Reklama

Iveta Bartošová

vyjádření Zdeňk (Ne, 29. 9. 2013 - 21:09)

Zdenek Macura
Za ten poslední příspěvek mě hodně lidí napadlo a pohrdají mnou. Pokusím se Vám dát ještě jiný pohled na věc:

Mě kontaktuje přes pracovníky televize paní Bartošová, naříká mi, že již dva týdny se pohybuje mezi životem a smrtí, má strašné bolesti hlavy, zvrací, už myslela, že umře a že ten její partner ji není ochoten odvést do nemocnice a směje se ji, že má hrozné bolesti. Vidím ji v naprosto šíleném stavu, jak ani nebývají bezdomovkyně. Tak já tedy jedu s ní pryč do nemocnice, aby se to zkontrolovalo. Kdybych zůstal v Čechách, tak by se velmi riskovalo, že kontrola v nemocnici bude zmařena. Ona má čtyři čerstvé zlomeniny na tváři, krvácení do mozku a když se ptám, jestli to má od facek, tak ta žena mlčí. A nakonec ta žena spolu s dotyčným člověkem o mě říká, že jsem ji unesl, chtěl prodat na orgány, zařídil násilný pobyt v Bohnicích a že ji chci zabít. K tomu ji naprosto bezprecedetně pomáhá velmi mocný deník Blesk, který za každou cenu do mě pálí titulky o únosci a únosu, ikdyž dobře ví opak. A VY PO MĚ CHCETE, ABYCH TO BRAL, ŽE JE VŠE V POŘÁDKU ??? JSTE VŮBEC NORMÁLNÍ ??? Když tento člověk ji nechal zanedbanou jako bezdomovkyni a smál se ji, že má bolesti, odmítal odvést do nemocnice a VY PO MĚ CHCETE, ABYCH VĚŘIL, ŽE MÁ TY NEJLEPŠÍ ÚMYSLY. PO TOM, CO JSEM NA VLASTNÍ OČI VIDĚL, TO NIKDY NEUDĚLÁM. VÁS CHÁPU, VY JSTE JI NEVIDĚLI A NESLYŠELI, CO VŠE MLUVÍ, ALE JÁ ANO. Já například do dneška nemám žádné vysvětlení, jak je možné, že byla v takovém stavu, jediné vysvětlení bohužel, co přichází v úvahu, je to nejhorší. A to je skutečně problém.

JÁ JSEM OD TÉ DOBY OD NICH ANI OD BLESKU NEZAZNAMENAL ANI JEDNO JEDINÉ NORMÁLNÍ CHOVÁNÍ, JENOM SAMÉ DIVNÉ NESMYSLNÉ CHOVÁNÍ. JÁ TVRDÍM, ŽE TI LIDÉ PROSTĚ NEJSOU NORMÁLNÍ, JSOU TO ZLÍ PSYCHOPATI A OD NICH JE MOŽNÉ ČEKAT VŠE.

Vás chápu, o Vás nikdo nikdy veřejně nepsal a neříkal pořád dokola úmyslné lži, za které se nikdy neomluví, vy se na to díváte jen optikou venkovního pozorovatele, ale věřte mi, já se na to nemohu dívat jako na něco, co je normální.

dobrá reklama : (Ne, 29. 9. 2013 - 03:09)

28.09.2013 11:03
Kdysi vyprodávala sportovní haly, dneska se vzmůže maximálně na sály o velikosti jejího obývacího pokoje. Bývalá princezna českého popmusic Iveta Bartošová (47) klesla tak hluboko, že se raduje z necelých šedesáti prodaných lístku v zaplivané diskotéce ve Vlašimi. A nejen to! Dokonce to vnímá jako svůj velký návrat. Přitom ji podle naších informací majitele klubu využili jenom kvůli reklamě!

Kdyby tohle Iveta Bartošová tušila, nic by se kvůli její finanční situaci nejspíš nezměnilo, přesto bude chtít na své vystoupení ve Vlašimi, kde svým údajným fanouškům na vlašimské diskotéce slibovala, že už to s ní bude jenom lepší a lepší, rychle zapomenout. Podle informací internetové podoby týdeníku SEDMIČKA se totiž za pár tisíc stala atrakcí pro hlouček opilých vesničanů a hlavně vypočítavé majitele tamější diskotéky, kteří chtěli rychlou a hlavně levnou reklamu v médiích. "Ten podnik je otevřený krátce a majitel přemýšlel, jak se zviditelnit a napadla ho Bartošová, na kterou se dostal přes nějakého svého známého," svěřila se SEDMIČCE číšnice z přilehlé restaurace, podle které Bartošovou jenom sprostě využili.

"Strašně moc se chtěli zviditelnit. Vlašim je docela mrtvé město a věděli, že když se o nich nebude psát, tak to můžou brzo zavřít. Proto sem zvou různé celebrity, ale Ivetu tady mají první, protože věděli, že sem kvůli ní přijede hodně novinářů. Málem se ale nedomluvili, protože si Rychtář řekl o strašnou sumu, ale nakonec se asi domluvili," prozradila žena, která netušila o jakou sumu se jednalo. Podle naších odhadu si ale Iveta při ceně lístků dvě stě padesát korun mohla přijít jenom na pár tisíc korun. Ale i tak je to na otevírání pusy na playback moc,přestože byli místní z vystoupení nadšení. Hlavně i možná proto, že si splnili svůj životní sen a uviděli trosku Ivety Bartošové naživo.

odpad Rychtář s (Ne, 29. 9. 2013 - 02:09)

když se zpěvačka Iveta Bartošová vdala za Josefa Rychtáře, její exmilenec Zdeněk Macura stále doufá, že se k němu vrátí. Jakmile se dozvěděl, že bude zpěvačka koncertovat ve Vlašimi, neváhal ani chvilku a okamžitě se za ní vypravil.

Moc hezky se na to vymódil. Místo kravaty si na sebe nalepil obrovský žlutý transparent s nápisem: Stop násilí na ženách.

Rychtář byl ale připravený a Macuru dovnitř nepustil. Před všemi se hádali a řvali na sebe nadávky.

"Vypadni odsud!" křičel současný manžel Bartošové zuřivě na Macuru. Chvilku to vypadalo, že svého soka praští, nakonec se ale ovládl. "Nestojíš mi za to!" práskl mu dveřma před obličejem.

Ale jeho škoda, mohl tak získat 250 korun za vstup navíc. Macuru by rád Ivetu totiž finančně podporoval.

„Rád bych Ivetě po celý život nějakým způsobem pomáhal, například tím, že bych ji finančně přispíval nebo i jiným způsobem,“ napsal Macura na facebook.

Ale kvůli Rychtářovi jeho příspěvek chudák Bartošová nedostala. Macura se tak procházel kolem místa koncertu a zevloval po Vlašimi s nadějí, že zpěvačku aspoň zahlédne. Nakonec si sednul na lavičku a litoval, že neuvidí první Ivety vystoupení po svatbě s exbodyguardem.

Mucura tak strávil večer v parku a litoval, že přišel o "hudební orgie". Koncert byl prý velmi povedený. Kromě maskovaných novinářů a Rychtářových známých tam skoro nikdo jiný nedorazil a zpěvačce se navíc rozbil mikrofon.

Rychtář mohl být nakonec šťastný aspoň za to, že za vybrané vstupné měl na benzín zpátky do Uhříněvsi.

no jo, (So, 28. 9. 2013 - 19:09)

žije, jak umí. Kritizovat...kdyby se pořád nevnucovala do novin, nic bychom o ní nevěděli a byl by klid. To není tím, čím byla, ale tím, že bez bulváru by nebyla ani tou nejznámější českou ubožačkou.

Každý (So, 28. 9. 2013 - 15:09)

a co jako rapl Rychtář...žije, jak umí. Kritizovat je snadné. Snad oba vědí, do čeho jdou a jestli to stojí za to. Lidí jako Džambulka běhá po světě mraky a nikde se o nich nedočtete. Protože v mládí nebyly popové hvězdy. Alkoholismus si nevybírá. Čucíky do sebe hází hromada lidí a nedovedou si je odříct a do nepříjemné léčebny se jim nechce.

Petr z Rousínov (So, 28. 9. 2013 - 15:09)

a co jako rapl Rychtář čekal? vychlastataná džambule je už dávno odpad, to vědí všichni, kdyby se držela Štaidla, neskončila by takhle...ona už žadná zpěvačka neni a zřejmě už nebude

Hejhej (So, 28. 9. 2013 - 15:09)

Rychtář - "manažer" Bartošové, který rozumí hudbě jako koza petrželi, nepochopil, že už je dávno zapomenuto, že Iveta někdy uměla zpívat. Držet v ruce vypnutý mikrofon a otevírat pusu dokáže každý. Posledních 10 let se prezentovala jenom alkoholickými excesy, střídáním partnerů, nezvládnutím výchovy syna a letos příhodami, jak se potácí opilá pod obraz a pomočená.
Tak co čekali????

Illis (So, 28. 9. 2013 - 15:09)

A co Rychtář čekal? To si měl pospíšit a vzít si národní poklad Helenku,měl by hausbót, vilku v Řitce a výlety na Floridu. Takhle nemá nic, protože dům bude Artura a Iveta už moc nevyzpívá. To mu ovšem nedošlo. Možná, kdyby zpívali duety jako Simonová s Chladilem, tak by snad na guláš v hospodě vydělali a nějaký ten litřík benzínu. Divila jsem se, že majiteli bezpečnostní agentury vykradli dům, který patří exmanželce. To to měl hezky debilně zabezpečené. Nejpodivnější na tom je, že nebyly poškozeny zámky. To musel být někdo, kdo měl klíče...

Alfa (So, 28. 9. 2013 - 15:09)

Proč by měl někdo zuřit?? Vždyť to byl pěkný den. Péépa vzal Džambulku na výlet, projeli se po středočeském krají (cca 120 km tam i zpět), vzal Džambulku do hospody na papů, a protože papů bylo mňam, mňam, tak Pépovi z radosti nechala na diskotéce zahrát své oblíbené písničky, a aby z toho měl lepší zážitek, tak se při zvuku hudby vlnila a otvírala papulku. Pepan musel být šťastný, vždyť """ona je takové koťátko""". Pepanovi přece stačí, že už """funguje jako normální ženská"""". Lidi, taky se Vám to zdá ujeté. Nemusí. To je realita Rychtář + Bartošová.

Av3 (So, 28. 9. 2013 - 14:09)

Nejsem žádná Ivetina fanynka. Je mi stejně jako jí a nemám vůbec hudební sluch. Pravda je ale taková, že např. pan Neckář se po nemoci dokázal znovu naučit všechny texty a teď úspěšně vystupuje. Předpokládám, že Iveta žádnou nemoc nemá. Tedy na rozdíl od ostatních vzkazuji rovnou Ivetce. Všechny své písně máte jistě zaznamenané. Jejich texty si můžeme vytisknout i my, nezpěváci. Dále předpokládám, že hudební sluch se nedá ztratit. Tedy Ivetko, jedem. Pěkně na procházku s pejskem, snídaně , a učit se, učit se, učit se - Lenin. Nebo tedy respektive opakovat, opakovat, opakovat...

Břitva (So, 28. 9. 2013 - 14:09)

Džambule se už hodí jen tak stěží na nějaké hospodské karaoke v českém podání. je to troska a je jen otázkou času kdy kopne Pepana do pérdele a sáhne zase po flašce.

II.Rychtář zuří (So, 28. 9. 2013 - 14:09)

Hned první skladby Ivety, byť na playback ukázaly, že něco není v pořádku. Pěnice tedy začala alespoň dojímat publikum s tím, že jí dali špatný mikrofon. Poté se jala "zpívat" živě, ale to také nevyšlo. Ani po letech profesionální dráhy Bartošová nepochopila, že mikrofon v blízkosti hlasitě nastavených reproduktorů začne generovat nepříjemné vazby. A ty byly hlavním znakem tristního vystoupení. Pohádky mezi skladbami o tom, kterak byla Ivetka a Pepíček papat v hospodě, či další trapné výmluvy, proč to stojí "za prd" nemohly situaci zachránit...

Rychtář zuří: I (So, 28. 9. 2013 - 14:09)

Noční hlídač Pepek Rychtář začíná tušit, že jde do tuhého. Ještě před svatbou si maloval, jak svou loutku Džambuli ovládne a ta mu pak vydělá pěkný balík. První část plánu mu vyšla a nepříliš přemýšlivou pěnici zblbnul tak, až si ho vzala. Ne snad, že by to bylo příliš náročné. Potom ale přišlo rozčarování.
Rychtář, který zamýšlel předvádět slavnou alkoholičku na jarmarcích a poutích v rámci hospodského turné, narazil na krutý nezájem o tuto bizarní podívanou.
ic nevadilo, že mastičkář a svatební svědek Jan Saavedra (57) Ivetě zpívání nedoporučil.
Pepa si umanul, že z Džambule vytříská co možná nejvíc. Už ho totiž něco stála a chudý podnikatel si nemůže dovolit pověsit na krk darmožrouta. Nonstop ostraha Ivetky mu taky nic nevynáší. Konečně i na onen slavný koncert ve Vlašimi přijel obligátně v šedivé seprané a umaštěné košili a v děravých džínách...
scénář byl stejný jako obvykle. S tou výjimkou, že Džambule asi nebyla nadraná. U ní je to už ale jedno. Do místa diskotéky se sjelo pouze pár nejvěrnějších: Rychtářův oprsklý holomek s přáteli, několik vlašimských zvědavců a potom houf novinářů a Zdeněk Macura. Většina novinářů a blázen z Líbeznice s transparentem na krku nebyli Rychtářem vpuštěni, neboť si takovou poctu nezasloužili. Proto byla před klubem nakonec větší zábava, než uvnitř. Koncert začal o půl hodiny později, protože se Rychtář nemohl vyrovnat s absurdní návštěvností, pobíhal po návsi a přemlouval kolemjdoucí k návštěvě podniku.

Čtenář (So, 28. 9. 2013 - 14:09)

Další vystoupení má u nás na hasičárně, zaplatili jsme to jednomu kolegovi z legrace k narozkám. Bude to na hodinu a Iveta chce dvě stovky, večeři a přístup k WC, tak jsme si s manažerem Pepanem plácli...

Elssa (So, 28. 9. 2013 - 14:09)

Normální kvartální alkoholička. Ještě tak měsíc, než se opět někde zleje jak zákon káže... Myslím, že zrovna jí žadná ostuda nevadí, normální bežný člověk by už lezl kanálama!

Franckajagrova (So, 28. 9. 2013 - 14:09)

Naše Pěnice by měla jít do vily se všema synama, co má...mohla být legrace...:o)))

Zamlzena (So, 28. 9. 2013 - 14:09)

Hraběnka byla právem pohoršena. Macura Pěnici v podstatě hlídá. Kdyby si jich totiž nevšímal, tak by Iveta ,,padala na stoleček, z kola nebo ze schodů" jistě dost často. Nakonec i k svatbě přispěl a Rychtáře k němu v podstatě dohnal. Měl by je nechat na pokoji, bylo by to lépe. Až bude po soudech, pokud nepůjde Rychtář sedět, časem se to všechno více uvolní. Přetvářka nevydrží navěky.

Bulvár (So, 28. 9. 2013 - 14:09)

Iveta v prvé řadě vůbec...Po prvním songu, který Iveta "odzpívala" na playback, se začala zoufale vymlouvat na technické problémy. Údajně nedostala zpěvový mikrofon. Následně sice zpívala naživo, diváci však museli přežít neustálé pískání a houkání mikrofonu, které zpěvačku nenechalo v klidu až do konce koncertu. Proto své fanoušky alespoň obšťastnila vyprávěním o tom, kde byli s Pepou na večeři. Dostalo se jim i přednášky o fungování bezdrátového mikrofonu a slibu, že teď už Iveta (nikoli mikrofon) bude fungovat.

10 fanoušků? (So, 28. 9. 2013 - 14:09)

Iveta v prvé řadě vůbec...To jste klidně mohli jít k ní na dvůr, a ne jezdit až do Vlašimi...

Oilily (So, 28. 9. 2013 - 14:09)

Iveta v prvé řadě vůbec...Kromě té zmíněné potřeby by tu měly být i určité schopnosti...

Reklama

Přidat komentář