Reklama

Letecké neštěstí u Smolenska

Tramtaři (So, 10. 12. 2016 - 07:12)

obyvatelé Grande Tartárie... obyvatelstvo Tramtárie, menší, tmavé vlasy, chlupy z nosu, ženský mají jedno ňadro na zádech, jsou více méně nesnášenlivý, děsný nacionalisti, v jádru jsou to dobráci, trpí celutidou očních víček. Tramtarky rodí tři i jedno děcko. já bych je nepodceňoval, každý národ má svá specifika.

a Tartaři (Pá, 9. 12. 2016 - 20:12)

A Lotyši jsou taky...obyvatelé Grande Tartárie vysocí, světlí ......ti bývali též významní? :)

rozp. moz. (Pá, 9. 12. 2016 - 19:12)

Déčko uráží národy, Déčko perlí na oprátce pro Olgu H., hodí se mu i Straka. mě už to tu nebaví, navíc co mě moc vadí jsou reklamy. Nemusím na ně ani kliknout , stačí jen přeject šipkou přes obrázek a už se otevře reklama rozplácne se přes celou obrazovku, když ji odkliknu vyjede spodní lišta. tak to je pořád dokola, a k tomu kecy Déčka.

D (Pá, 9. 12. 2016 - 19:12)

Ale já z toho zase nějakou...A Lotyši jsou taky významní? Nebo Čuvaši a Samojedi?

D (Pá, 9. 12. 2016 - 19:12)

Já myslím že nám by to...Samozřejmě vedle ruského sádla...

?? (Pá, 9. 12. 2016 - 18:12)

Moskvě se může vytvořit...Já myslím že nám by to nemělo být jedno.
Krásně to ukazuje přetvářku Putinova režimu a že Rusko s Putinem nemůže pro nás být žádnou morální autoritou. Oficiálně hrdost a nepoklonkování zkaženému Západu a lidem je to jedno, co Putin zakázal, chtěj žrát jako lidi v Evropě přes všechny zákazy.

mamut (Pá, 9. 12. 2016 - 18:12)

prosim vás pane Mamut,...Ale já z toho zase nějakou vědu nedělám. Ono hodně záleží na tom, jak člověk dokáže své znalosti a dovednosti uplatnit v praxi. Znám dost lidí, kteří ve škole málem propadali a dnes jsou docela úspěšní podnikatelé a živnostníci, znám dost lidí, kteří měli samé jedničky a dnes mají existenční starosti. Oni ti lidé, kteří měli slabší prospěch, šli do některých věcí dost odvážně, protože si nepřipouštěli nějaké starosti, jak dopadnou. Některým se zadařilo, některým ne. Ti, co moc přemýšleli, většinou jen planě mudrovali a stejně nic kloudného nevymysleli. Je to o štěstí a o tom, jak se kdo dokáže prosadit. Nakonec - i takový Einstein ve škole propadal (tuším, že z dějepisu). A kam to dotáhnul ! Mě jen vytočilo, že tady Déčko dělá z Čechů (a nakonec i ze všech Slovanů) nějakou podřadnou rasu. To už tu jednou bylo. A nechci, aby se to opakovalo.

T (Pá, 9. 12. 2016 - 17:12)

V Moskvě se utvořila... Moskvě se může vytvořit cokoliv, tak je nám to šumafuk,

g (Pá, 9. 12. 2016 - 17:12)

že se stačí na Hitlera... a jak se na to dívám, jsou zde stejné znaky i pro Ovčáčka, zploštělý ksicht, krysí očka, vypadá jako by Hitlerovi vypadl ze zadku. Pozůstatek germánského Haplogruppe je Heydrich, jeho nos nese arijskožidovské znaky, krasavec,

www. (Pá, 9. 12. 2016 - 17:12)

mongolské nájezdy byly ve 13 stol. zasáhly především ruská knížectví,
bitva na Kataulauských polích proběhla o 8.stol. dříve, kde bereš tu jistotu o prdelkách a skvrně na zadečku.tyto boje vedli Římani proti Hunům a jejich spojencům.

?? (Pá, 9. 12. 2016 - 17:12)

V Moskvě se utvořila kilometr dlouhá fronta na Putinem zakázané italské sýry. Rusové stále postrádají kvalitní potraviny.

http://by24.org/2016/12/07/cheese_cue_to_italian_embassy_in_russia/

w (Pá, 9. 12. 2016 - 17:12)

ne mongolidní (špatný... Bitvě uváděné tebou se to hemží všelijakými kmeny, ale nejsou žádní mongolové,

mongolská skvrn (Pá, 9. 12. 2016 - 14:12)

Mongolové podnikli...ne mongolidní (špatný počet chromozonů)
1.prostuduj si co je to mongolská skvrna na zadečku
http://www.priznaky-projevy.cz/kozni/mongolska-skvrna-priznaky-projevy-symptomy
https://cs.wikipedia.org/wiki/Mongolsk%C3%A1_skvrna
2.Hunové - zahrnovali turkické, mongolské a ugrofinské kmeny , bitva na Katalaunských polích (Francie) V regionu, kde se bitva odehrála se dodnes rodí překvapivě mnoho dětí s tzv. mongolskou skvrnou na zadečku, což je jasný důkaz o tom, že zde nejen válčili.
http://www.palba.cz/viewtopic.php?t=4804

je jasné (Pá, 9. 12. 2016 - 14:12)

No a co? dneska toto...že se stačí na Hitlera podívat, aby poznal, že nemá světlé vlasy a modré oči ani nemusí studovat DNA aby zjistil, že má v západní Evropě vzácnou Haploskupinu E1b1b - běžnou u Berberů z Maroka, v Alžíru,v Tunisku a v Somálsku.
Heydrich vypadal jinak.

rozpad mozku (Pá, 9. 12. 2016 - 14:12)

prosim vás pane Mamut,...omlouvám se za překlep v poslední větě má být ,,pletou Prahu".

rozpad mozku (Pá, 9. 12. 2016 - 14:12)

To, že lidi na Západě... prosim vás pane Mamut, znám děti co dovedou vyjmenovat hlavní města evr.států, a jiné. a co je jim to platné, nic. jako dítě jsem to uměl také, jeden čas jsem se nabifloval státy USA, znal jsem SSSR všelijaké sovětské republiky, autonomní republiky, v afrických státech se už nevyznám, snad jen v té Evropě. Osobně jsem poznal všechna okresní města ČR, v některýh jsem pobyl den, dva, krajská města to je samozřejmost, a co je mě to platné, protže jsem se zajímal o zeměpis, čmuchám na Mapách.cz, Google maps a příjde chvilka kdy se mě někdo ptá a vím prd. Mohl bych si sednout do auta a jet bez mapy kamkoliv po republice. Obvykle ženy ty neznají města, ale zase umí nakoupit, což mě moc nejde. takže je to o tom že někdo ví, druhý umí, někdo je na holky jiný na vdolky. Nedělal bych vědu z toho jestli si někde platou Prahu, s Jugoslávií, protože ani Češi nejsou vševědoucí.

w (Pá, 9. 12. 2016 - 12:12)

Strategie Mongolů, kteří... Mongolové podnikli několik nájezdů na západ, ale nejvíce plenili ruská knížectví, někdy kolem r.1222 se dostali na jihovýchodní Polsko a do Slezska, pak táhli někam na jih do Maďarska, prý táhli okolo Trenčína. Ale kdo to ví přesně? Nikde se nepíše o Francii,jediné co je jisté že se objevil oddíl asi 300 jezdců v Kolovratech, protože od jisté doby se tam rodí mongoloidní děti.

mamut (Pá, 9. 12. 2016 - 11:12)

Z pohledu těch...To, že lidi na Západě nedokážou vyjmenovat nějaké významné české osobnosti a neznají, jaké země je hlavní město Praha, svědčí možná o tom, že ten slavný Západ nebude zas až tak kulturně vyspělý, jak se nám snažíte namluvit. I když na opačnou stranu, je i hodně Čechů, kteří neznají významné zahraniční osobnosti a hlavní města by situovali úplně někam jinam, než ve skutečnosti jsou. Co z toho vyplývá ? Že všeobecně klesá úroveň vzdělanosti, protože spousta lidí se dnes spoléhá, že jim v nouzi poradí strejda Google.

to jsou všechn (Pá, 9. 12. 2016 - 11:12)

Nacistický vůdce Adolf... No a co? dneska toto vykládej, A.H. je to jedno. podobně třeba Heydrich, ten měl židovské předky, věděl to prý Canaris, a snad to chtěl použít proti němu, nebo ho tím mohl vydírat, ale kde je pravda? historikové žvaní, píší knihy, a my tu blbneme. mě osobně je úplně jedno co píše Déčko, protože už dávno vím že to je vůl. všude kam se nacpe píše ty své bláboly, asi bude nemocný, všude kolen nás je tolik informací, ktré vyvrací jednu událost za druhou. třeba to že Richard třetí nezabil ty dva chlapce, protože byl oddán svému bratru, po trůnu netoužil, dokazovali to různými bláboly, které sotva kdo může vyvrátit. Tv Zoom je plná takových tvrzení, a jsou jedinci kteří všemu věří.

pro genetika (Pá, 9. 12. 2016 - 09:12)

Dostali se do vých.Polska a...Nacistický vůdce Adolf Hitler měl africké a židovské předky, prokazují to testy DNA.
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/1321373-hitler-mel-podle-testu-dna-africke-a-zidovske-predky

Reklama

Přidat komentář