Reklama

Vlastík Plamínek a jeho fan-club

Klára (Po, 19. 11. 2012 - 11:11)

Takhle po ránu zvládat...velmi jsem se pobavila. Tvůj příspěvek odhaluje vše ze tvé povahy včetně deformované osobnosti.
Agrese, urážky a výsměch. Moje pádné argumenty tě iritují, neboť na ně nemáš korektní odpověď.
Ráda píšu slušně a věcně a ctím názor jiného. To není slabost.
Jsi roztomilý ve své zlobě, nemáš úctu k autoritám. Psal jsi, že reálný život je krutý, no pokud v tobě tyto emoce reálný život vyvolává, pak nežiješ v úctě a pokoře a krutost, zlo a výsměch naopak používáš vůči jiným lidem. Proto tvé příspěvky nereagují na obsah psaného, ale na osobu, která je píše.

Jsi fakt dobrá! (Po, 19. 11. 2012 - 09:11)

Nejsem v rozporu s tvým...Takhle po ránu zvládat vymýšlení pohádek! To mně to jde lépe večer, což je možná zvyk ještě po dětech :-D.
Nech penzion nedaleko Prahy být, a živ se literaturou. Čeká tě véééééliká kariéra!

PS: Používáš skvělý jazyk, ale zapomněla jsi na přechodníky. Bez přechodníků to není ono, ty by tvým slovům teprve dodaly pel důvěryhodnosti a váhu! Bez nich to zkrátka není ono!

Klára (Po, 19. 11. 2012 - 08:11)

mnoho není, ale to, za co...Nejsem v rozporu s tvým tvrzením, ale podívej... měla jsem manžela, který trpěl několik let psoriázou a lékaři byli bezradní. Pan Plamínek pomocí svých metod navrhl speciální roztok z několika bylin a ono to trvale pomohlo.
Moje dítě mělo vrozenou oční vadu a hrozila neodkladná operace, dala jsem na Plamínkovu radu a operace být nemusela a během několika měsíců se oko uzdravilo.
Dokázal absolutně přesně varovat před nebezpečím podvodu stran mých příbuzných, které nikdy neviděl a mohla bych takto pokračovat dále. Proto nejen já, ale i mnoho dalších lidí, kterým jsem jej doporučila mají podobné zkušenosti. O to víc je to pro mne zázrak, neboť jak tvrdíš a s tím souhlasím, dnes je mnoho věštců, které bychom měli spíše trestat za podvodné praktiky.
Proto jsem naprosto jista, že Plamínek podvodník není a dokáže pomoci. Můj švagr je například vysokoškolský profesor UK a moje kamarádka architektka a oba Plamínka vyhledávají a mají zkušenosti podobné mým. Proto mne uráží tvé tvrzení o hlupácích a slaboších, co Plamínka navštěvují.
Tvá arogance, že mi do tvé profese nic není pouze dokazuje, že naopak ty jsi slaboch a nedokážeš jinak než v anonymitě se postavit za svůj názor. Já jsem profesí podnikatelka, majitelka penzionu nedaleko Prahy a nijak mne neoslabuje toto sem napsat.

Po mé profesi v (Po, 19. 11. 2012 - 07:11)

mnoho není, ale to, za co dostanu zaplaceno, je viditelné a ověřitelné.
Lidská mysl je snadno ovlivnitelná a schopná sebeklamu. V sedmnáctém století tisíce lidí věřily v čarodějnice a řvaly nadšením, když se babky škvařily na hranicích; ve dvacátém století davy viděly panenku Marii tam, kde nic nebylo :-).
To člověk s kritickým myšlením a zdravým rozumem přijme jen těžko. Nemusím být teoretický fyzik, abych mohl vědět, že profese věštců a léčitelů závisí jen na lidské důvěře a hlouposti. Setkal jsem se s nimi nejednou, a vždy to byli přirozeně inteligentní lidé a šikovní manipulátoři s prapodivnou morálkou. Zanechávali za sebou lidi, kterým sice příliš nepomohli, zato je přesvědčili, že jim bylo pomoženo.
Reálný svět je složitý a krutý, a ti hloupější, nesamostatní a důvěřiví mezi námi jej odmítají, a věčně hledají jednoduchá řešení, která, přirozeně, jsou málokdy k mání :-). Lidé Plamínkova typu to dobře vědí a jednoduchá řešení dokáží nabídnout.
Celá mystika a esoterika je hloupost. Únik od reality, řešení pro nevzdělance, slabochy a hlupáky. Zkuste přemýšlet hlavou, dokážete-li to, a čtěte nejen pseudopohádkovou literaturu pro tupce.

X99 (Ne, 18. 11. 2012 - 22:11)

hm, a čím se živíš?...Pod to se mohu podepsat rovněž! Milena Suchá,Turnov

Klára (Ne, 18. 11. 2012 - 22:11)

hm, a čím se živíš? Zatím jsi v anonymitě. Souhlasím s tebou v jedné věci - šarlatánů a podvodníků v mystice je řada a i já jsem se spálila. O těch kvalitních, tedy o Plamínkovi jsem napsala a za tím si stojím.Byl jsi u něj? Pokud ji, tak dokaž,že tě obalamutil, já mám konkrétní důkazy na své rodině a zpětnou vazbu v čase mnoha let, že vše,co sdělil , zdiagnostikoval a léčil naprosto přesně sedělo a výsledky na rozdíl od lékařů se dostavily během krátké doby.
Čím si obhájíš ty svou práci? Věřím, že zřejmě také, proto by mne zajímala tvá profese a pohnutky, proč házíš všechny léčitele a věštce do jednoho soudku.

Mně se (Ne, 18. 11. 2012 - 11:11)

Jsi úplně mimo. Já...daří :-). A to nemusím nikoho balamutit a podvádět...

Klára (Ne, 18. 11. 2012 - 08:11)

panáka, a vy mu, spolu s... Jsi úplně mimo. Já Plamínka znám osobně mnoho let. Nejen jako baviče, ale hlavně jako skvělého člověka - léčitele, který vše, co mi poradil ohledně zdraví mého ,manžela a dítěte, pomohlo a na rozdíl od jiných taky léčítelů tento byl vždy bezchybný.
Ráda mu zaplatím za pohodlný život a na rozdíl od tebe mu nebudu závidět, neboť si to zaslouží.
To, co umí on ty asi nedokážeš a proto jej a lidi, co jej chápou a uznávají, označuješ za dementy. Od tebe to je pro nás chvála, protože na něj nemáš. A závist? Až se jí zbavíš a budeš přát druhému úspěch, bude se dařit i tobě...

jistě... zaplat (Čt, 15. 11. 2012 - 08:11)

Potkali jsme s kámošem...panáka, a vy mu, spolu s ostatními dementy, zaplatíte pohodlný život...

Martin (Čt, 15. 11. 2012 - 07:11)

Bezva! Nevíš kde a kdy má ten koncert? Na jeho webkách je až psanej v březnu

Dick (Čt, 15. 11. 2012 - 07:11)

Vlastík Plamínek je opravdu...Potkali jsme s kámošem Plamínka v jedný pražský hospodě ve Vysočanech. Dostal jsem odvhu a oslovil ho. Byl tam se svou přítelkyní nebo paní a řekl,ať si přisedneme.
Hele,nevím co myslíte,ale mohu říct normální pohodovej chlap se smyslem pro humor a nadhled. Báječně se s ním sedělo. Pozval nás na svůj koncert v Praze a zaplatil nám panáka. Trochu jiný "štěně"!

SkillerWarriorC (Po, 12. 11. 2012 - 22:11)

OPPA Vlasta somrák STYLE

SkillerWarriorC (Po, 12. 11. 2012 - 22:11)

plamínek?na barandově je...Vlastík Plamínek je opravdu velkej king protože kdo jinej ve vesmíru si dokže nalhávat tolik věcí najednou ,to už je panečku rekord ,ale musíme brát v potaz že mu při "věštění" pomáhají návykové a psychotropní látky(tráva,koks...)
Povolání:profesionální TV somrák co vytahu z blbů love,zřejmě i tester fetu jelikož jeho video(kompletně najebaný Vlastík Plamínek)kde tančí z pojebanou kryptofašistickou tamburínou je opravdu velice úspěšné u normálních lidí.
Myslete si o něm co chcete ale můj názor je takový. P.S. zhlédněte to video je to heavy metal masakr

S pozdravem SkillerWarriorCZ

Kikina (Po, 12. 11. 2012 - 18:11)

Vlastíku, děkujeme za pohodovej a supe večer. A Bobovi poděkování za Mišíka,Omegu a další pecky. Jste opravdu skvělí a vaše společné bubnování to je nedpozemský zážitek. Kikina z Tábora

Tonda (Čt, 8. 11. 2012 - 12:11)

Plamínek prý v sobotu hraje...máš chybné info. Plamínek hraje ne ve Voticích ale v Pičíně v sobotu. 8 km od Votic.

Renata (Čt, 8. 11. 2012 - 07:11)

Mirku, to jsi zabloudil někam jinam. Jdi si psát vé kraviny do správné diskuze

Mirek (St, 7. 11. 2012 - 23:11)

Co vím z mého okolí,tak holky většinou trpí na zácpu,kdy nejdou na velkou i několik dní,takže pak když konečně jdou ,tak mají logicky i větší stolici.
Co ale většinou pravidlem bývá,je to že většina holek kadí mnohem tlustší hovna něž kluci.
Je to dáno tím,že mají už z anatomických predispozic kvůli porodu širší pánev než kluci a tím pádem i objemnější konečník což bohužel také napomáhá k městnání stolice v konečníku,její nadměrné tlouštce a následnému obtížnému vypuzení takto tuhé tlusté stolice,protože je často mnohem větší než svěrač rekta.To vede nezřídka k bolestivé defekaci a není vyjímkou i poranění konečníku,v podobě fisur,vzniku hemoroidů a následnému krvácení.
A mám i osobní zkušenost.
Jednou jsem šel hned po kolegyni v práci.
Doslova jsme si podali dveře od záchodu.
Jenom podotýkám,že je to moc pěkná ženská.
V práci máme jen jednu mísu společně pro chlapi i ženský.
Ona po spláchnutí vycházela z WC a já vcházel hned po ní.
Když jsem vešel,bylo to tam ještě silně cítit stolicí.
To je normální,když jdete hned po někom kdo kadil.
Ale to jsem ještě netušil,co tam na mě čeká za překvápko.
I když pořádně spláchla její hovno bylo tak tlustý,že ho zkrátka nespláchla.
To už ale samozřejmě nevěděla,protože asi spěchala a nepočkala jestli se spláche.
Vypadalo přesně jako tlustá hnědá šiška z borovice.
Zkrátka šiška slepená z několika bobků.
Chudinkááá...
Do dnes neví,že jsem viděl její nádhernej výtvor a musel jsem ho pomocí štětky na čištění WC rozdrolit na několik menších bobků aby to šlo vůbec spláchnout a musím říct,že i přes ten silný puch,který moc nemusím,mě to dost vzrušilo a často sem pak na to myslel a představoval jsem si jí jak kadí to tlustý hovno a u toho onanoval.
Nebo z toho co jsem viděl kolikrát na videích na Internetu jsem fakt nechápal.
Tak tlustý hovno,který některý holky vysraly se mě fakt ještě vysrat nepodařilo.
Vypadalo to spíš jako porod zadkem.
Takže asi tak,no...

Kojka (St, 7. 11. 2012 - 19:11)

Plamínek prý v sobotu hraje ve Voticích! Tak to si nenechám ujít

....jk (Po, 5. 11. 2012 - 20:11)

pLAMÍNEK ZNOVA JEDE! sKVĚLÁ ZPRÁVA!

ulm/// (Ne, 4. 11. 2012 - 22:11)

Trifidi jdou? Fakt hustý, Hráli to i v Praze na Vltavský

Reklama

Přidat komentář