Reklama

Roztroušená skleróza

? (St, 6. 10. 2010 - 17:10)

Popsal jsem jak jsem se RS...Padl tady dotaz, zda vám MR prokázala, zda už RS nemáte, jak tvrdíde? proč jste neodpověděl?

pro eli (St, 6. 10. 2010 - 15:10)

nepodařilo se mi odeslat zprávu , je mail v pořádku?

eli (Út, 5. 10. 2010 - 20:10)

Popsal jsem jak jsem se RS...prosila bych toho pana nebo,zda by mi napsala jakou metodou se da vylečit RS, pišete ze jste to popsal,ale já bohužel nevim kde,to je moje adresa:[email protected]

děkuji

Pro has (Út, 5. 10. 2010 - 19:10)

Važení,moje maminka má RS...RS lze opravdu léčit konopím a to konopným výtažkem tzv. fénixovými slzami, posílám několik odkazů, kde se dočteš víc a je tam i kontakt na lékárnu, kde lze tento výtažek koupit: http://konopijelek.cz/index.php?stranka=knizka3&kapitola=dalsi-nemoci

Tady lze koupit: http://konopijelek.cz/index.php?stranka=info-pacienti

Video "Útěk před lékem" - doporučuji všem ke shlédnutí: http://konopijelek.cz/index.php?stranka=video

Více o výtažku: http://www.legalizace.cz/konopi/technicke-vyuziti/lecive-vyuziti/konopny-vytazek/

has (Út, 5. 10. 2010 - 17:10)

Važení,moje maminka má RS již několik let.Poslední rok má silné bolesti a záškuby.Bohužel léky nezabírají.Doslechla se o marihuaně, ale ona nekouří. Tak jsem si říkala co třebas čaj-odvar...jenže nevím jak na to.Má strach abych ji "nepředávkovala" budu vděčná za jakoukoliv informaci

. (Út, 5. 10. 2010 - 15:10)

Popsal jsem jak jsem se RS zbavil , člověk se musí rozhodnout, že pro to udělá vše.Drtivá většina lidí však hledá důvody a výmluvy,pro to , aby nemuseli nic dělat.Všichni se přesvědčili, že moderní medicína jim nepomůže ale jak stádo věří, že je to nejlepší řešení.Kolik z vás se rozhodne a začne na svém zdraví pracovat?Sami se můžete uzdravit, bez léků ale je k tomu třeba vůle a rozum.Vůle do toho jít a rozum to pochopit.

Rachel (Út, 5. 10. 2010 - 15:10)

dobry den.chci se zeptat proc...Protože neexistují léky,co by ji dokázaly vyléčit,pouze zmírňují příznaky a zpomalují její postup.

klara (Út, 5. 10. 2010 - 09:10)

dobry den.chci se zeptat proc to neni vylecitelna nemoc.

patrik (Út, 5. 10. 2010 - 09:10)

dobry den jak se stim smirit.mam uz rosrtousenou sklerozu uz 6let a teyko se stim zije nedokazu se soustredit na praci na rodinu proste na nic jsem stoho strasne zoufalej nevim co mam delat.

kamila (Út, 5. 10. 2010 - 09:10)

zdravim je mi 45let a mam uz 13let rs a mam se celkem dobre diky lekum ktere me pomahaj.ziju jako kazdy jinej clovek.

petra (Út, 5. 10. 2010 - 09:10)

dobry den mam rs uz 5let mam ty same priznaky jako kazdej co ma rs.nevim jak se toho zbavit muzu poradit nemyslet na to zit normalni zivot.

ILONA (Po, 4. 10. 2010 - 15:10)

Mám RS, píchám si Avonex...AHOJ GABINO JA MAM RS UZ 1ROK A PUL A VIM O CEM MLUVIS .MELA JSEM TYHLE PRIZNAKY TAKY.UZIVAM AVONEX TAKZE VIM JAKY TO JE KDYZ RANO VSTANES A NEMUZES SE ANI POHNOUT.JA MAM 4LETOU DCERU A VER MI ZE TO NENI VUBEC PRIJEMNY KDYZ TVOJE DITE KOUKA JAK JSI BESMOCNA A CEKA KDY MU UDELAS SNIDANI NEBO POMAZLIT JIT NA PROCHAZKU,PROSTE SE TO NEDA OVLADAT ALE JE TO PRYC A JSEM RÁDA ZE SE MUZU VENOVAT SVI DCERI NAPLNO.MUZU TI PORADIT NEPODLEHEJ TOMU DA SE TO PREKONAT I BEZ PSYCHOLOGA.

Petra (Po, 4. 10. 2010 - 15:10)

Mám RS, píchám si Avonex...pro Gábinu:
Já mám RS deset let, píchám si Copaxone. Unavená jsem příšerně ale mám pocit, že doktory to vůbec nezajímá. je mi 25 ale cítím se na plnej invalidní. taky nedokážu ráno vstát, ale zas představa, že když nevstanu, nic neudělám, mě donutí. Někdy mám pocit, že i to je zbytečné. Začla jsem brát antidepresiva, ale myslím, že se to dokonce zhoršila. Zhoršenou únavu jsem pozorovala při braní jakýchkoli léků. Bohužel radu pro tebe nemám, taky bych pořebovala.

A k té zázračné metodě - tomu moc nevěřím. Když jsem zkoušela něco podobného (a to jsem toho zkoušela hodně, jen abych byla zase zdravá), bylo mi příšerně zle a několikrát jsem omdlela. Mám podváhu a nemůžu si dovolit ještě zhubnout. Jednou jsem si (blbec) koupila nějaký přírodní tabletky, který prý nahrazují kortikosteroidy, v dobré vůli jsem je začla brát a pak následovala ataka a ochrnutí napůl těla. Nikdy více takový pokusy! Co si píchám Copaxone aspoň nemám ataky (píchám si 2 roky).

% (Po, 4. 10. 2010 - 14:10)

Lenko, začni bojovat. Přeci...Pokud je dětem 12 let,tak se již mohou rozhodnout sami,kde budou bydlet, zda u otce nebo u matka,a soud k tomu přihlédne.S tím pak rodiče nic neudělají.... A v dnešní době se děti dají hodně koupit majetnějším rodičem.

ANONIM (Po, 4. 10. 2010 - 14:10)

JA DEPRESE RESILA TAK ZE JSEM PILA BYLINKOVEJ CAJ PSYCHOZEN,JE TO DOBRY ZE VAS TO HODI DO POHODY.KOUPITE HO V BYLINKARSTVI.

Karolína (Po, 4. 10. 2010 - 13:10)

nemohli byste mi nekdo...Měla jsem také hrozné bolesti nohou. Dostala jsem na to lék Gabator a teď je to lepší. Deprese mám taktéž, beru antidepresiva. Řekla jsem si,že horší je třeba ztratit zrak nebo sluch. Jsme na tom pořád lépe. Nezbývá než čekat na vědecké výzkumy. Přeji hodně sil.

Gábina (Po, 4. 10. 2010 - 13:10)

Já jsem se RS zbavil...Jak víte, že jste se RS zbavil? Potvrdilo vám to vyšetření na MR? Může to být jen váš dojem,protože jste možná ve fázi,kdy nemáte žádné potíže.

. (Po, 4. 10. 2010 - 13:10)

Já jsem se RS zbavil úplně, takže to lze.Moderní medicína to nedokáže.Doporučuji postupovat, jak jsem to dělal já.Zkuste na začátek pít pouze vodu , může být s trochou citronu nebo slabý čaj asi 3 dny.ráno a večer je třeba si čistit střeva klystýrem.Pak je třeba jíst převážně syrovou stravu hlavně ovoce a nic pečeného, žádné pečivo.Podruhé jsem pil vodu 10 dní a ze střev po týdnu začala vycházet téměř černá voda.Ta je signálem, že ozdravný proces byl zahájen.Po třetí jsem pil vodu 15 dní.Po týdnu jsem shodil 7 kilo, ale druhý týden už váha dolů nešla a držela se na stejné úrovni asi 64 kg.Černá voda šla ze střev po 6 dnech každý den.Byly to litry hrozné špíny.A ataky RS byly pryč.Uvolní se vám neuvěřitelným způsobem klouby.Také doporučuju dávat si vlhké ponožky na nohy přes noc a přes ně igelit.To je podle mne jediná cesta, jak se uzdravit.Druhou možností je smířit se s nemocí.

ilona (Po, 4. 10. 2010 - 13:10)

zdravim vsechny co se leci s...nemohli byste mi nekdo poradit jak stim zit.

ilona (Po, 4. 10. 2010 - 13:10)

Ahojte,našli mi jedno...zdravim vsechny co se leci s rs .je mi 25let mam 4letou dceru.pred rokem a pul mi zjistili rs zaclo to tim ze mela jsem zahned ocniho nervu pak jsem absolovala veskera vysetrenia potvrdilo se rs.ted trpim depresi a mam stridave nalady.mivam bolesti dolnich koncetin ,zad ,svalu,atd.

Reklama

Přidat komentář