Reklama

Nenávidím tu ženskou

Lea (Čt, 24. 6. 2010 - 20:06)

Lili ono by bylo fajn, kdyby mela nejakou kamaradku, ktera se nachazi ve stejne situaci, pak by to nebylo zatezovani, ale vzajemne by se podporovaly a drzely nad vodou..

Lili (Čt, 24. 6. 2010 - 20:06)

Dobrá kamarádka, to je výhra.
Ale nelze ji zatěžovat svýma starostma dlouho, proto bych volila i psychoušku.

Evi, ale my ti tu budeme oporou jako dobrý psycholog. Aspoň se budeme snažit. Ty jsi holka chytrá, vybrat si co je správné zvládáš.

Lea (Čt, 24. 6. 2010 - 20:06)

co me na te zalezitosti mrzi, ze to ten tvuj manzel nachal tak daleko zajit, nedaval si pozor a ty jsi se o tom dozvedela, to je nefer! se musis trapit..:-( ma vubec vycitky svedomi vuci tobe?

Lea (Čt, 24. 6. 2010 - 19:06)

kdyz jsi cetla ty smsky, co v nich stalo? ryze sexualni sblasneni nebo podle ceho soudis?

Lea (Čt, 24. 6. 2010 - 19:06)

Eviku a pokud je do ni sblasneny, uff tady asi nic vic udelat nemuzes, jak jen cekat az to prejde... mrzi me to:-((

A pokud ne Evy, a ty sama si nechces najit milence.. tady musis dat ultimatum.. bud a nebo...:-(

Lea (Čt, 24. 6. 2010 - 19:06)

Eviku neblbni, sledovanim sokyne nic nevyresis!akorat si ublizis a co kdyz ona te zna, jak vypadas a rekne to tvymu manzelovi, ze ju pronasledujes? usetri si to! S tou dovolenou, co tu bylo nahozeno, to je dobry napad, na chvilu manzela oddalis od ni a treba se na ty dovoleny sblizite, coz bych vam prala, ale muz se taky stat, ze manzel bude neprijemny, bude se nudit a dojde to az k hadkam..

Eva (Čt, 24. 6. 2010 - 19:06)

Nejlepší psycholog je...Ano, sasanko, i já jsem zainteresovala kamarádku. Neřekla jsem jí sice, oč jde, ale protože má kamarádku, která má známou, jenž dělá v redakci u blondýny sekretářku, požádala jsem ji, aby mi o ní něco zjistila. Zítra mám vědět víc. Hnusím se ale sama sobě. Ve všem.

Eva (Čt, 24. 6. 2010 - 19:06)

A ještě: přečetla jsem si pár SMS v manželově mobilu. To mě utvrdilo v tom, že se nedám. Je do ní úplně zblázněný. A hlavně úplně přestává být opatrný. Bojím se ostudy...

Eva (Čt, 24. 6. 2010 - 19:06)

Ahoj...pěkný podvečer! Dneska jsem tady dříve, než je zvykem. Pročetla jsem si všechny vaše rady a moc děkuji, jsem ráda, že mám ve vás všech podporu, moc mi to pomáhá. Rozhodla jsem se udělat jednu věc. Budu ji pár dnů sledovat. Prostě od chvíle, co vyjde z práce a třeba klidně i od rána. Požádala jsem maminku, ať hlídá děti, že si musím dodělat kurz. Naštěstí se na nic neptala, věří mi, o to víc mne mrzí, že jí musím lhát. Ale nebudu přidávat starosti dalším lidem. Budu si psát, co dělá, když bude s nějakým jiným chlapem, klidně ji vyfotím a manželovi to ukážu. Chci vidět, co nakupuje, kam chodí, kdy a jak často je s ní i můj muž. A zkusím ho požádat o tu společnou dovolenou, to udělám. Před dětmi. Že si tatínek musí odpočinout a co takhle aspoň deset dní někde odpočívat? Strašně se mi příčí takové chování, ale asi nemůžu jinak.

sasanka (Čt, 24. 6. 2010 - 16:06)

Nejlepší psycholog je dobrá kamarádka.Ta dokáže vidět do věci a pokud je opravdu dobrá, nesmí být zaujatá, musí umět třeba i nastavit zrdcadlo.Musí umět v pravou chvíli umět říct, co, co potřebuju slyšet ať se mi to líbí, nebo ne..Kamarádka se mnou probere problém do hloubky ale nikdy se nezlobí, když neposlechnu..Jednu takovou mám a je to terno.Dokáže povzbudit,rozebrat, pobavit,nakopnout,plácnout.Sloužíme si tak navzájem už řadu let bez veškerých nároků na cokoli..Prostě dobrá kamarádka.Já i ona.

sasanka (Čt, 24. 6. 2010 - 16:06)

To Daniela:ale vieme..:-)Moje kamarádka byla před lety ve stejné situaci,nakonec ji opustil i dvě děti.Jenomže to byl jiný případ a okolnosti..No a ona si udělala školu,našla práci, cestuje s dětmi, sportuje má spoustu nových přátel a září zdravím.On odkáčel za hlasem svého srdce a lítá, nakupuje, opečovává,ustává neutuchající scény své milované a
rozmazluje.A začíná mít zdravotní potíže.I takhle to může dopadnout.Kámarádka bojovala, trápila se a dnes se jí to zdá zbytečné.Její manželství bylo ale úplně jiné než Evino a její bývalý muž..no..

Lili (Čt, 24. 6. 2010 - 16:06)

To záleží na Evině, jak daleko zvolí dovolenou. Ale víkendy by měly žadonit děti zajet kamsi. Panu starostovi by se hůř dětem odporovalo.

Já čekala na termín k psychoušce měsíc a to mě ještě vmáčkla. Změnit si návštěvu bylo nemožné. Častěji než za 14 dní čas nemívala. Uff, ještě že tohle období mám za sebou, aspoň doufám. Taky kvůli manželovi, jak jinak.

Daniela (Čt, 24. 6. 2010 - 15:06)

ser na manzela, najdi si...velmi dobra rada, az na to, ze s tromi detmi sa to dost zle zvlada, najst si znamych a uzivat si zivot...toto chlapom nehrozi, preto stale hladaju milenky kade tade...Eva by mu ich mala co najviac nechavat a tak si vyjst niekam, nech si aj ocko uzije deti miesto blondiny, ale s tym by urcite nesuhlasil, ved aj preco?

Daniela (Čt, 24. 6. 2010 - 15:06)

Tak jsem se vším...Lily - A Ty moja vies, ako sa chovaju pani starostovia vo funkcii...? Su jednoducho nepostradatelni (to si myslia hlavneoni samozrejme), takze by som sa nedivila, ze by si z tej dovolenej "odskakoval" za pracovnymi povinnostami a manzelka nic nezmoze, bud bude ticho alebo kricat a zneprijemnovat dovolenkovu pohodu, ale snad tam by sa ukazalo aky je ten vztah silny. Ja by som skor zvolila dovolenku co najdalej, aspon Grecko a co najdlhsie, ked uz...
S chlapmi su len problemy, akoby sa cely svet mal tocit len okolo nich...to fakt nevieme bez nich uz absolutne nic...?
Ja som cakala k psychologicke par dni...

Lili (Čt, 24. 6. 2010 - 15:06)

Sasanko, dobrý :
A když nám někdo poláme křídla, prostě v létání pokračujeme.
---------------------
Vlasto, my víme, že všichni vědí. Ale on je otec a není takový problém pro něco nadchnout dětičky, aby šly za taťkou a prosily ho o výlet tam a tam.

Bára (Čt, 24. 6. 2010 - 15:06)

Lili, Báro, jenomže jste...Vlasto a může to říct před dětmi? Může říct dětem, že s nimi na výlet do ZOO nejde, protože...? Eva může navrhnout lákavý program pro děti před nimi, jak se pak on bude vykrucovat, když děti budou nešťastné? Bude jim lhát do očí? Tohle zodpovědný otec, který své děti miluje podle mě neudělá.

sasanka (Čt, 24. 6. 2010 - 15:06)

Vlasti, ví, ale on je také manžel a otec.Tuhle roli si vybral dobrovolně a určitě se jí nechce překotně vzdát..Eva by mu měla dát najevo, že je tady taky.Myslím, že on má Evu opravdu rád a děti miluje.Jen je teď těžké zkoušet hnout s někým, kdo se zblbnul kvůli vnadné blondýně.Eva bude sama dobře vědět, co se dá v jejich případě použít a co ne.

Vlasta (Čt, 24. 6. 2010 - 15:06)

Lili, Báro, jenomže jste zapomněly, že manžel ví, že Eva ví, že má jinou. Kdykoliv se on na ní může vymluvit a nikam s nimi nejet.

Bára (Čt, 24. 6. 2010 - 15:06)

Trošku pro odlehčení i to...Sasanka: milé a chytré :-)

Myslím, že Lili má pravdu, dalo by se využít prázdnin, naplánovat program s dětmi a manžela do toho zatáhnout tak, aby ho to bavilo.

,, (Čt, 24. 6. 2010 - 15:06)

ser na manzela, najdi si zajmy, kterym se budes venovat a nechej manzelovi volnost, at si chodi za milenkou a s usmevem ho vyprovod.

Reklama

Přidat komentář