Reklama

A další šarlatán. Neměli by se střílet na potkání?

Whitie (Ne, 6. 6. 2010 - 11:06)

Včera hezky. A ten pitomec zase seděl celý den u PC a honil.....tedy myslím jen alternativce.
Co taky jiného by mohl honit? Kdysi tiu kdosi začal psát příběhy ze Šrámkova dětství. A byla tam i historka o umělé vagíně. Jaromíre ještě miluješ tu původní? Nebo už jsi si koupil jinou?
Proč se ptám? Normální lidé jsou venku, v přírodě, když je hezky. A jen ty ležíš - nebo se vyvaluješ? - mezi knížkami a ve vzorečcích.
Vyčetl jsi už konečně někde, jak přicházejí na svět děti?

Ty ?? (Ne, 6. 6. 2010 - 09:06)

udělej to, ať je legrace.
Zase kocourovi narostla křídla.

!! (Ne, 6. 6. 2010 - 09:06)

Jasně, brepto. A hned poté jsi se stal ministrem ponorek.

?? (So, 5. 6. 2010 - 22:06)

Zdravim pana Q. z Uhelné Příbrami.
Vzpomínáš si na mě ? Kdysi jsem tě dostal přes IP z Toplistu. Byl jsi pak hodně malinkej a na měsíc jsi utekl z diskuzí a schovával ses jak malej Jarda. Co takhle druhý kolo, farmaceutickej šmudlíku ?

měl rád lidi.. (So, 5. 6. 2010 - 17:06)

..přemýšlím, zda je rozdíl mezi "chci pomáhat (neb jsem cvok či fanatik)" a nebo zcela bez skurpulí jdu tvrdě po pěnězích
výsledek u onkologický nemocných stejný..
omluvitelné, nevím...
a nemusí jít jen o alternativce, je známo, že např, tzv. koncerty pro Afriku, jistě činěné v dobré víře, více škodily, než co jiného, neb vybrané peníze šly zejména na zbraně
zajímalo by mne, zda M. alespoň v té Medunce těm doktorům poděkovala či se omluvila...

Q. (So, 5. 6. 2010 - 17:06)

Janča měl na rozdíl od...Takže to, že Janča v konečném důsledku nemocné okrádal a zřejmě mnohým pomohl do hrobu, je tedy vlastně omluvitelné, protože tak činil s pokryteckým úsměvem pojišťováka? A je omluvitelné i to, že jeho sebedůvěra ho přešla, jakmile šlo do o jeho vlastní krk? I když to druhé už páchal bez pojišťováckého úsměvu?

Svatá pravda (So, 5. 6. 2010 - 15:06)

Janča měl na rozdíl od tebe lidi rád. A snažil se jim pomáhat. Vrať se mezi ty svoje vzorečky, tam fakt nikomu vadit nebudeš. Pro praktický život jsi nepoužitelný. Bůh ví, jaký komplex si tu léčíš, Mengele

Ty kecale (So, 5. 6. 2010 - 15:06)

už se neopakuj A Janču si ty debile vůbec neber do své nevymáchané huby

ale ty alternat (So, 5. 6. 2010 - 14:06)

Probuďte se a množte...chemoterapie...zřejmě podobné? ale ty brepto

kde máš vůbec někoho, kdo se z rakoviny vyléčil alternativou..je vůbec někdo takový?
vždyt viz výše se můžes dočíst jak i redaktorka Meduňky, jak i Janča rychle běželi k onkologům, jakmile jim šlo o život..
čili vydělávat alternativou je jedna věc, použít ji na sebe to už se moc nechce...což?

pro hurá (So, 5. 6. 2010 - 13:06)

Probuďte se a množte se......

Ale od Formola spíše žerte se a perte se.
Víš ty moulo,z čeho to je?

Takové drobné vítězství, možná je vítězstvíčko na adresu lobby, kterou hlasá a je jí placen formol, jsou odkazy na dvoje

"oficiální" a ještě jednou "oficiální"
stránky na netu.

http://www.novinky.cz/domaci/202002-vakciny-za-110-milionu-proti-praseci-chripce-se-vyhodi.html

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/202336-architekty-boje-proti-chripkove-pandemii-platily-farmaceuticke-firmy.html

A teď je úplně jasné, jak to tady v této republice a přilehlých demokraciích funguje.
A s chemoterapií je to zřejmě podobné

ctitelka (Po, 31. 5. 2010 - 22:05)

že by černá magie ošálila lidikolem

KnížákX (Po, 31. 5. 2010 - 21:05)

Co je zas tohle za povolební mozkovej průjem?

hurá (Po, 31. 5. 2010 - 21:05)

Pro co odpovídal na ...pro hurá
Kdo nutí mé dítě studovat?
Nikdo!
Je nadaná a chytrá,STAČÍ?
Nebo potřebuje společnost nucené studenty?

VÁŽENÝ,VY NEJSTE VŮBEC STUDOVANÝ A ZÁVIDÍTE VZDĚLÁNÍ!
Formol má pravdu,jen začněte přemýšlet a počítat vedlejší výdaje.
Chcete chytré a kvalitní DOKTORY či jiné vzdělané lidi v danné profesi?Nebo pouze ty,kteří na to měli a kvalita ,nekvalita?

Pro Formol:píšete-A k vítěztví pravice ve volbách bych dodal snad jen jedno - mnozí prvovoliči byli tvrdě pravicoví, aniž by vůbec chápali, o co jde. Asi nejsem jedniný, komu jejich chování připomínalo předválečné "kavárenské komunisty"

PRAVDA!!!!!!!!

Formol (Po, 31. 5. 2010 - 19:05)

Takže pánové ,jak...Osobně jsem proti zavádění školného, je to cesta do pekel. Je ale pravdou, že je spousta peněz do VŠ vyhozena na vzdělávání nejrůznějších ezoterických chroustologů, kteří pak, nemaje nic než vymeteno v podktoví a svůj titul (Mgr., PhDr., někdy i Ph.D.), stávají se drahými nezaměstnatelnými nezaměstnanými nebo poradci v alternativní medicíně.

Bohužel jsou jen tři reálné cesty, jak takové školy eliminovat. Tou nejlepší cestou je důsledná kontrola kvality absolventů (politicky snad i průchozí, ale snadno korumpovatelné a obejitelné - viz současná Akreditační komise a soukromé VŠ nebo LF v Ostravě), numerus clausus (politicky neprůchozí) nebo školné (imho prakticky neefektivní a první krok k pohřbení škol).

A k vítěztví pravice ve volbách bych dodal snad jen jedno - mnozí prvovoliči byli tvrdě pravicoví, aniž by vůbec chápali, o co jde. Asi nejsem jedniný, komu jejich chování připomínalo předválečné "kavárenské komunisty"...

pro hurá (Po, 31. 5. 2010 - 19:05)

Formol je provokatér.
A jeden jeho obdivovatel zde kdysi napsal několik příspěvků - příběhů z jeho mládí. Hurá dej si pozor, není na holky. Aby tě náhotou neoblbnul. Je spíše pro zavádění léčiv rektálně. A nejen léčiv.....

hurá (Po, 31. 5. 2010 - 19:05)

Takže pánové ,jak vidím,měli jste co dělat již za současné situace.Pak, jakákoli komlikace by byla další problém a stres.Docela mě udivuje,že člověk úspěšně absolvovaný na této škole,má tyhle názory a vůbec, že se zde nima zaobírá.Nedivím se pouze já, ale po mé konzultaci se studenty většina tkz. vážený pane vaši kolegové.
Nikdo nevěří,že člověk z této školy,má takové názory!

(Po, 31. 5. 2010 - 19:05)

kuš ty blbečku a demagogu. Koutenský na tebe musí být pyšný

Formol (Po, 31. 5. 2010 - 19:05)

Ubytovací stipendium - +- 5.000 Kč za rok, sociální stipendium - podle příjmu domácnosti, pokud to není skutečně sociální případ (pod 1.1 životního minima), pak je to jen pár stokorun na měsíc. Kolej vyjde obvykle od 2.500 Kč nahoru. Jídlo, pokud má být skutečně plnohodnotné, vyjde od 3.000 Kč na měsíc výš. Do toho studijní náklady (např. student MFF nebo ČVUT by byl bez kvalitního PC výrazně znevýhodněn, medici by si měli základní /drahé/ učebnice kupovat,....). Vysoká škola je i o sociálních kontaktech, student, který několikráte za měsíc nevyrazí s partou kolegů do hospody, čajovny nebo kavárny, je celkem znevýhodněn,.. Takže to, že někdo studuje za 7.000Kč znamená, že je celkem na dolní hranici nákladů. Tož asi tak.

A jen tak mimochodem, ke studiu jsem si, z důvodu časové flexibility, a tedy kombinovatelnosti se studiem medicíny, přivydělával doučováním matematiky, fyziky a chemie.

pro hurá (Po, 31. 5. 2010 - 17:05)

a když ještě začne pobírat za brigády za ničení diskusí o alternativní medicíně, což zajistí formol Šrámek z Uhelné Příbrami, které budou hradit výrobci chemie pro chemoterapii, tak je to docela v suchu.

pro Hurá (Po, 31. 5. 2010 - 16:05)

a jinak ještě mj.
Karlovka vyplácí ubytovací stipendium (všem studentům!!!), prospěchové a sociální..
tramvajenka v Praze pro studenta je 260 Kč za měsíc..
asi máte také přídavky..
máte také slevu na daních na dítě

Reklama

Přidat komentář