Reklama

Letecké neštěstí u Smolenska

A5 (Ne, 10. 4. 2011 - 19:04)

Ptal jsem se jednoho...Máš pravdu!

Lipno (Ne, 10. 4. 2011 - 19:04)

Ptal jsem se jednoho papaláše, jaký byl Kaczynski, odpověděl:
Dobrý, ale jen pro svoje!
No comment...

CCX (Ne, 10. 4. 2011 - 19:04)

Pořád se v tom budou šťourat a pořád, měli by ty mrtvé nechat už v klidu - stejně jim nikdo už nepomůže. Myslím si, že za to stejně může ten mrňavej polskej Napoleon...

Smrk (Ne, 10. 4. 2011 - 19:04)

Rusům nevěřím a stále...Mám takový dojem, že nenávist k rusům je nekonečná - vážený(á), ještě jsem neviděl vyšetřující zprávu od kterékoliv země, která by dala jsnou vizi jakéhokoliv neštěstí, takže klídek. A co se týče té pamětní desky, tak co má být - tak tam dali jinou.

Lipno (Ne, 10. 4. 2011 - 19:04)

Kecáš!
Oficiální důvod...Mělo to být jednou...:(((

Lipno (Ne, 10. 4. 2011 - 19:04)

Kecáš!
Oficiální důvod je zřejmě ten, že tabulka měla být dvojjazyčná a V RUSKU byla jen POLSKÁ...

Lipno (Ne, 10. 4. 2011 - 19:04)

Kecáš!
Oficiální důvod je zřejmě ten, že tabulka měla být dvojjazyčná a V RUSKU byla jen POLSKÁ...

Vivienne (Ne, 10. 4. 2011 - 19:04)

Rusům nevěřím a stále mě o tom přesvědčují.
Sleduju celý rok pravidelně každodenní zprávy v polské TV i na onet.pl. My jsme se vším hned hotovi, přitom veškeré informace nasvědčují o opaku. Nelze prozatím přímo dokázat určité věci, tak nemůžeme nikoho obviňovat.
České zprávy jsou hodně zkreslené a přestože jsou v nich kopírovány autentické věty, jsou přece jen jakoby vytržené z kontextu!
Sleduji také pravidelné TV pořady v nočních hodinách, kde mají prostor rodiny tragicky zemřelých. O tom, jak byli vyslýchání ruskou stranou, jak je mnohé zkreslováno a utajováno.Nebudu to tady rozvádět, je toho velké množství. Ruské praktiky jsou známy těm, kteří slepě nečtou a umí si vytvořit vlastní názor.
Včera např. Rusové odstranili pamětní polskou pietní desku a nahradili ji novou bez konsultace s polskou stranou. Samozřejmě bez textu, který jim nebyl po chuti!!!! Ale to je jen drobnost...asi?

N.twenty (Ne, 10. 4. 2011 - 19:04)

Za nehodu můžou despotičtí polští papalášové v čele s vrchním despotickým vůdcem Kaczynským A to jednoznačně ! Smolensk bylo zastaralé, promitivní a naprosto nevyhovující letiště pro velké dopravní letadlo. Riziko přistávat na takové popraskané betonce zarostlé křovinami bylo už i za slunečné dne, kdy místo pořádné řídící věže provoz řídili z jakési polorozpadlé přízemní chatrče ožralí Kuzmové...
Poláci moc dobře věděli, že letiště je nevyhovující, ale kvůli pohodlnosti polských papalášů cestovat potom daleko na ceremonií, riskli přistát i v mlze na příkaz těch vrchních idiotů ! Jestli nesvítila na letišti nějaká lampa je naprosto irelevantní ! Věděli předem, že letiště stojí za ho*no a nerespektovali doporučení samotných Rusů, aby pokračovali na pořádné letiště !
Je mi líto jen těch mladých letušek a pilotů, kteří vypatlaný generály a despotického prezidenta museli poslechnout !

Cihelka (Ne, 10. 4. 2011 - 19:04)

Zkráceně řečeno, papaláši si za svojí smrt můžou sami, bohužel s sebou vzali i ty, co si to nijak nezasloužili.

E44 (Ne, 10. 4. 2011 - 19:04)

Polaci nikdy nepriznaji vinu...?
No, jak kteří.
Docela dost normálních lidí v Polsku si myslí to, co většina lidí u nás.
Všechny ty životy má na svědomí zpupné papalášstvo v čele s tím hlavním papalášem

Clarranica (Ne, 10. 4. 2011 - 19:04)

Polaci nikdy nepriznaji vinu, potrefena husa nejvice krici. J.Kaczynski by nikdy nerekl, ze ten nezodpovedny, ktery ma na svedomi zivoty cele posadky letadla, je jeho bratr, ktery kapitanovi letadla a ruskym navigatorum oponoval...

Terence (Ne, 10. 4. 2011 - 19:04)

Myslíte, že se někdy...Ne, už teď je jasné, že se to nevyšetří...

Lipno (Ne, 10. 4. 2011 - 19:04)

Rok po tragédii, a přišlo se na něco? Na záznamu z černých skříněk je JASNĚ slyšet upozornění, ať letí jinam a tam přistanou!
Kaczyński byl malý Napoleon, podobně jako Sarkozy.
A tajný agent Bolek (Walesa) kecá jako Havel do toho, čemu nerozumí!

Kačer za kniple (Pá, 8. 4. 2011 - 21:04)

http://www.spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php?title=Plik:Kacz_pilot.jpg

armabeton (Pá, 1. 4. 2011 - 11:04)

na našem rybníku přistál kačer docela bravurně to pleskul do hladinu a nic se mu nestalo.

Arcaben (Pá, 1. 4. 2011 - 00:04)

Georg, už radši přestaň slintat ta stupidní vysvětlení...už mi přijdeš jako Ferda mravenec, Brouk pytlík a Všeználek v jednom!! Ty všechno víš, všechno znáš, všude jsi byl a teď jsi to rizštípnul... Ty víš víc, než vyšetřovací komise...
Jdi si odpočinout!

Georg (Pá, 1. 4. 2011 - 00:04)

Se vse ututla tak aby vina padla na hlavy pilotu, je to spinava politika, logicky vzato, zadny pilot by si ani v duchu nezauvazoval o tom umyslne zavynit smrtici leteckou katastrofu, s prednimy predstavitely statu, co se to deje, lidi nesilte, piloti bily super profesionalove, jinak by amater pilot nikdy nemohl pilotovat letadlo s takovim opsazenim a politickou elitou, ja jsem o tom presvjedcen vinici teto tragedie jsou lidi kteri velily pilotum, ti jsou zotpovjedni za tuto tragediji,

Rekapitulace (Pá, 1. 4. 2011 - 00:04)

22000 polských vojáků zavražděných KGB
Letadlo, které je zastaralé, v ČR už nelétá...
Rusové, potencionální vrahové se mají poklonit svým obětem...
Auto s rakvemi nasvědčuje úrovni letiště, taková auta jsme ve světě na letišti neviděli
Černé skříňky má Putin, který dohlídne na vyšetřování
O minulosti Putina víme své...

Je to cely divn (Pá, 1. 4. 2011 - 00:04)

Dopravni letadlo pred pristanim neleti v zadnm pripade 650 km/h. Leti v tzv. pristavaci konfiguraci, tedy motory zhruba na tretinu vykonu, vztlakovy klapky, ktery se postupne vysouvaji az do i uplnyho vysunuti, otevrenej podvozek. Neexistuje, aby to smazili tak rychle, elektronika by jim nedovolila to vsechno vysunout a pokud jo, taky by jim kridla mohla zatleskat. Pokud nekdo pusti takovou blbost, lze ve vsem. Urcite nepriznaji, ze jim stal prezident za zady a nutil je pristat. To by uz pak nebyl oblibenec, ale nekdo, kdo je v podstate zabil. Nevim, proc se vsim delaji takovy tajnosti. Pokud si pilot nechal udelat prohlidku nekde v soukromi, nemusel to nikdo oficialni vedet..

Reklama

Přidat komentář