Reklama

Nevěra manželky

PRAVDA (Čt, 11. 4. 2013 - 10:04)

Neverné manželky jsou krávy.A šukaj s uplně cizím chlapem .

tony (Čt, 11. 4. 2013 - 10:04)

Myslím si že toho moc k...připadá mi, že máte poněkud jiný žebříček hodnot. Pokud bych z něj vycházel např.já -tedy manželka nepolyká= hledám to hned jinde, nechce anál = hledám to hned jide
Poněkud zvrácený žebříček hodnot pro manželství

Jana (Čt, 11. 4. 2013 - 09:04)

Moc to řešíme? Nezdá se...Myslím si že toho moc k řešení není.Pokud není žena mužem uspokojena začne hledat uspokojení jinde.Pokud muž překoná svou ješitnost souhlasí s uspokojováním své ženy jiným mužem v zájmu zachování rodiny není podváděn a problém je vyřešen.Není to až tak neobvyklé.

pro hovado (Čt, 11. 4. 2013 - 09:04)

jo plzák , taky dobrý...Tohle Plzák neřekl, to si špatně vykládáš. Je fakt, že trochu stranil mužům, ale tohle by nikdy nenapsal, doplň si informace.

tony (Čt, 11. 4. 2013 - 08:04)

Ono je vždy třeba slyšet...pravda. Jen kdyby ta druhá strana bývala přišla řekla je v nepořádku to a to a mohlo se vše nějak zkusit řešit. jenže pohodlnější pro ni bylo neřešit a zmizet. Je to sice také řešení, ale jestli optimální.......

... (St, 10. 4. 2013 - 22:04)

Moc to řešíme? Nezdá se...Moje řeč. :-)

hana (St, 10. 4. 2013 - 22:04)

Nejako moc to tu riesite....Moc to řešíme? Nezdá se mi, jen se bavíme, píšeme své názory. Nakonec, kdyby se o tom nechtěl bavit, tak to sem nebude psát.

ouha (St, 10. 4. 2013 - 21:04)

Ono je vždy třeba slyšet obě strany.

Cornuto (St, 10. 4. 2013 - 21:04)

Nejako moc to tu riesite. Zena sa mu kurvila tak sa rozviedol. Tie co ste ako ona tak hadzete vinu na neho. Mal sa viac snazit, mal ju obletovat, mal jej to tolererovat... Predsa je jedno kto je na vine. On sa jej mozno nevenoval, ona sa kurvila. Tak smitec. Dobre urobil. To sa mal s nou uzierat? Niekto si najde na oplatku milenku/milenca a nema problem. Niekto na to nie je stavany tak sa rozvedie. Nebude nasilu zit s niekym komu sa neda doverovat. Deti by v takom vztahu iba trpeli. Vy co ste ako jeho zena, skuste sa zamysliet, keby vas manzel podvadzal, boli ste financne sebestacne, ci by ste mu to tolerovali. Isto nie. Letel by ako spinava handra. Ale ked vidite ako by ste mohli dopadnut keby sa vasa nevera prevalila, tak sa tonyho manzelky zastavate a hadzete vinu na neho.

... (St, 10. 4. 2013 - 20:04)

Ještě tu nezazněla jedna otázka, a to jestli máš nějaký vážný vztah nebo ne. Přeci jenom, nějaká doba uběhla a člověk ten sex potřebuje.

hana (St, 10. 4. 2013 - 19:04)

netvrdím, že nemáš kousek...Njn, to si někdy myslíme, že nám všechno vyčtete z očí. A taky naznačujem. Jen většinou ženám nedojde, že ty náznaky chlapům (často) unikaj.
Těžko říct, jestli se s tím ještě něco dá dělat. Za zkoušku by to možná stálo.....

tony (St, 10. 4. 2013 - 18:04)

mno- hezky jsi to vypsal a v...netvrdím, že nemáš kousek pravdy. Ale snad mohla přijít a o problému si popovídat. Když ženský si myslí (mám pocit), že jim člověk vše vyčte z očí........

hana (St, 10. 4. 2013 - 18:04)

Takže - na začátku...mno- hezky jsi to vypsal a v podstatě s tebou souhlasím.
Bydlení u rodičů je problém, i kdyby byli ze zlata. Taky jsme to zažili a po zkušenostech jsme prohlásili, že děti s rodinama s náma budou žít jen v případě krajní nouze a po dobu nezbytně nutnou. Naštěstí k tomu nedošlo, mají svoje byty.

Přesto mám pocit, že tam někde je důvod toho, co se stalo.
Aby to nevyznělo špatně, nesnažím se hodit vinu za všechno na tebe, jen mě to zajímalo.

hana (St, 10. 4. 2013 - 18:04)

nemyslím si, že by nuda v...rozhodně to není argument pro rozpad rodiny, ale může to být důvod k nevěře- muže nebo ženy.

w. (St, 10. 4. 2013 - 18:04)

...Jinak se mi nezdá, že by...nemyslím si, že by nuda v manželství měla být argumentem pro rozpad rodiny

tony (St, 10. 4. 2013 - 18:04)

Takže - na začátku bydlení 5 let u tchýně = peklo na zemi - oba jsme chtěli do vlastního nebo by nás její matka fakt rozvedla = potřebujete peníze.
Dřete po práci na stavbě a chcete jednou za rok jet s rodinou na dovolenou společně = 4 osoby na dovolené - ne pod stan nebo do kempu, aby jste si všichni odpočali = potřebujete peníze
musíte mít auto(a), aby jste mohli z vesnice dojet do práce = potřebujete peníze
Chcete se dobře najíst a napít + děti by nemuseli chodit do škol jako socky a chtějí jezdit se školou na výlety a hory = potřebujete peníze
potřebujete léky nebo lepší péči v nemocnici = potřebujete peníze
jde vám dítě na střední školu - musíte koupit všechny pomůcky, knihy, sešity = potřebujete peníze
Pokud je nemáte je to problém, který se táhne jako červená nit celým manželstvím a vztahem (osobně jsem zažil)
pokud někdo zvládnete slušně zabezpečit rodinu bez peněz - rád bych dostal návod

hana (St, 10. 4. 2013 - 17:04)

Tony, děti by měly být......Jinak se mi nezdá, že by byla chyba na tvé straně...

Nebyla bych si tím tak jistá. Tím netvrdím, že dělal něco špatně, jen se mi zdá, že dělal moc, až moc a už mu nezbyla síla, nálada, chuť na manželku. Můj dojem.

hana (St, 10. 4. 2013 - 17:04)

důvod mi fakt není jasný....To je právě ten problém- seš dělník, takže děláš pořád a pořád. Zeptal ses jí, jestli jí o tohle jde, jestli je tohle to, po čem touží, bez čeho nemůže být (nebo bez to nemůžeš žít ty)? Seš dělník, tak asi na všechno mít nebudeš i kdyby ses přetrhl. Je opravdu nutné se tak honit? Vždyť v tomhle shonu ani nestihleš žít.

tony (St, 10. 4. 2013 - 16:04)

jako matka dobrá - výborná. Problémy s dětmi dělala po svém odchodu. Když se však začal přibližovat konec jejího nového vztahu o 180°obrátila
děti chtějí domů, ale bez mámy

w. (St, 10. 4. 2013 - 16:04)

důvod mi fakt není jasný....Tony, děti by měly být samozřejmě na prvním místě. Ale ono žít ve slepovaném vztahu není jednoduché. Měl bys být plně přesvědčen, že to chceš, i když je riziko, že to zase nevyjde. Jinak se mi nezdá, že by byla chyba na tvé straně

Reklama

Přidat komentář