Reklama

Iveta Bartošová

~~~ (So, 10. 12. 2011 - 20:12)

Sociální fobie. Nic co by skrývala. Kombinace léky + alkohol udělají z člověka zpomalenou trosku. Osoba je lítostivá a velice často mění nálady.

Dologran X (So, 10. 12. 2011 - 18:12)

Přwsně tak. Jm-takhle...Jak to všichni víte, že je nemocná? A co diagnózu, tu znáte taky?

hmmm, (So, 10. 12. 2011 - 11:12)

Jak málo vám stačí ke...tak si poplač.

:-)) (So, 10. 12. 2011 - 10:12)

http://www.super.cz/7152-zpevak-ondrej-havelka-zesmesnil-ivetu-bartosovou-tuhle-fakt-nechci.html

jm (Čt, 8. 12. 2011 - 13:12)

smajla je bláznivá yoska...no tedy...teď jsi mě trochu nasral, kámo. Co jsem ti udělala?

jm (Čt, 8. 12. 2011 - 09:12)

nazdar smajlonazdar..ale co je smajlo?

Iva (Čt, 8. 12. 2011 - 09:12)

Já jsem četla knížku od Ivety ,za kterou jsem obdržela dost velkou kritiku,ale já prostě přečtu vše co mi přijde pod ruky. Psala v ní,že byla při porodu přidušená. Narodila se jako dvojče a Ivana byla první na světě.Iveta může trpět nějakou poruchou osobnosti.Také jsem četla knížku,co psala její chůva Golda a ta dávala obsah Ivetiny knížky na pravou míru. Vysvětlovala tam různé její druhy chování a smýšlení. Iveta je opravdu nemocná a jen se jí to s věkem a alkoholem a prášky zhoršuje. Měla by se jít léčit,jen to ji trochu pomůže.

Hanka (Čt, 8. 12. 2011 - 06:12)

dnes to má být ve VIP zprávách nebo TOP Star magazínu na Primě.Chlapi asi na tohle nekoukaj,ale ženy se snad doví jak to bylo.

jm (Čt, 8. 12. 2011 - 01:12)

Ty jsi tam byl? Nebo soudíš...z videa

pozorovatel (Čt, 8. 12. 2011 - 01:12)

asi se špatně vyjadřuji,...Ty jsi tam byl? Nebo soudíš dle sestříhaného videa?

jm (St, 7. 12. 2011 - 23:12)

asi se špatně vyjadřuji,...zasekl se mi pc, omlouvám se, že to mám 2x

jm (St, 7. 12. 2011 - 23:12)

Ve mně tahle bývalá...asi se špatně vyjadřuji, ale myslíme to v celku stejně. Určitě nesouhlasím s tím, co proběhlo v kasínu, to opravdu byla nechutná,amorální podpásovka.

jm (St, 7. 12. 2011 - 23:12)

Ve mně tahle bývalá...asi se špatně vyjadřuji, ale myslíme to v celku stejně. Určitě nesouhlasím s tím, co proběhlo v kasínu, to opravdu byla nechutná,amorální podpásovka.

Judita (St, 7. 12. 2011 - 16:12)

já vím, Judit a Ivo,...Ve mně tahle bývalá zpěvačka budí hlubokou lítost a soucit-víc nic. Jsem si jistá, že nelze "někoho zvládnout". A samotné jádro problému u Bartošový vidím ve skutečnosti, že je příliš slabá, než aby uměla být sama sebou: její pády, neustálé plácání se na stejném "bodě", vratké a neúspěšné pokusy o comeback, atd. to všechno jsou jen důkazy, že není dost silná. Nejen z vlastní zkušenosti vím, že právě utrpením člověk sílí-a umí se pak urputněji se životem rvát.
A tvá věta o výhře? To je věc pohledu, otázka názoru. Pochybuji, že by hanění lidí, kteří se snaží I. B. vytáhnout ze dna , mohla být nějaká výhra. Její discharakterní chování ke všem těm lidem ve finále škodí i jí samotné. A o tom ostatním nemluvě....
Jinak se vrátím k původní myšlence, která mě přivedla do této diskuze: nějak nechápu, jak může být společnost natolik nízká a bavit se nemocí-nemocnou ženskou. Na té "slávě" bylo mnoho mediálně známých osobností a tlemili se jejím ztrapňováním se ostošest-nechutné. Měli by se stydět, tyhle úspěšné "hvězdy". O pořadateli ani nemluvě...

jm (Út, 6. 12. 2011 - 22:12)

Přwsně tak. Jm-takhle...já vím, Judit a Ivo, snažím se ji chápat. Že není v pořádku je zjevné. Nechci být zlá, ale štve mě to, kruci to se nenajde někdo, kdo ji zvládne. Ona vítězí na každém kdo ji chce pomoci, využije odkopne. Co se má stát, aby změnila své chování? Přitahuje sobě vlastní. Odbornou pomoc nechce, libuje si ve vlastní jakoby nemoci. Ta se hodí jako výborné aliby pro její ostudy. Není přeci jen pravda ta, že je alkoholička?

Iva (Út, 6. 12. 2011 - 19:12)

Přwsně tak. Jm-takhle smýšlíš ty zdravá,úspěšná a hlavně normální ženská,ale uvědomte si,že ona je nemocná,tak jak může plánovat jako my? Já taky musím pracovat abych uživila rodinu.Pracuji s takhle nemocnými a vím jak moc těžký svět oni někdy mají.Tím se jí nezastávám,ale odsuzuji hlavně její okolí. Toho Rychtáře co se na jejím neúspěchu a krachu veze.Zato,klobouk dolů před p. Rychtářovou. Dokázala za ním zavřít dveře a ani se neotočit. Ta jediná má asi všech pět po hromadě.

Judita (Út, 6. 12. 2011 - 17:12)

Kdybyste na těch...Píšu předně o medializaci oné ubohosti. O té akci také, ostatně celý národ shlédl video: a všichni se umí jen dohadovat, nakolik ta nemocná ženská byla pod léky.
Co ty úšklebky ostatních asistujících?
Je větší ubohost spadnout do problémů (a neumět se zvednout) nebo se chlámat nemocným lidem?

pozorující (Út, 6. 12. 2011 - 15:12)

Já s Juditou naprosto...Suďte, jen pokud jste v kasinu byly přítomné. Díky.

jm (Út, 6. 12. 2011 - 11:12)

souhlasím s vámi, také si nemyslím, že jsem hyena, ale....Ona říká, že nic jiného neumí, než zpívat, což je asi pravda. Když to vezmu všeobecně, tak kdo se nás ptá? Musíme jít na rekvalifikace a všelijaké školení, pokud se chceme uchytit. Je to také o ochotě na sobě pracovat a né se jen rozmazlovat a čekat na rytíře. Dnes jsem soběstačná a také mě to stálo hodně snahy, ale výsledek je. A vím, že takových lidí je hodně. Mám problém ji litovat. Promrhává svoje šance a fňuká. Jasně, že to působí na psychiku a už jde u ní do tuhého. U jiného bysme to nazvali parazitování, tady princezně jsme pořád všechápající. Na ni se musí tvrdě, ale s citem, lítování ji dělá očividně dobře a tím se jí nepomůže.

maby (Út, 6. 12. 2011 - 11:12)

To, co předvádí, nese všechny znaky psychické poruchy. Někdo by jí měl pomoct. Poslat ji na psychiatrii a najít jí nějaký způsob obživy. Show business evidentně nezvládá. Je nemocná a spousta lidí se na tom baví. Je to nechutné.

Reklama

Přidat komentář