Reklama

Trvale stažená předkožka

Honza, 14 let (Út, 29. 4. 2014 - 19:04)

Dnes urologové většinou...četl jsem si pár příspěvků tady, ale nemohu z toho usoudit , co je dobré - lepší :( mám pocit, že si tu spíše každý utahuje z druhého a nevím komu věřit.
Nemám takový vztah s rodiči, aby se mi do toho montovali, ani máma, ani táta - máma se nevyjadřuje o ničem takovém a jak to nosí otec nebo bratr - to netuším. Hygienu dodržuji, to je jasné, ale rád bych to skusil.

Lojza (Út, 29. 4. 2014 - 13:04)

díky za vysvětlení,...Lukášek asi nebude, ale exhibicionista je jak vyšitej. A jiinej je tu zase hodně zvědavej.

Jakube (Út, 29. 4. 2014 - 00:04)

díky za vysvětlení, sleduju tě delší dobu, v pohodě, nemyslím si, že bys byl ten úchyl Lukášek. Jenom mi to není konzistentní, napsal jsi, že ségře se to na koukání víc líbí, a teď, že tě kvůli tomu má téměř za cvoka. Na druhou stranu jsi napsal, že tvá primatipka to vidí vzrušivě. Ale s tou kůžičkou je asi pro ní jednoduší ti ho vyhonit. Snad už jsi ji také ptstěním udělal. Na Vyšší školu snad máte čas.

Jakub (Po, 28. 4. 2014 - 23:04)

a proč ses ho rozhodl mít...Máš plnou pravdu, že mi ji vlastně mamka zachránila. Jsem jí za to vděčný. Důvody, proč ji mám teď pretazenou, jsou dva. Jednak se mi zdá, že jsem moc rychlík, takže by nevadilo, aby se citlivost žaluda trošku snížila. A taky se mi to teď i víc líbí. Sestra kámoše, co má obrizku, se mně jednou u vody zeptala, jestli kluci, co predkozku mají, můžou chodit s pořád prehrnutou. Tak jsem to zkusil a už ji tak mám skoro pořád. Ale jsem rád, že ji mám, kvůli onanii.

Jakube (Po, 28. 4. 2014 - 22:04)

Ještě je asi brzo to nějak...a proč ses ho rozhodl mít takto přetažený ty, když jsi před pár roky málem seděl před možností tvé celkové obřízky penisu jako Jeníček v perníkové chaloupce jako na lopatě Ježibaby téměč obkročmo. JaK čtu tvé příspěvky, není to výsměch tvé matce, která udělala co mohla, že tu kůžičku můžeš mít, a teď tě stejně stejně furt vidí běhat s holým žaludem. To mi prostě rozum nebere.

Proti gustu žád (Po, 28. 4. 2014 - 21:04)

Já to tak nosím asi rok a...jenže si odporuješ, napsal jsi, že se to ségře na pohled líbí a tvou primatipku , kterou teď máš, snad asi první. že jí to poněkud vzrušuje jak chodíš. Hlavně že si má u tebe primatypka na rozdíl od obřezance s čím hrát.

Hanis 29 let (Po, 28. 4. 2014 - 15:04)

Právě, že mě to neboli ani nijak neškrtí ani v klidu ani v erekci, která je ted opravdu hodně častá, když předkožku zase vrátím přes žalud tak po chvilce ten otok zase zmizí. K doktorce se mi s tímhle právě moc nechce. Rozhodl jsem se tak nějak po přečtení různých diskuzí na internetu, hlavně kvůli hygieně a taky aby žalud byl méně citlivý kvůli oddálení ejakulace a taky trochu kvůli estetice, takhle se mi to líbí víc.

Jakub (Po, 28. 4. 2014 - 15:04)

Nosím předkožku staženou...Ještě je asi brzo to nějak poznat. Jestli tě to pořád táhne nebo i bolí, tak si dej pár dní pohov a pak začni znova. Může to být i tím, že máš teď určitě častou erekci. Při ní se prokrví i ta předkožka. Rozhodně bych nespěchal k doktorce. Proč ses rozhodl to mít přetažený?

jirka (Po, 28. 4. 2014 - 14:04)

Nosím předkožku staženou...To je vážný problém vyhledej odborného lékaře

Hanis 29 let (Po, 28. 4. 2014 - 14:04)

Nosím předkožku staženou teprve krátce (cca týden), ale pozoruju malý problém. Předkožka, která je za žaludem mi lehce natéká. Zhruba od puberty kdy jsem začal onanovat jsem měl trochu problém se stažením předkožky, ale postupem času se vše zpravilo a dneska jde přetáhnout úplně lehce, ale stejně je za žaludem nateklá. Může se jednat o nějaký závažnější problém nebo je to jenom reakce na to, že je ted stažená?

Jakub (Po, 28. 4. 2014 - 13:04)

Dnes urologové většinou...Já to tak nosím asi rok a půl. Předkožka mi dobře drží za žaludem, asi díky dobře udělané operaci s uzdičkou. I když mi to dělali dost pozdě. Možná se to líp dělá u větších kluků, než u hodně malých. Při erekci se dobře pozná, že je to dostatečně odříznutý.
Začátek byl pocitově zvláštní, citlivost žaluda vedla k časté erekci. Navíc jsem měl takový dojem, že je to na mně poznat, že ji mám přehrnutou. Jak se tu psalo, za nějaký čas jsem si na to zvykl, asi za 2 měsíce. Zvyknout si na to museli i doma, segra mívá ještě teď občas nějakou poznámku. Ale ona je kapánek prdlá. Jen na sport a hlavně na kolo si ji přetáhnu a kreju žaluda. Kvůli možnosti odření.

Honza (Ne, 27. 4. 2014 - 18:04)

Já začal nosit předkožku trvale stáhnutou teprve nedávno a proto zatím docela bojuju s citlivostí. Bydlím s přítelkyní a rád doma chodím nahý a kvůli citlivosti obnaženého žaludu se mi ted dost často penis postaví, někdy je z toho docela trapná situace, když třeba obědváme a já mám ztopořený penis. Přítelkyni se sice obnažený žalud moc nelíbil, ale po přečtení několika diskuzí uznala, že to tak bude asi lepší.

pták ohnivák (Ne, 27. 4. 2014 - 12:04)

Ahoj, je dobré mít...Dnes urologové většinou zastávají názor, že je pro muže jak z hygienického tak zdravotního hlediska lepší, pokud má žalud trvale odkrytý. U člověka nosícího oděv už totiž předkožka svou ochranou funkci dávno ztratila. Toho se dá dosáhnout dvojím způsobem, buď chirurgickým odstraněním předkožky, kterému se říká obřízka, nebo u koho to jde, jednoduchým nošením stále přetažené vzadu. To však u některých mužů nejde, poněvadž se jim stále v klidu vrací na žalud a pak se musí podrobit malé operaci na uzdičce. Tak to nosí v poslední době poměrně hodně kluků
Z neustálého dráždění nemusíš mít strach. To trvá asi jen tak měsíc, než si žalud zvykne, po měsíci už většina mužů přestane vnímat, že mají žalud stále odkrytý. Pokud bys to chtěl zkusit, tak by to bylo nejlépe začátkem prázdnin, kdy nemáš školní povinosti. Zpočátku je to mnohdy poněkud nepříjemné, než si žalud zvykne a také bývají časté erekce. Pokud nechceš, tak to nezkoušej. Úplně stačí pravidelné mytí žaludu a zásadně si ji stahovat při každém koupání a močení. Mělo by to být čistě tvou věcí, jak to budeš chtít mít. Nevidím jako správné, když se do toho klukům v tvém věku do toho montují matky, které to viděly buďto na nudistické pláži nebo v sauně, nebo se o tom dočetly na internetu a pak nutí své syny, aby nosili svou předkožku neustále staženou vzadu.
Obřízce vůbec nefandím, domnívám se, že pro kluka je lepší, když tu kůžičku má. Jenže, někteří muži, zvláště pak ti starší, jsou z hlediska hygieny taková prasata, že si tu předkožku vůbec nezaslouží. Pak totiž nemají ptáka ohniváka, ale ptáka (v)ohníváka.

maxi (So, 26. 4. 2014 - 07:04)

Co tim myslis jakou hulipapkuDovtip se. Někdo ti jinde radil nudistickou pláž.

Max (So, 26. 4. 2014 - 02:04)

najdi si hulipapku a budeš...Co tim myslis jakou hulipapku

maxi (So, 26. 4. 2014 - 02:04)

najdi si hulipapku a budeš mít po starostech

Max (So, 26. 4. 2014 - 00:04)

Když si tady přečteš...A jakou doporucujes mazani ja sice predkozku mam ale vetsinou ji mam stazenou ale nejaky mazani bych uvital jestli nejky gel nebo neco nemam stym velky skusenosti a taky pokozka aby to snasela zatim pouzivam detsky sprchovy gel krasne to chladi a klouze akorat ty zvuky u toho musim to vzdy kdyz jsem doma sam

pták ohnivák (So, 26. 4. 2014 - 00:04)

Pokud se ji naučíš mít povětšinou přetaženou, tak ti tvůj pták určitě vohnívat nebude.

Pochopil jsi tuto slovní hříčku? Dej na radu, holkám se to líbí.

Jakub (Pá, 25. 4. 2014 - 23:04)

Ahoj, je dobré mít...Když si tady přečteš starší příspěvky, tak se dozvíš, že po obrizce je problém s onanii. Musíš mít nějaký mazání, jinak si žaluda odřeš. A jestli máš predkozku stazenou nebo ne, to záleží jak se ti to líbí.

Honza, 14 let (Pá, 25. 4. 2014 - 21:04)

Ahoj, je dobré mít přetaženou předkožku přes penis pořád (tzn. že je žalud stále vystaven drážedění), nebo stačí mít předkožku přetaženou jen při ztopoření, popř. když jdu na záchod? S tím souvisí i další má otázka a to tak, jestli je lepší mít penis obřezaný, nebo ne?

Reklama

Přidat komentář