Reklama

Iveta Bartošová

Rychtář přiznal (So, 21. 12. 2013 - 12:12)

Přiznání Rychtáře,že mlátí Ivetu : http://www.youtube.com/watch?v=qhA3LvHnGac Takhle mluví novomanžel 2 měsíce po svatbě ? Video a všímavý komentář k němu na youtube,od člověka,který si všimnul Rychtářovy výhružky směrem k Ivetě : Od času 3:31 Rychtář mluví na syna :Přiveď sem Ivetu ona Vám to řekne..přiveď jí sem...Nebo jí nakouřim že to nerozchodí...Už jen podle tohoto výroku je vidět s kým to žije...Můj názor je že pokud mám někoho rád nepoužiju výraz: Nebo jí nakouřim že to nerozchodí...Asi na tom něco bude že?!

ožrala Rychtář (So, 21. 12. 2013 - 00:12)

Josef Rychtář má evidentně problémy s alkoholem..
Nejen Iveta Bartošová je závislá na alkoholu.I její budoucí bývalý manžel Josef Rychtář se opět opil jako prase
a udělal ostudu svým dechem i otřesným,zanedbaným vzhledem..

Bartošovou chtě (Čt, 19. 12. 2013 - 20:12)

Tajemství kolem podivného účinkování tehdy ještě podivnější Ivety Bartošové v dnes již zaniklé televizi Pětka začíná vylézat na povrch. Loni na podzim se zpěvačka vracela s velkou pompou s vlastní reality show, která se měla zakončit koncertem v Lucerně. Pak se však kvůli penězům se stanicí rozhádala.

Což je škoda, neboť jak se Super.cz podařilo zjistit, nebýt finančních problémů tehdy krachující stanice, kontroverzní diva by možná byla ušetřena letní alkoholické ostudy a už by dávno mohla být vyléčená!

Byl to šok pro všechny, kteří ji po jednom z jejích mnoha pádů v roce 2012 na podzim spatřili. Vypadala docela dobře a zdálo se, že už nic neohrozí její abstinenci a fungování coby kdysi populární umělkyně.

Jenže v průběhu spolupráce s Pětkou Iveta začala zase zvesela popíjet, a tak si několikrát v televizním přenosu uřízla ostudu. Nakonec se se stanicí před plánovaným koncertem v Lucerně ve zlém rozešla, což byla chyba!

„Fungovala snad jen tři neděle, pak začala zase pít. Snažili jsme se jí pomoct, ale nešlo to. Takže existoval plán, že jakmile skončí naše oficiální spolupráce po koncertu v Lucerně, lidsky jí ještě pomůžeme. Sehnali jsme sponzora a plán byl takový, že by se na dlouhé měsíce přestěhovala do Indie na soukromou kliniku. Všechno bylo domluvené, jen ještě stačilo přesvědčit Ivetu, aby nasedla do letadla. V Indii by se k pití nedostala a nebyly by tam ani jiné rušivé vlivy. Nakonec to ale sama skrečovala svým dalším chováním,“ nepřipouští ani dnes po roce vinu na straně Pětky jeden z jejích nejvýše postavených představitelů.

Pokud by tehdy léčba zabrala, možná bychom se nedočkali směšného letního útěku Ivety s milencem Zdeňkem Macurou do Itálie. Toto období hodilo Bartošovou v očích veřejnosti zase o pár let zpátky, a i když nyní překvapuje svou relativně dobrou formou...

David Zápal
Super.cz

Petra (Čt, 19. 12. 2013 - 20:12)

Co by brala? Třeba nebere...Taky myslím, že na sobě maká. Tak jen ať jí to vydrží.

Ich (Čt, 19. 12. 2013 - 11:12)

Co asi ta holka bere místo...Co by brala? Třeba nebere vůbec nic a jenom na sobě udělala kus práce.

(Čt, 19. 12. 2013 - 10:12)

i.b. závidím že je tak v cajku to já již nedám

Lobby (St, 18. 12. 2013 - 23:12)

Neskutečně hloupé lži...Hehehe....!

Imbecil Rychtář (So, 14. 12. 2013 - 19:12)

Neskutečně hloupé lži Josefa Rychtáře
A když se ale vrátíme k té krádeži šperků…

Tím navazuji, že se to stalo po posledním incidentu. Obvinila mě z krádeže v pokoji v naší společné říčanské vile, od kterého má klíč jen ona. Policie vyloučila násilné vniknutí. A dopad to mělo takový, že to poškodilo mě a mou firmu. Pravda je ale taková, že jsem policii poskytl důkazy, kdy má bývalá žena ty šperky dala mému synovi Janovi. Mám svědka, který seděl u stolu, když mu je dala a z celého obsahu šperků vyčlenila řetízek po své matce. Řekla mu, ať to prodá.

*A kde skončilo to zlato?

To nevím.

*Proč myslíte, že vám takhle chce škodit?

To netuším. Ani nevím, jestli u ní došlo k nějaké psychické poruše, ale její jednání mě vyděsilo. Na policii nepřímo označila mě a syna za pachatele, což není pravda.

Takovýhle bláboly svět neviděl..a že si až 3 měsíce poté vzpomněl jak to bylo a ne hned ?!

Middle (So, 14. 12. 2013 - 18:12)

Proč koukat na trosku, která se ráčila zase na půl roku vzpamatovat? To je laciná náhražka za umělce, za které by TV Barrandov musela zaplatit 3 x tolik...

Kurátor (So, 14. 12. 2013 - 17:12)

Ať se Rychtář i se svým...Ale no tak....!

Helebrant (So, 14. 12. 2013 - 17:12)

Jestli nebylo líp, když byla tam někde v Itálii, tam se na chvilku probrala z deliria a už je jí zas všude plno. Za chvilku si čuchne ke špuntu, celý národ dostane mediální masáž - teď Džambuli litujte, potom vystřízliví a - teď Džambuli obdivujte... Už je to nechutný!

nový manžel a n (So, 14. 12. 2013 - 13:12)

Ať se Rychtář i se svým prolhaným synem,otráví radši plynem ! Nebude jich vůbec žádná škoda,na každou svini se přece
vaří voda !

ale (Pá, 13. 12. 2013 - 16:12)

něco v tom bude ...na něčem I.B.frčí
najednou nepotřebuje cucíky a je čilá ?

A (Pá, 13. 12. 2013 - 16:12)

potom už jen se chystat do truhle.Uchlastanej a předrogovanej je do hrobu ta nejlepší cesta.

jabka (Pá, 13. 12. 2013 - 16:12)

Nahodou alkohol se da nahradit kokainem, ten neni poznat, vlastne ne nahradit, da se to brat oboje a pak se muze vesele popijet donekonecna, vaha jde dolu, pak valium, vyspat se, a znova.

(Pá, 13. 12. 2013 - 12:12)

to neznám ani nechci stačí mi ty moje stavy ...bohatě .

MaDi (Pá, 13. 12. 2013 - 00:12)

A pak ta "vůně" ...:-)

MaDi (Pá, 13. 12. 2013 - 00:12)

jsem alkačka a zajímalo by...Tak perník - to by musela mít k sobě k dispozici fakt hodně vzdělané a zkušeného "šlehače" perníku. Protože, aby to na Vás nebylo vidět hned za 2 hodiny po prvním podání peří, tak to chce vážit dávku na laboratorních vahách ... a naprostá většina lidí v touze po zážitku přešlehne (přestřelí) hned na začátku a pak už to nikdo nezastaví a člověk vypadá buď jako Zombie nebo jako totálně vykroucený šašek v každém případě všem velmi nápadný a to hlavně tím upřeným pohledem do očí okolí "nesleduje mne nikdo"?:-)
Naprostá většina lidí totiž bere piko pro zábavu a ne proto, aby s ním léčili jiné "psychické nebo osobnostní" problémy nebo aby vypadli "více svěže" ...:-). Jsem zkušený uživatel, i toto rozkecání se má důvod v užití ...

Dox (Čt, 12. 12. 2013 - 21:12)

Která slepice zase tu...Tak sem nelez...!

tak si to nečti (Čt, 12. 12. 2013 - 18:12)

mně by faaakt zajímalo jak to dělá
kde vzala ten fígl co my ostatní alkáči nemáme ??
takže drogy? to bych nedala jsem hussákovo dítě žádné novoty

Reklama

Přidat komentář