Reklama

Iveta Bartošová

Laura666 (Út, 23. 8. 2011 - 23:08)

Uvidíte, zítra bude Bartuci v osmém měsíci těhotenství - Talián jeden nezodpovědněj!!!!!! Hrabě nechal těhotnou subretu bez jídla a ani jí nenakrmil... Otázka je, jakým nástrojem... Já bych jí nakrmila nejmíň hráběma!

Covampotom (Út, 23. 8. 2011 - 23:08)

Můžete už s tou debilní krávou táhnout do ***e? Shodou okolnosti jsem včera prolistoval pár čísel "časopisu" Rytmus života z počátku tohoto roku, a ani v jediném nechyběla nějaká informace o tom, co tahle rozhoďnožka, kterou zaměřovali Marťani, dělá

Sla3 (Út, 23. 8. 2011 - 23:08)

Čím si najednou Láďa zasloužil tolik pozornosti od paní hraběnky Ivety Pomeje Bartucci Martucci ? zřejmě nemá nikoho,kdo by na ni ted vlezl.Štaidel má ale narozdíl od Tebe Iveto svoji hrdost a myslím,že i když "TĚ STEJNĚ MILUJE" jak říkáš,že už by nevlez. jednak by znemožnil sám sebe před sebou a potom, nemá žádnou záruku, že bys ho neznemožnila Ty

Hloupyhonza (Út, 23. 8. 2011 - 23:08)

Serte na Bartošovou... ta zhulená krabice to je akorát pro zábavu...

Laura666 (Út, 23. 8. 2011 - 23:08)

To její IQ jí měřili Taliáni stejně jako játra - zespoda...o)))

Šestka (Út, 23. 8. 2011 - 23:08)

Zajímalo by mě, jestli by...Neboj, v Bohnicích si už nějakýho nabrnkne ...

Sheila (Út, 23. 8. 2011 - 23:08)

Zajímalo by mě, jestli by Bartošová byla ochotna žít s nějakým hodný, slušným a obyčejným chlapem, který má sice jen průměrný český plat, ale dobré srdce. Takových je přece dost !!

Další magor (Ne, 21. 8. 2011 - 15:08)

Příklady...Horecká údajně před lety propadla ezoterickým vědám. Na svých internetových stránkách zveřejnila například návod, jak postupovat při ohrožení černou magií nebo své rozhovory, které údajně vedla s anděly. Napsala dokonce knihu o tom, jak zhubla pomocí oranžového světla. :-)

:-)) (Ne, 21. 8. 2011 - 11:08)

Příští týden čekám nějaký mimořádný úder: nebyla to sebevražda, ale udělalo se jí zle, protože je těhotná a ten "nevíjaksejmenuje" jí opustil.
Na klinice zoufalstvím potratila, atd, atd....
Černý humor, ale kdo jak zasel, tak sklízí. A potom, co předvedla s Pomejem, se nemůže divit.

Rodí se 2. I.B. (Ne, 21. 8. 2011 - 11:08)

Příklady táhnou.

http://www.novinky.cz/krimi/242386-zena-vyhrozovala-sebevrazdou-skoncila-na-psychiatrii.html?ref=boxE

hahaha (Pá, 19. 8. 2011 - 20:08)

Jó, když ženskou začne...Jana do toho dobře vidí, Artura má pěkně prokouknutého a s laskavým srdcem v něm vidí vysokého štíhlého člověka, také uvažuje o tom jaké má asi stravovací návyky, moc pěkné, že přemýšlí co Artur papá,fakt, nějaká Jana nemůže o něm říct žádné špatné slovo. Také se Jana pozastavuje nad tím, že má I.B chůvu, jak hloupé, proč a nač, vždyt Jana přesně ví, že I.B. stále jenom odpočívá a má s Arturem psát sama domácí úkoly. Jana ví, že IB. je nemocná diblice a Jana a tak se musí za její mini strašně moc stydět. Jak mi je té Jany ale líto, to byste nevěřili.

hahaha (Pá, 19. 8. 2011 - 19:08)

Nic nevysvětluj a už vůbec...??? Škoda že tě nemůžu oslovit třeba OOO, ber to jako agent OOo, tomu pravému chybí jedna nula, byl/a/ by jsi lepší o jednu více. Já si můžu psychologicky vysvětlovat co chci, nemusíš na to reagovat když se ti to nelíbí, taktéž ty se dle mě můžeš z I.B. smát jak se ti zachce a investovat do tak hodnotného díla, když tedy máš rád/a/ takové kvalitní komiky, proč ne. Mnozí inteligentní lidé mají totiž jiné komiky pro zasmání, ale každý dle svého. Blbost přitahuje, jak jsi řekl/a/ zase také sobě samé.Ale ty jsi ten vysoce vysoký inteligent a také jsi našel/našla/ velmi správně hrubou pravopisnou chybu v mém textu, omlouvám se tvému cítění, třeba jsem ze Slovenska a tam se píše Marz, no kdysi se psalo slovo gymnásium, jenm s S, byly za to pětky, když ne, teď zase s Z, nojo, konično jde hledat všude. P.S. Já jsem za HAHAHA, takže jsem vlastně tvá krevní skupina, zatímco ty jsi ???, ta tedy nevím....nevím...nevím

mv (Pá, 19. 8. 2011 - 15:08)

Myslím si, že Iveta je...spíš má sociální fobii a léčí to práškama a chlastem. Proto není schopná dodržet dané slovo a naskočit do muzikálu či jiné akce. A když už se zjeví, tak ožralá. A tím to celé zhoršuje.

Bája (Pá, 19. 8. 2011 - 14:08)

Myslím si, že Iveta je chudák, připadá mi jako člověk s neléčenou maniodepresivní psychózou. Sřídavě fantasticky nahoře a střídavě na nejnižším dně. Je to jen názor, neznám a nesoudím.

!! (Pá, 19. 8. 2011 - 13:08)

Jó, když ženskou začne svrbět tak ji nic nezadrží ani blázinec!

Jana (Pá, 19. 8. 2011 - 10:08)

Ono musí být zoufaltsví...Artur je ve věku, kdy se z toho může v pohodě vylízat. Uběhnou dva roky a může z něj být vysoký, štíhlý chlapec. Nevím jaké má stravovací návyky, ale o něm bych neřekla špatné slovo.
Ale dost mě zarazilo, že IB si platí chůvu? Probůh komu a na co? Vždyť jde z odpočinku do odpočinku, tak snad by se klukovi mohla věnovat sama.
Prosím, vynechme z toho Artura, ten za tu nemocnou diblici nemůže. Taky by jí někdo mohl říct, že v jejím věku se mini pod zadek nenosí - vždy, když jí vidím jak pózuje fotografům málem s holou řití, stydím se za ní.

(Pá, 19. 8. 2011 - 09:08)

Ani kolo bych si o ní neopřel, slepici jednu bláznivou!

Johanka (Pá, 19. 8. 2011 - 09:08)

Irmo,naprostý souhlas.

Irma (Pá, 19. 8. 2011 - 09:08)

Ono musí být zoufaltsví mít rovněž Ivetino pojetí lásky a vztahu dvou - ona je neskutečný infantil, baba řádně po čtyřicítce, tři měsíce má nějakého Itala a už je to vztah na celý život, osudová láska, jeho otec ji miluje, chce jí pomáhat i finančně, matka Itala ji miluje, vše je nádherné, ze dne na den zkrat, zatmění, chlast, vyčerpání, kolaps,rehabka a nanovo. Je tak blbá, že tohle považuje za lásku, co žije, žila s Pomejem a dalšími nebo tomu věří ? Možná je neskutečně citově plochá, možná tak vychcaná, že když nezaujme zpěvem, bude plnit stránky bulváru těmi nesmyslnými trapnostmi. Možná měla šanci po boku Štaidla, to byla snad chvíli normální, i když o jejím IQ si nedělám iluze, ale aspoň nešla z extrému do extrému-kdoví ... na jednu stranu je mí jí líto, na druhou mi štve, jak ničí život Arturovi, to je za trest mít takovou matku, natož takto medializovanou, jak může působit na dítě třeba přečtení takovéto diskuze, zda ten hoch chodí na net ? Mysleli jste na tohle třeba ? Pak mu měla ta nána nasadit tvrdou redukční dietu, ten kluk vypadá hrozně a očička mu už před pubertou zarůstají do sádla a roste mu pupek. Ona místo toho vypráví, jak si sám dělá snídani a ona mu svačiny. Ten bude mít zdravotní problémy, pokud se sebou něco neudělá.I za to je ta husa zodpovědná.

Tena (Pá, 19. 8. 2011 - 08:08)

Vždyť je to prča, takovýho kašpara, co by bavil svojí blbostí celej národ, jsme tu už dlouho neměli. Teď čekám, kdy se Iveta objeví s novým vystoupením, vyhublá a táááák šťastná po boku Taliána. A pak zas bác ho - kolaps, všichni okolo ji využívají, chlast, blázinec, nutnost odpočívání, atd... Iveta jede další kolo.

Reklama

Přidat komentář