Reklama

znásilnil mě manželův bratr

Linda (St, 16. 6. 2010 - 21:06)

Debile..nejsem vůbec tlustá. Není ale hezký se takhle vyjadřovat o ženách. Nějaký silnější by se to mohlo dotknout.

Jarek (St, 16. 6. 2010 - 21:06)

Já si typuji, že Linda bude: 165cm/125kg, zapšklá se zarudlým závistivým ksichtem a kundou zalitou sádlem, přes níž visí ještě břišní ovar.
To je přesně ten typ bab, co moralizují a vědí, že jim se toto nemůže stát. Nemůže, protože na ni by nevlezl ani ten švagr!

Linda (St, 16. 6. 2010 - 21:06)

Ty jseš nějakej chytrej...

Honza (St, 16. 6. 2010 - 21:06)

Lindo,já už vím o co ti jde. VždyŤ ty té 3árce závidíš. Vsadím boty a to klidně dvoje,že tobě by se toto ani nemohlo stát,protože než k něčemu dojde,tak každý chůap rychle vezme do zaječích. Asi bys potřebovala hodně drsně ...víš co,že?

Linda (St, 16. 6. 2010 - 19:06)

Linda a Realista jsóu jedna...nejsem realista, zas se trochu klidně. Snad poznáš, že jsou naše příspěvky rozdílné. Souhlasím s ním tak na 50%. Nepodala bych to asi tak drsně.

Líza (St, 16. 6. 2010 - 17:06)

Linda bude nějaká...Linda a Realista jsóu jedna osoba.
Ale nechápu, jak může někdo napadat toho, komu se něco zlého stalo.
To je hyenismus.

Franta (St, 16. 6. 2010 - 17:06)

Docela mě děsí Šárko, že přesto co se stalo hodláš zůstat v manželství s netolerantním sobcem a v příbuzenském vztahu s psychopatickým násilníkem. Jestli je pravda co jsi napsala, tak rychle pryč nebo si zažiješ peklo na zemi.

Lindo, (St, 16. 6. 2010 - 16:06)

vždyť ty se zastáváš někoho, kdo spáchl hned DVA trestné činy!!

Veronika (St, 16. 6. 2010 - 14:06)

Linda bude nějaká nehorázná kráva, že?
A ty realisto si taky odpusť ty blbý kecy!

Realista (St, 16. 6. 2010 - 13:06)

Šárka je děvka, která se nechávala ošahávat v baru a byla přistižená švagrem. Ten jí pak udělal to, po čem toužila. O co jí jde? Má co chtěla.

Líza (St, 16. 6. 2010 - 13:06)

Lindo, Šárka docela určitě není právě silná osobnost a udělala chyby - ale ty jsi doslova pomatená!
Znám tenhle typ žen, který si myslí, že muži za nic nemůžou, že to všechno ženy, které je nějakým způsobem svedly.
Ale tak to v životě není, žádný chlap, ani podváděný manžel ani švagr, nesmí otloukat ani násilnit ženu.
Pokud jsi tohle nepochopila, nemáš v civilizovaném světě co dělat.
Patříš pravděpodobně nějak do Arábie.

Linda (St, 16. 6. 2010 - 12:06)

no jo, o kom se mluvívá...takže to alespoň čteš, to je dobře. Já už tu stejně k tomu nemám co říct, pokud zas někdo nezačne rýpat.

Šárka (St, 16. 6. 2010 - 12:06)

Lindo, prosím, dost.

Linda (St, 16. 6. 2010 - 11:06)

Lindo,já tolerujitvůj...takže je to podle tebe úplně normální? kdyby ti to udělala žena, bral bys to taky, že je to normální? Pokud jde "jen" o osahávání nebo orální sex a líbání, je to tedy v pořádku? Nějak nechápu, že tu všichni považujete Šárku za svatou. Ani ona se nezachovala jak měla a kdyby jí švagr viděl na kávě jen s kamarádkou, nejednal by afektovaně. A když už jí napadnul. Proč k němu lezla do auta? Co si asi myslela? Svým způsobem si za to může sama a stojím si za tím. Když má milence, nemá se s ním scházet ve stejném městě a když už jí hrozí nebezpečí a ví to, protože byla napadena, proč se snaží jen o tom, aby to pokračovalo? Jestli jí znásilnil, znamená to, že dobře věděla že ho přitahuje a asi to chtěla. S manželem sex nemá a švagrovi se líbí, tak co, že jo? Když už vidí, že je rozzuřený a přesto s ním dobrovolně jede, tak co asi čeká? Prostě od začátku až dokonce jednala jak kráva. Tak co teď chce? Myslím si, že za celou situaci si může sama a ještě že to chtěla a chlubí se tu.

Patrik (St, 16. 6. 2010 - 11:06)

Lindo,já tolerujitvůj názor. Každý by jsme to řešili jinak,ale ona se nekurvila. Jen chvíli strávila s někým kdo ji pohladil,nebo vyslechnul. Víš do takové situace se můžeme dostat všichni. Já ji umím pochopit. Nechápal bych jí,kdyby manžela podváděla se vším všudy a trvalo to dlouho,nebo to bylo na úkor rodiny,ale ona tím nikomu neublížila. Ani tomu manželovi ne. Já si myslím,že v životě se nemůžeme chovat stále jako podle knížky. Přeci jsme lidi a to i s chybama,které máme. Švagr je grázl. Pro toho nemám ani trošku omluvy. Je to hrozný. Měl švagrovou vyslechnout,poradit nebo jí pomoci a ne jí zbít a znásilnit. To je fakt odporné.

Linda (St, 16. 6. 2010 - 11:06)

Lindo,to bych nechtěl...nevim no, když už se vdala, má to řešit s manželem, že jí sex nevyhovuje. Ne se kurvit, to není vhodný.

IGNACIUS-MRAVNI (St, 16. 6. 2010 - 09:06)

Rozhodne vsak mela byt Sarka prinucena svagrem k felaci a vse spolykat.
Tez by bylo vhodnym trestem ji sodomizovat analnim koitem,aby si uvedomila sve nemravne a Bohu nemile jednani.
Jedine tak by to bylo spravne.
Chvalme Hospodina!

Patrik (St, 16. 6. 2010 - 09:06)

Lindo,to bych nechtěl vidět,co tobě ty boží mlýny přinesou. Já stále nechápu co ta Šárka udělala strašného,že za to musí podle tebe pikat.To,že se pomazlila bez sexu s klukem se kterým ji chvíli bylo krásně? Co na tom vidíš špatného? To,že se na chvíli přivinula a cítila doteky co jí tak hodně chyběly? Píše,že manžel na ni při sexu nemyslel. Že to bylo studené milování.Každý člověk a věřím tomu že i ty potřebuje kontakt někoho blízkého. Milovat a být milován.Nemůžeš ji odsoudit nebo přát ji aby za toto byla trestaná!Nic špatného neudělala. Ke všemu chtěla schůzky ukončit a k sexu nedošlo,tak co podle tebe provedla špatného?

Lindo, (Út, 15. 6. 2010 - 20:06)

nejsem jehovistka a nehlásim...takhle si představuješ boží mlýny?Že chlap zmlátí a znásilní ženskou??A že si o to koledovala? NIKDO se takhle k druhému NESMÍ chovat.Takhle jsem zas byla vychovaná já a je zajímavý, že se mnou souhlasí i chlapi.Tím myslím slušný chlapi.

Linda (Út, 15. 6. 2010 - 20:06)

nejsem jehovistka a nehlásim se k žádné víře. Jen věřím, že boží mlýny melou a že každý by měl být zodpovědný za své jednání. Jsou situace, kterým se dá předcházet. Jako byla tahle.

Reklama

Přidat komentář