Reklama

Trvale stažená předkožka

gin (Čt, 28. 8. 2014 - 12:08)

...To je důsledek 3,5 promile.

gin (St, 27. 8. 2014 - 22:08)

No a není to skoro totéž ?-++++++++++++++++++

+
-+-
---
-----------------------

--------

--

Nevím wo co gou, ale intaktivismus ted beru smlrtelnš

-------
-
-

gin (St, 27. 8. 2014 - 09:08)

To, že jsem si to celé nevycucal z prstu dosvědčí tento odkaz. Je to sice ve francouzštině, sám francouzky neumím ani slovo, takže jsem odkázán na strojový překlad. I tak mi to stačí. Tu si může každý přečíst, co je to za hnutí, jehož jsem se stal po půl roce hlubokého studia fenoménu obřízky fanatickým zastáncem.

www.droitaucorps.com/mouvement-intaktiviste

Možná, že vás tam zarazí jména jako Marylin Milošová nebo Steven Svoboda. Vypadá to tak, že bez nás Čecháčků by se asi Amíci z jejich kryptonáboženských sraček oděných do (pseudo)vědeckého hávu vůbec nehli. Nejhorší je, jak vidím na netu má hodně mladých žen i část doktorů těmito pavědeckými kryptonáboženskými sračkami zcela vymytý mozek. Je mi z toho až blivno, po ulicích chodí hodně mladých kocí s takto vymytým mozkem a vůbec si neuvědomují, jak funguje "štětec lásky" a chtějí ho mocí mermo jak u svých nabíječů tak u svých synů barbarsky vopižlat.

gin (St, 27. 8. 2014 - 09:08)

milujem ked sa bavim sám so...Možná že to tak vidíš. Jenže já jsem se pod vlivem svědectví utrpení některých lidí kvůli obřízce stal fanatickým intaktivistou. Takže jsem všude, kde se toto téma jen mihne, nejen tu na doktorce.

Tommy (St, 27. 8. 2014 - 08:08)

milujem ked sa bavim sám so sebou na diskusii

gin (Po, 25. 8. 2014 - 06:08)

Pozor na to !!!
I lékař...Nevím odkud jsi to vytáhl. Jenom vidím, že i u nás mají někteří doktoři vymytej mozek americkými kryptonáboženskými nesmysly.

Tommy (Ne, 24. 8. 2014 - 14:08)

mne je 19 let a ja bych se...preco coho sa hambis? ved je to tvoj vlastny otec a od mala ta holeho videl stale a uz si dospely ved mas 19 rokov

ani u nas sa nahota nepestovala ako pisal alexander umelo nikdy a mamy sa hambim dodnes lebo je zena ale oca, muza ne a to mam 18 rokov

Alexander: Ty si sa hambil alebo skryval pred synom holy?

gin (Pá, 22. 8. 2014 - 14:08)

Správný katolík by měl být zákonitě intaktivistou, protože katolická církev po celou dobu chápala jako smrtelný hřích. Já jsem se s římsko-katolickou cíkví před 4 lety vnitřně rozešel ze zcela jiného důvodu. Na základě podrobného studia historie jsem seznal, že papežská moc je duchovní uzurpace a přestal jsem ji zcela uznávat. Pro mě končí duchovní jurisdikce římského biskupa na hranicích města Říma a dle mě, za těmito hranicemi papež lidem do života mluvit nesmí. Já v Římě nebydlím, tak mě už žádný papež nezajímá, ať je jím kdokoliv. Jedno mi je jasné, pravé Evangalium obřízku zakazuje. Celé to obřízkové trojčení jsem seznal jako odporné primitivní kryptonáboženství, které se na oklamání lidí obléká do rádoby vědeckého hávu.

gin (Pá, 22. 8. 2014 - 14:08)

Svého syna zvlčet nenechám...Nemusíš mít obavy. Kvůli deviaci jsem nebyl ze semináře odejit, ale kvůli občasné zálibě v alkoholu. To studium mi dalo poměrně dobrou průpravu, takže mám určité základy psychiatrie. Neměl jsem obřízku a dlouhé roky jsem nemasturboval. Takže v té kůžičce to není. NZ obřízku vlastně zakazuje a dle církevních otců udělat někomu nedobrovolně obřízku je smrtelný hřích. Takže obřezávání v USA je zvrácenost protestantského puritánství. Proti tomuto mrzačení dětí jsem zaujal tvrdý postoj, když jsem se seznámil s případy anorgasmie kvůli tomu. Teď je pro mě osoba zvrhlá, se kterou nemíním mít nic společného. Kdyby si ke mně třeba taková osoba přisedla v restauraci ke stolu, tak si okamžitě odsednu. Nedobrovolnou obřízku, protože jsou při ní nenávratně amputována nejcitlivější místa mužova těla, považuju za zločin. Kdybych viděl, že toto nějaký pediatr navrhuje jako to ta doktorka navrhla Ivě, tak k němu mé dítě už nesmí.

dan (Pá, 22. 8. 2014 - 14:08)

Obřízka jako taková by měla být udělána na základě rozhodnutí lékaře ze zdravotních důvodů pacienta nebo na základě dobrovolného rozhodnutí a v době plnoletosti. Potom je to svobodné rozhodnutí. Ale ne, že někdo rozhoduje o druhém ,byť by se jednalo o rodiče. Můj názor. Jinak je to pomatenost stejně jako kastrace nebo pošahané náboženství.

gin (Pá, 22. 8. 2014 - 12:08)

Nezbyde mi než ještě reagovat na tento Hanin nesmysl.

"Jinak je obřezán celý arabský a muslimský svět, všichni židé a velká část afričanů, obřezávají se i domorodci v Austrálii obřízka je moderní na celém světě, není mi nic známo, že by u obřezaných mužů nefungoval sexuální život"

Začnu odzadu, mně už je teď známo, že u 10% obřezaných nefunguje. Brát něco jako co je moderní to, co praktikují afričtí či australští primitivové je tedy síla. O obskurním islámském náboženství se středověkým právem šaria snad netřeba mluvit, to je také síla, mnozí muslimové stejně jako ti primitivové obřezávají i ženy. Mimoto, tu v Německu je hodně Turků, mám mezi nimi známé. Mnoho je z nich zcela sekulárních a v obskurní islám už nevěří. Nedávno jsem zjistil, že z mladých Turků v Německu je vopižláno pouze něco víc jak čtvrtina, drtivá většina z nich je intaktní, tedy obřezaní nejsou. Je v současné době mnoho moderních židů, kteří barbarskou obřízku odmítají a místo toho provádějí obřad brit šalom, při kterém je místo kůžičky kluka zástupně obříznuto granátové jablko a kluk zůstane intaktní. Mimoto zakladatel moderního sionismu Theodor Hertzl svého syna Hanze vopižlat nenechal, stejně jako nenechal vopižlat své dva syny zakladatel moderní psychoanalýzy Sigmund Freud. To byli židé na úrovni a barbarské rituály nepěstovali. Co nezmínila, jsou Američani, kde to barbarství na dlouhá léta zapustilo kořeny a teď čím dál tím víc mizí, jsou oblasti na západním pobřeží, Los Angeles, San Francisco, Seatle, kde to barbarství zmizelo už téměř úplně. Mimoto to má původ v bigotním puritánství a chytl se toho umělý pronárod, jehož základem byla chamraď, pro kterou u nás v Evropě nebylo místo. Pominu-li poválečnou emigraci, kde jde o něco jiného, tak se solidní Evropan neměl proč do Ameriky vystěhovávat. Naštěstí toto v USA zakořeněné barbarství už ztrácí půdu pod nohama. Jenže u nás se najdou vymytí lidé, žel i mezi doktory, kteří budou toto barbarství, které je známkou primitivního člověka, považovat za moderní.

gin (Pá, 22. 8. 2014 - 10:08)

nezvratný zásah. Když jsem mu napsal, jak toto bylo provedeno ve dvanácti Manuelovi a jak to jako sedmnáctiletý těžce nese ( a příběhy takových kluků jsem četl na německých fórech hodně), tak mi odpověděl: "Takové matky jsou na odstřel". Ta Lukonova slova platí i pro Hanu. A to napsal tvrdý zastánce obřízky, který se sám nechal obřezat. Já ještě před půl rokem jsem vůbec neměl k obřízce takto negativní vztah, ba naopak. Svědectví lidí, kteří byli kvůli ní postiženi anorgasmií my otevřely oči, a také svědectví žen, které trpí bolestivým sexem s obřezaným anorgasmikem. Dospěl jsem k názoru, že obřízka (zcela výjimečně musí být ze zdravotních důvodů) je svinstvo a proto zastávám nynější postoje. Základní intaktivistické heslo je: RUCE PRYČ OD GENITÁLIÍ DĚTÍ.

gin (Pá, 22. 8. 2014 - 10:08)

Pozeram, ze sa tu diskusia...Zvrta se do pořádných otáček, ale mimo téma. Já sem občas nahlédnu, ale jako umírněného intaktivistu mě toto téma až tak nezajímá. Zjistil jsem, že na západ od našich hranic je toto velmi moderní mezi mladými muži. Anglicky se to nazývá skinbacking. Ti kteří to provozují, říkají, že je to to nejlepší z obou světů, že si užívají výhod obřízky a přitom jim není amputována citlivá předkožka. Co si dělá dospělý s jeho šulinem, je čistě jeho věc. Problém je, když matky, někdy i otcové k tomu vedou své nedospělé syny. Radikální intaktivisté jsou vyloženě proti tomu. Jenže já radikální nejsem, tak bych toto dovedl tolerovat, poněvadž na rozdíl od obřízky se tu nejedná o nevratnou amputaci. Je tu však jeden problém, a to mám zjištěno z více stran, že když toto dělá kluk ještě před pubertou, že mu kůžička která je stažená vzadu, nebude růst spolu s penisem a zakrní, takže to vyvolá stav jako kdyby byl obřezaný, jenom bez nože. Tento skinbacking praktikovali jako povinný některé indiánské kmeny v severní Americe, dokonce jeden čas mnoho Američanů, kteří se to od Indiánů naučili. V omezených hygienických podmínkách při táhnutí prérií ve vozech to bylo praktické. V USA však na dlouho zvítězilo zvěrstvo rutinní obřízky z čehož se však Amíci pozvolna vymaňují. Je jeden národ v dnešní době, kde je skinbacking povinný, a to jsou Japončíci. Tam jsou kluci od 12 let vedeni k tomu, aby nosili předkožku stále vzadu. Kdyby někdo zjistil, třeba ve sprše, že má některý muž předkožku na žaludu, tak by takový byl na dlouhou dobu společensky znemožněn. Tolik k tématu. Hana vlezla na špatné vlákno, a každá taková u mne jako intaktivisty narazí. Jestli to nechá klukovi i přes určité mé příspěvky udělat kvůli zamezení masturbace, tak je evidentní, že se u ní jedná o psychickou poruchu, která se nazývá sociopatie. Bohužel naše zákony děti před takovými matkami nechrání. Největší český zastánce obřízky lukon, je zásadně proti obřízkám dětí, uznává, že pouze dospělý se může rozhodnout pro tento

Alexander (Pá, 22. 8. 2014 - 06:08)

Pozeram, ze sa tu diskusia zvrtla do poriadnych otacok, myslím si ale, ze spôsob masturbovat v ich veku sa vždy najde. To, ze syn nosí trvale stiahnutu predkozku neviem odkiaľ ma, ale povazujem to za jeho rozhodnutie a fajn riesenie. Ma priateľku, zrejme ma v tom aj ona s nim jasno a možno ona sama ho k tomu viedla.
Ja sám za seba poviem, ze masturbujem velmi malo, lebo mam manzelku a vynikajuci manželský /sexualny/ zivot, ale keď masturbovat, tak jedine, ako pise Tomas, ze iba trenim zaluda

gin (Čt, 21. 8. 2014 - 19:08)

Nikdy bych nebrojil proti obřízce, kdybych se nesetkal s oněmi případy anorgasmie. To je, že asi u 10% obřezaných žalud tím že je pořád odkrytý zkeratinizuje časem nadměrně, a proto ztratí úplně citlivost, u zbylých 90% jen přiměřeně, takže nemají s obřízkou žádné problémy, spíše mají výhodu, že vydrží dýl. Nikdo však nemůže dopředu čuchat, jak to u něho dopadne. U těch 10%, co je to postihne, tak jsou někteří, aby si zachránili zbytek citlivosti žaludu, nuceni nosit trvale SENSLIP, věc podobnou kondomu, přes kterou se dá i močit, takže se ani při močení nesundává a sundává se jen při sexuální aktivitě. Toto fanatičtí zastánci obřízky zamlčují. Kdo nosí předkožku pouze vzadu, tak u něho dojde taky k znecitlivění, ale nikdy ne k takovému, aby to dospělo až do tak fatálního stavu, protože má citlivá zakončení na vnitřní předkožce zachována a ne amputována, jako to má obřezaný.

gin (Čt, 21. 8. 2014 - 19:08)

Myslet si, že bez...To vím dobře. Na circlistu jsem četl, že mnozí obřezaní kluci masturbují mnohem častěji než neobřezaní. Také jsem četl, že starší chlapi už pomocí přetahování předkožky nemasturbují, poněvadž časem zjistí, že metodou jak to děláš ty, si užijí více. Obřízka se jako metoda kvůli zabránění masturbace jak jsem četl vůbec neosvědčila. Naopak, ty kdo kvůli ní trpí anorgasmií poškodila tak, že se nemůžou udělat při normální souloži ale povede se jim to jenom při dlouhé masturbaci.

Tomáš (Čt, 21. 8. 2014 - 18:08)

Myslet si, že bez předkožky nejde masturbovat je nesmysl. Sám si mnohem víc užiju masturbaci, když mám předkožku úplně staženou a rukou jezdím přímo přes žalud, než když si přetahuji předkožku.

gin (Čt, 21. 8. 2014 - 18:08)

Znám hodně případů, co...Jinak se nejedná o žádné německé fanatiky, ale o lidi, kteří mají kvůli obřízce zničený sexuální život a trpí anorgasmií. Četl jsem hodně těchto vnitřně bolestivých příběhů a kvůli tomu jsem se stal intaktivistou, aby se to lidem kvůli stupidní operaci, při které je amputováno až 70% nejcitlivějších zakončení, už nestávalo.

gin (Čt, 21. 8. 2014 - 18:08)

Znám hodně případů, co kvůli tomu trpí sexuálními problémy. Pokud je už teď zvyklý ji nosit vzadu, tak je řezání pro něj naprostý nesmysl a zbytečné trauma. Je prokázáno, že u drtivé většiny kluků, co začli nosit předkožku trvale vzadu před pubertou, tato nemá až mu bude penis růst do dospělé podoby, tendenci dále růst, takže zůstane zakrnělá a on bude mít žalud stále obnažený, jako by tu obřízku měl. Jen se k tomu takto dospěje přírodní neoperační cestou. V klidu mu sice dozadu natáhnout půjde, ale jak ji pustí, hned sklozne za žalud. Ve ztopoření mu pak natáhnout na žalud nepůjde, takže obava, že by mohl tímto způsobem masturbovat je zbytečná. Jinak obřízka masturbaci nezabrání, ani neeomezí, jak dokázaly výzkumy. Hanko, speciálně u tebe jsem volil slova, abych se tě nikterak nedotkl. Nejsem radikální intaktivista, těm vadí i toto, mně ne. Hodně matek to dnes dělá takto přirozeným způsobem bez operace. Výsledek je prakticky stejný jako u volné obřízky, jenom není kluk vystaven zbytečnému chirurgickému zásahu. Anglicky se tomu říká autocirkumcision neboli autoobřízka (samoobřízka). Moje rada, dbej na to, aby ji nosil striktně trvale vzadu a věřím, že nakonec budeš s výsledkem spokojená a jeho uchráníš od zbytečného řezání na nejcitlivějších částech, které je pro kluka v jeho věku vždy traumatické. Takto nemůžou vzniknout komplikace, jejichž riziko při operaci je. Věřím, že to tak klapne. Ode dneška trvej na tom, aby ji nosil důsledně vzadu, částečně je na to už navyklý, a ona se mu v pubertě pak zkrátí sama, shrnutá totiž nemá tendenci růst. Ono plno kluků vypadá, že má obřízku a vůbec ji nemají, asi 10% v pubertě vyroste penis, ale předkožka ne, takže pak vypadají jako by měli obřízku. Touto bezbolestnou neoperační procedurou se toho dá docílit, a nemusíš ho vystavovat zbytečnému traumatu. Má to tu výhodu, že mu nebude amputováno jediné z jeho citlivých zakončení. Prosím tě, dej na mou radu. Držím ti palce.

gin (Čt, 21. 8. 2014 - 16:08)

Hanko máš správný...Jenom žasnu, kolik doktorů je u nás ovlovněno bigotní náboženskou americkou pavědou. Špičkoví evropští pediatři a urologové na to nikdy nenaletěli, jenom tak doktoři z Horní Dolní. Dnes už mladí muži vědí, na základě nejnovějších výzkumů, že jim takto byla nenávratně amputována nejcitlivější část jejich těla. Proto jsou mnozí tak rozhořčení a naštvaní. Holky proč si myslíte, že v USA, baště této pavědecké zrůdnosti se začíná od toho upouštět? Jenom někteří čeští stupidní doktoři, kteří si myslí, jak jsou moderní. Jenom žasnu, kolik doktorů je tímto jedem nakaženo.

Reklama

Přidat komentář