Reklama

Dala jsem šéfovi

Pavel2 (Ne, 14. 9. 2014 - 19:09)

Ty ses opravdu hloupy, nebo...To ty si hloupá, co sem furt motáš nějaký středověk a rok 1938? Dneska je úplně jiná doba, alespoň pro zatím. I když si myslíš, že tady u nás v republice je bída, tak se zkus někdy v životě podívat směrem na východ nebo na jih do Afriky a uvidíš, že se tady máme jako prasata v žitě, tady u nás nemusíš krást chleba aby jsi nechcípla hlady, nemusíš šukat s nadřízeným, aby jsi měla prémie. Drtivá většina lidí tady si za svoji chudobu může sama. Kdo se snaží a tak se špatně nemá. Rozhodně ne tak, aby musel za ,, něco" spát s nadřízeným nebo soudcem.

Co sem taháš Mnichov 1938? Jaký ustupování zlu?

Ondra (Ne, 14. 9. 2014 - 18:09)

V nouzi člověk provede cokoliv . Např. Milena Vukotič ze Sarajeva v roce 1992 jedla lidské maso zemřelých spoluobčanů a díky tomu přežila .

Radka (Ne, 14. 9. 2014 - 18:09)

:-) Ty jsi ale snílek. Tak...Ty ses opravdu hloupy, nebo hloupeho hrajes? Priklad se nemusi vztahovat na tebe, aby dolozil argument. Kdyz uvedeme Mnichov jako priklad toho, kam vede ustupovani zlu, neni treba abychom byli v Mnichove v roce 1938 a potkali tam Chamberlaina.

Pavel2 (Ne, 14. 9. 2014 - 07:09)

Ok, tak podle vzoru Jean...:-) Ty jsi ale snílek. Tak za prvé, nejsme v Iranu ani Francii nýbrž v české republice, kde je krádež chleba dle současné legislativy klasifikována jako ,, přestupek" jelikož jeho hodnota je nižší než pět tisíc korun. Za druhé, tím pádem se vyhnu soudu a žádný zkorumpovaný český soudce po mě soulož za prominutí trestu chtít nebude :-) Tohle se ti taky moc nepovedlo :-)

Radka (So, 13. 9. 2014 - 23:09)

Upřímně Radko, jaká je...Ok, tak podle vzoru Jean Valjeana ukradnes bochnik chleba, jenze to udelas v Iranu a nepujde po tobe inspector Javert, ale saria. Hrozi ti tucty ran a leta v iranskem vezeni, mozna i amputace ruky. Soudce ti ale rekne, ze kdyz mu zaridis souloz s tvou ceskou holkou, pusti te domu. Predpokladam, ze bys nejen premlouval tvoji holku aby te tim zpusobem zachranila, ale kdyby ten soudce chtel, vyspal by ses s nim i ty.

Mirek (So, 13. 9. 2014 - 20:09)

Mirku!Neslučuj paušálně...Ano,většinou oboje nejde spolu dohromady,ale idea je to moc hezká.Vím že v reálu to funguje poněkud jinak,ale nebudu ustupovat od mého přesvědčení,jen abych se podřídil dnešní době.Každopádně ale díky za přání,a tobě taky přeju podobně.

Nela (So, 13. 9. 2014 - 19:09)

To máš sice úplnou...Mirku!Neslučuj paušálně dohromady lásku a sex vždycky to společně nefunguje i když je to krásné když se to podaří zharmonizovat.Realita je poněkud jiná.Ve spoustě případů je láska bez sexu a naopak sex bez lásky.Přeji Ti abys dosáhl té harmonie obojího a hlavně aby Ti to v životě vydrželo.

Pavel2 (So, 13. 9. 2014 - 19:09)

Treba si vybrat mezi smrti...Upřímně Radko, jaká je pravděpodobnost, že budeš umírat hlady a za kus žvance někomu podržíš? Takhle to chodilo ve středověku :-) To jsi hodně přestřelila :-) A jinak, pokud bych se do takové situace dostal já, tak bych to jídlo ukradnul.

Mirek (So, 13. 9. 2014 - 19:09)

Nerozumíme si.Já mluvím o...To máš sice úplnou pravdu,ale i v případě pokud šéfku znám,tak bych nepřistoupil na její intimní návrhy,protože to může narušovat vzájemné vztahy na pracovišti,vydírání apod.Ale jde i o to,že s člověkem kterého nemiluju,bych nemohl nikdy nic mít,byt' by se nejednalo o štětku v baru.

Nela (So, 13. 9. 2014 - 19:09)

Nelo,já nemám středověké...Nerozumíme si.Já mluvím o holce,kterou znáš,ne štětku která po tobě v baru vyjede pro prachy.A šéfku u které pracuješ,tu přece znáš,nebo snad ne?Pokud by se ti dva neznali,asi těžko by ho ona požádala o takovouto intimní laskavost.

Mirek (So, 13. 9. 2014 - 19:09)

Takže nevystříkal,protože...Ono to vůbec nemusí znamenat,že pokud ho o to ani nepožádá,že si to vůbec nepředstavuje.A třeba nemá odvahu podniknout takový krok,at'už z jakéhokoliv důvodu.Mě by se například hnusilo souložit šéfovou za výhody,a přitom žádný moralista nejsem.I kdyby mě o to požádala,slušně bych odmítl.Lidé se mají milovat z lásky,a nebo když si chtějí bez oboustranných nároků na jakoukoliv finanční či jinou odměnu spolu jen tak užít.Jiné důvody neuznávám.

Mirek (So, 13. 9. 2014 - 19:09)

Takže,pokud je holka v sexu...Nelo,já nemám středověké myšlení,ale když už jsme u toho,tak rozhodně bych se zajímal o to,pokud by holka byla sama iniciativní,z jakého důvodu se to děje.Protože za vším se něco skrývá,a pokud jde něco takpodežřele jako po másle,nikdy to není po dobrém.Nevím jestli bych já holku posílal ke gynekologovi,ale rozhodně bych se zajímal o její sexuální minulost.Rozhodně bych nejásal nad iniciativností holky,a tak tím nepotvrzuju tvůj vzoreček jakým měříš muže obecně.

Nela (So, 13. 9. 2014 - 18:09)

Bohužel se tě, Nelo, musím...Takže nevystříkal,protože by jí ani nenapadlo Tě požádat,že.Oni totiž ti co nemají žádnou šanci,nejlíp vědí coby,kdyby.

mirek (So, 13. 9. 2014 - 18:09)

Ja sem dal taky šéfovi...

Radka (So, 13. 9. 2014 - 18:09)

A to myslíš jak?Treba si vybrat mezi smrti hlady, nebo se vyspat s nekym, kdo ti da jidlo.

Alík (So, 13. 9. 2014 - 18:09)

Takže,pokud je holka v sexu...Bohužel se tě, Nelo, musím znovu zeptat, co to meleš za hovna?

Mirek a já o voze, ty o koze.

Tady je řeč o tom, jestli bych za odměnu vystříkal svoji šéfovou, kdyby mě požádala.

Nela (So, 13. 9. 2014 - 18:09)

Ano,šéfka je sice...Takže,pokud je holka v sexu iniciativní,což spousta chlapů vítá,tak ty ji pošleš ke gynekologovi?Vzpamatuj se!Ty doby,kdy iniciativa slušné ženy v tomto ohledu byla nemyslitelná ,je pryč.Zaspal jsi dobu,je tu jednadvacáté století.

Honza (So, 13. 9. 2014 - 18:09)

Kazdy ma svou cenu a taky...A to myslíš jak?

Radka (So, 13. 9. 2014 - 18:09)

Kazdy ma svou cenu a taky zalezi na okolnostech. Jestli sex s sefem za to, ze neztratite zamestnani je prilis vysoka, co takhle sex za zivot?

Mirek (So, 13. 9. 2014 - 18:09)

Míro!Šéfka není...Ano,šéfka je sice holka,at'už mladší a nebo starší.Ale pokud si řekne sama o sex,už to mi připadá absurdní,a rozhodně mi přijde v pořádku,když on v takovém případě požaduje,aby mu předložila zprávu o své čerstvé gynekologické prohlídce.Tam je to zcela oprávněné,a důvodu proč si tak počíná,se nelze divit rozhodně tolik,než kolik se diví impotent proč mu to nejde.

Reklama

Přidat komentář