Reklama

Iveta Bartošová

Pippi (So, 9. 4. 2016 - 20:04)

Ivetka je nejlepsy spevacka u...No vida, Jarouši, jaks to pěkně napsal...:o)

Nikal (So, 9. 4. 2016 - 18:04)

teda ta holka měla neskutečnou smůlu na pány...chtělo by to trochu pročistit zdejší redakci, zdá se, že jsou zde zaměstnány samé primitivní hyeny..

M-pads (So, 9. 4. 2016 - 18:04)

Doplnění: Zákonné pomoci před objevením dopisu na sebevraždu 5 dní předem , nic neudělal.pro její záchranu a psychiku bez nadávek , násilí, provokace a týrání .Navíc zamlčení policíí při výslechu, že o rok dřív byla na smrt už rozhodnutá a pokoušela se o to. Vše věděl, ale stále jí dopoval, místo aby normálně konal a sjednotil to s jejími přáteli k přemlouvání na léčbu.Její přátele odháněl, Normální člověk by za to byl okamžitě odsouzen. Neřekl snad bratr Ivety Rychtáři, když Ivetu vyváděl z léčebny,že pokud moje sestra zemře máš jí na svědomí? Kde je to svědomí? Jen plive na všechny. Tím ztratil i svojí rodinu.U matky byl kdy naposledy?To taky nemá svědomí, že je hodně stará? Rychtář je ostuda národa. Měl by mlčet a zpytovat svědomí. Násilí , vyhrůžky, nebo omezování svobody jiného člověka to umí jen dementi a Iveta na Rychtáře doplatila z důvěřivosti pro peníze k životu. Láska zpočátku, potom už jen strach.

Petr P. (So, 9. 4. 2016 - 17:04)

Ani po smrti ji ty novinářské hyeny nedají pokoj. Nejsem a nikdy jsem nebyl její fanoušek,ale lidskost si tato nešťastná žena zaslouží daleko víc než ti, kteří se živí na jejím neštěstí!

Kikča (So, 9. 4. 2016 - 17:04)

Ježíšku náš, tak I.B. by bylo už padesát. To zase několik týdnů bude HAHA plné zhrzeného primitiva Trychtýře a jeho fantasmagorií a fízlovských praktik. Jak se dostal k e-mailům??? Jak ví, co měla Iveta v poště, telefonu apod. Vždyť už to vypadalo, že od něho bude klid, ale on neustále ostouzí všechny - Štaidla, Artura, rodinu I.B. i blázna Macuru. Ta Iveta nebude mít nikdy klid, dokud se tenhle hovad bude ke všemu vyjadřovat. FUJ

bebebé (So, 9. 4. 2016 - 17:04)

Není problém manipulovat s maily, to ví dnes i malé děti. Dodnes ale nikdo nevysvětlil, proč IB tenkrát v létě nevolala na pomoc hulváta Rychtáře, ale nejdřív bulvární reportérku a jejím prostřednictvím toho blbce Macuru. Tak mám dojem, že to všechno bylo zinscenované a IB, zdecimovaná alkoholem, v tom hrála svoji nejhorší roli.

Endží (So, 9. 4. 2016 - 17:04)

Nevěřím Rychtářovi ani slovo, kde jsou ty maily, proč je neukázal? A ten slovník v údajném mailu od Macury je Pepkův, to on je sprostá žumpa a nechutný ksindl, tohle si zase jen vymyslel, šmejd. Měl by si jít lehnout na koleje,až bude teď výročí...

Stanislava (So, 9. 4. 2016 - 17:04)

To je teda pěkná vzpomínka na její nedožité padesátiny... Je to hnus! A Rychtář i Macura patří do blázince, když ne do kriminálu.

Šárka (So, 9. 4. 2016 - 17:04)

Prosím Vás, nechte jí už v klidu spát...!
Sice nebyla můj šálek kávy, ale tohleto...
Je to hnus! A myslíte na toho jejího příšernýho chlapce? Už takhle toho měl dost, neměl to s bulvárem snadný a Vy pořád vytahujete špinavosti. Jak by bylo Vám?

M. Kožená (So, 9. 4. 2016 - 17:04)

Myslím, že by bylo vhodné, kdyby si pan Rychtář našel nějaké pěkné koleje a počkal na vlak ..... Všem se nám pak uleví. A redaktoři tohoto paskvilu mohou počkat na další. Nejlepší by byl rychlík, páč z nich pak zbyde stejná s.... jako jsou ty jejich výplody.

Petr D. Mráček (So, 9. 4. 2016 - 17:04)

No, tak to je opravdu vzpomínka na Ivetu na úrovni! Nemáte vůbec kousek soudnosti?! Proč pořád taháte na scénu nechutnosti?! Copak Iveta neudělala nic pěkného, co by tady pro její fanoušky zůstalo? Nejde zavzpomínat s úctou?!

A-HA! (So, 9. 4. 2016 - 17:04)

Vulgární nadávky (Jen pro silné povahy!)
V srpnu 2012 napsal Macura zpěvačce nejhrůznější e-mail ze všech. Podle líčení vdovce šlo o slova zhrzeného muže, která měla Ivetu hluboce ranit. „Už nikomu neříkej Miláčku, já ti věřil, fuj, hnus! Bohužel jsem naletěl a až Tě někdy potkám, řeknu Ti to na plná ústa. Nezlob se, ale asi jsi jen obyčejná vychytralá kunda! A pro mě je to lekce, že už do takových kund strkat nikdy nic nebudu! A ještě mi, prosím tě, pošli ceník, kolik ti mám zaplatit za to souložení a další praktiky. Nechci být nikomu nic dlužen. Já ti za to zaplatím... U takových křiváckých, vylhaných lidí, jako jsi ty, se dá čekat ledasco.“ Tak vylíčil Rychtář, který by nikdy neřekl sprosté slovo, nejdrsnější mail a u vulgárních slov téměř studem omdlel.

A-HA! (So, 9. 4. 2016 - 17:04)

V srpnu 2012 dokonce přišel doporučeně poštou Bartošové dotazník, který je potřebný k uzavření sňatku. Podle Rychtáře už byl dokonce vyplněný Macurovou rukou. A vypsal i jméno, datum narození a bydliště zpěvačky. Jen rodné číslo a pár dalších kolonek o osobních údajích nechal na ní.

Božské kázání
V den, kdy přišel doporučený dopis s dotazníkem ke svatbě, obdržel Josef Rychtář od Macury e-mail s názvem Milovat Boha.
„Problém je v tom, že nemilujete Boha a nehledáte jeho vůli, tohle je potřeba. Bůh je ten zdroj síly a lásky, ne žena. Žena je jen zrcadlo Boží záře a zrovna Iveta dokáže tu Boží záři zrcadlit hodně... Ta jakási sláva Ivety pro mě neznamená nic, protože znám slávu Boží.“
To popsal Rychtář, co zhruba zaznělo v dlouhém mailu, který mu šílený Macura poslal.

A-HA! (So, 9. 4. 2016 - 17:04)

Patří do blázince
Samozvaný ochránce týraných žen podle něj nepatří za mříže, ale do blázince. „Já už se dneska na pana Macuru můžu vykašlat, pro mě je to cizí člověk a nezajímá mě. Ale on se všude deklaruje jako ochránce týraných žen a sám se přitom choval úplně jinak, než kázal. Takže všichni by měli vědět, že on není takový, jak se snaží působit,“ dodal Rychtář.
Nabídka svatby
„Nabízím ti svatbu. Koupil jsem už zlatý prsten na znamení toho, že to myslím vážně. Ty potřebuješ lásku a já tu lásku pro tebe v srdci mám, jinak bych tuto nabídku ani nedělal. Ty jsi v jádru v podstatě takový králíček-bobeček a já jsme taky takový králíček-bobeček. Když jsme byli spojeni tělem a duší, nebyl mezi námi žádný problém až do doby, než do toho přišli nějací podivní duchové...“
To psal Macura podle slov Rychtáře v lednu 2012 v mailu s názvem Nabídka svatby adresovaném Ivetě.

Iveta Bartošová (So, 9. 4. 2016 - 17:04)

Strach z elektronické pošty! Ten prožívala Iveta Bartošová kvůli neodbytnému a zhrzenému ctiteli Zdeňku Macurovi. Není divu, že vdovec Josef Rychtář, který už dlouho v bulváru nevystupoval (cca 2 měsíce) dostal odvahu promluvit o nich až dva roky po smrti milované ženy. Z jeho popsání e-mailové komunikace samozvaného ochránce týraných žen mrazí.Trestní oznámení
„Těch mailů, co mám od něj vytištěné, je celá složka,“ prozradil s tím, že výhrůžky dohnaly Ivetu až na policii. „Ona na něj chtěla podat trestní oznámení pro stalking, ale tam tenkrát došlo k tomu, že nějaká policistka, která to měla oznámení přijmout, vedla šetření nemožným způsobem,“ zavzpomínal Josef. „Chtěla, aby Ivetka dovedla svědky ze sousedů, že Macura obchází barák, a zajímala se, jestli se Ivetka neléčí na psychiatrii. To ji tenkrát odradilo. Z policie jsme tedy nakonec odešli a oznámení se nerealizovalo,“ posteskl si Rychtář.

Iveta Bartošová (Pá, 8. 4. 2016 - 21:04)

Iveta se narodila v Čeladné nedaleko Frýdku-Místku, má o patnáct minut starší sestru Ivanu. O mamince ve svých horších chvílích říkala, že vždy ségru upřednostňovala, tu ale její slova hluboce zraňovala. Její otec byl těžký alkoholik a právě odtamtud podle názoru mnohých vychází Ivetiny sklony k závislostem různého druhu. Právě alkohol se otci stal nakonec i osudným, na jeho hrob pak zpěvačka před televizními kamerami slibovala, že ona to na rozdíl od něj zvládne.

I když posledních asi osm let jejího života, alespoň co se pěvecké kariéry týče, bylo nešťastných, nikdo už jí neodpáře, že pro československou pop music udělala spoustu nezapomenutelných songů.

Nejlépe každý uctí její památku tím, že si dnes pustí jednu z jejích pecek. Která bude ta vaše? ?

Iveta Bartošová (Pá, 8. 4. 2016 - 21:04)

Tak komplikovanou osobnost, jakou byla ona, aby jeden pohledal. Lidem buď naprosto důvěřovala, nebo se jich bála. Bála se ostatně i sama sebe. Byly chvíle, kdy nekompromisně zatočila se svými démony, vstala z popela a sekýrovala všechny kolem sebe, pak ale zase klopýtla a stávala se poslušnou loutkou čím dál větších divnolidí. Říká se, že hlavně s výběrem partnerů měla většinou velmi špatnou ruku.

Na sklonku života se do propadlišť dostávala zpět stále častěji. Z posledního dna se bohužel nedokázala vyhrabat.

„Ivetu jsem měl strašně rád a často na ni vzpomínám s láskou. Byla fantastická. Působila na mě tak, že i když všem rozdávala radost svým zpěvem a okolo sebe házela úsměvy, uvnitř byla strašně smutná. Přestože si život nedokázala užít, měla sílu podělit se s ostatními o svůj dar. Vypadala do konce nádherně a myslím si, že kdyby se dožila padesátky, měla by stále princeznovský look,“ říká jeden z posledních Ivetiných spolupracovníků Jarek Šimek.

Iveta Bartošová (Pá, 8. 4. 2016 - 21:04)

Všichni fanoušci před dvěma lety zesnulé Ivety Bartošové (?48) v pátek osmého dubna budou zapalovat svíčky. V ten by totiž pěnici s tak zajímavým a divokým životním příběhem bylo padesát. Místo oslav půjde ale o tichou a smutnou vzpomínku. Co všechno Iveta vlastně zažila? Hlasujte také v anketě na konci článku.

Iveta měla dar okouzlit úplně všechny, i svoje největší kritiky. A to nemluvíme o období kolem roku 1992, kdy si její fotky statisíce chlapů lepily do skříněk. Byla to největší bohyně krásy republiky! Tehdy byla partnerkou Ladislava Štaidla, s nímž má dnes už dospělého syna Artura, fanoušci si ale jistě vybaví i její první lásku s Petrem Sepéšim.

Jenže krása není všechno...

Dnes by jí bylo (Pá, 8. 4. 2016 - 21:04)

Mohla tu ještě být.

Pičus von Prdel (Pá, 8. 4. 2016 - 20:04)

Co je za hovado, ten...Myslím si, že tvému synovi je to u p?dele, tak si vem paralen a nekušni píčoviny!

Reklama

Přidat komentář