Reklama

Co vidí dvacítka na ženatém čtyřicátníkovi?

V. (So, 5. 3. 2011 - 07:03)

Mě když bylo dvacet, tak čtyřicetiletí chlapi byli pro mě starý dědkové.

H (Pá, 4. 3. 2011 - 21:03)

Mně se líbili za mládí muži starší, zkušenější,ale nikdy jsem netušila, ze mají nějak omezenější potřebu sexu-ani to nebylo poznat.S vrstevníky jsem si tedy moc nepopovídala.. To byla přípravka na skutečnost, protože po třicítce se mi zalíbili výhradně mladší muži..:-)A to bude trvat navždycky...

p.jojo (Pá, 4. 3. 2011 - 15:03)

Je to prosta vymena "zkusenosti" ci penez za mladi a krasu.
Pokud neni ta zena hloupa a nevybere si stareho "idiota" tak jednoznacne z teto "kombinace" pro dalsi zivot tezi ta zena.

40+x (Pá, 4. 3. 2011 - 14:03)

Já mám dneska scuka s jednou kočenkou a taky zatím moc nechápu proč se se mnou vůbec baví, proč mě poslouchá. Očumuju jí už delší dobu a ona to ví a nejdřív jsem tomu nedával vůbec žádnou šanci. Uvidím po dnešku. Můj názor je takový, že ty ženský musí ten testosteron cítit z chlapa, já ho za mlada míval tolik že tato holčina by dříve ze mne měla strach a dneska už mít nemusí, že bych jí příliš zhuntoval to pěkný štíhlý tělíčko. V mým věku to už nehrozí a toto je myslím těm mladým holkám jasný. A vo tom to je.

carlos (Pá, 4. 3. 2011 - 11:03)

Je to jednoduché. Může se přihodit, že prostě dvacítka se raději zhlédne ve zkušeném čytřicátníkovi. Má už přehled a srovnané názory skoro na cokoliv, má většinou peníze atd atd. Takový čtyřicátník jí navíc například neotravuje tak často se sexem, jako její nadržení telecí vrstevníci, protože potřeba sexu je v tomto případě asi hodně "podobná" jako u té dvacítky.. Atd atd. Ale každá na to není.

Spolfernus (Pá, 4. 3. 2011 - 10:03)

a já se moc těším že vás všechny dušičky dostanu do své moci za to že hřešíte.........

Davis25 (Pá, 4. 3. 2011 - 10:03)

Na něco jsme zapomněli - a to sice, že u mužů často platí tento algoritmus: kolik je muži let, tolik procent jeho vrstevníků je impotentních.
Řekl bych, že ty halasné proklamace o tom, jak ženské po čtyřicítce už to mají za sebou je jen takový obranoútok impotenta, kterej si sám uvědomuje, že to má za sebou a bojí se, aby se na to nepřišlo...
(Netvrdím, že mně se to vyhne...:)))

Nucleus4 (Pá, 4. 3. 2011 - 10:03)

Ctyricatnice jsou na tom...A totéž platí pro čtyřicátníky.

Skywolf (Pá, 4. 3. 2011 - 10:03)

Ctyricatnice jsou na tom uplne stejne jako kterekoliv jine zeny. Zajem o ne je primo umerny tomu, co dokazi nabidnout.

Pokud toho mnoho z nich moc nenabizi, je to jejich problem.

Rax (Pá, 4. 3. 2011 - 10:03)

Pánové po čtyřicítce si...vážně nevím
k čemu je takové paušální udělování rad? Když chce mít padesátiletý třicetiletou nebo pětapadesátiletá pětačtyřicátníka, a najdou jej k vzájemné pohodě, nechť si to užijí. Věk je přece jenom jedna z dimenzí. Proč se někdo snaží o universální definici ideálního věkového rozdílu? Ponechme lidem, aby byli šťastni dle vlastního uznání.

Edmund Černá zm (Pá, 4. 3. 2011 - 10:03)

Pánové po čtyřicítce si za každou cenu musí najít mladou partnerku?
Ano, jsou často unavení, ztrácí elán a mají poslední šanci si něco užít a přitom si sehnat na stáří pečovatelku, která zastane veškerou práci kolem chátrajících mužských trosek...

Problém čtyřicátnic je ten, že nějak nemají zájem tuto roli zastávat. Staraly se roky o vlastní caparty a na péči o churavějícího starce jejich věku nemají náladu.
Naopak, hledají partnery sice přiměřeného věku, ale plné života a elánu, což není jednoduché najít...
V tomhle věku jsou k mání jen přepucovaní veteráni, kteří jsou schopní předstírat mladistvý elán stále méně...-

Takže, radit mužům, nebo ženám po čtyřicítce, aby se zajímali o partnery jejich věku, je zbytečné - ani jedna strana nemá zájem o to, co se nachází v nabídce.

O Vaše názory n (Pá, 4. 3. 2011 - 10:03)

Tou servírkou jsi chtěla...Tím jsem chtěla říct, že jsou jako smrt. Vy jste plešatej a chodíte se servírkou, že se Vás to tak dotklo?

Oldies (Pá, 4. 3. 2011 - 10:03)

Přece není vetší legrace,...Tou servírkou jsi chtěla říct co?
Že jen mladej póvl z hospody se může tahat se staršíma? Nebo s plešatýma? Poslyšte, nejste Vy v životě za dámičku?

O Vaše názory n (Pá, 4. 3. 2011 - 10:03)

Přece není vetší legrace, než pozorovat proplešlou trosku v mladistvém oblečku, jak ze sebe dělá blbce s osmnáctiletou servírkou...:)))

Mind the Gap (Pá, 4. 3. 2011 - 10:03)

Co se tyka tematu, zalezi na osobnosti. Nektere zeny jsou nezajimave a nudne uz ve dvaceti a po trictice a ctyricitce se to jen stupnuje.
Na druhou stranu, zena ktera ma zajimavou osobnost, neztrati svoje kouzlo ani po ctyricitce, ani pozdeji.

Daniel P. (Pá, 4. 3. 2011 - 10:03)

Já osobně proti dámám nad...Jenže ty mladý hezký holky nad čtyřicet, jejichž existenci rád potvrzuju, nemají potřebu řešit, kolik jim je, jestli o ně je nebo není zájem a je jim jedno, s kým mají vztah ostatní a zda je ten vztah "věkově korektní", protože spíš žijou svoje vlastní vztahy a to je naplňuje.

Sergeant surviv (Pá, 4. 3. 2011 - 10:03)

Já osobně proti dámám nad čtyřicet nic nemám. Postupem času jsem zjistil, že je mezi nimi spousta mladých hezkých holek.

Pro doplnění, jsem již zadán...:)))

Daniel P. (Pá, 4. 3. 2011 - 10:03)

že je škoda, že jste to...Základní problém je tady ta generalizace. Já bych řekl jak kterej x-letej chlap a jak která y-letá žena.
Jsou lidi, co jsou mrtví ve dvaceti, jen si toho ještě nevšimli, a jsou lidi, co mají ještě v 70 vitalitu a charisma, co 90% populace nikdy neměla.

IfčaX (Pá, 4. 3. 2011 - 10:03)

že je škoda, že jste to překlopili do opačného gardu...
Je legrační, když tu občas někteří pánové tvrdí, jak přece padesátiletej chlap je úžasnej přitažlivej, sportovní a co si má chudák počít, když má vedle sebe tlustou hrošici, zajímající se jen o telenovely.

Ale pojmout to zas tak, že naopak většina žen je pořád vitálních, zatímco muži po záchvatu mladistvé aktivity už jen vadnou, to bych se snad i za ty pány ohradila.

Daniel P. (Pá, 4. 3. 2011 - 10:03)

Je mi fakt jedno, kolik tý ženský je - tedy pokud to není dítě - ale jak vypadá, co má v hlavě a jakou má povahu. A je mi srdečně jedno jaký mají ostatní páry věkový rozdíly a fakt mě nepohoršuje, když čtyřicátník randí s dvacítkou a opačně.

Pokud mě nbude partnerka milovat a respektovat mě, a cenit si mě, je lepší, když půjde - a oba si najdeme někoho jiného.
Svatbou si nikdo nekoupil doživotního nevolníka či nevolnici. Pokud lidi po svatbě začnou kašlat na to jak se jejich partner ve vztahu cítí, je to jejich chyba.

Reklama

Přidat komentář