Reklama

Vlastík Plamínek a jeho fan-club

Olin (Pá, 11. 3. 2011 - 18:03)

Nám Vlastík rozmrdal ovci.

Klient (Pá, 11. 3. 2011 - 18:03)

Musím říct, že jsem panu Plamínkovi také velmi vděčný za vše, co pro mě udělal. Např. mé manželce předpověděl, že se utopí v autě připoutaná v bezpečnostních pásech. Tak jezdila nepřipoutaná a rozbila si hlavu o sklo. Třetí rok přežívá na lůžku na přístrojích. Také pan Plamínek předpověděl, že naše děti zdárně dostudují a najdou si prestižní zaměstnání. Syn byl ubit tři dny před státnicemi jako oběť loupežného přepadení. Dcera studia dokončila. Je znásilněná, po potratu a třetí měsíc v psychiatrické léčebně. Panu Plamínkovi za jeho služby vřele děkujeme a rádi je doporučujeme.

Helena (Pá, 11. 3. 2011 - 18:03)

I já se přidávám. Nevěřila jsem ,ale zatím se mi vyplnila jedna ze tří věcí,kterou mi sdělil. A to během asi 5-ti týdnů.Něco tak nemožného, jako pozvánka do dalekých zemí..Já? A od koho? Jsem sama a nikoho takového neznám..Jenže se to stalo. Doufám, že se splní i ta nejdůježitější, která mně velmi trápí. Prý to bude dobré a vyjde vše .
Vím, ženy více inklinují k takovým "věcem". Ale já rozhodně předtím NE..Ted bych si ani nedovolila kritizovat....

Jindra (Pá, 11. 3. 2011 - 18:03)

Mluvíš mi ze srdce- stejná zkušenost!

Posel (Pá, 11. 3. 2011 - 18:03)

já jsem s velkou nedůvěrou a spíše ze zvědavosti doprovodil svou kamarádku k Plamínkovi na konzultaci.Jsem VŠ,technik a k těmto "metodám" jsem míval velkou nedůvěru.Pomalu mi ale spadla čelist,když jsem viděl jaké skutečnosti sděluje,aniž by kámošku někdy viděl.Nechal jsem si nakonec spíše z legrace vyložit taky a je to již více jak dva roky a vše se nmi splnilo až na maličkosti.Nakonec ho navštívila téměř celá moje rodina a jsme stálí klienti.Proto nezatracujte nikoho,o kterém nevíte nic!

Jsem vděčná Pla (Pá, 11. 3. 2011 - 18:03)

o nějaké vděčnosti k...a ti, kdo jej znevažují jsou sami potencionální jeho klienti. S.

Tygr (Pá, 11. 3. 2011 - 16:03)

Pro radost si sem asi diduse nakopíroval.

z (Pá, 11. 3. 2011 - 15:03)

3.2011 17:47 - TODD

Pro...o nějaké vděčnosti k Plamínkovi tu není řeč.
Myšlení a chování máte jak Jehoisti, tak se nedivte, že vám sem vletěl Didus. Svůj svého hledá.

tento čloěk a p (Pá, 11. 3. 2011 - 15:03)

Plaminek nemá zapotřebí si...3.2011 17:47 - TODD

Pro všechny Plamínkovce, pište si sem a přestaňte zahlcovat diskuzi o všeobecné kartařině.

didus (Pá, 11. 3. 2011 - 14:03)

Tady jen napíšu trošku z jiné stránky – pár věcí z pretoriánu a ještě pár od nějakého Afričana o čarodejnictví v Nigerii, nebo kde, také tam psal o světové síti, se mi pospojovalo a kupodivu na podobné věci – varování - jsem narazil i v „mých“ zdrojích – které by asi pretoriáni „hodili do kamen“ - ale mě se to spojuje. Ano, může to být pravda, ale pozor na silné přetažení. Aby Rebecca nedopadla jako Alberto Rivera, ten se možná s něčím setkal, ale strašně to zabsolutizoval. Strach a ještě více – nenávist, rivalita – má velké oči, zaslepuje. Mě občas taky. Taky se kdysi na jednoho mého kamaráda nalepil nějaký „expert“ z Vody života, trošku přihřátý a také z toho nevyvozuji dalekosáhlé závěry (i když zrovna tam by to člověk asi nečekal. Spíš v mém „mateřinci“, teď buď pod vlivem propagandy nebo se fakt mění lidé, „teplají“. Dříve snad faráři byli standartně na ženské, jako všichni „chlapy“. Ale asi se opravdu mění doba a lidé s ní). Ale jak říkám – pozor na absolutizaci!! Navíc nevím, jestli Pavel nebo kde se píše „blahoslavení, kteří nepoznali, co jsou hlubiny satanovi.. – nebo tak nějak. Tohle už hlubina trochu je (jako to čarodejnictví a tak). Ale zase nemá cenu před tím úplně zavírat oči a tvářit se, že to neexistuje. Ale pozor na fascinaci, třeba i nekřesťanů, kteří to čtou.. pro někoho to vše může být inspirace. Ty zlé následky nevidí, vidí jen pár tahů k „úspěchu“.. stejně to neexistuje, ale hlavně že to funguje. Lidé jsou fakt rozpolcení. Mě třeba řekl kolega, který jinak všechny bedlivě sleduje, hodnotí, škatulkuje, odsuzuje a přitom sám slídí, odposlouchával – já bych rád dělal u tajných služeb nebo aspoň „očko“, rád bych lidi sledoval.. A přitom je to jinak skvělý, takový svým způsobem naivní a otevřený člověk.. takže moc bych to nepřeháněl..
Jinak ten, kdo litoval, že se nevymítá veřejně – lidem by zatrnulo – je nebo byl řádný KC římský exorcista. Link tady když tak hodím po poradě s Tonym. Je to silná káva.. Hlavně to jak psal, z čeho je nejvíc posedlostí – aspoň s čím on se setkal – to bylo překvapivé. Nebudu ani naznačovat.
Milana jsem ještě nestačil přečíst – v práci to tak nejde – ale je to možné, ono člověk skutečně může být chytrý, mít velké poznání, pro normální lidi je to mudrc a určitě i hodně lidem poslouží, ale to málo co tam chybí, nebo jen to jedno – dělá hrozně moc. Možná, že to „málo“ tak nějak nejde bez „pořádné“ církve nebo přímého Božího zásahu. Každý člověk je zase jen člověk. To je i můj argument proti „vlastnímu vyučování“ – když člověk vyučuje – Písmem – sám sebe, na 95 % to třeba stačí ale tu „trošku“ co může znamenat mnoho dává Bůh právě skrze církev. Tu špetičku, co to vše „objasní“, prokvasí, nasměruje? – tak nějak. Proč by jinak nějaké církve vůbec byly? Také mě to nešlo moc pod vousy, stačil jsem si sám..

diddussi (Pá, 11. 3. 2011 - 14:03)

jsi nenormální ubožák!

didus (Pá, 11. 3. 2011 - 14:03)

Musíš jít víc do hloubky..
(a to jsem nechtěl diskutovat !!!)
Jo, to už jsem četl. To dával kdysi na Granu Goim. Už si to moc nepamatuji, přečtu si to podrobně. Ještě také je zajímavý (děsivý) příběh nějaké ženy, kterou její vlastní Illuminátská rodina vychovávala jako sexuální otrokyni. Skusím to dohledat. Nějak se pak z toho vyvlékla a podala svědectví, myslím, že to odvysílal Alex Jones. Tomu docela věřím. Amerika má opravdu nějaké vládnoucí „šedé eminence“, už ta jejich bankovka je „jedlá“. To že důvěřují v Boha to už nezachrání, to nacisti měli podobné. Není Bůh jako Bůh. I když obyčejní Američané si myslí, že je to ten křesťanský. Ale je to jednoznačně Lucifer. Měl také předobraz v hodném Prométheovi, proto ten světlo (oheň) – nosič. Jenže polobůh Prométeus chtěl lidem pomoci a oheň uzmul pochybné partě božstev na vrcholu jedné řecké hory, tak satan Svetlonoš, už věděl co komu krade, nebo spíš koho Adama a Evu – k čemu svádí. Oheň = poznání. „Ovoce“ ze „Stromu Poznání“..
Ale čeho se chytnu. Mihnul se tu Adam Weishaupt, to je opravdu zajímavá osobnost. Je snad poměrně dobře zdokumentovaný, skutečně to byl židovský konvertita, dal se k Jezuitům (ne těm původním, ale už těm vyvanulým obnoveným), ale asi upadl to racionalismu a z nějakého důvodu si ho dům Rotschildů najal „na špinavou“ práci. Působil v Bavorsku. Rozjel osvíceneckou skupinu Illuminátů (těch původních), dal jsi přezdívku Spartakus (Spartakovci v Německu to měli po něm) a začal kout plány na svržení a) katolické církve , b) evropských vládnoucích monarchů – prostě svržení monarchií c) ovládnutí a vytunelování tehdejších Zednářů a Rosenkruciánů. Zednáři před Waishauptovým vlivem prý byli poměrně neškodní, jen si „hráli“. Weishaupt sepsal nějaké „manuály“ jak rozjet revoluci a nechal je poslat svým stoupencům do královské Francie (později z nich asi byli Jakobíni). Cestou z Bavorska do Francie však údajně posla (na koni) zasáhl blesk. Když se pak u něho nějaké ty materiáli našly, Bavorská vláda kupodivu „začuchala nebezpečí“ , záležitost zdokumentovala a rozjela vyšetřování. Varovala také ostatní křesťanské Evropské panovníky. Illumináty zakázala. Pak to celé nějak vyšumělo, nikdo tomu asi ani moc nevěřil. Ilumináti se nějak „vypařili“ ale asi stačili zapůsobit na zednáře v Americe.. A ve Francii skutečně vypukla revoluce, moc se o tom nemluví, ale v některých fázích si nezadala s tou Velkou říjnovou. Adam W. asi v klidu dožil (na“politické“ se hledělo schovívavěji, asi se od svého „dílka“ distancoval) a možná se ještě stihl zkontaktovat s Marxem? – nevím, to už bych kecal. Ale marxisti (Rosa Luxemburková) v Německu si ho oblíbili, ti Spartakovci skutečně byli po něm. Takže Adam to skutečně asi vše rozjel a podařilo se mu hlavně změnit Zednáře. Ti pak asi v jeho revolučním – republikánském – díle pokračovali. Zednáři se pak stali „tvrdými republikány“, začali snít o světové politice. Četl jsem nějakou jejich hymnu nebo co, (z doby Mazziniho) je to taková poetičtější internacionála ale opěvují tam nějakou „planoucí Příšeru“ která letí celým světem – Lucifer jak vyšitý (ale nemít to i s výkladem, tak si toho nevšimnu. Je tak poeticky „zabalená“.
Takže „ukázkového KC jezuitského kněze“ bych z Adama Weishaupta rozhodně nedělal. To jako kdyby někdo řekl že K.Marx je typický židovský rabín.. ani typický žid to teda nebyl.. Dal se do služeb racionalismu. Hluboko před nimi do racionalismu upadl třeba Baruch Spinoza (v Holandsku). To ještě dozníval středověk, tak ho židovská obec vyloučila a myslím, že i křesťané ho odsoudili. Baruch totiž popřel Boha.
Jak to bylo s A. W. a Marxem si musím opět přečíst..
V té Francii při revoluci KC dostala pěkných pár výchovných „facek“ a bylo tam i mnoho mučedníků, takže nějaký KC Iluminátský jezuitský komplot bych z toho nedělal.. Byť je to tak lákavé..

Typické stádní (Pá, 11. 3. 2011 - 14:03)

Plaminek nemá zapotřebí si...Nemyslící vždy slepě následují toho, kdo jim umožní nemyslet i nadále :-D

Jana (Pá, 11. 3. 2011 - 13:03)

Plaminek nemá zapotřebí si zde dělat reklamu. Byla jsem u něj několikrát a jsem spokojena. Asi není náhoda, že vznikl tento jeho fan klub, protože bude více takto spokojených. S Plamínkem jsem o fan klubu mluvila, ten věděl, že v Praze založili jeho fan klub ale o tomto na Doktorce nevěděl vůbec. Dal mi kontakt na ten druhý
www.plaminek.snadno.eu

Tibor@ (Pá, 11. 3. 2011 - 11:03)

Zpominam jak sem zakladal s plaminkem krasny plameny.

a (Pá, 11. 3. 2011 - 11:03)

Nepise si to tu plaminek...asi má velkou rodinu

- (Pá, 11. 3. 2011 - 11:03)

Nepise si to tu plaminek sam?tolik chvali:-) je podezreli.

Zdenda (Pá, 11. 3. 2011 - 10:03)

Vlastíkova předpověď vyšla celé mé rodině.Dokonce i výhra v loterii 42 tisíc.
Děkujeme ještě jednou a jsme rádi za tento fan klub i jeho vystoupení v televizi

I já (Pá, 11. 3. 2011 - 08:03)

mám vzpomínku na Vlastíkovy semináře. Štěpánková.

Vzpomínka (Čt, 10. 3. 2011 - 22:03)

Je to zhruba deset let, kdy nás v Pardubicích pan Vlastík Brůček alias Plamínek učil vykládat karty. Dodnes jsem mu vděčná nejen za rady do života,ale i za to, že mně ukázal jak přejít těžké životní období. Občas se na něj dívám i v televizi a s radostí sleduji jeho duchovní cestu a proto také chápu, proč i na těchto pořadech pracuje.

Reklama

Přidat komentář