Reklama

Zánět močového měchýře

Vše záleži (So, 21. 3. 2009 - 22:03)

na stravě...antibiotika nedoporučuji vůbec...na internetu je tolik toho...takže není problem se s toho dostat..rychle a snadno

Změnila jsem životosprávu a MM už 4 roky nemám...

Honza (So, 21. 3. 2009 - 21:03)

Veroniko,
můžete mi napsat na kolik měsíců, nebo roků jste se zbavila problémů s MM díky používání Wobenzymu a ATB ?
www.aloe-gel.cz

Pavlína (So, 21. 3. 2009 - 19:03)

Vážení,mám letou dceru, již několikrát měla v moči bakterii e-coli. Co udělat, aby se jí zbavila?
děkuji mnohokrát za radu.

Pavlína

iveta (Ne, 15. 3. 2009 - 22:03)

tydle klikačky za dolárky je pěkný podvod.zrovna jsem četla jak paní psala jak celý měsíc klikala a měla hodně dolárků a nakonec si vydělala jen tři.tak pozor abyste neklikali zadarmo...

Veronika (Pá, 13. 3. 2009 - 15:03)

Ahoj holky, koukám že močák je stále největší problém

anet (St, 11. 3. 2009 - 15:03)

Ahojky nabízím takovou pracičku po internetu, je to lehké a můžeš si vydělat SNADNO postupem času docela dost penízek. vydělává se to sice v dolarech ale až budeš mít dolárku víc tak se to potom převede na naše české koruny na tvůj učet nebo složenkou to už zaleží na tobě, pod adresou která je níže odklikáváš pouze reklamy ,je to jednoduché zvládne to opravdu každý a jestli máš tedy vážně zájem tak se musíš nejdříve zaregistrovat a to takhle: Zadáš adresu www.bux.to. V pravo nahoře klikneš na register. Do první kolonky si zadáš svoje uživatelské jméno, do dalších dvou zadáš heslo, do dalších tří zadáš svůj mail(jeden), pak vybereš zemi, do kolonky referrer musíš zadat toho kdo tě doporučil, takže zadáš anastacia4 (to jsem ja). zaškrtneš I accept, opíšeš kód a dáš register. (Možná ti to napřed bude ukazovat nějakou chybu, že jsi zadala špatný kód. Jestli ano, tak ho opiš znovu, zkus napřed všechny písmena maly a když to nepude, tak je zkus napsat velkým). Až budeš zaregistrovaná, tak se přihlásíš, nahoře klikneš na LOGIN. Po přihlášení klikneš nahoře na (Surf Ads), otevře se ti stránka s odkazama. Musíš vždy kliknout jen na jeden. Klikneš na jeden, nahoře ti začne odbíhávat čas 30 sekund, počkáš až to odběhne a ukáže se ti zelená fajfka. Pak můžeš okno zavřít a klikneš na další odkaz. Tak to uděláš se všemi. Každý den jich tam budeš mít 10-15, takže ti to zabere opravdu chvilku. Když se budeš chtít podívat kolik máš dolarů, tak klikni na (My stats). Denně by sis měla vydělat 0,1 dolaru, to není moc, proto to musíš posílat dalším lidem, kteří tam vyplní zase tvé uživatelské jméno. Pak to co vydělají oni, se napíše automaticky i k tobě, takže když to doporučíš dvaceti lidem, tak ti denně vydělají 2 dolary. Není to žádná obrovská částka ale na to že tomu každý den věnuješ 5 minut to opravdu stojí. Vydělané peníze posílají od 20 dolarů, ale lepší je si to nechat zaslat až jich máš více. Pokud se na něco chcete zeptat, nebo něco nebude fungovat, napište na anastac1a"seznam.cz - odepíšu :)

Iveta (Út, 10. 3. 2009 - 23:03)

Já měla pořád dokola opakované záněty moč.cest E-coli a také mi nic nenašli co je příčinou.Prošla jsem snad vším ,ale ted mám už pokuj.Začala jsem brát pravidelně bylinný produkt na tyto potíže a od té doby nic.Jsem za to vděčná a proto jsme se tím začala zabívat více.Máte zájem?pište na ivetalepkova"gmail.com

Lenka (Út, 10. 3. 2009 - 19:03)

Doporucila bych na opakovane zanety mocovych Detoxikacni balicek doktora Jonase na mocove cesty, je fakt vyborny. Deuron v akutnim stadiu a ostatni az infekce prejde.

Martina (Po, 9. 3. 2009 - 11:03)

Díky za rady..Já jsem toho taky zkusila moc,hodně mi pomáhá King-kong od Energy.jsou to kapky za 400kč a vydrží několik měsíců.Ale já jsem hlavně pátrala po příčině a mám právě strach,že když nezjistí nic ani při cystoskopii,tak mě prostě nechají být a hotovo.Tuhle zimu už mi ani obvodní nechtěla dát antibiotika,i když je jinak skvělá,tak chce znát příčinu.
Jsem těžce nemocná,mám revmatoidní artritidu,takže už 10 let užívám léky,které potlačují imunitu,tudíš mé tělo nedokáže bojovat.Sice na tom ještě nejsem nejhůř,ale ani nepatřím mezi zdravé lidi.Mám strach,že když nic nenajdou,tak to prostě svedou na mé léky a hotovo.

Marina (Ne, 8. 3. 2009 - 16:03)

Nikolo, díky za tvé informace, sice teď už tolik na záněty netrpím jako po chemoterapii, ale lék si určitě opatřím. Brala jsem vždycky Gyrablok a dobře mi zabíral, moje matka má však problémy s MM taky a tak tento lék najde v naší rodině určitě uplatnění. Hodně štěstí v cizině a ať jsi raději pořád zdravá.

Nikola (Ne, 8. 3. 2009 - 16:03)

Ahoj Martino a vsechny. Chronickymi zanety mocovych cest trpim 14 let. Z pocatku jsem se lecila Furantoinem a odzkousene mam vsechny druhy antibiotik. Zanety jsem mivala i 6x do roka, takze prakticky porad na nejakych lecich. Moje vysledky byly ale stale negativni, v podstate se nikdy neprislo na to, kde je problem a co me potize zpusobuje. Podstoupila jsem vsechny ruzne vysetreni od steru, po mereni moc.trubice, podrobne zkoumani kamerou v moc.mechyri,hospitalizace v nemocnici. I tak se na nic neprislo. Ja sama jsem si ale vsimla, ze stacilo se lehce podchladit a uz tu bylo rezani, bolesti v podbrisku, krev v moci a tak jsem zacala s prevenci. V zime se oblekam tepleji, nosim body, mam stale prikryte ledviny. Hodne teplych brusinkovych caju a vitamin C - toto i pri prvnich naznacich zanetu + teple koupele. Zadne vychlazene piti z lednicky a to ani v lete. A hlavne se vyhybam klimatizaci! A taky zadne tanga. K tomu pokud cestujete na vetsi vzdalenosti, vyvarujte se hodne upnutym dzinam. Nepropustnost vzduchu vede k zapareni a vzniku bakterii a uz to jede.. O pravidelne hygiene neni reci. Jelikoz ted ziju uz nej.rok v zahranici, zjistila jsem, ze existuji antibiotika, v Italii se prodavaji pod nazvem MONURIL (ale vyrabeji se ve Svycarsku), ktere vam odstrani zanet do 2-3dnu. Jedna se o dva sacky rozpustne ve vode,ktere vypijete pred spanim dva dny po sobe, tudiz 2 dva dny lecby. Neco vazne uzasneho. Uz druhy den odpoledne bolesti odezni a clovek dokaze existovat. Vrele doporucuji a pokud mate moznost, nechte si je privezt. V Italii stoji 15euro. Jo a obsah Monurilu jsou 3g fosfomicina trometamolo, takze zkuste shanet i u nas pod jinym nazvem. Dale mi bylo receno, pokud dojde k zanetu,abych se vyvarovala pikantnim jidlum nez dojde k vyleceni. Takze vam chci jen rict, ze pokud prizpusobite zivotni styl a snazite se vyvarovat podchlazeni a o svuj mocovy mechyr trochu pecujete, da se zredukovat pocet zanetu za rok i na pouhy jeden nebo dokonce zaden. PREJI VSEM HODNE STESTI a nezapomente hodne pit!!!

Marina (Ne, 8. 3. 2009 - 13:03)

Ahoj Martino, nevím, co přesně máš za sebou a proč bereš ty léky, o kterých jsi psala. Tak nejsem lékař. Jsem po několika operacích a dvou chemoterapiích a když jsem šla na tu plastiku, tak si někteří lékaři ťukali na čelo. Vstala z mrtvých, a už má roupy. Ano, je to pravda, ale já jsem toho nikdy nelitovala. Moje břicho je jako nové a bolesti pryč. Samozřejmě jsem si všechno platila. Tak se zkus zeptat i jných lékařů, nikde není psáno, že jeden má patent na správnou diagnózu. Držím ti palce.

Martina (Ne, 8. 3. 2009 - 12:03)

Ahoj,Marino,díky za radu.Je to klidně možné,mám 2 děti a po prvním mě uvnitř hodně šili,protože jsem popraskala kde se dalo.Ale můj gynekolog nechce o ničem takovém slyšet.Ještě mám v plánu cystoskopii a když nebude v močáku nic,zamyslím se nad změnou gynekologa.
To jsem právě potřebovala,radu od ženské,protože nikdo nevěděl,co by to mohlo způsobovat.
Ještě jednou díky moc

pro Andreu (So, 7. 3. 2009 - 16:03)

Zajdi si na urologii, kde ti udělaj stěry z močové trubice...když máš i to svědění v konečníku, vypadá to na chlamydie-to se z moči většinou nepozná, chce to ty stěry...

Marina (So, 7. 3. 2009 - 13:03)

Ahoj Martino, MM mě občas trápí taky, ale asi je důležité, co máme za sebou. Ty pocity, které popisuješ, dobře znám. Byla jsem kdysi na gynekologické operaci, chemoterpii atd. Ty bolesti jsem pak mívala hlavně po dlouhé chůzi, po fyzické námaze. Na prochladnutí si dávám pozor.Dala jsem si udělat plastiku břicha, jizva po operaci zmizela a bolesti taky. Takže to podle mě bylo oslabením břišních svalů po porodech. U tebe to samozřejmě může být cokoliv jiného, zkoumej sama sebe a určitě na něco přijdeš. Držím ti palce.

Martina (So, 7. 3. 2009 - 13:03)

Ahoj všichni,prosím o radu.
Mám už několik let bolesti v podbřišku,na gyndě říkal doktor,že jsem v pořádku,tak to vypadá na chronický zánět MM,jenže nemám nic v moči a proto mě nikdo neléčí.
Bolesti se dají většinou vydržet,při močení mě to nepálí,jen cítím bolest měchýře.Problém je,když prochladnu - najednou mě chytne strašná křeč(skoro jako porodní bolesti,ale víc vepředu) a mám pocit,že mi vylezou vnitřnosti.Nemůžu ani chodit a zabere jedině algifen a lehnout si s nohama nahoru.V moči ale stejně nic nemám,naposledy se mi to stalo před týdnem.
Připadám si jako simulant,prosím vás,nemá někdo z vás podobný problém??
Bohužel jsem nemocná a dlouhodobě užívám Prednison a Methotrexát na revmatoidní artritidu,možná za to můžou tyto léky??

alena (Pá, 6. 3. 2009 - 15:03)

zánět moč.cest mám také několikrát do roka příšerné! každý rok na jaře podtupuji kůru 2až3balení Urovaxon napíše vám jej lékař měla ba se užívat tato kůra kdo trpí záněty častými jinak každý měsíc kupuji si Brusinky nej.jsou od Naturvity 20000mg je tam60tablet na měsíc a opravdu jsou na prevenci asi na trhu ty nej...!

Alex (Pá, 6. 3. 2009 - 10:03)

Se zánětem MM jsem se prala asi před dvěma měsíci. Dostala jsem od doktorky antibiotika a pak mi ještě říkala ať si k tomu koupím Wobenzym, který zvyšuje účinnost antibiotik a navíc posílí odolnost vůči případnému opakování infekce.

28,2.2009 andre (So, 28. 2. 2009 - 11:02)

ahoj zravim vsechny,mam problemi s mocovem mechirem asi 6 krat v roce se mi objevi a ted posledni dobou me silene svedi v konecniku chodim se i 3 denne sprchvat pomuze to na chvily a pak to opet zacne.Prosim muzete mi nejak poradit nez opet zajdu k dotorovi.

28,2.2009 (So, 28. 2. 2009 - 11:02)

ahoj zravim vsechny,mam problemi s mocovem mechirem asi 6 krat v roce se mi objevi a ted posledni dobou me silene svedi v konecniku chodim se i 3 denne sprchvat pomuze to na chvily a pak to opet zacne.Prosim muzete mi nejak poradit nez opet zajdu k dotorovi.

Reklama

Přidat komentář