto sa stara len o svoej blaho

Lenko (Čt, 22. 12. 2011 - 21:12)

vdana, zijem presne Tvoj...a co rozvod, sla by jsi do nej?

Lenka (Čt, 22. 12. 2011 - 21:12)

Nevěra vzniká v...vdana, zijem presne Tvoj pribeh, muz presne taky egoista, stara sa len o seba, tak ja som sa zacala starat tiez o seba, mam priatela a muz ma uz vobec nezaujima, doma sa postaram co treba, ale volny cas mi s nim absolutne nechyba, zariadila som sa podla seba a zivot je znovu o nieco krajsi...muzi su neverni aj bez priciny, skoda, ze zeny vacsinou az vtedy, ked si to odtrpia a potom nech sa chlapi stazuju na neverne zeny, kaslat na nich!

smutná (Čt, 22. 12. 2011 - 19:12)

no to je rada nad zlato...Jsi jako malé dítě, které si vynucuje cizí hračku...
Ja jsem to myslela jinak....jako jak mu dokazat to ze ho stale miluji ...atd

x (Čt, 22. 12. 2011 - 17:12)

Když někdo nemiluje,tak to vynutit prostě nejde! Sama vidíš, že i kdybys chtěla, jiného muže prostě ted nechceš. No? A ten, kterého ty chceš už nemá zájem.Prostě si to odžij a odtrp, on život půjde dál. Za čas budeš mít ráda někoho úplně jiného. Cokoli si vynucovat se rozhodně nevyplácí.
Poradit ti, aby se vrátil? Jsi jako malé dítě, které si vynucuje cizí hračku.

smutná (Čt, 22. 12. 2011 - 17:12)

ja vim...ale jak rikam to ho postihla minulost...kdyz byl mladej a blbej :-) jasne ze to nemuzu vedet na stopro ze je ten nejlepsi pro zivot....ale citim to tak...a chtela jsem radu jak pomoct tomu aby se vratil...?

také vdaná (Čt, 22. 12. 2011 - 17:12)

Vdaná, krásně napsáno, přesně stejně žiju i já.
32 let sloužení, v poslední době spíš soužení. Na změnu jsem čekala, prosila, hrozila, nic. Mám přítele, ale jestli je to nejlepší řešení, nevím. Je rozvedený, občas by chtěl mě mít nastálo, co bude dál se uvidí.

Kolik let jsi vdaná ty?

vdaná (Čt, 22. 12. 2011 - 14:12)

Nevěra vzniká v nejrůznějích pohnutek. Nevím, jestli to znají jiné ženy, ale u mně po dlouholetém manželství nastala ta situace, kdy muž byl buď v práci nebo pěstoval své koníčky. Přes týden doma tak přespat a o víkendu své zájmy.Já jsem přesvědčená, že pokud dva lidé,a to i v dlouholetém vztahu, nemají žádné společné zážitky, prožitky, společně trávený čas a vedle práce a starostí o děti, platby a chod rodiny taky radosti, sex, zábavu, jde vztah do kytek. Základ je podle mně si o tom promluvit a najít rozumný kompromis. Ne, že jeden někde lítá a druhý se snaží doma obstarat, co je třeba. Prostě zájmy ano, ale taky něco společného, co vztah udrží, nenechá ho vadnout. Promluvit si v klidu na tohle téma s mužem jsem chtěla i se o to snažila opakovaně, ale nebyl zájem a na řešení takového problému musí být dva. Bohužel mně bylo řečeno jasně a jednoznačně-když ti to nevyhovuje, najdi si lepšího. Howgh. Takže tak vznikla moje nevěra ...ono je třeba občas vážit slova, než se vypustí z pusy, někdy se leccos řekne a nejde to vzít zpět a žena chce být ženou, nejen hospodyní a jednou pohár přeteče a ona začne občas odcházet k muži, který jí ten čas a pocit, že ještě ženská je, prostě dá ...nelituju toho a výčitky svědomí nemám. Snažila jsem se opravdu dlouho a na změnu čekala několik let. Pročekat zbytek života na něco, co nepřijde, se mi přestalo chtít.

Lara (St, 21. 12. 2011 - 21:12)

já vím,ale to ho postihla...Chlapa nepoznáš ani za šest let a v krimu nebyl jen tak. Takže je otázka, zda si nemaluješ, že je ideální pro život. Dostaneš ho zpátky a co ? Pořídítě si třeba dítě, zas vlítne do maléru, zas půjde sedět ... co z toho ? Já bych takového chlapa nechtěla. Ale nevím, jakou radu čekáš. Poradit s i v tomto stejně nakonec musí každá sama.

smutna (St, 21. 12. 2011 - 17:12)

prosim o radu..

smutná (So, 17. 12. 2011 - 10:12)

já vím,ale to ho postihla minulost ...a ted je napravenej ....ja vim ze by to nekdo nestravil,ale ja to zvladla......jen jsem holt udelala chybu...a nechci o nej prijit...jen nevim jestli ho mam nechat byt ...jestli se vrati zpatky...chtela bych se nejak snazit o to aby se vratil...jen nevim jak...a ja osobne si myslim ze je idealni chlap pro zivot..soudim ze 6let co jsme stravili spolu...

Tamara pro Smut (Pá, 16. 12. 2011 - 23:12)

Jestli ho teď nějakým způsobem stáhneš zpět, pravděpodobně budeš brzy ještě smutnější.
Myslím, že jste oba ještě nezralí a život teprve hledáte, tak se nedej odradit, poplač si a pak hledej dál, pobyt ve vězení z nikoho neudělá ideálního partnera pro život.

Osobně (Pá, 16. 12. 2011 - 18:12)

bych na tvém místě od kriminálníka odešla. Láska přejde a přebolí. Ale kriminál bych nestrávila. Ostatně, většina se tam vrátí.
Strašně bych se za takového partnera styděla, divím se ti-neodsuzuji,ale....Spadneš o příčku níž a níž, před lidmi co to vědí.

smutná (Pá, 16. 12. 2011 - 11:12)

poradí mi někdo?

smutná (St, 14. 12. 2011 - 18:12)

a jak?

dokaž (St, 14. 12. 2011 - 18:12)

snazila jsem se ho...mu, že ti může věřit.
A jinak asi nezáleží na tom, jestli jsi ho podvedla s člověkem, kterého znal nebo ne.

smutná (St, 14. 12. 2011 - 18:12)

snazila jsem se ho presvedcit...ale kdyz mu zacnu licit sve pocity a lasku k nemu...tak mi rekl ze to delam jenom horsi....a nepodvedla jsem ho s nikym koho by znal..a ja toho cloveka potom uz nevidela...
tak opravdu nevim co mam delat:-(

lubor X (St, 14. 12. 2011 - 18:12)

Dobrý den,potrebovala bych...Je to hodně těžké, záleží také s kým si ho podvedla a jakou to má vážnost. Musíš ho teď přesvěčit, že to byl nějaký šílený úlet, ale pokud byl v té době zavřený, nese to jistě hodně těžko a někteří lidé neodpustí nikdy..

smutná (St, 14. 12. 2011 - 17:12)

Dobrý den,potrebovala bych poradit.......s pritelem jsme spolu 6let (ve spolecne domacnosti) mel nejake prusvihy a zavreli ho na 13mesicu.......a ja jsem ho podvedla kdyz tu nebyl..on se to dozvedel...a odesel( ja jsem se mu omluvila a rekla jsem mu ze je mi to lito.......apod a nechtela jsem aby odesel) co mam delat aby se vratil?

Reklama

Přidat komentář