Reklama

Co vidí dvacítka na ženatém čtyřicátníkovi?

Danča (Čt, 8. 4. 2010 - 20:04)

ten příspěvek 8.4.2010...Ale Speedy, z toho si nic nedělej, to je jasné, že v 50 je 80% chlapů odkecaných a nezajímavých. Pošleš mi fotku na Daniela.H1 a můžeme si něco užít... krátkodobě i dlouhodobě... tedy v případě oboustranných sympatií, že ? Je mi 24

Speedy (Čt, 8. 4. 2010 - 20:04)

A ještě drobnost - jsem...ten příspěvek 8.4.2010 20:27 jsem samozřejmě nepsal já... asi nějaký tlustoprd s pleší a s manželkou, která ho už dávno nepřitahuje a vzmůže se akorát na to, aby žral před televizí a trpěl poruchama močení a erekce. Já jsem volný a na mladé holky připravený.

Speedy (Čt, 8. 4. 2010 - 20:04)

A ještě drobnost - jsem namyšlené hovado,namachrovaný blbeček,narcis a nikdo není lepší než já.Skáču dobře,skáču rád.

Speedy (Čt, 8. 4. 2010 - 20:04)

Je mi 53 a přesto sklízím obdiv žen mezi 18-30. Naštěstí jsem rozvedený, tak s tím problémy nemám. Když se ptám, holky na to nedokážou smysluplně odpovědět. A já se na ně nezlobím. Nejsem rozhodně žádný pracháč, abych přitahoval zájem tzv. zlatokopek. I když mohu nabídnout víc než 30-letý kluk. Ovšem neřekl bych, že to je o majetku a penězích. Starší muži přitahovali část dvacítek odjakživa.

afinity (Čt, 8. 4. 2010 - 19:04)

Ahoj,
zajímal by mě názor...Ahoj Martine,
mě je 24 a taky mě přitahujou starší muži než jsem já (poslední zkušenost 37) a můžu tě ubezpečit, že nejde o prachy. Ne každou holku v mém věku zajímají prachy. Starší muži jsou prostě vyzrálejší, mužnější, zkušenější a pro spoustu holek moc přitažliví. Problém, na který většinou narazím je právě to, že jsou ženatí a u toho já končím. Přijde mi, že takoví si chtějí jen užít s mladší holou a pak poslat k vodě. Muži po třicítce, svobodní, solidní, to je trochu utopická představa - bohužel. Zatím jsem neměla štěstí.

Romana (Čt, 8. 4. 2010 - 17:04)

Přidám svůj příspěvek,...Dano, vím, o čem píšeš. Jsem o dost starší než ty, ale píšeš velmi vyzrále a mně nezbývá než ti dát naprostý souhlas.

Já sama se už dnes řídím i v lásce rozumem. Můžete mi odporovat, že to nejde dohromady-směšovat rozum a srdce-ale ono to jde.

Můžete chtít dávat samy sebe milovanému muži cele, jdete se srdcem na dlani a jste ochotny to srdce z lásky dát. Ale pozor-bez srdce se nedá žít. Nechte si prosím vždy kus v rezervě, třeba i pro sebe samu. A není to egoismus. Nic v citovém životě neplatí víc, než to, že v lásce vyhrává ten, kdo má rád míň. Nevím, zda bohužel nebo bohudík-ale je tomu tak.

Dana (Čt, 8. 4. 2010 - 16:04)

Přidám svůj příspěvek, byť mi je 30 let, ale také jsem se zamilovala do muže- ale rozvedeného-, kterému je 50 let. Proč? Ne pro jeho peníze. Není žádný manažer, vydělává si sice slušně, ale to i kolikrát muži ve 30letech také. Ale co jsem na něm obdivovala? Zejména fyzično a zkušenosti. Fešný, charismatický, sportovní typ, který se umí chovat velmi galantně a ví, jak zapůsobit na ženu a dopřát jí pocit, že je ta nejdůležitější. Umí suprově vykládat své životní zkušenosti a ječemu naslouchat. Tak mi to připadalo na začátku. Byla jsem jím unešená. A sex stál taky za to. Aby ne, oproti 30letým žije sexuálním životem skoro 37 let. Prostě to byly zejména zkušenosti a galantní chování. Tak to trvalo asi dva roky. Pak jsem postupně zjišťovala, že ty zkušenosti a věkový rozdíl není jen přínos. Že jeho starší věk oproti mému způsobuje rozdíly v pohledu na život a vztah. Že už má své se ženami odžito, že se nechce již vázat,narozdíl od mužů v mém věku, chce být stále dostupný obdivu žen. Že je sice galantní, ale také víc pokrytecký a životem protřelý. A že jeho heslo je - hlavně si užívat a být volný. Nakonec jsem zjistila, že stejně je jeho cílem za pár let začít žít se ženou v jeho věku, protože u mladší by měl pořád strach, že se mu zakouká jinde, že když jí bude třeba 45 a jemu 65, tak ona bude stále pohledná a sexuálně nabitá a on jí třeba nebude moc uspokojit. A co jeho na mě přitahovalo? Hlavně můj obdiv, který jsem mu dopřávala díky našemu věkovému rozdílu. Což mu žena v jeho věku asi moc nedá. Dnes bych ho nazvala jako mužem samolibým, sebestředným, trpícím určitým narcismem. A dnes si již dávám velký pozor, abych se znova do takového muže nikdy nezamilovala.

Martin (Čt, 8. 4. 2010 - 15:04)

Tak tu milenku ještě nemiluju - k tomu se teprve dostávám. Ale očividně k tomu směřuju :-)

Jana (Čt, 8. 4. 2010 - 15:04)

Kurňa Martine, ale kterou miluješ. Nelichotí Ti je to, že s Tebou je??

Martin (Čt, 8. 4. 2010 - 15:04)

Salmo, já vím, jaké důvody mám já.
Ptám se, proč ona - je to tady diskuze, plácá se tu často o větších nesmyslech.
Proto jsou pro mě zajímavé myšlenky holek, které prožívají a žen, které prožily něco podobného

Salma (Čt, 8. 4. 2010 - 15:04)

No Martine moc hezky jsi nám to shrnul, jen nevím, proč pořád pátráš po tom "proč"?

Jeden moudrý muž říkal,že člověk, který dokáže najít důvod, proč někoho miluje, vlastně ani pořádně nemiluje.

Tak nevím, kdo má koho víc rád, či nerád.

Holka po 20 (Čt, 8. 4. 2010 - 14:04)

děláš vlastně takovou...Tedy to jste mě fakt urazili, prý menší kurvu, když tak jenom malilinkatou.
Kdybych jí skutečně byla tak ty prachy má za jeden den(spíše noc) a nemusím čekat celý dlouhý měsíc, nemyslíte?

Martin (Čt, 8. 4. 2010 - 14:04)

Díky za reakce, docela se to rozjelo. Některé reakce jsou rozumné, ale chápu i ty "je to jen o penězích".
Že jsem ženatý ví, že se rozvádět nechci také ví. Že se k sexu teprve chystáme? Protože to není jen o sexu, je to o dlouhodobém vztahu, který prochází různými stádii - seznámení, přiblížení se, touha - a my jsme po pár týdnech u té touhy a je domluvena společná "služební cesta".
Moje motivace? Mohu říct ošklivě chlapsky "je to mladé maso". Ano, je hezká (nevadila by mi ani v mých pětadvaceti), mladá - částečně s ní mládnu i já, její mládí je zábavné. Není hloupá. Je vzrušující a je v mnoha ohledech "můj typ". Chápu, že je to momentální zábava, plánuju sice dlouhodobý vztah, ale určitě ne budoucnost.
Spíš by mě zajímala právě její motivace - jen o penězích to jistě není. Dostala jeden dárek za dvě stovky a placení společných aktivit jistě není to, co by jí mělo dostatečně motivovat - to by mohla pojmout mnohem výdělečněji a profesionálněji - klidně i u mě - něco jsem naznačil (a nebyl by problém), ale okamžitě mě zarazila a nenechala mě to ani pořádně vyřknout. Určitě jsem pro ni zábavný, zažil jsem toho více než její vrstevníci, podívám se na problém jinýma očima. Spíš nechápu, že mohu být pro takovou holku i přitažlivý - a očividně jsem.
Mě totiž v jejím věku žádná čtyřicátnice nezajímala - ani fyzicky ani povídáním a nějaká platba za večeři by mi to nenahradila - takže podle sebe soudím tebe. Ale vůbec neprotestuju a jsem za to rád :-)

Billa (Čt, 8. 4. 2010 - 14:04)

Jo a ten bourák za rohem si přimyslí :-)a tak lehce, brzy svede celou čtvrť.

Billa (Čt, 8. 4. 2010 - 14:04)

Inža- šefík,moc do restauraci v centru asi nechodí, zřejmě moc na kvalitu nedá. Sem tam nějaký naředěný čučo, taky udělá svý a holka je svolná.

U supermarketu jsou prý velký popelnice, kam se hází prošlý věci, bagety, špekáčky a tak. Když je člověk dost rychlý a podplatí si vedoucího za pětikilo, má hostinu i na dva dny a ušetří, viď šéfiku.

en. (Čt, 8. 4. 2010 - 13:04)

I já mám 42 a přidám...Inžo, velice mne těší, že já jsem přesně ten typ holky, na který by sis nikdy neukázal. To, jak by to dopadlo, raději nebudu rozebírat, sama nevím, jsem jenom mladá naivní holka ;-) Ale takové šikuly jako jsi ty raději neznat. Jen pořád uvažuju nad těmi pěti stovkami za večeři i s vínem, to doufám nemyslíš večeři za oba, ale jenom za tu slečnu, jinak by to byla hodně smutná pohádka. Víno v restauraci do dvou stovek? Velice smutná pohádka...

Inzo (Čt, 8. 4. 2010 - 13:04)

I já mám 42 a přidám...Tve sny jsou hrozne neco s tim delej,to je na prasky :-(

fero (Čt, 8. 4. 2010 - 13:04)

Ještě holky poctivě řekněte, že to musí být podnikatel,manažer atd. Žádná se nezapomene se soustružníkem....Je to oboustranné, mladou holku nebolí hlava a má víc životní energie i když je hloupoučká.Ale na světě jsme jenom jednou...

Inža - šéfík (Čt, 8. 4. 2010 - 13:04)

I já mám 42 a přidám kousek názorů. Někteří chlapi stárnou pomaleji, můj otec mě měl v 46 a měl o 18 let mladší manželku. Já na svůj věk nevypadám, jsem vysoký, atletické postavy (plavání, tenis..) v plavkách se můžu rovnat směle klukům o 20 let mladším. Nemám ani vrásky, vlasy pravda začínají mírně šedivět, ale fousy černé. Mentálně si připadám mladý, mám lekou práci, nestresuju se, je se mnou sranda. Balí mě holky 20-30 let aniž vědí. že za rohem mám teréňáka za 2 mega. Nečiní mi vůbec potíže s nimi komunikovat ba ani je vyklátit. Na to mám malý tajný 1+kk, do své vily to netahám. Ba ani jim nekupuju dárky, platím běžné večeře za cca 500 i s vínem. Jeden sex mě tak vyjde do 500 Kč. Zlatokopky kopu do zadku ihned. Žádné nelichotím ani nepodkuřuju, můžu mít na kterou si ukážu a nemusí ani vědět co mám na kontě. Takže asi takto ! :-))

takže (Čt, 8. 4. 2010 - 13:04)

děláš vlastně takovou menší kurvu.
A že by se cenila upřímnost? Tady v tomhle případě je to absolutně anonymní. Takže upřímnost je nanic.

Reklama

Přidat komentář