Reklama

Roztroušená skleróza

petr (Po, 25. 10. 2010 - 07:10)

I mě přiklepli RS před 6lety.Odmítnul jsem medrol jelikož mi po něm bylo šíleně.Dnes se zjistilo,že to nebyla RS.Jsem rád za intuici a necpal se tím svinstvem.Všem přeji hodně štěstí.I lékaři dělají chyby :-((

Evža (Ne, 24. 10. 2010 - 23:10)

Nechápu jak můžete takto reagovat na dobře míněnou radu. Nikdo vás nenutí toto číst ani se radami řídit. Názýváte někoho pitomcem, přitom vám evidentně mnoho věcí nedochází.Asi vám vůbec nevadí, že lékaři hasí jen požár (ve vašem tělě) chemickými přípravky, které vám sice možná na chvíli uleví, ale dlouhodobě zatíží organismus a vůbec neřeší příčinu onemocnění Na tom co pan neznámý píše je hodně pravdy. Hladovkou se neléčí RS jako taková, ale lze odstranit její příčinu. Dělejte co myslíte, slepě věřte lékařům, zobejte chemii, ale úzdravu nečekejte. Je třeba se skutečně vzdělávat a používat mozek.
Fungují skutečně velmi jednoduché věci, jen je nutné najít odvahu je vyzkoušet. Nic to nestojí a tělu to určitě pomůže. Pane neznámý díky!!!!

Pane, (Ne, 24. 10. 2010 - 23:10)

Já jsem několika lidem...Vaše poslední slova svědčí o tom, jak velký jste pitomec. o RS vůbec nic nevíte, jinak byste netvrdil takovou pitomost, že hladovění a pití vody s pacientem nic neudělá. Kdybyste RS nědy v životě měl, dobře byste věděl, jaký stres to pro organismus znamená, a jaké důsledky to můž pro pacienta s RS mít.
Jděte už k šípku a zachraňujte jiné pacienty. Prosím. Věřte, že u žlučníkářů naděláte se svou teorií mnohem méně šody než tady.
Děkuji.

- (Pá, 22. 10. 2010 - 09:10)

Já jsem několika lidem poslal naprosto průkazná průběžná vyšetření a přesto je to nepřesvědčilo.aby se sebou něco udělali.Tak jsem došel k závěru, že to nemá smysl.Každý nemocný se může přesvědčit sám, když si to zkusí, zda to funguje.Nemůže nic zkazit, protože jediným prostředkem je voda a tou si nemůže uškodit.Je možné postupovat pomalu po několika dnech a postupně a budete cítit, že se stav zlepšuje.Jak jsem citoval z knihy Malachova pokud se vydrží 14 dní zlepšení je velmi výrazné.Já se řídil myšlenkou, když mi mod. medicína nepomůže, zkusím všechno, zvlášť když mi to nemůže uškodit.
Většinou tyto informace lze čerpat z knih a ty bych opravdu doporučoval, popisují jak postupovat a jak vše probíhá a uvádí i případy nemocných.
Dozvěděl jsem se také o přednášce , která se koná zítra v Praze, na Malé Staně v Nosticově paláci od 11h., týká se půstů a detoxikace.

Johanka (Čt, 21. 10. 2010 - 13:10)

Vaše odmítavé reakce plně...Pane neznámý. Já stále nećhápu,proč nechcete předložit pádné důkazy,že jste si RS vyléčil.Vždyť není nic jednoduššího, než že se porovná nález, kterým vám RS diagnostikovali a pak nové vyšetření z MR a lumbální punkce. Pokud máte pravdu,současný nález bude negativní. Proč nechcete toto podstoupit? Tvrzení, založené na vašich pocitech nemuže přesvědčit ani laiky ani lékaře. Pouze fakta. Když budu např.někomu tvrdit,že nemám horečku,protože se necítím špatně, dokáži to jen tím, že si teplotu změřím......

- (Čt, 21. 10. 2010 - 13:10)

Vaše odmítavé reakce plně chápu.Moje první reakce, když jsem byl ve vaší situaci byla stejná,ale začal jsem shánět informace a pa jsem si ověřil, že to neuvěřitelně zabírá.Když to pomohlo mně, jsem přesvědčen, že to může pomoci i dalším lidem.
Co se týče střevní mikroflóry, co více škodí sliznici střeva, voda nebo hnijící výkaly?Zkuste trochu přemýšlet.To vám řekne i dítě, které ještě nechodilo ani do školy.V nemocnicích se konečně také začíná používat hydrocolon-terapie.
Vezměte si seznam nemocí a kolika ze můžete zbavit, které jsou beze zbytku vyléčitelné?Téměř ve všech případech to je ta určitá stabilizace, která se stále zhoršuje.Samozřejmě každý člověk má rozhodovat o svém zdraví a hledá další možnosti jak se uzdravit.A takových lidí stále přibývá.

l... (Čt, 21. 10. 2010 - 11:10)

Paní I...Děkuji za...50 .

l... (Čt, 21. 10. 2010 - 11:10)

Ještě bych se zmínil o tom...Pro ...!!!!
Myslím že sem by měli psát příspěvky opravdu jenom "TI"!! kreří o této nemoci něco vědí,a nebo ní trpí.
U této nemoci se proboha nedají dělat šarlatánské hokusy pokusy!!!!!
Buďme rádi,že se konečně našlo něco jako jsou interferony,které dokážou při včesném podání tuto nemoc satabilizovat!Vždyť Ti kteří touto nemocí onemocněli moc dobře vědí,že stabilizace je pro NÁS moc velká výhra.A o vyléčení z RS víme také své.A s klystýry,bych si nezahrávala už vůbec,říká Vám něco střevní mikroflora?!PROSÍM NEPLEŤTE LIDEM HLAVY!Děkuji za všechny RS nemocné l...

--- (Čt, 21. 10. 2010 - 07:10)

Ještě bych se zmínil o tom klepání, jak píše paní, když přestane jíst.Přerušením stravy se nastartuje očistný proces a v případě závažnější nemoci dojde k silnému třesu celého těla, který trvá asi hodinu.Tělo to potřebuje k uvolnění škodlivin.Není to nic nepříjemného, nejsou u toho nepříjemné pocity, jen se silně klepete.O této reakci se v knihách nepíše, ale já na to lidi upozorním, že k tomu dojde a pak vědí o co se jedná a nepřekvapí je to.Tato reakce je velmi účinná, měli ji lidé , kteří trpěli těžkými nemocemi.Zvláště po této reakci je třeba si vyplachovat střeva klystýrem, protože uvolněné usazeniny krev dopraví do střev.Já jsem si to také zažil.
Co se týče předcházejícího příspěvku, já ve svých příspěvcích uvádím citace z řady knih, které si lze koupit v našich knihkupectvích a přečíst a zda existují kliniky , co jsem uvedl, lze si to také ověřit.Ne všichni lidé dělají něco kvůli ocenění.Jak je naše myšlení ovlivňováno , připomeňme si nemoc šílených krav, ptačí chřipku, prasečí chřipku a co přijde dál.Nesmyslně se vybíjeli stáda,drůbež ve vesnicích , očkovalo se .Co to bude letos?

Vy ňoumo! (St, 20. 10. 2010 - 23:10)

V naší republice léčebné...a kolik Nobelových cen za "vyléčení" RS už ti Rusáci dostali???
Nebo je snad patnáct milionů švédských korun nezajímá? Ani Vás ne?
Podotýkám, že před dvaceti lety léčba RS neexistovaka, ty prášky byly fakt k ničemu. Přestaňte ale lidem blbnut hlavy, když nevíte, která bije...
P.S. Jaký je Váš nález na MRI? Pokud tedy vůbec víte, co to je.

neznámý (St, 20. 10. 2010 - 17:10)

V naší republice léčebné hladovění nemá uznání , přestože je to nejúčinější způsob vedoucí k uzdravení.V Rusku jsou v několika městech kliniky, ve kterých se léčí hladem například na moskevské klinice č.68.Velkým propagátorem tohoto způsobu uzdravování je autor řady knih G.P.Malachov.Doporučuji Jeho knihu Hladovění, ve které najdete informace jak postupovat.Krátce budu citovat co píše o RS.:RS je charakteristická ztvrdnutím určité části těla.RS je hladověním dobře léčitelná, dokonce i její zanedbané formy.V těchto případech je nutné absolvovat několik hladovek v trvání 15 až 25 dní.První hladovění způsobí, že nemocní se cítí celkově lépe,zlepší se koordinace pohybů a funkce končetin.Často také pacienti, kteří jsou nuceni ležet vstanou a jsou schopni se pohybovat.Takové zlepšení a další pokrok jsou závislé také na pečlivě propracované dietě.
Dále citace k hypertonii.:Hladovění má silný vliv na krevní oběh.Hlad působí okamžitě přímo na základní příznak .Tlak se od prvních dní zmenšuje akonce i při trvajících dlouhodobých onemocněních se normalizuje během 10 až 15 dní.
Já dodám bez léků. Musím se trochu smát, že paní napsala, že na léky nebude mít nárok.Vy je totiž už nebudete potřebovat.Já jsem bral před více jak 20 lety 12 prášků denně a bylo mi řečeno, že to je do smrti a já přes těch 20 let neberu ani jeden.
Trochu mně vadí, že se mluví o hladu, ale jde o to, že se pije voda s citronem nebo čaj a hlad člověk nepociťuje, spíše to je chuť.Ale když si uvědomí, jaké nemoci se zbaví, tak to stojí za to ji překonat.Protože se hladovky staly součástí mého života,už jsem jich absolvoval téměř 90, říkám lidem, když si tělo zanesete nevhodnou stravou, tak si ho zase občas vyčistěte a pak nebudete nemocní.Konzultace s lékaři, kteří nemají osobní zkušenosti je těžká, když o tom nic nevědí, protože se to neučili.
při studiu medicíny.Mělo by to být povinné a pak by došli k zajímavým poznatkům a mohli by radit jak to dělají např. v Moskvě nebo na Floridě.

Lena (St, 20. 10. 2010 - 15:10)

Milá Leno,já jsem o důchod...Paní I...Děkuji za odpověď. Já tedy nevím, jaký mám nález, tedy vím, že mám RS, píchám si 3x týdně. Ale podle čeho to pak posudkový berou nevím. Je fakt, že teď už vím, že bych v práci celý den nevydržela. Někdy ta únava je hrozná, občas mám po píchnutí chřipokový stavy, takže jsem celý den mimo provoz - teploty , bolesti kloubů, atd.bolesti očí, časté běhání na záchod. Tak nevím. V současný době jsem na nemocenský. tak jsem zvědavá, jak dopadu. Můžu se zeptat kolik vám je let?

JH (St, 20. 10. 2010 - 13:10)

Pane neznámý jsem...Pane neznámý. Souhlasím s Evžou. Píchám si Avonex, který nesmím přestat brát a kdybych to tak udělala, na další léčbu bych už neměla nárok. A vůbec si neumím představit, že za těch 5 dnů pití vody bych měla jet alespoň jednou do práce.Nevím,jak bych to vydržela psychicky.Když mám hlad, tak se celá klepu a musím dostat do žaludku alespoň něco.

? (St, 20. 10. 2010 - 13:10)

Dobrý den,
tak jsme...To vám vše ´vysvětlí v MS Centru a řeknou vám kde máte čerpat pravdivé informace

Evža (St, 20. 10. 2010 - 12:10)

Pane neznámý jsem přesvědčena, že máte pravdu. Je to jedna z cest ale ... myslím, že jde také o psychycké rozpolození pred zahájením půstu. Většina autorů však uvádí, že je po dobu půstu nutné neužívat léky a chronicky nemocný pacient by měl být v kontaktu s lékařem. Jak jste toto řešil, např. u hypertenze vysadit léky? Asi nenaleznu lékaře který by akceptoval tento způsob léčení. Zkoušela jsem dvoudenní půst s léky ...celkem bez problémů, ale to je asi málo.Bylo by možné s vami konzultovat některé praktické kroky?_Děkuji za odpověď.

Petra (St, 20. 10. 2010 - 11:10)

Dobrý den,
tak jsme nedávno zjistila, že nejspíš trpím RS, nikdo mi k tomu nechce nic konkrátně říct, a tak bych se chtěla zeptat, zda je to normální. Jsem po vyšetření LP, MR a ještě mě te%d budou posílat do nějakého centra, ale nikdo mi neřekl, zda je to vážné, nebo co vůbec tato nemoc znamená. Může mi o tom někdo říct prosím víc?

JH (St, 20. 10. 2010 - 10:10)

Paní Jolano,já jsem to...Paní I... Zajímalo by mě, také jak hodně Vás RS postihla,že máte plný invalidní důchod.Já mám 1. stupeň a bojím se,že mi ho vezmou,protože léčba mě sice stabilizovala,ale nemohu každý den fungovat.Sehnala jsem si práci na zkrácený úvazek s tím,že když se stane,že ráno nevstanu, nic se neděje, protože si to napracuji jindy.

l... (St, 20. 10. 2010 - 10:10)

I... chci se vás zeptat na...Milá Leno,já jsem o důchod vůbec neusilovala,6 let jsem byla v částečném a teď jsem dostala plný.když jsem šla poprvé před posudkového lékaře tak jsem se srašně styděla,že mě tam moje doktorka poslala.Ještě před tím než mi doktor stihl něco říct tak jsem ho prosila ať mě pošle domů,žeto nechci,jen se pousmál a řekl mě tak to jsem tady ještě neměl.Můj nález byl,ale takový,že se se mnou o tom vůbec nebavil a bylo.Až po čase zjistila,že bych to v práci na plný úvazek nevydržela.nějáky čas to +- šlo až to vyvrcholilo PID.V práci bych to už nezvládla.Záleží na nálezu a to je vše.
Ale upřímně není o co stát.pa pa

Lena (Út, 19. 10. 2010 - 15:10)

Paní Jolano,já jsem to...I... chci se vás zeptat na ten důchod, dostala jste ho bez problémů? Jako dlouho jste o něj usilovala a zda máte nějaké viditelné "postižení" díky RS. Mnoho lidí se totiž s RS velice marně o důchod snaží, protože někdy vypadají jako , že jim nic není. Díky za odpověď.

l... (Út, 19. 10. 2010 - 14:10)

S tím tak docela...Paní Jolano,já jsem to myslela úplně jinak.Samozřejmé je,že Marta má jít k lékaři(a také to píše,že je objednaná na neurologii).To jsem tam ani nepsala,aby lékařům nechodila.Jenom jsem se jí snažila vysvětlit,že nemá cenu se zajímat o stavy druhých,protože je to u každého jinak,RS to taky nemusí vůbec být.A že vím očem mluvím RS mám několik let mám plný důchod,a moc dobře vím jaké to je když člověk čeká na odpověď lékařů.PROTO PROČ MARTU ZATĚŽOVAT NĚČÍM CO NEMÁ POTVRZENÝ.

Reklama

Přidat komentář