Reklama

Změna pohlaví

zita (So, 10. 11. 2012 - 20:11)

nejspis ano,ale neni to...A Libore, s vaginou by ses před ženou odhalil? Nevím, ale žena asi přijme na muži lépe jakýkoliv penis, než vaginu.

libor (So, 10. 11. 2012 - 19:11)

nejspis ano,ale neni to lehke! a existuji muzi kteri maji jen vaginu? dekuji...

D (Pá, 9. 11. 2012 - 19:11)

jen? asi spatna formulace,je...Evidentne potrebujes dukladne sexuologicke a psychiatricke vysetreni. Nebude to nic prijemneho, ale cim drive to absolvujes, tim lepe pro tebe.

libor (Pá, 9. 11. 2012 - 16:11)

jen? asi spatna formulace,je to velka zmenaa chce to urcite dobre zvazit.Nonechci nekoho urazit,nebo aby jsi nekdo o me myslel neco spatneho prosim.mam sve problemy s penisem a je my trapne se pred zenou odhalovat,je to nejaka dedicne onemocneni a dlouho me to trapi,tak jsem dlouho nad timto zakrokem premyslel,a myslim. vim ze nekteri maji i horsi problemy!!!!!

D (Čt, 8. 11. 2012 - 22:11)

ahojky asi to bude znit...Co to znamena "zmenit jen pohlavi na zenske"?
Co chces vyjadrit tim sluvkem "jen"? Jako ze by ten muz zustal muzem se vsim vsudy, akorat ze by mel misto kuli a penisu mezi nohama pseudovaginu, a jinak by se nic dalsiho nedelo?

Verča (Čt, 8. 11. 2012 - 22:11)

Souhlasím s předchozím...Nemysli si Nikolo, že být ženou je kdo ví jakej med, jistě, cítíš se v mužskym těle jako vězeň a toužíš po ženské postavě. Hezký prsa atd. Jenže co z toho, zestárneš, postava se změní věkem, prsa povadnou, prostě na ženách je ten věk přece jenom víc znát, než na chlapech. Jako žena bys musela o sebe hodně dbát, abys vypadala dobře a ne každá má na to dostatek peněz a času.

libor (Čt, 8. 11. 2012 - 20:11)

ahojky asi to bude znit zvlastne,ale prosim chtel jsem se zeptat jestli jde u muze zmenit jen pohlavi na zenske? moc dekuji.

britney (Út, 30. 10. 2012 - 21:10)

Já jsem zas MtS, z muže na...vies chlapce , pre teba sme len uchylovia,no kto nezazil ten nepochopi..... som tiez muz takze sa mam chovat normalne,bolo mi povedane..... teda ako muz vyzeram no citim sa ako zena co je pre mna zas prirodzene ,teda sa aj tak chovam ako zena pretoze je to pre mna normalne,ale nieje to normalne pretoze vyzeram ako muz..... takze v takomto blazinci zijeme,kde samozrejme sa najdu debilovia ako ty ktory nas urazaju svojimi chytrimi komentarmi..... a jedine co chcem je mat telo v ktorom by som to bol ja a pobozkat chlapca na ulici bez poznamok okoloiducich ludi.....

Iva (Po, 17. 10. 2011 - 10:10)

Musím souhlasit s Tomášem!! Kdo to neprožil nepochopí co to je být celý život v cizím těle.Nenávidět svoje vlastní tělo ve kterém je vlastně omylem.Nikdo ti nemůže pomoct, jen ti někdo rozumný občas pohladí dušičku a aspoň na chvilku ti dokáže ulevit a porozumět. Já sám jsem to zažíval celý život a těch kopanců od vlastních rodičů, toho bití za každý sebemenší náznak toho, že nejsem to jak vypadám. Těch nadávek, bití a proklínání co jim to dělám za ostudu a běda si třeba na sebe něco nepatřičného vzít! Dnes jsou už oba na pravdě boží ale ta nenávist k ním mě bude asi pronásledovat až do smrti. Dříve nebylo možné nějaké operativní řešení a tak se s tím musel vyrovnat každý ve skrytu duše sám. Stále dodnes je dost lidí, kteří to nemohou pochopit a ani nechtějí.Proč taky je to přece netrápí.A proto všem, kteří mají tyto problémy, přeji hodně dobrých a chápajících lidí kolem sebe.Každý to dost potřebujeme. Jenom tak trochu závidím těm mladým, že mají dnes jiné možnosti. Aspoň občas se tady mohu dočíst, že nejsem sám a že je nás více.

Nikola (Po, 17. 10. 2011 - 04:10)

Souhlasím s předchozím příspěvkem. Je to hrozné, žena v mužském těle. Jistě, kdo to neprožil, tak to nepochopí. Ta touha po krásných ňadrech, po té pipině mezi nohama, používat dámské prádlo, kalhotky podprsenky. A zbavit se pinďoura, vlastnit hladké ženské tělo. Také mám jako každá jiná žena chuť na hezkýho chlapa ataké ve mě bijí bilogické hodiny. Musím se smířit s tím, že už to jiné nebude. Když už to musím oželet, chtěla bych si alespoň jednou jako ženská zašukat,... Ahoj

Tomáš (So, 15. 10. 2011 - 00:10)

No prostě seš pošahanej...Prepač ale taketo vyroky si fakt odpust... vobec tomu ,respektive nam nerozumieš , pre teba sme uchylaci ale moj zlaty skus si predstavit keby ti ho odrezali,preoperovali ta na ženu a nutili ta aby si sa ako žena choval ,tak sa citime mi,ako keby ma niekto hodil do tochto tela a držal ma tu a nutil ma chovat sa normalne,čo u mna znamena ale inak kedže viem že som žena len mam telo ine..... my nemame potrebu sa prezliekat do žienskych šiat a nad tym sa zrušovat,my chceme byt len sami sebou,takže si odpust tieto poznamky,nie pre každeho je to v živote lahke .....

Ewík (Po, 8. 8. 2011 - 12:08)

Ahij chěka jsem se zeptat. Jestli je tento zákro respektive myšleno změna pohlaví hrazeno pojišťovnou a pokud ne kolik takový zákrok stojí díky

Nikola (Čt, 19. 5. 2011 - 05:05)

Uvažuješ o změně...Veroniko, ale to je právě to co dost dobře nejde.Chlap není žena. Závidím mladší generaci, ta už má větší možnosti to řešit. že je něco špatně, na to se přijde brzy. Už jako malý kluk jsem vyhledával dívčí společnost, jak se holky začly vyvíjet, bylo mito jasné. Záviděl jsem jm líčení, krátké sukně, spodní prádlo, podprsenky s krajkama. Nikdy mě třeba nezajímal fotbal a ani technika mě nezajímá. A jsem opravdu nešikovná, antitalent. U ženské přijatelné, u chlapa už ne.

Čárls (So, 7. 5. 2011 - 12:05)

Já jsem zas MtS, z muže na slonici. Kdo to nezažil, to nepochopí. Cítím se být slonicí, mám se chovat jako muž. to je šílené. Nemám žádné mužské ego, žádné mužské vlastnosti. Jsem typická slonice, ale mám se chovat jako muž. Je to šílené, napište své názory.

Aby nedošlo k nedorozumění, fyzicky jsem muž. Ale myšlením, chováním mám prostě sloní duši.

Čárls (So, 7. 5. 2011 - 12:05)

Nedorozumění, fyzicky jsem...No prostě seš pošahanej úchylák. Nebo si myslíš že to máš v palici v pořádku?

Veronika (So, 7. 5. 2011 - 08:05)

Nedorozumění, fyzicky jsem...Uvažuješ o změně pohlaví? Když máš ženskou duši, tak se chovej jak ti to vyhovuje.

Nikola (So, 7. 5. 2011 - 04:05)

Nedorozumění, fyzicky jsem muž. Ale myšlením, chováním mám prostě ženskou duši. Proto jsem psal(a), že se mám chovat jako chlap. To mi pochopitelně nejde. Pro představu: zkus si představit, že nemáš ptáka, ale dirku, na hrudníku známé tukové balonky s méčnými žlázami, které musíš dávat do podprsenky. A kupovat si vložky .....

DOTAZ (Pá, 6. 5. 2011 - 05:05)

Souhlasím s Helenou. Jsem...Ty už jsi předělanej chlap na ženskou? Nějak nechápu, proč se máš chovat jako chlap, když už je z tebe ženská.

Nikola (Pá, 6. 5. 2011 - 05:05)

Statistika ukazuje, že po...Souhlasím s Helenou. Jsem MtF, z muže na ženu. Kdo to nezažil, to nepochopí. Cítím se být ženou, mám se chovat jako muž. top je šílené. Nemám žádné mužské ego, žádné mužské vlastnosti. Jsem typická žena, ale mám se chovat jako muž. Je to šílené, napište své názory. Ahoj

Helena (Čt, 5. 5. 2011 - 23:05)

Statistika ukazuje, že po operacích a změně pohlaví se většina dotyčných ocitá na antidepresivech, v psychiatrických léčebnách a velmi často končí sebevraždou. Samozřejmě ne okamžitě,ono to totiž moc nepomůže.
Ten nademnou je asi dost hloupej,než aby věděl, že ti lidi se tak rodí a nemohou za to! Jenže statistiky nelžou a mnozí později velmi litují..Ne té změny a splněného přání,ale toho všeho, co to přinese.Alkoholismus je jen malý problém, který je také častý. Bylo by třeba větší osvěty a scházet se se stejně postiženými, poznt jejich život potom....Transexualizmus je neštěstí, ten nikdo nepochopíme na rozdíl od homosexuálů,kteří nám nevadí.

Reklama

Přidat komentář