Reklama

A další šarlatán. Neměli by se střílet na potkání?

aha a co (Po, 31. 5. 2010 - 16:05)

je jeden veliký fakt?

pro 14.39 (Po, 31. 5. 2010 - 15:05)

to je jeden veliký fakt. A ten fakt ty buď vidět nechceš - ani se nedivím, nebo ho nevidíš, a pak si dojdi k očaři. A připlať si za lepší péči. Vždyť o nic jiného ti nejde.

pro hurá (Po, 31. 5. 2010 - 14:05)

ano prospěchové
také za pomvěda
také brigády (doučování, pivovar, kvetinářství atd...velmi mnoho)
i za mne jsme jedli, bydleli, dojížděli, platili tramvajenky atd..
a mj. proč si tykáme? nemám o to nejmenší
zájem
nekdo Vás nutil mít děti? Nekdo nutil dceru jít studovat MFF? Dcera získá jedno z nejlepších vzdělání, které vůbec v ČR může mít.....a Vy skuhráte

jinak mj. bláboly o farm. firmách jsou k smíchu..milý 14.27

pro hurá (Po, 31. 5. 2010 - 14:05)

Zeptej se toho debila formola, kde dělal brigádu. A kde myslíš? No přeci tady!!!! A byl a je placen farmaceutickými firmami. Aby ničil příspěvky s alternativní tematikou. Když bude dcera chytrá, tak jí ten debil nějaké místečko určitě sežene.
Jinak je pravdou, že v mém okolí zprivatizovalo pár vlivných lidí zdravotnická zařízení. A dnes si melou mlýnek, nic jiného dělat nemusí. A zaplatí to pojišťovny, potažmo my všichni.

hurá (Po, 31. 5. 2010 - 14:05)

A studoval jsi zadarmo,nebo dokonce bral stipendium.
Tak mlč a přej to i ostatním!
Dojíždění 1500Kč,ubytování 2300Kč,měst.doprava 1000Kč,ostatní náklady zbytek!

pro hurá (Po, 31. 5. 2010 - 13:05)

Vzhledem k tomu, že mám abs. stejnou školu, tak situaci znám dost dobře..
co stojí na MFF UK 7000 tisíc? Kromě toho bydlení, které nestojí 7.
na MFF nikdy nebudou hloupé děti bohatých
zrovna matfyz je škola, kde lidé zvládají leccos neb jsou obvykle dost chytří a schopní...
mj. je snad normální,že člověk platí svým dětem oblečení atd...

hurá (Po, 31. 5. 2010 - 12:05)

MFF UK.
Už dnes musí dělat bigádu,nemáme jen jí a nemůžeme si dovolit všechno platit,chytrolíne!to je jen škola a ubytování kde máš ostatní?Oblečení,kultura ,sport aj?
Jo a kdo tam bude?Děti bohatých,které si nebudou muset přivydělávat a půjde jim jen o titul!Ve skutečnosti nebudou muset umět nic!

pro hurá (Po, 31. 5. 2010 - 12:05)

A jakou dělá dcera školu, že si neumí vydělat na brigádě?
Kromě pár opravdu těžkých škol typu medina, VŚCHT apod. to jde všude. školné je zcela v pořádku, alespoń nebudou školy plné flákačů, kteří si chtějí pouze a jen prodloužit mládí..

hurá (Po, 31. 5. 2010 - 12:05)

Parobek je v prdeli?
Tak čekejme privatizaci zdravotnictví,takže bude jen to, co nejvíc vynáší.Nejlepší je ortopedie a porodnice nebo dětské oddělení zruší každý rozumný podnikatel ve zdravotnictví.
Máme děti?Školné přátelé,čekejme školné.Nás stojí cera na VŠ každý měsíc ca 7000Kč a to není školné.Tak kdopak bude nyní studovat?Chytrost nebude prioritou!
Tak oslavujme,šarlatáni budete mít kšefty,na doktory už mít nebudeme!

kaspar (Po, 31. 5. 2010 - 12:05)

To je přece jasné ,že za...Jasně. Žido-bolševické spiknutí!

bohajeho (Po, 31. 5. 2010 - 12:05)

Fakt by mne zajímalo,kdo...To je přece jasné ,že za tím musej být ti "Rotšíldové a Rokefeleři";)

Formol (Po, 31. 5. 2010 - 11:05)

Fakt by mne zajímalo,kdo...Asi temná strana síly;-)

ctitelka (Po, 31. 5. 2010 - 09:05)

Já tu nedávno hájil...díky za nápad .jdu si koupit karty třeba na tom vydělám víc.

???? (Po, 31. 5. 2010 - 08:05)

Fakt by mne zajímalo,kdo přišel na takovou ptákovinu, že lidé, kteří sem píšou kritické názory, jsou za to placeni...zajímalo by mne kým?

kaspar (Po, 31. 5. 2010 - 08:05)

jen taková maličkost já...Já tu nedávno hájil celostní medicínu, aniž bych věděl, že v Čechách se tohoto termínu zmocnil Jonáš a alternativci, a že tedy znamená cosi jiného než ve světě holistic medicine. Nu, omlouvám se. Ale o to nic.
Škodlivé tu nejsou principy, ale lidé. Šofér, kterého už nebaví vozit náklady po Evropě, a tak raději prozře a začne kázat o čakrách a energetických drahách. Uklízečka, která zjistí, že s kartami v ruce jí lidé zobou z ruky. Lékař, který na bezcenném preparátu vydělává víc než špičkový neurochirurg v Motole, a bez námahy, jen s trochou keců. Chytráci, paraziti, zrůdy. A pořád se nacházejí ovce, které nastavují vlastní hrdlo v domnění, že vyzrály nad osudem.

¨ctitelka (Ne, 30. 5. 2010 - 12:05)

a je možné to obrátit do...jen taková maličkost já nehájím ani jednu stranu.jestliže neznám něčí zdravotní stav tak nebudu nabízet lidem přírodní léčbu .protože i tyto přípravky mají vedlejší účinky.což by v některých případech mohlo víc pacientovi ublížit.lidi jsou zvyklý ,že si nejdřív zdraví zhuntují a pak hledají pomoc.devadesát procent lidí hledá nejdříve pomoc u lékaře.nikdy bych si netrufla chodit za lidmi a nabízet jim zázračné preparáty i když mi třeba pomohly zrovna na stejné příznaky.věřím tomu ,že když na diskusi hubnutí napíšu jakoukoliv blbost která bude mít smysl tak se spusta lidiček chytí.lidi jsou tak naivní že místo toho aby začali dělat sami ze sebou něco tak se nechávají nachytat.když už tak obě stránky léčení.

kaspar (Ne, 30. 5. 2010 - 12:05)

ctitelce samozřejmě...Ano, je to tak. Je lepší býti mutantem než citlivě a přírodně léčenou mrtvolou.

to je ptákovina (Ne, 30. 5. 2010 - 11:05)

ctitelce samozřejmě nepomůže alternativec. A to proto, že už jí k tomu nepomůže nikdo.
Baštěte si dál jedy, nechávejte se očkovat proti kdejakému svinstvu, které do ovzduší vypouští kde kdo. Myslím, že je to pro vás ta správná cesta

ctitelko (Ne, 30. 5. 2010 - 11:05)

a je možné to obrátit do protisměru.
Privatizace zdravotnických zařízení ve prospěch pacientů?
Nákup zbytečných a předražených vakcin?
Nedávno jsem byl u lékaře. Co mi doporučil? Béčka.......
Ale pouze v jedné lékárně s lístkem od doktora se slevou.....za 500.
Opravdu velký podvod.
Nemyslím si, že by pár slušných léčitelů ovlivnilo byznys s celosvětovým zdravím. To jen farmaceutická lobby se bojí, aby jí pár korunek neubylo. Na to konto by si totiž naši zdravotní přrdstavitelé mohli koupit třeba o 2 Rollsy méně, než by si přáli.
Zmínila jste lék proti blbosti. Moc bych vám přál, aby byl brzo vynalezen, abyste se ho dočkala. Ale to nehrozí, to už by firmám lidé nesežrali. Takže jedinou vaší cestou v tomto stavu je.....alternativní medicína

¨ctitelka (Ne, 30. 5. 2010 - 10:05)

to ale není pravda...myslela jsem to jako vtip.co se mi tady ale hodně neLíbí a taky jsem k tomu napsala svůj názor tak na lidi co tady vehementně propagují přípravky OKG.JEJICH JAKOBY LÉČBA JE AŽ HAZARDEM S LIDSKÝM ZDRAVÍM..

Reklama

Přidat komentář