Reklama

Trvale stažená předkožka

Iva (Čt, 21. 8. 2014 - 15:08)

Hanko máš správný názor,ale máš pravdu,že se za to u nás platí ve věku jaký má tvůj syn.S tím kloboučkem by asi bylo třeba poradit se s někým kdo s tím má zkušenosti.Obřízka je v modě,mám 2 syny a oba jsme nechali obřezat ještě hodně malí,ale je to fajn a jsem ráda,že to mají udělané.V nízkém věku se za to neplatí,dokonce nám to p.doktorka sama navrhla,že je to možné.Přeji,aby ti to se synem a jeho obřízkou dobře dopadlo.

mgr. Antonín Vl (Čt, 21. 8. 2014 - 14:08)

pro syna chci to nejlepší a...Hanko, vidím do že jde do tuhéno, najednou to vypadá tak, že tys vůbec před půl rokem nevěděla, co to obřízka je, jinak by ji měl už dávno. Jsou věci, které nikdyi veřejně na fórum nenapíšu, ale možná se ti v mailu v něčem přiznám. Pokud budeš chtít, napiš mi na mail [email protected]. Lidi mé jméno tu na doktorce stejně znají, takže ho vyjímečně připomenu, jde o téma, které myslím opravdu vážně, bioetiku a podobné předměty jsme totiž na fakultě měli. Prosím tě, neubližuj svému synovi. Pouze on může časem poznat, co je jeho dobro.

gin (Čt, 21. 8. 2014 - 13:08)

pro syna chci to nejlepší a...Reakce na poslední větu. Pokud to najde jako rozumné tvůj syn, až bude plnoletý, tak aťsi jí nechá udělat. Pokud ho kvůli ní postihne anorgasmie (10%) tak si bude moci stěžovat pouze na svou vlastní blbost. Pokud kvůli tobě, tak ti to neodpustí nadosmrti. Znám už z internetu hodně takto postižených kvůli obřízce. Na německém fóru jsem s nimi v kontaktu, proto jsem jim ten tvůj příspěvek vlepil. Jsou zděšení, že zase bude další oběť tohoto vymývání mozků.
Mě chlapecká onanie neublížila vůbec, toto bych však matce nikdy neodpustil. Hanko, zklidni se a studuj informace z druhé strany. Tvůj syn potřebuje tvou lásku a ne puritánské sekernictví, takto ho zmrzačíš nejen na těle, ale hlavně na duši.

Tomáš (Čt, 21. 8. 2014 - 13:08)

A môžem sa opytat odkedy to...Nosím to tak asi 3 roky. Líbilo se mi to u chlapů v sauně a v bazénu, tak jsem taky začal. No a hlavně se to líbí přítelkyni :)

gin (Čt, 21. 8. 2014 - 13:08)

A mimoto předevčírem byl na německém fóru příspěvek od 23 letého muže, který napsal, že nadosmrti bude své rodiče nenávidět za to, že mu to v tomto věku (9 let) aniž se mohl bránit, nechali udělat? Chceš aby to tak dopadlo?

gin (Čt, 21. 8. 2014 - 13:08)

Oni kluci najdou způsob, jak to dělat i bez předkožky, jenže na to potřebují lubrikant. Ten mu můžeš zabavit.

Poněvadž se tomuto poslední dobou věnuju, tak jsem narazil na příspěvek kluka,(na německém fóru) kterého matka kvůli zamezení masturbace nechala obřezat. Kluci dnes už ví díky internetu, že to lze i s mazadlem, když předkožku nemá. Jenže jeho matka slídila po bytě a mazadla mu zabavovala. Tak přišel na speciální způsob, jak si to udělat pomocí ponožky, a klukovi přeci nikdo nemůže nosit zakázat ponožky. Nakonec si to dělal semkrát denně, aniž měl potřebu. Jeho uspokopjovalo vnitřně to, že nad svou bigotní matkou i přes vnucenou obřízku zvítězil. Opravdu chceš zničit vztah svého syna k tobě? Jinak jsem tvůj příspěvek přeložil do němčiny a už visí na jednom rakouském a německém fóru. Nepřej si vidět reakce lidí tam. Co to je, směs afrického barbarství, amerického chorobného puritánství a islámského středověku? jak mi tam před chvílí odpověděl jeden účastník. Tvé myšlení je zcela chorobné. Chudák tvůj syn. On potřebuje lásku matky, a ne trauma od ní, aby ho zmrzačila na těle? Že ty nenávidíš celkově mužské pohlaví a chudák tvůj syn, který musí v tvé "péči" vyrůstat.

Pavel (Čt, 21. 8. 2014 - 12:08)

Ano souhlasím s ginem.Pokud opravdu máte ráda svého syna,tak mu žádnou obřízku dělat nenecháte.V jeho věku je zcela normální,že již masturbuje.Dělají to skoro všichni.Nemluvte mu do toho a nechte ho objevovat své tělo a to co mu dělá dobře.Každý si tím prošel a troufám si tvrdit,že i vy.

gin (Čt, 21. 8. 2014 - 12:08)

pro syna chci to nejlepší a...Hano, je to jeho tělo a ne tvoje. Tu jde opravdu do tuhého. Máš velice zastaralé informace. Před rokem 1948 byli všichni Britové z viktoriánského nábožebského trojčení obřezaní. Dnes je to v Británii kterývyjímka. Byla to zásluha pediatra Douglase Gaidnera. Toto cirkumfetišisti,kterým jsi podlehla, .zamlčují. Nejmodernější výzkumy prokázaly, že muž má nejcitlivější zakončení svého těla na vnitřní předkožce. To je nenávratně obřízkou ztraceno. Jestli máš ráda svého syna opravdovou láskou, a ne láskou opičí, tak ho nech být. Napíšu až večer, jsem teď v Hamburku v pracovním procesu, takže mám chvilku na tento příspěvek.

gin (Čt, 21. 8. 2014 - 01:08)

Hanko, tady už na doktorce ví každej kdo jsem, že jsem intaktivista. Intaktivistou jsem se stal nedávno, že jsem byl otřesen z příspěvků mladých kluků, kteří těžce nesli, že jim toto bylo nedobrovolně uděláno. Manuel, stejně starý jako tvůj syn měl tu smůlu, že jeho matka byla doktorka, a tak ho její známá chiruržka vopižlala. Jeho bolestivé příspěvky, které psal na rakouském fóru se mi staly mementem.

Co si vlastně myslíš, že ta předkožka je?

Alexander (Čt, 21. 8. 2014 - 00:08)

Mě je 27 a nosím to taky...A môžem sa opytat odkedy to tak nosis kde si to videl alebo ako si k tomu dosiel a v koľkých rokoch?

Jarda (St, 20. 8. 2014 - 21:08)

Také se může stát, že tě pak bude za to nenávidět. Takle dopadla sousedka, která mu to ve dvanácti letech nechala udělat. Teď je mu 25, nemluví kvůli tomu s ní a má pro ní jen sprostá jména.

Tomáš (St, 20. 8. 2014 - 12:08)

Mě je 27 a nosím to taky tak. Takže to není běžné jen u mládeže :)

ooooo (Út, 19. 8. 2014 - 19:08)

Na dovolenke v spoločných...mne je 19 let a ja bych se před vlastnim tatou nesvlekl donaha nikdy

Alexander (Út, 19. 8. 2014 - 15:08)

kde jsi ho videl?Na dovolenke v spoločných sprchách, bežne ho nevidím, posledný krát som ho videl keď mal 10-11, odvtedy sa sprchuje sám a má súkromie, preto som ho nikdy nevidel. Je dospelý, no nahotu neprezentujeme doma umelo, takže sám som bol zvedavý, ako zareaguje, ale povyzliekal sa normálne, tak som ho videl a všimol si to.

a (Út, 19. 8. 2014 - 14:08)

Prvý krát som hladal a...kde jsi ho videl?

Alexander (Út, 19. 8. 2014 - 14:08)

Prvý krát som hladal a docital sa niečo na tomto fóre ohladne trvale stiahnutej predkozky. Netusil som, ze je to hitom mladeze, ale keď na to reálne pozriem, tak je to fakt dobre, uzitocne aj prakticke. Vyznie to možno trosku zaujimavo, no prvý krát som to videl u svojho 17 ročného syna - čiže aj my starší, máme sa co učiť!

nejspíš se u Te (Út, 19. 8. 2014 - 13:08)

Ahoj je mi 23 a predkozka mi...Jedná o tzv. fimosu - zůžení předkozky .
Jak si umýváš sejra - ten Tvůj pták musí pěkně smrdět .
Už kvůli té hygieně bych si to nechal odstranit , mně to dělali ve 13. , nejsem úplně opižlanej , odstranili decentně jen to co překáželo .
Takže zahoď falešný stud a konej !

tomas (Út, 19. 8. 2014 - 12:08)

Ahoj je mi 23 a predkozka mi stale nejde pretahnout, nemam ani nemel jsem vubec zadne problemy pri sexu nebo pri necem jinem, nevadi mi to ze to nejde ale chci se zeptat jestli je to nutnosti aby mi to slo nebo jestli to nicemu nevadi, popravde se stydim a mam z toho strach nekam zajit, tak se ptam jestli se s tim da dal zit aniz bych mel nejake problemy, nebo jestli na to funguje nejaka mast nebo zarucena rada. prosim o rady a odpovedi. dekuji ;)

pro Anku (Čt, 24. 7. 2014 - 17:07)

Tu je paralerní vlákno na stejné téma. Zajímavé příspěvky jsou v polovině dubna a dále.

Petr (So, 5. 7. 2014 - 13:07)

Každý máte kus pravdy!Trvale stažená předkožka je dle mě nejlepší kompromis!Obřízka by měla být prováděna jen když jsou komplikace nebo když se pro ní v dospělosti muž rozhodne.Je to každého věc.Já mám od puberty větší penis a žalud a k tomu jsem míval úzkou předkožku.Šla špatně stahovat a mnohdy nešla vrátit zpět.Bylo mi to nepříjemné.Doktorka říkala,že pokud se to stahováním neuvolní,půjdu na obřízku.Tam se mi nechtělo tak jsem trénoval stahování.Po čase se mi uvolnila natolik,že sama drží za žaludem.A nyní?Mám ji trvale staženou-nonstop,ve dne v noci.Hygiena je na nejvyšší úrovni,žádné nepříjemné pocity v oblečení atd.(ty byli jen pár prvních dní).Žalud si zvykl rychle,přestal být tak citlivý.A navíc-můžu kdykoliv chci předkožku natáhnout na žalud.Při sexu je to super,moje přítelkyně to miluje a moc ráda si s tím hraje.Sama říká,že se jí to líbí.Takže můj závěr je takový,že žalud ukrytý v těsné předkožce bych nechtěl z důvodů hygieny ale obřízku taky ne z důvodů zbytečnosti(v mém případě).Sex s předkožkou je mnohem lepší a zajímavější.A naopak život s trvale obnaženým žaludem je pro mě osobně super!Trvale stažená předkožka je pro mě nej!Toť můj názor:-)

Reklama

Přidat komentář