Reklama

Manželovi se líbím v punčocháčích

UKY (Ne, 6. 11. 2016 - 21:11)

Ja som presne taký pančuškový maniak. Akurát u mňa doma to bolo naopak. Zo začiatku si manželka obliekala pančušky aj v lete a nevnímala to negatívne. Ale postupom času jej to začalo liezť na nervy. Škoda !!!

Martina (Po, 3. 10. 2016 - 13:10)

No, veľmi dobre viem, aké to je. Som už 17 rokov vydatá za jedného takého pančuchového maniaka. Takže pančucháče mám na sebe či v zime či v lete. Keď ich skombinujem s kratšou sukňou, nič ho nepoteší viac. Zo začiatku mi to trochu liezlo na nervy, no teraz to už ani nevnímam.

Kája (Út, 12. 7. 2016 - 11:07)

Tak ty 10 denové punčocháče slavili na dovolené úspěch. Měla je na sobě téměř každý večer a dokonce si je pochvalovala, že v nich není vůbec horko jak předpokládala. A navíc jsem jí přemluvil aby v nich absolvovala i zpáteční let. Takže spokojenost.

warp (Po, 20. 6. 2016 - 13:06)

Ale navštivil ale nohy jsem...U ní v práci to vypadá nějak takhle:
http://g.denik.cz/33/27/lip-2951_galerie-980.jpg
a protože je šéfová, tak musí jít příkladem. A mně vyhovuje, že je zvyklá je nosit, protože se mi to líbí a kdykoliv chci aby si je oblékla tak to udělá.

Luboš (Po, 20. 6. 2016 - 13:06)

Dodržuje dress code. A banku...Ale navštivil ale nohy jsem teda neviděl.Nevím jak jinde ale na JM tomu tak není.Navštěva proběhla tento měsíc.

warp (Po, 20. 6. 2016 - 12:06)

Proč je navlečená.Nohy jí...Dodržuje dress code. A banku si asi delší dobu nenavštívil. Ty klasické přepážky většinou už dávno zrušili, takže nohy jsou vidět :-)

Mili (Po, 20. 6. 2016 - 12:06)

Já bych obavy neměl. Dost...Ja take nemam obavy,ale na leto jsou asi nejlepsi 15DEN/Bellinda,leskle,bronze-ty jsou nadherne a za rozumne penize.Sam jsem si je zkusil nekolikrat obleknout i pod dziny ven mezi lidi a je to perfektni.Nohavice po tom nylonu krasne klouzou,nic me nekouse a ikdyz je leto/ale tak okolo 25C,tak v nich neni zadne vedro,pritom v zime opravdu hreji! Cim to je?/Hlavni problem je v tom,ze divky a zeny nechteji puncochove zbozi nosit.Je to drahe,zbytecne,zdrzuje to pri vsem,slezaji/protoze si casto neumi koupit spravnou velikost-i ty velikosti od vyrobcu jsou radne ujete,hodici se tak na populaci Pygmeju/smrdi v nich nohy,zatrhavaji se,v lete je v nich horko a v zime zima.Proste si zensky vzdycky neco vymysli,aby obhajily svuj nazor.Nejradeji si vezmou ponozky a natahnou kalhoty a potom sbohem zenskosti,ja chci mit klidek a pohodli.Pritom v te sukni ma to pohodli daleko vetsi,coz jsem jeste nemel prilezitost ozkouset-doma ano a je to pravda.Take se na nas riti ta pohroma chodit v satech za X tisic,az deseti tisic na slavne spolecenske akce na boso!!!To je ty saty tak financne zruinovaly,ze nemaji par stovek na luxusni puncochace/puncochy???Pritom maji paskove boty a ukazuji hole nohy!Vim,ze jsou puncochace s otevrenou spickou s poutkem na prst.Ale to je dobre poznat,zda-li je ma,nebo nema.Ony to asi jeste nevedi-nebo spise nechteji vedet.Zil jsem v zivote s nekolika zenami a vsechny jsem musel ucit nosit puncochace,jak vybrat svoji velikost a jak s nimi zachazet.A potom se zasadne zmenil jejich vztah k nim.Vzaly je na milost,zacaly je nosit a mely z toho dobry pocit.Uz to byly damy.Ale proc ja,ktery silonky a puncochace vzdy fetisisticky obdivoval a zacinal s nimi asi ve 12ti s temi odlozenymi,plnymi ocek z matcina pradelniku.Ja byt zena,tak v nich snad i spim a jim to dela problemy?Ten dress code neni marna vec-vzdyt vetsinou maji v kancelarich klimatizaci a tu chvili domu to vydrzi.No a tema zeny a puncochy,to je jeste vetsi horor.Je sice velky vyber nejruznejsich podvazkovych pasu,navleku i podvazkovych korzetu-vse dost drahe,ale predevsim jsou drahe kvalitni luxusni puncochy.To uz neni jako drive Elite za 8-12,-Kcs za par.Skutecne luxusni 100% nylonky jsou tak od 400,-Kc vyse.Ale opravdove,ne zadne strecove nebo s Lycrou.Ty se na noze poznaji okamzite a znalci poznaji opravdovou damu-jenze to je spise do spolecnosti.Na to je nutna"vyssi divci" a to ty dnesni mlade zeny neznaji.Bohuzel...

A (Po, 20. 6. 2016 - 11:06)

Já bych obavy neměl. Dost...Proč je navlečená.Nohy jí přeci vidět nejsou.

warp (Po, 20. 6. 2016 - 10:06)

Já bych obavy neměl. Dost žen je u nás zvyklých nosit silonky i v létě. Manželka dělá v bance a v punčocháčích je navlečená bez výjimky každý pracovní den i v parném létě. Jeden by řekl, že silonek musí mít plné zuby, ale ona si je klidně obleče i přes víkend když jdeme nakupovat nebo někam na výlet.

Kája (Pá, 17. 6. 2016 - 08:06)

Díky za tipy, pánové. Nakonec jsem se rozhodl pro Oroblu 10 DEN – vypadají úžasně a jsou i celkem cenově přijatelný. Tak snad se jí budou líbit a bude v nich spokojená. Ale asi jo, protože tady v létě nosí většinou klasiku, myslím tím 20 DEN nebo i více a nevadí ji to.

Mili (Čt, 16. 6. 2016 - 00:06)

Nevím, jak ostatní značky,...Ale jasne,to je kazdyho vec.Ty Wolford jsou skutecne velice kvalitni,ale kdyz je dama bude mit na sobe pouze v hotelovem pokoji,tak vydrzi dlouho.Pozor ovsem na reakci pana...

Míra (St, 15. 6. 2016 - 20:06)

no ja nevim ty polske?V tehle...Nevím, jak ostatní značky, nehledal jsem, ale třeba za Wolford http://www.asos.com/Wolford/Wolford-Naked-8-Denier-Tights/Prod/pgeproduct.aspx?iid=4395871&r=2 dát přes 6 stovek s vědomím, že se s nima musí zacházet hodně opatrně a třeba taky můžou být na jedno použití, asi není úplně ideální:).
Ale jsou i levnější:)
http://www.wolfordshop.at/produkt/boutique/nude-8-tights/10272

Mili (St, 15. 6. 2016 - 13:06)

Třeba...no ja nevim ty polske?V tehle sile-ci spise tenkosti bych doporucoval nejakou velmi kvalitni firmu/Wolford,Oroblu,Nylonica,Falke/Hlavne at maji pres 30% Lycry a jeste treba i polyuretan.Ale ty 5-8-10DEN jsou jemne pavucinky a musi se s nimi velice jemne-jako v rukavickach.I noseni a veskere zachazeni hodne opatrne.Ale podle meho bych s nimi pockal az na vecer na korzo po nabrezi,kdyz vane chladivy vetrik od more a ty luxusni silonky odrazeji na sobe barvy neonu a poutacu podniku na nabrezi.

Míra (St, 15. 6. 2016 - 13:06)

Má někdo tip na...Třeba
http://www.luxusnipradlo.cz/puncochove-kalhoty-gatta-eve-8-den-playa-odstin-bezove-2-s-1/?gclid=CMfmmrP1qc0CFbYV0wodUsIPXQ

Míra (St, 15. 6. 2016 - 13:06)

Má někdo tip na...No a co takhle poptat se strýčka Gúúgla na dotaz "punčochové kalhoty 8 DEN" ? nebo max. 10 DEN.

Kája (Út, 14. 6. 2016 - 14:06)

Má někdo tip na punčocháče, které se dají pohodlně nosit v horkém létě? Jdeme s mou holkou poprvé na dovolenou do Řecka a určitě budu chtít i když tam bude horko, aby si je párkrát na sebe vzala. Na procházku do města nebo na nějaký výlet. Ale chci aby se v nich cítila aspoň trošku pohodlně a nebylo jí v nich moc teplo. Vím, že nejtenčí mají nejmenší DEN číslo, ale jestli neexistují nějaké speciální. Dík.

space (Čt, 7. 4. 2016 - 08:04)

Tak tu máme třetí den co je venku hezky. A docela by mě zajímalo, kolik z vás už přešlo na jarní režim se silonkami, nebo punčochami? Někam jsem jel a nestačil jsem se divit co ty holky si na sebe dokážou vzít. :)

Ondra (Ne, 3. 4. 2016 - 06:04)

V kůži lacku a latexu to je vzrušení a tak jsou ženy sexy,ale každý to má jinak

space (St, 30. 3. 2016 - 09:03)

Mily SPACE,sice jsem se...Ahoj,

velmi ti děkuji za info. Mrknu na ten web a zkusím něco objednat. Máš pravdu, že to co teď holky nosí, tak je více než hrůza a ty co náhodou už začaly nosit samodržící punčochy, tak je nosí blbě. Občas potkám nějakou dámu cca tak 50+ která má punčochy, že mi jde hlava kolem a to je vidět už i na jejím oblečení a musím uznat, že takových dam je hrozně málo a to je škoda.

Labuznik silonu (Út, 29. 3. 2016 - 09:03)

Labuznik silonu ...

jsem...Mily SPACE,sice jsem se zarekl,ze sem uz nic nenapisu,protoze tady to je chlev a rejdiste tech nejnizsich existencici a uchylu.Ja pracuji v UK,takze s objednanim,placenim ani s cenou postovneho nemam problem.A nejsem zadny jejich dealer!Pokud mas bankovni ucet a kreditni/debitni kartu,tak si je muzes objednat.Uvedene puncochy jsou sice drahe,ale velice kvalitni-presto se s nimi musi zachazet velice opatrne.Zkoukni www stockinghq.com,classic-charm.com,uktights.co.uk,giostocking.co.uk.Pises,ze nemas duveru k nakupum na netu,ale bez nich to uz dnes nejde-zkus si najit jejich kamennou prodejnu a doletet si pro ne.To se asi nevyplati,navic Anglicane jsou velice solidni obchodnici.Sice si nechaji slusne zaplatit,ale dodaji vse na 100%.Nemecke webowky jsem nezkousel,ale v Cechach se klasicke 100% silonky z praveho nylonu nedaji koupit.Ja alespon o tom nevim.Ano Nylon6.6 se pouziva i u nas,ale ty klasicke stare stroje na jejich predeni skoncily ve srotu a zeny,ktere je umely obsluhovat a sesivat jsou v duchodu.Takze mozna puncochace z Polska,Nemecka,Italie.Ale spousta zen si neumi spravne obleknout a nosit ani ty puncochace-nesedi jim zesilena spicka,maji jednu,nebo obe puncochy prekroucene,klinek maji mezi stehny-proste nestesti.No a prave puncochy jsou ta nejvyssi uroven-i za tu cenu-proto se jejich nositelka musi chovat a pohybovat jako dama.Takze i odpovidajici boty a obleceni,aby vysledek ladil.Ono se najde dost panicek,pro ktere jsou uz NECO obycejne samodrzky za 150 korun.Pripadaji si v nich jako lehke holky a hykaji blahem,jak jsou hambate.A chovaji se tak,aby to nikdo nevidel a nepoznal-pritom chteji,aby to vedeli vsichni-hlavne panske osazenstvo.Pravou a skutecnou punochu na noze kazdy skutecny znalec pozna.Na rozdil od ruznych strecovek,lycrovek a podobnych uletu,ktere na stehne a lytku vypadaji pouze jen jako puncochace.Ale to by bylo na dlouho a temer akademicka debata.Proste az zeny donosi klasicke puncochy po babickach a maminkach,tak bude utrum,protoze za ty palety,za ktere se dnes prodavaji si je zadna nekoupi.No co,tak si obleknou kalhoty a nic neresi

Reklama

Přidat komentář