Reklama

Vlastík Plamínek a jeho fan-club

Dias (Út, 20. 11. 2012 - 12:11)

Žena mi dala přečíst tyto...podporuji Váš názor. Mně je srdečně fuk, jak to funguje, ale pokud to funguje a člověku zmizí nemoc nebo jiný problémy, tak je to snad dobře, ne?

Se změnou pohla (Út, 20. 11. 2012 - 08:11)

Žena mi dala přečíst tyto...je třeba změnit i vyjadřování, Kláro!

René (Út, 20. 11. 2012 - 08:11)

Žena mi dala přečíst tyto diskuzní příspěvky na téma Plamínek. To mne doslova zvedlo adrenalin.
Můžete být skeptici, ale tohle teda ne!
Pan Brůček, alias Plamínek je pro naši rodinu jedním a vlastně jediným duchovním poradcem a i koučem v praktických věcech. Začalo to v roce 2006 vážnou nemocí matky, kdy jsme tak trochu s nedůvěrou za ním přišli pro radu jako poslední záchranu. No a povedlo se! Maminka se vyléčila a navíc protože se zabývám prodejem realit, pan Plamínek mi dokáže spočítat optimální načasování pro jednání s klientem, cenovou polaritu atd./www.brucektarot.cz/
Každý umí své a já každého práci ctím, pokud má výsledky, ať už je z jakéhokoliv oboru. Byl jsem na jeho semináři pro manažery s názvem "Odhoď ego - aneb co by tomu řekli lidi" a velmi to pomohlo zefektivnit práci zaměstnancům mé realitky. Proto řvu a křičím- kritizujte, až budete mít důvod a ne jen ze své vlastní blbosti.

Tak nereaguj, n (Út, 20. 11. 2012 - 07:11)

moje slušnost mi také...Já nejsem esoterik, naopak, jsem skeptik, a lidé podléhající onomu módnímu sebeklamu mystiky mi připadají víceméně poněkud chudí duchem.
Čili ti naznačuji, že o tobě nabývám dojmu, že i přes slušnou slovní zásobu jsi s ohledem na vlastní víru blbá jako štoudev.
To si ale nedovolím říci o Plamínkovi, protože ten blbej být nemůže, když na něj přísahá tak početné hejno :-)

Klára (Út, 20. 11. 2012 - 07:11)

si vymyslím taky :-). Jen mi...moje slušnost mi také nedovolí bezmezně věřit všem co se za mystiky považují, Jen se poděluji o překvapivě dobré zkušenosti.
Pokud se to někomu nelíbí, ať si své urážlivé bláboly píše na diskuze ale pro mne nemají žádnou váhu.
Docela mne přijde, že ten, kdo zde kladné zkušenosti s Plamínkem zpochybňuje je někdo z jeho kolegů, či kolegyň, kteří nemají výsledky a rádi by byli tak dobří jako je on.
Jsem ráda,že se ukázalo, že nejsem sama, komu Plamínek pomohl a pokud někdo ho kritizuje bez pádných argumentů, prosím, nechť je libo, ale jeho výkřiky nemají pro mne žádnou vypovídající hodnotu kromě toho, že se jedná o zlého, manipulativního jedince a na takové nebudu reagovat.

Láďa (Út, 20. 11. 2012 - 01:11)

Vážení a milí sódruzi

Pi.ča pi.ča kur.va ču.rák mr.dka ču.rák pi.ča pi.ča je.bat ce.cky ha.jzl, pi.ča mr.dka vo.le ko.zy pos.raný, kozy poch.caný vole, rozm.rdaná ku.nda, rozm.rdaná pi.ča, vyje.banej ču.rák, vyj.ebaná prdel, pos.raný pr.kno vod ha.jzlu, pos.ranej sp.lachovač vod ha.jzlu, zam.rdaná klika vod kópelky, kun.da pi.ča pi.ča, mr.dat mr.dat pi.ča, pi.ča ku.nda vy.jebanej ču.rák.Závěrem mého dopisu milí soudruzi bych ještě rád doplnil chleba namazanej ho.vnem, chleba namazanej syflem, zasyflený cecky, pi.ča kun.da mr.dat.Závěrem třikrát pi.ča pi.ča pi.ča. S pozdravem, míru zdar, soudruh Ladislav Sedláček z Brna.

Takhle konkrétn (Út, 20. 11. 2012 - 01:11)

...je to smutné. Tyhle lidi...si vymyslím taky :-). Jen mi slušnost nedovolí vydávat je za svatosvatou pravdu. Tady toho můžeš nablábolit, kolik je libo. Inu, co bych chtěl od člověka, který bere mystiku vážně :-D

Klára (Po, 19. 11. 2012 - 22:11)

Za sebe jsem zde psala a konkrétně uvedla jak mi Plamínek pomohl a nejen mně. Proto jeho činnost vymyvání mozků není. Také jsem uvedla, že mnozí tyto mystické vědy zneužívají ke svému prospěchu a i já sama jsem se spálila konkrétně třeba u paní Voborníkové, která mi nakecala nesmysly a nic se jí nesplnilo. V přépadě Plamínka jsem ale jednoznačně jista, že on žádnou manipulaci ani vymývání mozků nedělá.

Ignácek (Po, 19. 11. 2012 - 22:11)

Diddus si asi spletl...Lenko od Prahy - myslíte, že věštění a podobný "inteligentní" aktivity nejsou vymývání mozků?

Tak (Po, 19. 11. 2012 - 19:11)

lépe bych to nenapsala. Souhlas !!!

Klára (Po, 19. 11. 2012 - 18:11)

...je to smutné. Tyhle lidi dokážou rafinovaně podvádět zatímco kvalitní léčitelé jsou zesměšňováni a zpochybněni.
Přečteš-li si kritické vstupy zpět zjistíš, že na mé konkrétní argumenty bylo odpovídáno - kvok, jen tak dááál, ještě více chvály, vymýšlej lepší pohádky apod.
Autoři těchto příspěvků se skrývají za anonymytu a velmi jim vyhovuje ponižovat ty, kteří jsou úspěšní.

Jituš (Po, 19. 11. 2012 - 17:11)

tady Kláro žádnou slušnost nezažiješ. Sem se často navážejí zoufalá individua. Prostě bahno této společnosti a dokážou každou kladnou zkušenost znevážit. Pro ně je úspěch kohokoliv podezřelý, včetně Plamínka. Já jsem docela ráda, že pan Plamínek pomáhá a baví lidi a velmi mu to přeju, přestože jsem u něj nikdy na léčení nebyla. Zatím jsem naštěstí zdravá.

Klára (Po, 19. 11. 2012 - 17:11)

zaznělo hromové kvoknutí...je zajímavé kolik negativních emocí, pohrdání a ponížení Plamínek schytává a při tom jsem pouze napsala, že mi v životě pomohl a popsala konkrétně jak.
Tady se slušní lidi znevažují a tuneláři, zloději a spekulanti jsou morální normou, neboť ti, co tady hovoří o podvodnících, sami podvodníky jsou, kradou a využívají druhé.
A vůbec nemají zrnko slušnosti se za své názory neanonymně postavit. Oni nemohou. Žádnou slušnost a morální kredit v sobě totiž nemají. Jen házet špínu na druhé.

Mirek (Po, 19. 11. 2012 - 16:11)

Tak si přidej ty přiblblo k hromovému kvoknutí i mně! Plamínek je super a ty jsi jen namyšlený hovado!!!!!!!

Aha, jednotně t (Po, 19. 11. 2012 - 12:11)

no já se taky bavím....zaznělo hromové kvoknutí :-D

Olina (Po, 19. 11. 2012 - 12:11)

no já se taky bavím. Ignorujte toho debila, co tady uráží Kláru.
On totiž nemá na vybranou. Rád by byl duchovně úspěšný a nemá na to, proto kolem sebe kope.
K Plamínkovi - znám ho okrajově z médií, dobře jsem se bavila hlavně když byl u Krauze- ten na něj vůbec neměl.

Mirka z Moravy (Po, 19. 11. 2012 - 12:11)

dopisů" tam chybí, a...jsi ubožák!!!

Heda (Po, 19. 11. 2012 - 12:11)

dopisů" tam chybí, a...já Plamínka zrovna moc nemusím. Ale viděla jsem ho na koncertě v Brně nedávno, protože mně přemluvili kamarádi, abych šla taky. No a byla to teda bomba! Má spoluhráče a lidi byli nadšení. Vynutili jsme si skoro hoďku navíc.
Šoumen je to teda pořádnej. Jeho věštecký schopnosti neznám, takže nemohu hodnotit

Ještě "tis (Po, 19. 11. 2012 - 12:11)

velmi jsem se pobavila. Tvůj...dopisů" tam chybí, a bude to dokonalé! :-)
Kdepak, jak žena zatne pařát a bojovně pohodí hřebínkem, není strašlivějšího soupeře!

Mirka z Moravy (Po, 19. 11. 2012 - 12:11)

Takhle po ránu zvládat...Souhlasím s Klárou. Neurážej. Mám osobní věštkyni ze Přerova a díky ní jsem překonala velké životní krize v minulosti.
Lidi jako ty mne svou zlobou nesahají ani po kotníky. Nulo!

Reklama

Přidat komentář