Reklama

Kluci a nahota doma

honza (Pá, 16. 3. 2018 - 23:03)

přijde mi v pořádku, když...pokud ma kluk chodit nahatej pred mamou a tetou tak by mela holka taky chodit pred tatou a strejdou nahata

no (Pá, 16. 3. 2018 - 17:03)

přijde mi v pořádku, když 13letého kluka běžně vidí jeho matka, přijde mi divný, aby do koupelny chodil oblečený nebo zabalený v osušce. Někde na odlehlém místě je i v pořádku, že se kluk bude koupat nahý a matka bude v plavkách. Bude-li tam otec, tam může být taky nahý, jsou-li tam jen rodina a nemají-li dcery. V pořádku je asi i skupiny, kde budou kluci a s nima matky nebo tety a kluci půjdou nazí do vody. Před holkama bych ale kluky takto nahé nenechával, ani je tak nenechal na místě, kde jsou lidi.

Steve (Pá, 16. 3. 2018 - 17:03)

To dělají jenom úchyláci!

Steve (Pá, 16. 3. 2018 - 17:03)

tosnad neni nutne,aby matka...To já teda taky né ... Naposledy tak v cca 7 letech! Intimnost je můj soukromý chrám a posvátnost. Ani matka mne nemá co proč zbytečně očumovávat. Jiná je když je to MÁ dobrovolná ochota, nebo když se to stane někde nečekaně na výletu - jdeme se třeba večer na Adama spocení vykoupat a nemáme ssebou plavky. Jo ... takové výjimky chápu. Rozhodně nechápu nějaké pravidelné vysvlíkačky či záměrné chození nazí před ssebou.

tom (Pá, 16. 3. 2018 - 17:03)

Tak toho, že by syn něco...to by te nepripadalo uchylny holit synovi prirozeni, to je teda sila,pak ze jsou uchylni chlapi

petr (Pá, 16. 3. 2018 - 16:03)

Normální matka nenechá...tosnad neni nutne,aby matka dohlizela na 14ti lezeho syna,jak se oblika,ve 14ti jsem se pred matkou stydel a nahy bych pred ni nechodil

tom (Pá, 16. 3. 2018 - 16:03)

Jezdíval jsem na prázdniny...ja bych se ani nahodou nekoupal nahy pred holkami,pak za jsou uchylni chlapi,vysliknout kluka ve 13 je zvrhlost

radek (Pá, 16. 3. 2018 - 16:03)

já bych to nedramatizoval....pekne uchylna sousedka,nevim,proc kluk ve 13 by sw mel koupat nahy,kdyz holky jsou oblecene,ta v ++ a í nepotrebujou plavky

Pavel (Čt, 8. 3. 2018 - 09:03)

Kdysi jsem jel na prázdniny k babičce když rodiče odjeli na dovolenou. v autě se mi vylil sirup do batohu i na oblečení, babička říkala, ať jdu spát jenom v tričku. No a ráno se probudím a moje oblečení nikde, sešel jsem skoro nahý dolů a v kuchyni byla sousedka, chtěl jsem rychle utéct, ale babička na mě,ať jdu jíst. Všechno moje oblečení dala do pračky. Tak jsem tam tak snídal celý červený a babička ještě sousedce při odchodu řekla, ať tu pošle její děcka, že ať se seznámíme. Snažil jsem se babičku přemluvit, že nemám co na sebe, ale ona že prý to tu je normální. Když jsem dojedl přišli sousedovic děcka. kluk stejně starý jako já a holce bylo asi kolem 10. Hanbou jsem se skoro propadl a čekal jsem, že se mi budou smát, ale oni tomu, že jsem skoro nahý nevěnovali pozornost. Potom soused navrhnul, že by jsme se šli vykoupat do potoka za domem, snažil jsem se s toho vykroutit, protže tam by mě mohl vidět někdo další, ale on, že se taky prej samozřejmě nebude koupat ve slipech. Jak jsme tam blbli zapomněl jsem na to že jsem nahý i když ten kluk na sobě taky nic neměl. potom přišli ještě další dva kluci a koupali se taky bez ničeho. Nakonec to byly moje nejkrásnější prázdniny, plné volnosti a mládí.

no (Ne, 4. 3. 2018 - 13:03)

Jezdíval jsem na prázdniny...já bych to nedramatizoval. Sousedka nebyla zvědavá na tvýho pinďoura, nemyslím, že by ji rajcovalo koukat na 13letýho kluka. Bez plavek to je zdravější, co se týče nachlazení. Mokré plavky na těle po vylezení z vody vedou snadno k nachlazení. U holek je to trošku jiný, dneska je plno úchylů, tak radši jim nechat kalhotky. Ty si po vylezení z vody můžou hned sundat a být v oblečení bez nich. A nemyslím, že by 9 nebo 11 letá holka nějak se vzrušovaly, že uvidí kluka na začátku puberty. Možná si nenápadne omrknou pindíka, zvlášť ze zvědavosti, jestli nikdy neviděly tak starýho kluka. Nemyslím, že by je to mělo nějak sexuálně vzrušovat. To je problém u kluků nebo i dospělých, koukají na nahý ženy nebo dívky a vzrušuje je to. U holek půjde maximálně o zvědavost, ale nebude tu nějaký oplzlý motiv.

Steve (So, 3. 3. 2018 - 13:03)

:-DDD

buback (So, 3. 3. 2018 - 11:03)

Normální matka nenechá...Pavla - a taky je dobré kluka zašít do povlaku na peřinu aby mu koukala jen hlava a pro jistotu dát káždému alespoň tři neuroly.To pak máte jistotu.Protože kdyby náhodou holčina zahlídla co má kluk mezi nohama a nebo že holka nemá to co kluk tak z toho by mohli mít doživotní trauma.Takhle jak to děláte vy se vychovávají šmíráci.

Mick (Pá, 2. 3. 2018 - 12:03)

Jezdíval jsem na prázdniny k babičce která bydlela v paneláku za panelakem byl taký malý bazének tehdy mě bylo 13 let a seděl jsem s babi na lavičce a ještě s dvěma sousedkami.jedna měla holku 11 let a kluka 6 let ta druhá sousedka měla holku 9 .v tom mě ta jedna sousedka povídá že mám jít tež za nimi do bazénu tak jsem souhlasil a sousedka vstala a pomohla mě se vyslect když jsem byl ve slipech chtěl jsem jít ale nakonec mě stáhla i ty slipi.byl jsem tam nahatý styděl jsem se ale do bazénu nakonec vylezl hollky měli spodní část plavek ten kluk byl taký nahatý.

Mick (Pá, 2. 3. 2018 - 12:03)

Jezdíval jsem na prázdniny k babičce která bydlela v paneláku za panelakem byl taký malý bazének tehdy mě bylo 13 let a seděl jsem s babi na lavičce a ještě s dvěma sousedkami.jedna měla holku 11 let a kluka 6 let ta druhá sousedka měla holku 9 .v tom mě ta jedna sousedka povídá že mám jít tež za nimi do bazénu tak jsem souhlasil a sousedka vstala a pomohla mě se vyslect když jsem byl ve slipech chtěl jsem jít ale nakonec mě stáhla i ty slipi.byl jsem tam nahatý styděl jsem se ale do bazénu nakonec vylezl hollky měli spodní část plavek ten kluk byl taký nahatý.

luci (St, 21. 2. 2018 - 23:02)

abyste se nezmýlila, nakonec...A i to jen jako nouzové řešení.Mohou vzniknout časem okolnosti které vyvolají incest.

j (St, 21. 2. 2018 - 11:02)

Tak toho, že by syn něco...abyste se nezmýlila, nakonec sex v tomhle věku může být rychlovka, do holky ho zasune a hned vystříká. V tomhle věku spát společně, tak leda v pokoji se svojí matkou, kde předpokládám nic nehrozí. U takhle starých mi holení nepřijde ku prospěchu. Určitý význam má leda u holek kvůli lepší hygieně, u mužů bych to nechal až na dospělý věk.

luci (St, 21. 2. 2018 - 09:02)

Tak toho, že by syn něco...Za prvé,doba pokročila.A tohle je dost individuální.Někdo je ve třinácti samec,někdo ve třiceti blbec.To je fakt.

Hana P. (St, 21. 2. 2018 - 07:02)

Tak toho, že by syn něco víc zkoušel se svou sestřenicí bych se nebála, chodím je i kontrolovat jestli spí. Opravdu myslíte, že kdybych synovi oholila chlupy, jak tu psala Daniela, že by se ještě aspoň na chvíli nezměnilN Nenapadlo mě to, ale našla jsem si to i v diskuzi a připadá mi, že s tím mají lidé dobré zkušenosti. Že je kluk samec, to jo, ale že se tak chová už ve třinácti letech to rozhodně není normální. Z dětství si pamatuji, že kluci začali s takovým chováním až po patnácti...

luci (Út, 20. 2. 2018 - 23:02)

co si budem povídat, penis s...Souhlas,obřízka pro obřízku je pitomost.

j (Út, 20. 2. 2018 - 23:02)

Ten kluk byl případ sui...co si budem povídat, penis s obnaženým žaludem je hezčí, působí eroticky. Penis v předkožce vypadá asexuálně. Takže chápu tu holku a nechápu tu matku a vůbec ne už jeho sestru, co se mu posmívala. Spíš chápu kultury, kde kluci jsou vedeni k tomu, že předkožka od puberty má být trvale za žaludem. Čímž to nikomu neradím. A pochopitelně je to zcela jiný než obřízka, který není zdravotně nutná.

Reklama

Přidat komentář