Reklama

Iveta Bartošová

Plesk (Po, 22. 9. 2014 - 00:09)

Rychtářova exmanželka plánuje, jak se nezvaného návštěvníka jejího domu zase rychle zbavit. "Tady má sice částečku majetku, ale ne domov. Upřímně, tady nemá co dělat a udělám vše, aby odtud odešel. Ale zákonným způsobem," dodává.

Darina se může spolehnout na podporu svého staršího syna Josefa, který od začátku stojí za ní.

Plesk (Po, 22. 9. 2014 - 00:09)

O klidném životě si Darina Nová může nechat zřejmě jen zdát. Když se k ní po smrti Ivety Bartošové nastěhoval zpátky Josef Rychtář, začalo jí peklo na zemi. Profesionální komediant prý denně pije, pod její střechu vodí pochybné ženy a nerespektuje žádná stanovená pravidla. Darině s ním už došla trpělivost a rozhodla se, že konečně prolomí mlčení.

Rychtářova exma (Po, 22. 9. 2014 - 00:09)

„Když se tento člověk bez ostychu po vyhazovu z Uhříněvsi napakoval do mého domova, tak mi bylo jasné, že bez určitého respektování pravidel, co se budou muset stanovit, to nepůjde. Žádné soužití, shoda nebo smíření se s tímto stavem. Tady má sice částečku majetku, ale ne domov. Upřímně, tady nemá co dělat a udělám vše, aby odtud odešel. Ale zákonným způsobem,“ napsala na svou sociální síť.

„A jeho večírky? Každý den, proti mé vůli, a pokud dotáhne své děvenky (v Říčanech si podávají dveře Macurova ex Vlaďka Šuleková, bývalá prostitutka Jana Podlešáková nebo údajná nová milenka Bára, která dokonce noc před stěhováním Rychtáře z Uhříněvsi spala ve vile Bartošové), tak je fofrem lifruji za vrata. Nedovolím, aby to, co se dělo v domě paní Bartošové po její smrti, pokračovalo i tady. To zažil i televizní štáb, který pan Rychtář pozval do mého bydliště, mého domova, mého teritoria,“ pokračuje Nová.

Ta sice prý už pár alkoholických dýchánků Josefa Rychtáře navštívila, prý ale ne proto, aby si poklábosila, nýbrž z důvodu, aby dala účastníkům najevo, že si jejich přítomnost na pozemku nepřeje. „Hájím si své a trvám na jakési dohodě, kterou jsme před časem domluvili. Ta zněla, že žádní cizí tady nemají co dělat,“ uvedla.

„S hulvátem a opilcem si nejde sednout a rozumně a bez emocí probrat situaci. Rozhodně netoužím po tom, že se k sobě vrátíme. To je navždy uzavřená kapitola. Šlo by se jen domluvit na určitých pravidlech, jak by to mělo probíhat, když už mu přijde morální v Říčanech bydlet. K žádnému smíření však nedošlo a nikdy nedojde,“ dodala...

Rychtářova exma (Ne, 21. 9. 2014 - 23:09)

Veřejně deklaruje doživotní lásku k Ivetě Bartošové, ale dveře v domě jeho exmanželky Dariny si každý den podávají nejrůznější ženštiny! Právě bývalá žena Josefa Rychtáře po dlouhé době prolomila hradbu mlčení. Ohradila se proti tomu, že by snad došlo mezi ní a vdovcem k usmíření. „Ani náhodou!“ tvrdí razantně o muži, jehož nazývá profesionálním komediantem...

Honza N. (St, 3. 9. 2014 - 22:09)

Ať už ho zavřou ! Ale nepochybuju,že by za ním bulvár lezl až na celu,jak chudák trpí :-) ! Přece není možné,aby kreatura,co zmlátila manželku do bezvědomí byla na svobodě ! O jeho dalších činech nemluvě,ale tenhle byl,když pominu co všechno provedl Ivetě, nejzávažnějším činem ! Jeho návrat se neměl konat do domu Dariny, ale do cely,kde před 30 lety strávil 3 roky a evidentně se tam nenapravil,naopak !

Nechá z ní uděl (St, 3. 9. 2014 - 22:09)

Kategoricky jsem to odmítnul, bylo by to zneuctění Ivetčiny památky," prskal svým typickým způsobem vdovec na dotaz Blesku. Sám se nechal vyfotit,jak se zahnědlýma,špinavýma rukama drží urnu a bude mluvit o zneuctění památky..zrovna on,který už zneuctil Ivetinu památku asi milionkrát !! Třeba i tím,že ukázal veřejně její dopis na rozloučenou,nebo tím že přivedl do jejího domu prostitutky,atd ! Cvok je na něj slabé označení ! Zneuctil Ivetinu památku i tím,že nevrátil její urnu rodině,nechal udělat kýčovitý náhrobek,i když neměl žádné právo rozhodovat o tom,kde bude mít hrob ! I to jak šaškoval u trati a kopal tam jámu na dvoumetrový kříž, bylo hodně trapné... Nebo jeho zvidelňování na umírajícím psovi - i jeho hrob pak ukázal v TV...! Chovat se někdo tak jako Rychtář aspoň z poloviny,tak je nejdřív v blázinci a pak v cele..nevím,na co čekají u Rychtáře... Asi na to, až zase zmlátí paní Darinu..

Rychtář s baseb (St, 3. 9. 2014 - 20:09)

http://prask.nova.cz/clanek/novinky/video-agresivni-josef-rychtar-ma-baseballovou-palku-zautocil-na-stab-novy.html

lhář syn (Út, 2. 9. 2014 - 22:09)

lhář syn

Jan Rychtář opět lhal za tučnou sumu !
Už mu zřejmě bylo málo,že občas plkal svoje lži pro extra.cz a tak se znova nacpal i do Blesku a Aha..Rychtářův syn je velice nepovedený člověk. Nejen vzhledově,ale hlavně povahově..ani jeho inteligence nebude nejvyšší..nyní usoudil,že už dlouho nebyl v mediích a tak se rozhodl zase povyprávět nějakou tu pohádku,jak to podle něj bylo !
Váš otec se přestěhoval zpět do Říčan, jaká je tam situace? "Ano, přestěhoval si věci, poklidil si a zdá se mi, že atmosféra je velmi klidná."
Potkává se s vaší matkou? Jaké mezi nimi panují vztahy?
"Navzájem se snaží se nepotkávat. A pokud se potkají, tak si sebe nevšímají. Co zaznělo od bratra, že má o mámu strach, rozhodně není namístě. Otec si mámy nevšímá." Nevšímá,jen se jí občas snaží násilím dostat do pokoje !
Co ten jejich vztah tak zásadně pokazilo?
"To byl tátův odchod do Uhříněvsi. Já sám jsem to prožíval klidně, ale matce to asi hodně ublížilo."
Otec je velký prchlivec. Dokonce napsal vašemu bratrovi, ať chcípne jako prašivý pes! Myslel to vážně?
"Zcela určitě ne. Bohužel je horká hlava. My se o tom ale nebavíme, je lepší se mezi ně nemíchat. Na tátovi je hrozné to, že si nedá poradit. Většinou mu ale stačí dvě tři hodiny a vychladne. Jsme si v tom celkem podobní." Hlavně ste si podobní nízkou inteligenci a agresivitou !
Pojďme k té dubnové tragédii: Jak jste to prožíval?
"Bylo to hrozné. Na jedné straně jsem se měl radovat z narození syna a na druhé jsem plakal s otcem. Táta na tom byl hodně špatně. O to hezké se synem jsem přišel, o jeho první dny na tomto světě. I partnerce Evě jsem chyběl." O chudinka,musíme jí politovat !
Jak překvapivá pro vás Ivetina sebevražda byla?
"To, co se stalo, bylo pro mě opravdu velké překvapení. Viděl jsem ji jen tři dny před tím a zdála se v pohodě. Dokonce měli s tátou za pár dní letět na dovolenou. Dodnes jsem nepochopil, co se stalo. Musel to být zkrat. Vždyť byla za prckem v porodnici, těšila se na roli babičky..." opět trapná snaha upozornit na sebe,Iveta žádná babička jeho dítěte nebyla !!
Trávil jste s ní dost času. Žádné náznaky, že by nechtěla žít?
"Absolutně ne! Nedalo se vůbec odhadnoutže něco takového chystá. Iveta na sebe byla vždy opatrná, měla se ráda. Že spáchá sebevraždu, a ještě takovým způsobem, by mě ani ve snu nenapadlo!" Jak by ho to taky mohlo napadnout - člověka tak hloupého a naprosto bezcitného !!
Skoro všichni pak vašemu otci vyčítali, že nezasáhl a neodvezl ji k odborníkům...
"Myslím, že zachránit ji určitě nemohl. Jak jinak..Kdykoli přišla řeč na to, že musí k doktorovi, vždy od ní zaznělo rezolutní NE. Přišlo ujišťování, že to zvládne sama. Iveta si postavila v tomto směru hlavu a nikdo s ní nehnul. Ani táta. Šlo ji vzít a odvézt, okamžitě by ale podepsala reverz. Bylo to bezvýchodné. Bylo s ní náročné cokoli kolem nemocnic - všechno odkládala, nikam nechtěla, ani na operaci..."
Co Artur, váš nevlastní bratr? Jaký jste spolu měli vztah?
"Artur jezdil k Ivetě na víkendy. Pomáhal jsem mu, když potřeboval pomoct s něčím na počítači nebo něco ohledně počítačových her a tak... Mám pocit, že jsme měli hezký vztah." Opět lež..
Už nemáte?
"Přestal komunikovat. Jediné, kdy jsem mu psal, bylo ohledně pohřbu. Nechtěl jsem ho otravovat, protože mu umřela máma a je to pro něj asi hodně bolestivé. Je to pro něj určitě stále hodně čerstvé."
Teď se kvůli němu musel otec vystěhovat...
"Táta ale chtěl od začátku nechat dům Arturovi, a to taky udělal."
Co bude s domem dál?
"To vůbec není moje věc, ale vím, že táta ponese hodně těžce, jestli se jednou Artur toho domu zbaví. Ivetino přání bylo, aby byl dům jeho, aby tam žil a byl šťastný. Neustále o tom mluvila." Přání je jedna věc právo rozhodnout se sám je věc druhá !
Jaká byla největší chyba, kterou váš otec po Ivetině smrti udělal?
"Neměl mluvit. On se snažil ve svém smutku to nějak objasnit, a nakonec se to všechno otočilo proti němu. To nebylo rozumné." Ten toho neměl..a nic se proti němu neotočilo..
Tak mluvit přestal a začal pít a vyvádět. To myslíte, že je lepší?
"Největší zlom přišel v momentě, kdy někdo zveřejnil jeho telefonní číslo na internetu a stovky lidí mu začaly psát, že je vrah. V ten moment jsem se o něj hodně bál. Myslím, že právě to ho zlomilo. Tehdy začal pít. V ten moment se u něj začala střídat celá rodina, která ho hlídala, aby si něco neudělal." To by bylo škody kdyby jo..směšné...ten si nikdy nic neudělá,slaboch !
Pro mnohé je nepochopitelné, že si tak krátce po smrti manželky bere domů dámské návštěvy...
"Je to spíš o tom, že se potřebuje vypovídat, a proto zve dál i různé existence. Ale jsou tam i fanoušci a fanynky."
Na scéně se objevila tajemná dáma Bára. Přál byste mu ji?
"Je to jeho věc a jeho život, ale myslím, že je ještě brzo, aby si našel novou ženu.Brzo není pro Rychtáře nikdy,sám podváděl Darinu..a nejen s Ivetou..Co se týče Báry, tak ještě není namístě tuto ženu označovat jako jeho přítelkyni. Tak spí s ní nebo ne,to nevíš ? Vždy jsi přece u všeho byl..A jak to bude dál? To je těžké teď říct..."
Tak snad už se dál bulvár obejde bez zbytečné existence Jana Rychtáře a nebude mít potřebu ho fotit ani s ním dělat rozhovor..až se to stane,možná ze zoufalství vytáhne Honzíček ty kompromitující videa,která má stále na Ivetu a prodá je bulváru..žít s tím,že spolu s otcem pomohl Ivetě do hrobu ovšem nebude jednoduché - přestože stejně jako jeho otec nemá žádné svědomí !! I kdyby nalhal cokoliv,s tímto smutným faktem bude žít až do své smrti,stejně jako jeho otec..a velmi pravděpodobně budou jako viníci Ivetiny smrti známí ještě mnoho let
poté..

Jindra (Ne, 31. 8. 2014 - 22:08)

Vzpomeňte na princeznu...Vzpomínám. Jako by to bylo včera...

mmm (Ne, 31. 8. 2014 - 22:08)

Paní Darina ho z rodinné vily měla vykopnout dávno. Nechat se týrat od takového pablba a ještě ho na zděděném majetku nechat postavit nějakou kuču, její hloupost.

Vzpomeňte si... (Ne, 31. 8. 2014 - 22:08)

Vzpomeňte na princeznu Dianu: dnes je to 17 let od její tragické smrti...

Jonka R. (Ne, 31. 8. 2014 - 22:08)

První dopis měla zpěvačka...To nejcennější už zpátky nikdy nedostane...
Stejně si toho nevážil, jinak by to takhle neskončilo.

Bulvár (Ne, 31. 8. 2014 - 22:08)

První dopis měla zpěvačka údajně napsat čtyři dny před smrtí, druhý pak v osudný den. Vdovec, který ho nalezl, byl podle svých slov natolik v šoku, že si z něj prý nic nepamatuje, a velmi rád by ho získal zpět.

Stříbrné srdíčko Ivetě daroval Josef Rychtář poté, co se vrátila z Itálie, kam ji odvezl šílený Macura. Tam totiž svůj řetízek s přívěskem ztratila a Josef ji chtěl udělat radost, tak jí koupil jiný.

Bulvár (Ne, 31. 8. 2014 - 22:08)

Konečně se dočkal! Josef Rychtář (56) převzal od policie osobní věci Ivety Bartošové, které měla u sebe, když před čtyřmi měsíci spáchala sebevraždu pod koly jedoucího vlaku. Zatím však nedostal všechno!

„Pan Rychtář byl na policii převzít Ivetiny věci, řetízek, snubní prsten i její mobil, který si policie vyžádala,“ prozradil zdroj z vdovcova okolí. Chybí jen Ivetiny dopisy na rozloučenou. „Ty nedostal zpět, protože jsou na jiném oddělení policie. Rychtář se tam snaží dovolat.

Josef Rychtář s (Ne, 31. 8. 2014 - 22:08)

Josef Rychtář byl zřejmě smrtí Ivety Bartošové natolik zdrcený, že nevěděl, co říká. Jinak si jeho výroky, které nahrála TV Prima dva dny poté, co zpěvačka spáchala sebevraždu skokem pod vlak, nelze vysvětlit. Rychtář prohlásil, že by se smířil s tím, kdyby Iveta přišla o končetinu, a nabídl by jí i vlastní orgány.
Já jsem furt do poslední chvíle věřil, že prostě třeba Ivetka přišla o ruku nebo nohu. Já bych se s tím smířil, zůstal bych s ní do konce života. I kdybych ji měl vozit na vozíku. I kdybych jí měl krmit,“ prohlásil dost nevhodně Rychtář dva dny po smrti zpěvačky.

„Pokud by to bylo potřeba, tak bych jí daroval krev nebo nějaký orgán,“ prohlásil Rychtář. Muž, který nejde pro ostré slovo nebo ránu daleko, také neopomněl dodat, že si Ivetu nikdy nebral kvůli penězům.

§ (Ne, 31. 8. 2014 - 22:08)

Chtěla bych účes podle...Ha ha ha!

?!? (Ne, 31. 8. 2014 - 22:08)

Ty jsi ale kráva!Nápodobně!

! (So, 30. 8. 2014 - 00:08)

Ty jsi ale kráva!

:::: (Čt, 28. 8. 2014 - 22:08)

Taky se vyžíváš těch cizejch sračkách co? Tak se v nich pořáně vyválej a nažer se jich!

lhář (Čt, 28. 8. 2014 - 16:08)

„Jsem zvědavý, kdo se Ivetě omluví. Původně jsem podával podnět na úřad vyšetřování, aby prověřili, zda nedošlo k úniku informací, to jsem ale ještě neměl pitevní zprávu. A v ní se tvrdí, že Ivetka nebyla pod vlivem alkoholu a prášků,“ řekl Super.cz její muž. Přislíbil dodat důkaz, žádný ale do redakce nedorazil.

Zdroj, který už krátce po smrti zpěvačky tvrdil, že Bartošová šla na koleje pod vlivem léků, si ale stojí za svým a i redakce deníku, který uveřejnil informace z údajné pitvy, stále opakuje totéž: Rychtář údajně nemluví pravdu a manipuluje s informacemi!

„Ví moc dobře, že policie jeho tvrzení nemůže vyvracet, protože nedošlo k trestnému činu. Takže teď může tvrdit cokoliv a strážci zákona musí mlčet,“ dozvěděli jsme se názor od člověka blízkého již uzavřenému vyšetřování.

Reklama

Přidat komentář