Reklama

Letecké neštěstí u Smolenska

?? (St, 9. 8. 2017 - 21:08)

Cena piva v Rusku.
To je ty sankce vyšli dost draze.

Vy nám sankce, my od vás nevezmem léky na rakovinu, sami si za to můžete.

https://s27.postimg.org/q7dtpsglf/20690081_439152909818833_6895954751678644012_o.jpg

https://s27.postimg.org/wsjfizaqr/20729029_1616302951733635_6242111978145751123_o.jpg

mamut (St, 9. 8. 2017 - 17:08)

a to udělal Gorbi dobře,...No jo. Svůj k svému. A ta dceruška Vám nenechala sebrat ani zapinknutý míček, že ? Proto jste tak nakrknutý.

traktorista Bed (St, 9. 8. 2017 - 14:08)

Kosovští Albánci začali... a to udělal Gorbi dobře, určitě ho mám raději než toho dobytka Gotwalda,a tu jeho obézní krasavici, (ta jejich debilní dcera hrála nahá tenis na Lánech.) jo komunisti v ČECHÁCH měli 40 let času, aby prokázali jaký je to sviňský režim. Doufám že jsou v prdeli na věky.

mamut (St, 9. 8. 2017 - 12:08)

Kdyby Ukrajina předtím...Kosovští Albánci začali jako první. Reakce Srbů na sebe nenechala dlouho čekat. Na Balkáně bohužel ještě funguje krevní msta. Samozřejmě, že to bylo rozdmycháno zvenčí, protože už se vědělo o zásobách polymetalických rud a tak se využilo vzájemné etnické nesnášenlivosti, kterou však třeba takový Tito dokázal držet na uzdě. A kdyby se Krym netrhnul, bylo by to podobné. Proč Ukrajinci zakázali používat ruský jazyk a vymysleli i jinou šikanu ? Nestáli za tím náhodou pánové s dvojím občanstvím, kteří se jakoby "náhodou" vrátili z USA ? A ten pronájem Sevastopolu by přišel Rusko setsakramentsky draho. To byly vyděračské a proto předem nesplnitelné podmínky. SSSR rozhrabal Gorbačov. To byl skrytý agent USA. To, co se nepodařilo vojenskou silou zvenčí, zničil Gorbačov a jemu podobní zevnitř.

mamut (St, 9. 8. 2017 - 00:08)

> Americký útok na...Když tak vehementně odpíráte právo lidu na sebeurčení občanům Krymu, docela by mne zajímalo, jak posuzujete odtržení Kosova od Srbska ? To bylo podle Vás OK ?

?? (Út, 8. 8. 2017 - 23:08)

Zajímavé, že občané Krymu se rozhodli pro nezávislost na Ukrajině zrovna ve chvíli kdy Rusku končila smlouva o nájmu Sevastopolské základny. Asi náhoda.

?? (Út, 8. 8. 2017 - 13:08)

To jsou Mamute akorát Putinovi lži.
Jak se ti libí že ti Putin lže fo očí, ještě se ti to líbí?

http://forum24.cz/lzi-mi-priteli-dvacet-lzi-kterymi-vladimir-putin-obelstil-olivera-stone/

15. O legitimitě referenda na Krymu
Vladimir Putin: My jsme se Krym připojit nerozhodli. O připojení Krymu k Rusku rozhodli lidé žijící na Krymu. Referendum vyhlásil parlament, zvolený podle ukrajinských zákonů, a tudíž zcela legitimní krymský parlament. Krymský parlament tak převážnou většinou odhlasoval připojení Krymu k Rusku.
Ukrajinská ústava nezná možnost vypisování referenda o secesi jednotlivých regionů. To neumožňuje ani ústava ruská. Podle nových zákonů přijatých v éře Vladimira Putina je pouhé projednávání možnosti vyhlášení obdobných referend předmětem zahájení trestního řízení. V září 2015 tak byl například předseda tatarského společenského centra Rafis Kašapov odsouzen ke dvěma letům nepodmíněně za vyzývání k separatismu. Veřejně totiž vyzýval k navrácení Krymu Ukrajině.
Vladimiru Putinovi je dobře známo, že referendum na Krymu bylo nezákonné, jeho samotného vynesla do prezidentského křesla poprvé vlna boje proti čečenským separatistům – tehdy žádná řeč o referendu nebyla a zničit obytné domy se také nikdo nerozpakoval.
Když nakonec Putin hovoří o krymských zákonodárcích, kteří hlasovali pro připojení Krymu k Rusku, zapomíná zmínit, nakolik dobrovolné bylo jejich rozhodnutí. O tom naopak hovořil Igor Girkin: „Žádnou podporu orgánů vlády jsem v Simferopolu, kde jsem se nacházel, neviděl. Zákonodárce shromáždila domobrana, aby je mohla nahnat do sálu. Tam poté měli přijmout usnesení o připojení Krymu k Ruské federaci. Byl jsem tam jedním z velitelů milice.“

mamut (Út, 8. 8. 2017 - 12:08)

: A žádná anexe Krymu...Teda, Vy jste stratég. Vy byste mohl radit Napoleonovi. Americký útok na Sevastopol by znamenal třetí světovou válku se vším všudy. Na rozdíl od Vás v USA ještě existují i rozumní lidé, kteří toto nechtějí. Raději doufají ve vnitřní rozklad a oslabení Ruska. A základna v Sevastopolu má pro Rusko i USA obrovský strategický význam. Pro Rusy je protiváhou tureckému loďstvu NATO v Černém moři. Pro USA by znamenala citelné posílení pozic NATO přímo na hranicích s Ruskem a tím pádem jeho citelné oslabení. Na základně samozřejmě vojáci Ruska byli a jsou. Ale ti do referenda nezasahovali. Byla to volba drtivé většiny obyvatel Krymu. A s tím nikdo nic nenadělá. I když prská jedovaté sliny na adresu Ruska a Putina.

?? (Út, 8. 8. 2017 - 08:08)

A to je zase co za výmysl, ten Váš telefonní soud ? V životě jsem o něčem podobném neslyšel.

To jsem rád že jste neslyšel. Aspoň máme v ČR víc spravedlivé a nezávislé soudy jak v Rusku.
Co jste Mamute v tom Rusku dělal, když neznáte ani sovok ani telefonní soud?

Telefonní soud je ruský termín kdy o výsledku soudního řízení rozhoduje strana která soudci více zaplatí, nebo úředník s vyšší státní funkcí, který si zajistí číslo na soudce. Tak mě dej k soudu - populární ruská fráze jak poškozenému naznačit dobré vztahy se soudcem a výsledek rozsudku.Telefonní soud nejčastěji zasedá když nějaký populární Rus se rozhodne kandidovat na prezidenta RF. Rozsudek, nejčastěji tunelování a praní špinavých peněz, vynáší prezident, který má vždy pravdu. Jedním z prvních kdo v Rusku založil telefonní soud byl Stalin, který po telefonu odsoudil spoustu svých bývalých přátel a kandidátů na generálního tajemníka. Putin stále pokračuje v tradici tohoto největšího Rusa.
Stát se soudcem v Rusku není levné ale tato nemalá investice se časem bohatě vrátí.

https://s1.postimg.org/ctc8xsfwv/Court.jpg

mamut (Út, 8. 8. 2017 - 00:08)

Jinak ztráta vlivu na...Putin není prezidentem, který dopustil ztrátu Ukrajiny. To pohnojil Gorbačov a po něm to ještě dorazil Jelcin. Putin jen napravuje fatální chyby, kterých se tito neumětelové a zrádci dopustili. A žádná anexe Krymu nebyla. Bylo to referendum, ve kterém se jeho obyvatelé rozhodli pro opětovné připojení k Rusku, kterému Krym náležel. Samozřejmě, že Rusové nemohli připustit, aby se u jejich hranic roztahovala eskadra USA a aby obsadila jejich základnu v Sevastopolu, který má pro Rusko obrovský historický a strategický význam.

?? (Po, 7. 8. 2017 - 22:08)

Krym dobyla pro Rusko už princesna Sophie z pocházející z bezvýznamného anhaltského knížectví v Zerbstu, budoucí Kateřina Veliká. Pouze pomatený Chruščov to dal pod Ukrajinu, domnívaje se, že ta Urajina je na věky ruským pašalíkem. Putin pouze vrátil situaci do normálu a reálu.

Na tvoje plky jsem se te Tony neptal proc bylo spravne obsadit Ruskem Krym.
Me zajimalo jestli jsi Putinovi veril ze na Krymu nejsou russti vojaci a co sis myslel kdyz Putin priznal ze Vam lhal?

... (Po, 7. 8. 2017 - 21:08)

http://smolensk.muzhp.pl/portret/arkadiusz-protasiuk/

Polský ministr (Po, 7. 8. 2017 - 21:08)

Ruské vyšetřování nehodu přisoudilo chybám pilotů polského letounu, kteří se pokoušeli o přistání za husté mlhy. Podle polské strany část viny nesli i ruští dispečeři ze smolenského letiště.
Macierewicz je považován za jednoho z nejdůležitějších spojenců Jaroslawa Kaczyńského. Ten se pokoušel zabránit znovuzvolení svého rivala Tuska do čela Evropské rady, ale Varšava v této snaze utrpěla tento měsíc na summitu EU citelnou porážku.

Polský ministr (Po, 7. 8. 2017 - 21:08)

„Premiér Tusk uzavřel s (ruským prezidentem) Vladimirem Putinem nelegální dohodu v neprospěch Polska, a za to by měl nést trestní odpovědnost,“ uvedl sám Macierewicz v tisku. Tuskovi by v případě usvědčení, že ve shodě s cizím státem či organizací působil v neprospěch vlasti, mohlo hrozit až deset let vězení.
Prokuratura v minulosti odmítala podobná udání, vyjadřující podezření, že Tuskova vláda selhala při objasňování smolenské katastrofy z roku 2010, při které zahynul tehdejší polský prezident Lech Kaczyński, bratr nynějšího předsedy vládní strany Jaroslawa Kaczyńského. Hodně příznivců nynější vlády věří, že katastrofa byla výsledkem atentátu a polsko-ruského spiknutí.

Polský ministr (Po, 7. 8. 2017 - 21:08)

Polský ministr obrany Antoni Macierewicz podal trestní oznámení na bývalého premiéra a nynějšího předsedu Evropské rady Donalda Tuska kvůli podezření, že se v souvislosti s leteckou katastrofou u Smolenska dopustil „diplomatické zrady“. Oznámila to televize TVN 24 s odvoláním na mluvčí prokuratury.
Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/tusk-polsko-smolensk-0tg-/zahranicni.aspx?c=A170321_133700_zahranicni_aha

svatej Jouda (Po, 7. 8. 2017 - 18:08)

svatá pravda manute a Tony, svatá pravda. Vy si tu oba dva tak svatouškujete až to sere. Jděte oba do prdele

mamut (Po, 7. 8. 2017 - 18:08)

Tony, máte pravdu. Jenže když někdo nechce znát a pochopit historii, těžko může chápat dnešní svět. Nechápe, že takové revoluce nevznikají proto, že by se lidi nudili, ale je to nějaká reakce na něco. Nepočítám v to náš "samet". To byl čistě palácový převrat, kdy někteří vexláci měli už tak moc nahrabáno, že to potřebovali zaštítit kapitalismem a svou "pracovitostí". Samozřejmě za vydatné pomoci zvenčí.

Tony (Po, 7. 8. 2017 - 17:08)

Krym dobyla pro Rusko už princesna Sophie z pocházející z bezvýznamného anhaltského knížectví v Zerbstu, budoucí Kateřina Veliká. Pouze pomatený Chruščov to dal pod Ukrajinu, domnívaje se, že ta Urajina je na věky ruským pašalíkem. Putin pouze vrátil situaci do normálu a reálu.

Tony (Po, 7. 8. 2017 - 17:08)

To je úsměvné. Běžte to...Svatá pravda, pane mamute.

?? (Po, 7. 8. 2017 - 17:08)

A nemá snad pravdu ?

Vážně?
To asi nebylo to na co se ho King ptal, ne?

Reklama

Přidat komentář