Reklama

Co vidí dvacítka na ženatém čtyřicátníkovi?

Eva (St, 4. 5. 2011 - 15:05)

Evo,on byl ženatý,když...ne nebyl ženatý, když jsme se poznali, ale byl rozvedený, ale už dlouho.

JaneCZ (St, 4. 5. 2011 - 15:05)

Zdravím, "Co vidí dvacítka na ženatém čtyřicátníkovi?" já v tom svém (45let) vidím naprostý ideál MUŽE - muže, který to má v hlavě srovnáno a který vypadá sakra dobře. Abych pravdu řekla, nejúžasnější na to všem je - dobrodružství. Není Čech, nežije zde. Nestýkáme se drasticky často, ale když už, tak to stojí za to. Žiju si takovou pohádku, cestujeme, milujeme se, užíváme si, a pak se prostě vracíme domů (já k rodičům a do školy, on k manželce, dítěti a do práce).

jana (St, 4. 5. 2011 - 14:05)

Evo,on byl ženatý,když jste se seznámili?

tak nevim (St, 4. 5. 2011 - 14:05)

Ale muze to klapat, pokud to klape,tak ti preji aby to klapalo. EN NEVIM CO RESIS NA TECHTO STRANKACH, JINAK JA BYCH Ana tvem misteNEVEDELA ZE TYTO STRANKY ANI EXISTUJI A UZIVALA BYCH SI SEXU A LASKY SE STARSIM PARTNEREM A BYLA SI jISTA ZE TOHLE JE TEN NEJPRAVEJSI a nejslusnejsi clovek na svete , DRZIM TI PALCE

Eva (St, 4. 5. 2011 - 14:05)

v předchozím příspěvku...ten příspěvek je sranda :-)
Představ si, že já mám a měla jsem větší příjem než on, i ve 20 letech, co jsme se poznali. Když jsme se poznali a dokonce, co se týče hodnoty nemovitostí, tak jsem na tom byla už ve 20letech lépe než on. No jo někdo to nepochopí, někdo si myslí, že žena má být stejně stará jako muž, jinak že to nemůže klapat.

Eva (St, 4. 5. 2011 - 14:05)

teď to nehrozí, a jestli za 5 či spíše 10 let, to opravdu neřeším, to já už tady ani nemusím být, přesto, že jsem mladá. Zatím problémy v sexu nehrozí....myslím, že teď je na tom velmi dobře.

achjo (St, 4. 5. 2011 - 14:05)

kde píšu, že něco...v předchozím příspěvku píšeš - problémy s erekcí-tak to nehrozí. Je prima mít takovou jistotu, Měj se.

laska k postave (St, 4. 5. 2011 - 14:05)

V kazdem vzahu neco hrozi, az se pan podnikatel nabazi,pak prejde nekam inam. Vite vy vubec co je laska, ctyricatnik nebo padesatnik, kdyz ma penize hned vi co je laska, mlada dama ktera se mu zavrti pred nosem v minisukni, hned vi co je laska. Padesatnik ma indiciii postaveni, mlada dama ma indicii krasu. Houby z toho, pan si te zaplati jako prostou tutku a aniz by chudach vedel protoze nikdo v dnesni dobe neumi rozlisit lsku od prospecharstvi, a ta mlada si mysli ze ma inou minisukni nebo pipinu, nez nektera jina a take tomu rika laska. Tak se v te lasce hnoje koupejte dal protoze pravou lasku můze poznat jen cisty clovek a co cisty clovek, na to nemam sil abych to tu vypisoval, mate-li alepson trochu soudnosti tak zacnete sami hledat co je opravdova laska. Ted ne, az budete opravdu na dne tak si vzpomenete, ted ze me udelate leda tak vola.

Eva (St, 4. 5. 2011 - 14:05)

kde píšu, že něco nehrozí? V každém vztahu něco hrozí a jestli budeme spolu do smrti- tím se netrápím. U žádného vztahu se neví, zda to bude do smrti. Až neuvěřitelné to dělat 8x denně co? sem si myslela, že někdo i napíše, že to nemůže být pravda. Ale je. Nezaměstnaní ne, ale on je podnikatel a v té době byl také- a já taktéž už měla začátek živnosti. Myslím, že né každý chodí na šichtu 8h denně.

ach (St, 4. 5. 2011 - 13:05)

když jsme se poznali dělali...to musí být krása osmkrát denně-to jste ten rok byli oba nezaměstnaní ? Nebo to dělali po práci osmkrát za sebou ? Psát, že něco nehrozí je odvážné, ale upřímně přeji, aby vám to vydželo až do smrti a ta tvrzení neztratila nikdy svou platnost.

Lucka 20 (St, 4. 5. 2011 - 13:05)

Ja sama osobne mam skusenost s ženatym 40ti lety muzem. A i ted ziji s o 10let starsim muzem. A neni to urcite kuli penezum. Starsi muzi jsou skusení,vedí co zena chce. Nic z toho co jsem prozila a co prozivam,bych nikdy s mim vrstevnikem nezazila.

Eva (St, 4. 5. 2011 - 10:05)

když jsme se poznali dělali jsme to rok 8x denně, opravdu a bez kecu- pravidelně, teď se to ustálilo- hodně práce a hlavně dítě - a sex máme méně- ale tak 2x týdně nejméně určitě, většinou z jeho iniciativy, a jestli se ptáš na problémy s erekcí- tak to nehrozí. On je sexuálně velmi chtivý :-) a to rozhodně nejen doma, s ním jsem teprve zažila, co je to sex a i co je to orgasmus. Byl první chlap se kterým jsem orgasmus měla poprvé. A to jsem chlapů měla hodně. A taky ho to bavilo to dělat nejen doma. Teď co máme dítě je jasné, že už je to převážně doma a když dítě spí.

jana (St, 4. 5. 2011 - 10:05)

Evi a co sex?Je mu přes 50-sát,to prý už moc nejde.No 3x týdně to asi nebude,ale my ženské jsme zdrženlivější a snad nám to i vyhovuje.

Eva (St, 4. 5. 2011 - 09:05)

ne nic se neděje. Kdybych neměla takovou zkušenost měla bych asi stejný názor.

Eva (St, 4. 5. 2011 - 09:05)

no když si vpomenu na naší cestu po Africe, tak třeba jsme byli na výletě, kde byly 50 stupňová vedra a zapomněli jsme vodu, já jsem po pár hodinách odpadala- začala se mi motat hlava a on vklidu s vtípkama a nic mu nebylo. To samé aktivity, on by pořád něco dělal... a já už někdy nemůžu... fyzičku má pořád mnohem lepší než já. Zatím si opravdu nestěžuji. Je zábavný, ochotný a když je potřeba postará se. Je příkladný otec a tak dále. Je sice stejně starý jako můj otec, ale po fyzické a psychické stránce se to nedá srovnat. Ten můj má úplně jiný pohled na svět a je duševně jinde.

Šárka (St, 4. 5. 2011 - 09:05)

Vidím že se máte fajn, tak sorry za ten první vzkaz.

Eva (St, 4. 5. 2011 - 09:05)

no jsou stejně staří :-) Naši nic, vzali to. Opravdu zatím problém nemáme a jestli bude za 10 let, tak to teď neřeším. Právě že o dítě se stará, furt spolu něco dělají, sportujeme, a občas je větší děcko než já. Je duševně velmi mladý a vzhledově vypadá o 10 let mladší. Dokonce i kamošky mi ho zaviděli(k vůli jeho chování). Protože se o nás stará a splní nám vše na očích vidí. To se kamarádkám s vrstevníkama může jen zdát.

Eva (St, 4. 5. 2011 - 09:05)

a když srovnám ty výplesky - chlapi od kamarádek, tak ten můj je mi pořád zatím nejsympatičtější i po stránce vzhledové a také je narozdíl od nich velice inteligentní. Takže bych zatím určitě neměnila. Nedávno mě balil manžel známé- úlet co? svým chováním mi přišel jako malé děcko, neumí se vůbec chovat k ženě.
Jinak Šárko si myslím, kdybyste měli soupeřit s mým mužem v nějakém sportu či jiné aktivitě, věřím, že ten můj určo vyhraje :-) Utahá i mě.

Šárka (St, 4. 5. 2011 - 09:05)

ha ha, seš směšná, on je...Tak to není tak špatné. A co na to tvoji rodiče? A nemá prcek mladšího dědečka než tátu? :-)
S těmi puberťáky máš pravdu.

Eva (St, 4. 5. 2011 - 09:05)

ha ha, seš směšná, on je sportovec postavu má dobrou a dítě už je ve věku, kdy blbnou na kole a také sportujou- lyžujou a jezdíme pořád někam něco dělat, v cizině se potápíme, a kdo si myslíš, že mě k tomu přemluvil, on, né já ho. Zvládá to zatím velmi dobře- on tahá mě, né já jeho. Ochablé tělo zatím vůbec nemá. Naopak - nevidím na jeho těle zatím nic špatného. Jo a má i dokonce všechny vlasy, někteří kluci- už ve 20 mají plešky. Myslím, že podle věku se nedá soudit. Rozhodně to není ochablý a nepohyblivý dědek :-)
Mě puberťáci zatím vůbec nepřitahujou, možná do chvíle, než promluví.

Reklama

Přidat komentář