Reklama

Co vidí dvacítka na ženatém čtyřicátníkovi?

. (St, 9. 3. 2011 - 12:03)

Možná jí celej ten kolotoč, co o něm píšeš platí, Jossko.
:-)

No (St, 9. 3. 2011 - 12:03)

Samozřejmě znám všechny...Mirku-je vám spolu fajn, ale nebudete spolu žít, že ? To bys byl asi hloupý, vzdát se servisu od manželky a jít do tohoto vztahu, především ztráta pohodlíčka. Manželka se postará asi o děti, dům, prádlo a jídlo, poskytne servis. Co jí dáváš ty krom těch parohů ? doufám, že ti je za rohem nasazuje taky.

Mirek (St, 9. 3. 2011 - 11:03)

Samozřejmě znám všechny možné kritické hlasy - ale je mi to jedno. Je mi s ní příjemně, nabíjí mě neskutečnou energií. Ano, je mi jasné, že mě časem nahradí někdo mladší, kdo bude podobně zábavný, třeba chudší, ale bude jí moct dát víc času než já. Ona také vé, že těžko uteču od manželky. A stejně jako ona se mnou není jen protože platím naše společné aktivity, tak já s ní také nejsem jen proto, že to je "mladé maso".

Pepa (St, 9. 3. 2011 - 07:03)

Vidím, že to tady včera večer pěkně jelo.
Ovšem největší perla je tohleto : "Kdyby našly mladýho, bohatýho a byly psychicky dozrálé, kde byste byli? Odpovězte si sami..."
Tak na to ti klině odpovím. Až potkám nějakou dvacítku psychicky dozrálou, tak obrátím tok času a omládnu klidně na patnáct. Myslím, že vrátit čas je menší sci-fi, než psychicky dozrálá dvacítka.
A ještě dodatek - milenku jsem nikdy neměl, ale kdybyste slyšeli, co si o svých mladých milenkách říkají mí kámoši, tak je to mnohem méně lichotivé, než to, že je nějaký čtyřicátník trouba.

37 (St, 9. 3. 2011 - 07:03)

Je to tak. Přeně jak...Takže 30letýho hřebečka?:-) Asi by ses neměla tolik dívat na stupidní seriály, v životě to tak nebývá. 40letá žena s pověstí děvky je ráda, že splaší někoho kdo je na ni aspoň trochu hodnej.

:-) (Út, 8. 3. 2011 - 22:03)

penis mu v tom brání. Ale...Je to tak. Přeně jak píšeš, o výběru a kvalitě. Proto si potom ta mladá děvčata vezmou mladého chlapa a toho strého páprdu přenechají dalším, které potřebují sponzora.
pro 37: ve 40 my fair lady, má 30letého hřebečka, ale většinou to tají. Jen ten komický 40letý "mládenec" má tendenci vše cpát světu a dělat ze sebe naprostýho trotla.

en (Út, 8. 3. 2011 - 21:03)

Jeeezis, tady nekdo neco nepochopil... vis, arabsti bohaci vedi, ze si akorat plati prostitutky, narozdil od ceskych troubu, jak je tady pojmenovavate, kteri veri na lasku.

37 (Út, 8. 3. 2011 - 21:03)

penis mu v tom brání. Ale...Absolutní souhlas. A ve čtyřiceti potom takováhle my fair lady z kolejí skončí často s děckem na krku a v péči psychiatra...a trouba si nabrnkne jinou, ještě neopotřebovanou rádodajku:-)

jojo (Út, 8. 3. 2011 - 21:03)

nedokáže, penis mu v tom...penis mu v tom brání. Ale penisem šuká a šukat lze kdeco. Penisem si normální kvalitní muži nevybírají partnerky pro život, nezakládají rodiny, neplodí děti a nestarají se s láskou-tohle si rozhoduje mozkem a hlavou normální muž. Takže pro ty chvíle, kdy chlap dá průchod na chvíli choutkám svého přirození jsou tu rozhoďnožky pro pobavení, pro normální život slušné pohodové ženy. ty pak poznají magory, co mylsí penisem příliš často a nevezmou ho-zbydou takovým děvky. Nebo chcete říct, že tomu tak v reálném životě není ? Že to není o výběru, kvalitě ? Jistě že je-naštěstí.
Mladé děvky jsou ventily k popuštění přebytku tělesných šťáv některých hřebců a mají svou přírodou danou úlohu. Jako manželky brzy selhávají. Proto je tolik rozvodů. Děvka zůstane děvkou, byť by se nsažila sebevíc.

:-)) (Út, 8. 3. 2011 - 21:03)

nedokáže, penis mu v tom brání.

37 (Út, 8. 3. 2011 - 21:03)

Ta děvčata to vědí, že...Co je na tom k divení? Předpokládám, že opravdový mecenáš dokáže rozlišit mezi kvalitní ženou a prachobyčejnou zlatokopkou z Kotěhůlek.

:-)) (Út, 8. 3. 2011 - 21:03)

Podle stylu psaní bych tipl,...Ta děvčata to vědí, že si nabrnkla trouby, průšvih je, že ti troubové nepoznali, že jsou troubové.
To je logika: kdyby dívky měly arabského boháče, prostitutky by nebyly, když mají troubu, prostitutky jsou...

37letý (Út, 8. 3. 2011 - 20:03)

jste nejlepší kanci, co...Podle stylu psaní bych tipl, že bydlíte minimálně v pětihvězdičkovém hotelu a za milence máte arabského šejka. A vy jste jenom chudinky z kolejí, které ani nemají na pořádný chlapy, tak si nabrnkly trouby, kteří nepoznají, že jste jenom prostitutky.

aha, (Út, 8. 3. 2011 - 20:03)

a staré děvenky vědí, co jejich tělo provádí "Jde o stahy dělohy po orgasmu ".

ms pro hm (Út, 8. 3. 2011 - 20:03)

kolej jsem opustila dávno,...Dovolím si tě opravit: my právě víme, co naše tělo provádí PŘI orgasmu, ale nevědí to ti naši, tak se nechají vodit za nos. Potom právě stačí párkrát stáhnout poševní svaly...
Asi to špatně pochopila.

Ok, (Út, 8. 3. 2011 - 20:03)

jste nejlepší kanci, co jsme kdy měly:-).

Doufám, že ty "děvky" neměla být urážka, bylo by to opět k smíchu - uražená chlapská ješitnost. A my se vám zase nechceme jen smát, takhle nám to také vyhovuje, ale je pravda, že si o tom s holkama - kdo má většího troubu - také rády popovídáme. Ženské kecy:-))
Hlavně, že si obě strany rozumíme. Pa. ms

hm (Út, 8. 3. 2011 - 20:03)

předem se vám, chlapi...kolej jsem opustila dávno, takže stahy pochvy jsou docela nepřesné, asi mladé děvenky nevědí, co jejich tělo provádí. Jde o stahy dělohy po orgasmu a má to každá sexuálně zdravá žena bez ohledu na věk-tedy ve dvaceti jako čtyřiceti-po pade nevím. Vím jen, že ve čtyřiceti mám víc nápadníků než ve dvaceti, protože právě už umím divy se svým tělem a navíc už nemám pubertální nároky na milence, jsem tolerantní, plná porozumění a umím zahrát každou roli dle potřeby a protějšku a dávám přesně to, co potřebuje chlap. Takže to je výhoda nás zralých a pořád hezkých čtyřicítek-můžem mít mladé kluky, vrstevníky i dědky kolem šedesáti dle vkusu a momentální chuti. Na věk čtyřicet plus pár let k tomu nedám dopustit a ve dvaceti to byla slabá jízda. Mladé kočky, věřte, že se máte na co těšit i za dvacet let.

37letý (Út, 8. 3. 2011 - 20:03)

předem se vám, chlapi...Tak nám starším neber iluze, my vám taky narovinu neříkáme, že jste jenom děvky.

Jj (Út, 8. 3. 2011 - 19:03)

Radek "Jsem do ní už dva roky hrozně zamilovaný a rád s ní a taky pro ni utrácím spoustu peněz. "

A tady je asi Jádra pudla:-)

ms (Út, 8. 3. 2011 - 19:03)

Miro, souhlasím s Tebou. S...předem se vám, chlapi "na vrcholu sil", omlouvám, ale docela jsme se s kamarádkama z koleje nasmály. Kočenky vám přehrají divadlo, včetně stahů pochvy a vy z toho hned děláte závěry (a ještě to vykecáte kámošům - klasika). Trochu soudnosti. Kdyby našly mladýho, bohatýho a byly psychicky dozrálé, kde byste byli? Odpovězte si sami...

Reklama

Přidat komentář