Reklama

Iveta Bartošová

Brekeke (So, 1. 9. 2012 - 23:09)

Jak jí někdo může za tohleto platit? Za co? Chudáci lidi, co dřou od rána do noci a přijít do práce v takovým stavu, tak okamžitě letí. U zpěváků se neplatí za discilinovanost? Asi ne...

Za to, co předvádí, si nezaslouží ani korunu, a zřejmě už žádné další šance. Není prostě už dávno zpěvačka. A lidi baví ti, co něco dokázali, co něco umí a co se dají poslouchat. Ne takové hybridy...

Super.cz (So, 1. 9. 2012 - 23:09)

http://www.super.cz/14736-pohled-na-vlastni-nebezpeci-iveta-bartosova-s-kokrhelem-opuchlym-oblicejem-a-padajici-ze-schodu.html

fff (So, 1. 9. 2012 - 23:09)

Iveta určitě nezklame nejen "živým zpěvem", ale i "vkusným" oblečením...
Mini pytel,vysoké podpatky, na kterých neumí chodit. Ještě,že se na pořady s ní nedívám, ale zato si počtu..:o)))

Bourjois X. (So, 1. 9. 2012 - 23:09)

Ivet ještě nezklamala. Je to ztracená santusačka...Jen je mi líto její maminky.

Kramora (So, 1. 9. 2012 - 23:09)

Ten grazl Pepino ji predhodi kamkoliv za par petek, hlavne, ze on bude sedet v prvni rade a delat ze sebe hvezdu vedle hvezdy davno padle. Vzdyt i jemu musi byt jasne, ze ona je troska.
A ten pan Janis je take trochu mimo - jaky navrat roku???? Spis by mela dostat cenu - Ostuda roku nebo Padla hvezda roku.

Paralenka (So, 1. 9. 2012 - 23:09)

Vy, co ji litujete, podívejte se ke konkurenci, kde je klip a pár fotek. Vrávorající, poté vyzutá, řádně opuchlá, zmalovaná jak Marfuša. Tohle má být zpěvačka a ikona určité skupiny lidí? A ještě tam přebírá jakousi cenu...

Neházejme vinu na okolí, má svůj mozek a zrcadlo snad taky, je to bída a totální úpadek lidské bytosti.

Kobyloslav (So, 1. 9. 2012 - 23:09)

No, náhodou tohle byl perfektní profesionální klaunský výstup.....to se musí ocenit:o)))

Sportgym (So, 1. 9. 2012 - 23:09)

Ivetka by měla shodit 30 kg to za prve, za druhé kdo jí dělal hlavu je magor, protože to se nosilo v 60 letech.... A za třetí -vy, co jí kritizujete, jste idioti, protože Iveta byla hvězda, a to, že bere prášky a drogy a alkohol, se může stát každému... Díky tomu ztloustla o půl metráku, ale co, hlavní je chgarakter.

Měli by jste být rádi, že se konečně ukazala na obrazovce, to ale neznamena,že jí musíte pořad uražet, zapomněli jste,že jako páta vydala nejvíce desek? A to, že ztratila hlasy, za to mužou prašky a ne alkohol jestli mate mozky a nějakou inteligenci,tak se zamyslete...
Nikdo si nedokaže představit,jak ty prasky na člověka pusobí!!!!
Věčně ji cpete nějaky alkohol. Co jste dokazali vy všichni, co ji pořad kritizujete???? Mate někdo Zlatého slavíka?????? Asi ne, co?? Iveta jich má nekolik a to díky dřině!!!!Jste snad zapomněli,že Iveta byla hodně popularní? To, že občas upadne doma, nebo na jevišti, se muže stat i vam!
Je hodně těžký se zase postavit na nohy.Ví vubec nekdo z vas, jak je Iveta vytížená?!Tak buďte tak laskaví a kritizujte sami sebe...
Nahodou jsem rad,že se jí snaží Rychtář pomoct, ale nejde všechno hned,chce to hodně času,aby se vzpchopila.Ja jí mam rad takovou jaka je a věřím,že se stane jednou zazrak a ona vam to natře!!!!!!!Všechno se začalo kazit tím,že se rozešla s Pomejem,když se vratíte o par let a díky tomu postupně hvězdička začala pohasínat, ale myslím si, když člověk chce je možnost se dostat zpět na vrchol!!!!!!!!!!!!!!!Nesnáším lidi co v životě nic nedokazali a krizuji jen člověka. Iveta má i fanoušky co stojí při ní a ja patřím mezi ně!

Vylezla z nory. (So, 1. 9. 2012 - 23:09)

Podle toho jak je Iveta Bartošová oteklá v obličeji a má napřítomný pohled je téměř jisté, že buď velmi často popíjí svou oblíbenou pražskou vodku nebo užívá antidepresiva, která v jejím těle zadržují vodu. Iveta nevypadala dobře, rozhodl Blesk.

Jak její vystoupení dopadlo, uvidíte v sobotu večer ve 20 hodin na na TV Barrandov.

Cena za statečn (So, 1. 9. 2012 - 23:09)

Ivetina motivace objevit se na veřejnosti byla jediná – peníze. Blesk zjistil, že zpěvačka shrábla stejný honorář jako největší česká hvězda Karel Gott (73). Za jednu píseň na playback dostane jedinečný honorář 40 tisíc korun. To je pro krále české pop music samozřejmé, Iveta ale žádnou královnou ani princeznou ve svém oboru už dávno není. Přesto jako jediná z účinkujících dostane stejnou částku.

Barrandov platí Bartošové za její vzácnost. A také za to, že se přemohla a dokázala opustit čtyři zdi svého pokoje. „Všem se nám ulevilo, když dorazila,“ řekl Blesku programový ředitel TV Barrandov Janis Sidovský. „Ale jak to večer dopadne, to nedokážu odhadnout,“ řekl Blesku Sidovský, na kterém bylo vidět, že je z duševního a fyzického stavu své bývalé svěřenkyně vytřeštěný.

Cena za statečn (So, 1. 9. 2012 - 23:09)

Ivetina motivace objevit se na veřejnosti byla jediná – peníze. Blesk zjistil, že zpěvačka shrábla stejný honorář jako největší česká hvězda Karel Gott (73). Za jednu píseň na playback dostane jedinečný honorář 40 tisíc korun. To je pro krále české pop music samozřejmé, Iveta ale žádnou královnou ani princeznou ve svém oboru už dávno není. Přesto jako jediná z účinkujících dostane stejnou částku.

Barrandov platí Bartošové za její vzácnost. A také za to, že se přemohla a dokázala opustit čtyři zdi svého pokoje. „Všem se nám ulevilo, když dorazila,“ řekl Blesku programový ředitel TV Barrandov Janis Sidovský. „Ale jak to večer dopadne, to nedokážu odhadnout,“ řekl Blesku Sidovský, na kterém bylo vidět, že je z duševního a fyzického stavu své bývalé svěřenkyně vytřeštěný.

Zoufalý návrat (So, 1. 9. 2012 - 22:09)

Stal se zázrak! Iveta Bartošová (46) se po dlouhých měsících objevila na pódiu. Vstoupila na prkna Hudebního divadla Karlín, a rovnou před televizní kamery. Jenže tenhle návrat se příliš nepovedl... Iveta však za playback vyinkasovala 40 tisíc. A dostala tak stejné peníze, jako třeba Zlatý slavík Gott.
Všichni si oddechli, když Bartošová dorazila na zkoušku galavečera Hvězda hvězd, který odvysílá TV Barrandov už dnes večer. Její pohled byl ale nejistý, stejně jako chůze.

Nezvládla to
Zpěvaččin třes v celém těle naznačoval, že dlouho nestála s mikrofonem v ruce před kamerou. Iveta nepromluvila se štábem ani týmem koncertu jediné slovo, rovnou se pustila do zkoušení své písně na playback. Jedna zkouška nestačila, musely následovat další. Iveta sice měla jen otvírat ústa na hudbu, nicméně ani to nezvládla. Slova si nepamatovala. Když se jí hrůzou z toho, že večer na ni bude koukat celé hlediště, začaly podlamovat nohy, poradila asistentka režisérovi, že bude lepší, když Iveta odzpívá píseň vsedě. A tak se i stalo.Všichni si oddechli, když Bartošová dorazila na zkoušku galavečera Hvězda hvězd, který odvysílá TV Barrandov už dnes večer. Její pohled byl ale nejistý, stejně jako chůze.

Nezvládla to
Zpěvaččin třes v celém těle naznačoval, že dlouho nestála s mikrofonem v ruce před kamerou. Iveta nepromluvila se štábem ani týmem koncertu jediné slovo, rovnou se pustila do zkoušení své písně na playback. Jedna zkouška nestačila, musely následovat další. Iveta sice měla jen otvírat ústa na hudbu, nicméně ani to nezvládla. Slova si nepamatovala. Když se jí hrůzou z toho, že večer na ni bude koukat celé hlediště, začaly podlamovat nohy, poradila asistentka režisérovi, že bude lepší, když Iveta odzpívá píseň vsedě. A tak se i stalo...

??? (Pá, 3. 8. 2012 - 08:08)

Že tu slepici bláznivou nezavřou už konečně na trvalo do blázince! To čekají až se zase podřeže? Jak můžou takové bláznivce svěřit dítě do výchovy, co dělá sociálka? V jiných případech by již dávno nekompromisně zasáhla!

haha (Čt, 2. 8. 2012 - 22:08)

BARTOŠOVÁ PROZRADILA ŽE MÁ S RYCHTÁŘEM INTIMNÍ VZTAH 10 MĚSÍCŮ..SPÍŠ 12,NE ?

haha (Ne, 29. 7. 2012 - 20:07)

No to je teda reprezentace ! Pepa v mikině,kterou na sobě měl v televizi už před několika měsíci a Ivet ve žluté šále a růžovém hábitu ! To až ta Madonna uvidí,tak ji dá všechno co má a zdrhne !

ostrá a ještě a (St, 20. 6. 2012 - 22:06)

..je zde : http://oficialnistranky.cz/iveta-bartosova/

Darinka je taky (St, 20. 6. 2012 - 15:06)

EXMANŽELKA D.RYCHTÁŘOVÁ..
..V RŮŽOVÉM TRIKU A BLOND VLASECH VYPADÁ JAKO HOTOVÁ IVETKA BARTOŠOVÁ :-) fotka je nahrána sem,než ji Darinka stáhne ze svého fb..
http://www.osobnosti.net/foto/jarmila-kratochvilova/114265-20120620152304.jpg

syn Josef Rycht (Po, 18. 6. 2012 - 17:06)

syn Josef opět promluvil..
Josef Rychtář ml. Lena Cisco: co a jak je s bratrem a tátou jde mimo mě , je to jejcih věc at si dělaj co chtějí, mě at do týhle šaškárny nikdo netaha. Jsem rád že je klid. Jak se řiká komu neni rady... a každej svýho štěstí strůjce.

A k té slušnosti, díky normalní komunikaci tentokrat s paní Kremzerovou z Aha byla nahle hned sjednána naprava ohledně článků. Tak příště aspon vim, že než chodit za kovaříčkem zajdu rovnou za kovářem.

jindra (Po, 18. 6. 2012 - 14:06)

No asi by si Iveta měla...máte svatou pravdu.IB je nemocná,nech se léčí.Platit si pleybek,můžu si pustit její cd.Oblečení jí neslušelo,ty boty na jí nesedly.Byla jak v pytli,ustřihlém nahoře a dolů.

Rozhovor :Vypad (Po, 18. 6. 2012 - 11:06)

V sobotu jste zpívala na festivalu kamioňáků a některým se nelíbilo, že vystoupení bylo na playback. Jaký z toho máte pocit?
Iveta: „Jsem sama se sebou spokojená, byl to pro mě velký návrat.“
Josef: „Vždy jsem věděl, že to dokáže, jen jí to nedovolily zdravotní problémy, ale teď všechny přesvědčila, že na to má. Vystoupení pro kamioňáky je prvním krokem za dalšími úspěchy.“
Iveta vystupovala po sedmi měsících a vy jste nebyl po jejím boku, proč jste ji v tak důležité chvíli nepodpořil?
Josef: „Nechtěl jsem tam jít s ní, protože nemusím jí vždy stát za zády a všude ji pronásledovat. Chtěl jsem ukázat, že to zvládne i beze mě, a vypadala skvostně.“
Co stojí za tím, že vypadá tak skvěle?
Josef: „Stará dobrá Iveta je prostě zpátky, moc jí to sluší. Měla svého stylistu, který jí vybral oblečení, a já jsem byl u toho.“
Iveta: „Model byl důstojný a padnul mi. Líbil se mi.“
Proč jste po tak dlouhé době přijala pracovní nabídku?
Iveta: „Kdyby to nebylo na Slovensku, tak bych na to asi nekývla, je tam úplně jiná atmosféra a mentalita publika.“
Znamená to, že se vrháte do práce?
Iveta: „Chodí mi další nabídky, ale teprve se rozhodnu, kde vystoupím, ale bude to spíš na Slovensku.“
Proč nechcete koncertovat v České republice?
Iveta: „Bojím se českého publika, není tolik přející jako to slovenské.“

Reklama

Přidat komentář