Reklama

Kluci a nahota doma

Afred (Pá, 11. 5. 2012 - 20:05)

Co je zase tohle za blbost nasi me tam poslal jako dozor an starsi sestru ? Prosim vas uz nekdo nekdy zazil ze by mladsi kontroloval strsiho ? Takze bude je to eroticka povidka a bujna fantazie, nebo se to petrovi libilo......Navic tyhle ,,storky " se tady dost opakujou ....jak sem napsal v prispevku vyse.....13 lety nahace jsem na normalni plazi ani u more ani u rybnika nikdy nevidel.....A to jsem travil u vody nebo more kazdy leto

Pepa (Pá, 11. 5. 2012 - 07:05)

Tej tvoji segře bych na tvým místě dal v první ředě par facek a určitě bych se od ni nenechal svlíkat.A nebo donahata všichni ty segra a dámy co tam byly s ní.Nahatý jsme se koupali naposledy tak možná ve školce.

Petr (Čt, 10. 5. 2012 - 12:05)

Já to zažil u mořeve 13, naši mě tam poslali jako "dozor" na starší ségru, která chtěla jet sama s kámoškama. Plavky jsem nedostala u vody mi normálně svlíkla kraťasy, kdež jsem se cukal. Takže jsem tam pak byl takto vlastně skoro celou dobu. Já byl hodně malý a právě dost nevyspělý, takže jsem vypadal mladší a nikdo to neřešil, i těm kámoškám řekla, že je mi 9. Ale o to víc jsem se za sebe styděl. Doma pak ségra vykládala jak jsem si užíval běhání na Adama a že mi rodiče zybtečně brzo dávají plavky, takže pak jsem je nedostával ani u vody s našima. Tehdy jsem se styděl hodně ale byl to zároveň zvláštní pocit a zpětně na to rád vzpomínám, možná proto jsem se moc nebouřil.

Radek (Út, 8. 5. 2012 - 11:05)

Je mi 17,chodíme s rodiči a sestrou (15) doma od mala všichni nazí a vůbec nám to nepřijde divné.Jsme na to zvyklí, v letě jezdíme do Chorvatska na nuda kemp a tam jsme nazí pořád 14 dní.V zimě do sauny. Když se mi nebo taťkovi ztopoří penis,nijak to neřešíme a považujeme to za přirozené.

Alfred (Ne, 6. 5. 2012 - 18:05)

Mne je hlavne lito tech deti, osobne jsem tedy zadnou 13letou holku u vody nahou nevidel.....pride mi to jako ponizeni, jo jeste nekde u more, kde nikoho neznate...a zamysleli jste se nekdy nad tim , ze by vase ratolesti mohl nekdo natacet nebo fotit ???? To by bylo az by se jendnou objevily jejich fotky na netu, urcite by Vam libali ruce.....Kluci tak od desiti 11 plavky taky....to se clovek vetsinou zacina stydet....myslim, ze zlom je nekdy v tech 12 13 letech ...pamatuji si , ze v devaty tride sme byli na koupalisti se skolou byli s nama i sedmaci a sedmacky, a dost tech holek uz opravdu jako deti nevypadaly.....proste v ty puberte se clovek vic stydi mno .....Navic spousta holek prijde o panenstvi treba v tech 14 nebo 15......ja nastesti tohle nezazil, kdyz budu chtit muzu zajit na nuda plaz kdykoliv, ale dobrovolne.....a nerikam, ze by me to nelakalo to nekdy nezkusit

Karviňák :D (So, 5. 5. 2012 - 17:05)

ja bydlim v karvineJsem z karviné.. Co chceš? :D

Alfred (Čt, 3. 5. 2012 - 14:05)

Ach jo , podle me to pani Eva nema v hlave uplne v poradku, tyhle gestapo metody upne nesnanim.......Me se rodice ptali na nazor i v sedmi letech, a plavky sem mel asi od prvni tridy, ale je fakt, ze tak do 10 let jsem se nestydel byt nekde nahy, ale jako predstava, ze nekde v 14 nebo 15 letech beham nahej pred vrstevnicema no nevim nevim...u vody sem byl dost casto , a ze by se to tam hemzilo, mladymi nahymi kluky si nejak nevybavuji......Nikdy by si rodice nedovolili , ke mne jen tak prijit do koupelny repektuji moje soukromi uz od 10 let, naoplatku jim toho dost rikam....vase totalitni metody vychovy nechapu ublizujete svym detem , budou z nich dost nestastny lidi...Si tim lecite vlastni mindraky nebo co ? .........Jako ono se bere jinak nahota kluku a holek, vetsina kluku se stydi min nez holky, ale ono taky zalezi pred kym ze jo.........

vaske (Ne, 22. 4. 2012 - 08:04)

bydli nekdo v karvine??ja bydlim v karvine

Milan (Ne, 15. 4. 2012 - 06:04)

Je mi 15 a doma chodíme všichni nazí. Také tak spíme.Máme se ségrou spolu pokoj,té je 13. Vlétě když je vedro se často odkopeme a mamka říká že spíme na dece. Když mi bylo asi 12 jsem onanoval a přisthl mě otec který přišel se ségrou do pokoje něco domlouvat. Byl jsem tak zabrán sám sebou,že jsem je neslyšel. Tatka nenadával ani mě nezbil ale naopak řekl že je to přirozené a at to dělám, kdykoliv budu potřebovat.Ale abych vždy po sobě uklidil.

Karel (So, 14. 4. 2012 - 06:04)

Doma chodíme dodnes s bratrem úplně nazí, mě je 19,jemu 16. Od malička jsem závodně plaval,s rodiči jsme chodívali do sauny, na nudapláže,takže nahota pro nikoho není problém. Od 8 let mě otec vždy v pátek před závodem namasíroval celé tělo,od prstů na nohou po prsty rukou. Plaval jsem ještě i v dorostu,od pubrety,kdy jsem začal zarůstat, mě také vyholoval celé tělo, podpaží,hruď, penis s varlaty a nohy. Závodně už neplavu,chodím na VŠ a na brigády.

nahatej (Čt, 8. 3. 2012 - 22:03)

Syn má erekci ráno,když...Mimochodem já bych se dodnes ohromně styděl se skoro před kýmkoliv ukazovat s natěšenou kládou, domluvte mu, aby si šel v takových chvílích ulevit a bude po starostech :-)) i když jestli sdílí pokoj se sestřičkou, tak... :-D bane žertuju,vidím, že u vás to starostí není, že to berete zcela přirozeně a normálně. Fakt se mi to líbí, protože (to opakuju) to svědčí o dobré a uvolněné rodinné atmosféře. Děcka mají dobrý vztah k sobě samým a k vlastnímu tělu a nestydí se za sebe v žádném směru.

nahatej (Čt, 8. 3. 2012 - 22:03)

Syn má erekci ráno,když...Popravdě je to asi tak, jak jsem myslel. Děkuji za obrovsky cennou výpověď.

Michal (Čt, 8. 3. 2012 - 22:03)

Ještě by mě zajímalo,...Syn má erekci ráno,když vstává (což je úplně normální), dále vždy ve vaně při koupání (to také), no a pak občas u TV (podle toho, co tam dávají) a u PC. Takže to není tak, že by neustále běhal po bytě se ztopořeným penisem a "ukazoval se". Ale nyní přes zimu si dost často na sebe bere tričko (stejně mu ale kouká holý zadek, penis i varlata). No a v FKK u moře mu stojí též ráno a večer, takže na pláži ani ve vodě či v přírodě ne. Tedy, abych byl přesný: občas se mu stane, že má takovou erekci napůl (penis se mu prodlouží, ale nestojí) - ale to asi zažil každý nahý kluk na FKK. Říkám - je to tím, že syn i dcera jsou zvyklí chodit nazí na pláži, u vody a v FKK kempech od narození.

Michal (Čt, 8. 3. 2012 - 21:03)

No tak to vypadá dost...Syn má už po pubertě a je velice fajn, studuje gymnázium (patří k nejlepším), nekouří, nepije, hraje závodně tenis a nám rodičům řekne úplně všechno, nikdy nelhal a nelže. Dcera je nyní v pubertě,a snad to vyjde a bude stejně slušná jako syn - zatím to tak vypadá - nenahání kluky, jako její kamarádky, nekouří, též hraje závodně tenis. My rodiče před dětmi nemáme tajnosti (často různé problémy řešíme společně) a děti před námi též nic neskrývají - nezamykají se ani v pokojíku (ten mají společný) ani v koupelně či na WC.

nahatej (Čt, 8. 3. 2012 - 18:03)

No, jinak jezdíme celá...Ještě by mě zajímalo, když má váš kluk často erekci, jak to je na nudapláži a třeba i v tom Chorvatsku: Ani tam se nestydí?

Omlouvám se za vtíravé otázky, ale tohle je zajímavé a jsem vděčný, pokud někdo, kdo to má doma takto zavedeno, poodkryje, jak to u nich chodí. Mně by se to líbilo moc. Ale neměl jsem to štěstí.

nahatej (Čt, 8. 3. 2012 - 13:03)

No, jinak jezdíme celá...No tak to vypadá dost zajímavě. Přijde mi, že takový způsob je vynikající, protože členy rodiny sbližuje. Zajímá mě, jestli se to podle vás odrazilo i na výchově, máte děti v pubertě, prošly tím nelehkým obdobím podle vás snadněji? Existuje mezi vámi důvěrnější vztah, svěří se vám?

Michal (Čt, 8. 3. 2012 - 11:03)

Jestli to nejsou nějaké...No, jinak jezdíme celá rodina (a děti si berou s sebou i kamarády) na nudapláže u nás v Česku a do FKK kempů v Chorvatsku a Slovinsku, kde je to příjemné být v přírodě nahatí bez studených plavek. Na textilních plážích samozřejmě nazí nechodíme. Preferujeme ale FKK. Nahota doma a na chatě nám nevadí, ale na návštěvách a na textilních plážích se nesvlékáme. Víceméně si nahotu "ochraňujeme" v rodinném kruhu - bez sexuálního podtextu!!!

FKK (St, 7. 3. 2012 - 21:03)

No, samozřejmě děti i...Jestli to nejsou nějaké pubertální výplody,tak jen můžu gratulovat. Nestydíte se jeden před druhým a to znamená,že ani nemusíte nic tajit.Myslím,že pak je i výchova snadnější,hlavně teda v pubertě,kdy se děti dost stydí.Myslím,že v takový rodině se nikdo nemusí stydět třeba za to,že onanuje a podobně.

Michal (St, 7. 3. 2012 - 19:03)

Michale, máte to doma dobře...No, samozřejmě děti i manželka vidí občas erekci i u mě (většinou ráno), ale není tak bujará a dlouhotrvající, jako u syna (mám penis poměrně hodně velký, též i varlata - v tom je syn po mě) . A nikdo z nás to neřešíme - proto to nikomu nepřijde divné, když syn chodí po bytě se stopořeným tvrdým penisem. Děti jsou takto zvyklé od malička a proto se dcera nediví a neřeší to.

Stanislav (St, 7. 3. 2012 - 17:03)

Jak jsem již před pár dny psal sem do diskuse že jsem srovnával své dětské fotky do alba,tak jsem našel další kde jsem nahej a je mi tam tak 6 a vzpoměl jse si na to. Teď se nestydím vůbec být nahý před rodiči. Však rodiče se přede mnou nikdy nestyděli. Minule jsem zapoměl napsat svůj věk je mi 23 let. A právě jsem se rozhodl,že na zahradě se budu letos v létě koupat nahý a ať si ostatní zahrádkáři koukají,mě je to jedno. Zdravím všechny diskutující. Standa

Reklama

Přidat komentář