Reklama

Letecké neštěstí u Smolenska

mamut (Út, 22. 8. 2017 - 18:08)

to víme co byl a odkud...Jo a Vy jste letadlo. Kecáte nesmysly. "Všichni byli zavražděni". Na takovou kravinu jste přišel jak ? Říkali to na TV NOVA ? Kolikrát jste byl v SSSR, nebo nyní Rusku ? Vsadil bych se, že ani jednou. Jen papouškujete hospodský folklór. Takové "znalce" dějin mám nejraději. Nevystrčí nos z baráku, ale "všude byli a všechno znají nejlíp".

mamut (Út, 22. 8. 2017 - 17:08)

mamute ty tu tlacháš...Ano, SSSR byl vítězem. A bez USA by válku vyhrál také, akorát by to trvalo déle. Kdyby Japonci nezaútočili na Pearl Harbour, USA by do války těžko vstoupily a jen by dodávaly na obě strany, jak to činily po vypuknutí války a jen by tvrdě rejžovaly. Nakonec i celé to slavné vylodění bylo jen kvůli tomu, aby si kapitalismus zachoval svá odbytiště a vliv v Evropě. Vy tady Stalinovi vyčítáte, že nešetřil ani své lidi. Ano, byl tvrdý, ale pro vítězství to bylo nezbytné. Nebýt jeho, nepsali byste tu své kydy. A co se týká obětí - podívejte se jen na to, jaká zvěrstva páchaly všechny koloniální mocnosti ve svých koloniích i v době míru. Kolik obětí má na svědomí např. Velká Británie, Francie, Španělsko, Portugalsko, Belgie, Holandsko aj. To jsou desetimiliony lidí. Masakry v Indii, Belgickém Kongu, na Jávě, oběti v Bhópálu atd. atd. Nebo politika "velkého klacku" uplatňovaná USA v tzv. banánových republikách. Co Vám říkají vojenské puče v těchto zemích, placené United Fruit a prováděné CIA a najatými žoldáky ? Jste tak slepý, nebo to nechcete vidět, protože Západ je Váš idol ?

. (Út, 22. 8. 2017 - 15:08)

On lidský život je...podívej se déčko, sice to říkáš fundovaně, ale jaksi krátkozrace, znám několik mužů - šest, kteří vstoupili do KSČ v r.1984, všem bylo přes 40 let, tedy byli dávno v neformativních letech, jeden byl syn kulaka, druhý se odhlásil od rodičů z pobytu aby pak udělal úspěšně přijímací zkoušku na VŠ , předtím vadilo že otec byl soukromník! A takový byli i ostatní soudruzi, vše mělo společného jmenovatele - strach. Říkáme tomu komunista z leknutí. já měl jen kliku že za mnou nepřišli soudruzi. Založili u nás stranickou buňku a dokonce se dostali do sporu s některýmí dělníky, které přeřadili soudružsky na jinou práci nebo jiný úsek. Víš lidi jsou svině i když mají zacementované kapitalistické postoje.

. (Út, 22. 8. 2017 - 12:08)

to víme co byl a odkud Stalin, Gruzinci ale tolik nezasírají Evropu a jsou to obvykle kulturní lidé, zažil jsem zábavu s gruzinci a kam se hrabou Rusové.
Déčko ať tomu říkáš jak chceš zajatci, zrádci, nebo ti co utekli z boje a byli zastřeleni, ti co se nesměli evakuovat, všichni byli zavražděni, přesto že byla válka. Ruďoši řeknou že to ale Stalin učinil v zájmu udržení morálky, to jsou jen kydy. Omluvit se dá cokoilv, obrátit význam dějinných událostí lze vykládat jinak, jak se komu hodí. Vtomhle jsou komunisti svině a kdo je hájí - mamut je taky svině!

????? ???????? (Út, 22. 8. 2017 - 10:08)

Z pohledu Stalina neměl...se přejmenoval na Stalin (ocelový)
nepochází z Ruska. Patří k tomu etniku, které k nám přichází - tzv. imigranti.
Ono se to EU vymstí, ale to je jak hrách na stěnu......

rudým prdololíz (Út, 22. 8. 2017 - 08:08)

Dobrá. A teď tu pohádku o... mamute ty tu tlacháš pohádky, pro toho blbečka pod tebou: Rusko bylo vítězem, ale bez Ameriky by těžko vyhrálo, válka nebyla jen v Evropě, válka v Tichomoří byla na daleko větší ploše,byla také tak hrozná a těžká, ale Američani si v ní dokázali skvěle poradit, pokud to šlo šetřili své vojáky, ale Stalin a ruský generálové likvidovali tisíce vojáků vědomně, to vy nikdy nepřiznáte.
ve válce rusy obdivuji co musel jako národ zkusit, ale hodně si prodělali svoji blbostí, všude na světě byla válka strašná, špatné zacházení ze svými vojáky ,vojáky kteří padli do zajetí po jejich utrpení, když je osvobobili šli na Sibiř a dřeli do úmoru.

možná je rusko (Út, 22. 8. 2017 - 06:08)

aještě jedna věc mne...zemí protikladů,ale dokázali si kupodivu vždy poradit,a vyhráli válku.Bez nich by Amerika,pojebaná Francie a Anglie dostali akorát od němců po tlamě!!!

mamut (Po, 21. 8. 2017 - 23:08)

aještě jedna věc mne...Dobrá. A teď tu pohádku o Máše a medvědovi Míšovi.

Houbelec (Po, 21. 8. 2017 - 20:08)

však oni to potřebovali, ...asi něco jako Kalousek v dnešní ČR

j. (Po, 21. 8. 2017 - 20:08)

magor ty. Protože jsi... Jsi - co do toho mrdáš migranty , kreténe. vůbec nic si nemyslím, ty blboune neomlouvám své chyby, ale píši bez brýlí ašpatně ta mrňavá písmenka vidím, tady se zase sešli blbové, ještě chybí Déčko a mamut

Jsi (Po, 21. 8. 2017 - 18:08)

aještě jedna věc mne...magor ty. Protože jsi slepý. Myslíš, že v Německu budou migranti pracovat, jak si představovala Merkelová? Ti ani do ničeho mlátit nebudou. A co jsi dělal v Rusku, když neumíš ani česky?

ještě příloha (Po, 21. 8. 2017 - 18:08)

aještě jedna věc mne napadla,vyprávěl mě jeden známý jak byli v Soči před olympiádou v Rusku, zapojovali chlazení, bylo dohodnuto že tam přijedou dva odbrníci a rusáci dají elektrikáře. Jejich lidi přišli, měli jenou šroubováky. Jak tak pracují všimnul si že tam dva rusáci do něčeho mlátí, kouká a oni potřebovali přeštípnout kabel, tak do něho mlátili kamenem! Rusko posílá rakety do vesmíru, straší válkou a dva debilové nemají štípačky, musí to dělat šutrem. to je dnešní Rusko, magore mamute.

jenda (Po, 21. 8. 2017 - 18:08)

A v Americe zase mlátili... však oni to potřebovali, mamute byl jsem v Sojuzu, jako zaměstnaci komunálních služeb nás vzali na prohlídku botanické zahrady na Krymu, subtropické keře, stromy, citrony, palmy, tu jsme šli a na jakémsi dvorku stáli zaměstnanci zahrady a ředitel chodil okolo nich, tu dal jednomu facku, tu zase druhému. my byli za keři a oni nás nevyděli, ředitel řval jako túr a fackoval zaměstnance, ti stáli v pozoru a tiše čekali až skončí. No a to bylo v r.1981! a že tam dostávali přes dršku i jinde to vím, ale toto jsem viděl na vlastní oči!

Houbelec (Po, 21. 8. 2017 - 18:08)

A v Americe zase mlátili...První internetové obchody se objevily v USA v první polovině 90. let 20. století. Rozvoj však zaznamenaly až po roce 2000. V současné době nabízejí široké spektrum zboží i služeb s využitím pokročilých způsobů plateb

D by v roce 88 na netu koupil leda houbelec

Houbelec (Po, 21. 8. 2017 - 18:08)

A v Americe zase mlátili...Jak je to myšleno?
Co má společného mlácení černochů s komercionalizací internetu r.1994?
Já odpovídám D, že dost těžko by něco sháněl na netu před r 89.

mamut (Po, 21. 8. 2017 - 16:08)

tak tak....
Ti komáři se...A v Americe zase mlátili černochy.........!

Houbelec (Po, 21. 8. 2017 - 13:08)

: Vy si myslíte, že máte...tak tak....
Ti komáři se ani na internet nezmohli.

mamut (Ne, 20. 8. 2017 - 16:08)

: Vy si myslíte, že máte...Zapomněl jste na banány..........

mamut (Ne, 20. 8. 2017 - 16:08)

> Za minulého režimu to...Jistě, určité procento lidí, které nectí zákony existuje v každém režimu. Nesnažte se mi namluvit, že v kapitalismu neexistuje kriminalita a všechny děti jsou syté. Na to nemá vliv režim, ale geneticky dané dispozice jedince.

20.8. (Ne, 20. 8. 2017 - 11:08)

...chci-li vycestovat do zahraničí, nemusím se kvůli tomu pokorně doprošovat několika institucí či organizací, shánět razítka, podpisy,ale nemám na to čas...

Reklama

Přidat komentář