Reklama

Holky a nahota doma

Honza (Pá, 23. 5. 2014 - 16:05)

Já mám zážitek s nahotou...Takže doma to dopadlo jako v tom filmu Slunce seno elektrika, jak tam ty chlapiska přišli k tomu rybníku, kde se ráchali nahatý kluci a holky, a ten jeden chlap řiká: "Jé, hele, to sou holky ze vsi! Jiřina! A Alča! To je naše Alča! Pocem, já ti tu prdel zmaluju!

A jak dopadla tvoje kámoška? Vo tom ste se pak určitě bavily, ne?

d (Pá, 23. 5. 2014 - 16:05)

tenkrat jsi si pipinu holila nebo ti ješte nic nerostlo?

Danča (Pá, 23. 5. 2014 - 15:05)

Před segrou nebo před...Lidí tam právě byla plná pláž. Jinak bych to asi neřešila a byla klidně nahatá, takto to bylo těžší

Tereza (Pá, 23. 5. 2014 - 15:05)

Jo, vypadala, ale myšlení...Před segrou nebo před holkama bych se ve 13 asi nestyděla. Holka jako holka. Kdyby tam byli kluci tak to by bylo jiné

David (Pá, 23. 5. 2014 - 14:05)

Přesně tohle znám moc...Taky znám, často nás vyloženě ukazovali a drželi abychom se nemohli zakrýt. Ted už na to s jistým vzrušením rád vzpomínám ale tehdy jsem z toho že jsem ve 14ti ještě holý a mám ho malého měl celkem trauma a to že mě takto ukázali holkám byla pro mě noční můra.

Danča (Pá, 23. 5. 2014 - 14:05)

No pokud si v těch 13...Jo, vypadala, ale myšlení jsem ěla už 13leté holky, takže jsem se styděla za to že jsem nahá i za to jak vypadám no a hlavně za to že nikdo opravdu při pohledu na mě nepozná, že mi 8 není. Ségra mi to tehdy pěkně dala sežrat no, povedo se jí to.

Petr (Pá, 23. 5. 2014 - 14:05)

Nepsala jsem že mě nutila,...No pokud si v těch 13 vypadala na 8 tak ses fakt nemusela za nic stydět.

Hanis (Pá, 23. 5. 2014 - 14:05)

Tak u nás se tohle stávalos...Přesně tohle znám moc dobře taky :-) jenže já byl vždycky ten malý a slabý, ještě ve 14 jsem vypadal jak děcko. I tak to byla ostuda a holky potvory z toho měly obrovskou srandu.

Danča (Pá, 23. 5. 2014 - 14:05)

Nepsala jsem že mě nutila, spší to byl takový psychologický nátlak, řekla všem že ji mi teprv 8 a pak mi i ty její kámšoky říkaly ať neblbnu, že to se ještě nemám za co stydět a přece nepřijdu o koupání a tak no. Bylo mi už hloupé říct že mi je 13 když věřily těm 8mi.

Petr (Pá, 23. 5. 2014 - 14:05)

Mě to udělala ségra, když...Jak tě mohla nutit, kdybys nechtěla tak přece nahatá nebudeš, ne?

Eva (Pá, 23. 5. 2014 - 13:05)

Tak u nás se tohle stávalos spíš klukům, pamatuju si že kluci vždycky jednomu z nich sundali ve vodě plavky a pak s nima zdrhli na břeh a my holky se pak samozřejmě dívaly a měly z toho srandu :-D Ale samozřejmě to většinou udělali těm nejslabším z nich, takže ti byli ještě maliččcí a holí a s náma to nic nedělalo, jen to byla sranda. Kluci, kteří se nám líbili a u kterých bychom tu nahotu vnímaly asi jinak si bohužel uměli plavky uhlídat ;-)

Tereza (Pá, 23. 5. 2014 - 12:05)

Tak to je dobrý trapas,...Trapas to byl pořádny, v naší partě a určitě i lidé z okolí se o tom dost bavily. :) Bylo nám nějak 16 a půl, já měla dvojky prsa a dole slušné strniště, protože jsem se tehdy ještě neholila. Od té doby nahota někde venku nehrozí.

P. (Pá, 23. 5. 2014 - 12:05)

Já mám zážitek s nahotou...Tak to je dobrý trapas, kolik vám tehdy bylo?
Trapasy se tady ještě neřešily, máte někdo podobný? My se s klukama v pubertě taky koupali nazí, ale naštěstí bez nějakých trapasů.

Danča (Pá, 23. 5. 2014 - 12:05)

Mě to udělala ségra, když jsem se jí vnutila s kamarádkama k vodě, bylo mi 13 a ony už maturantky. No plavky mi schválně jako že zapomněla a pak mě nutila být tam nahatá a holkám tvrdila, že chodím teprve do třetí třídy. Nějak jsem si netroufla tam udělat scénu, takže to tak nakonec bylo ale protože jsem byla opravdu hodně nevyspělá, nikdo to neřešil, samozřejmě až na mě. Ségra mi to pak ráda často připomínala ale i já se k tomu hodně ve vzpomínkách vracela, tehdy to byla hrůza ale pak jsem na to myslela často.

Tereza (Pá, 23. 5. 2014 - 11:05)

Já mám zážitek s nahotou docela negativní. Měli jsme nedaleko domu zatopenou pískovnu kam jsme se v létě s chodívali koupat. S mojí nejlepší kámoškou jsme tam chodili někdy k večeru a občas se koupaly bez plavek. I tehdy jsme plavky nechaly na břehu a šly plavat. Po chvilce přišlo pár kluků od nás ze vsi, chvilku šmírovali, ale pak odešli. Když jsme potom vyšly z vody, zjistily jsme, že nám ty plavky museli sebrat. Chvilku jsme jen tak seděly a přemýšlely co budem dělat, ale nakonec jsme se stejně rozhodly, že prostě budeme muset nahaté domů přeběhnout, nic jiného se dělat nedalo. Naštěstí to daleko nebylo, ale i tak jsme musely přejít takový malý lesík, přejít přes dost rušnou silnici a pak přeběhnout v naší ulici až domů. Myslím, že jsem zaběhla světový rekord :) nejhorší to bylo v naší ulici, protože tam jsme několik lidi potkaly. Doma jsem dostala pěkně seřváno a od té doby nahé koupání jen doma ve sprše. Byl to trapas jak hrom. :)

Niki (Pá, 23. 5. 2014 - 08:05)

Niki, a jak jsi na tom s...Teď jsem na tom tak nějak normálně, nahota se mnou už nic moc nedělá, ty pocity časem zmizely, taky už vypadá normálně. Na nuda moc nechdím, ti lidi kolem mi nesedí.

Niki (Pá, 23. 5. 2014 - 08:05)

A byli tam třeba i nějací...Tak vrstevníků tam bylo spousta. Nejdřív jsem se styděla hlavně před klukama ale postupně jsem si uvědomila že se mnohem víc stydím když jsou poblíž mě stejně starého holky které mají plavky a už jsou za "velké slečny" zatímco já kousek od nich jako nahaté děcko. Když tam byla třeba nějaká stejně stará holka nalíčená a četla si ženský časopis a pak si sundala vršek a lehla si na břicho a kluci na ni stejně koukali i když nešlo nic vidět a já byla kousek dál s holým zadkem a každému to bylo jedno, to se mnou dělalo asi nejvíc. K hotelovému bazénu jsme ale nechodili.

d (Čt, 22. 5. 2014 - 21:05)

kdo si jednou nahocení oblíbí tak pobyt bez plavek bude vyhledávat furt.

Jakub (Čt, 22. 5. 2014 - 21:05)

Už jsem to tu psala, byla...Niki, a jak jsi na tom s nahotou teď, když už nevypadáš jako malá holka? Doufám, že se nestydíš a užíváš si sluníčka i koupání bez, je to přece o moc příjemnější, nez v mokrých plavkách.
Nejlepší je to ve větším naturistickem kempu. Tam je každý nahý nejen u vody, ale celý den. U chatky, v restauraci, při sportu nebo procházce po kempu. 14 dní jsme nikdo na sobě nic neměl.

Petr 38 (Čt, 22. 5. 2014 - 20:05)

Nebudu hodnotit co je a co není divné, ale přidám jednu svou zkušenost. Jsem už trochu starší, bydlíme na vesnici v podhůří takže se sousedy nejsme namačkaní těsně vedle sebe. Naši sousedi mají dvě dospívající dcery, letos 14 a 17 let, celá rodina nudismus vyznává a tak se i chovají. Loni v létě, když jsme k nim přišli na návštěvu tak se obě dvě koupaly na zahradě nahé, na starší již byla vidět vyspělost a i na mladší byla vidět začínající puberta. Ta starší se sice hned odběhla obléknout, ale mladší zůstala i před náma bez plavek a občas s náma seděla v altánu. Později jsme se s jejich rodiči na toto téma začali bavit a ti jako zapálení nudisti tvrdili, že se snaží těm holkám v tomhle dát volnost a pokud se samy nestydí tak není důvod to nějak řešit. Nejsme s manželkou žádní puritáni tak jsme to teda dále neřešily ani my. Ale je vidět, že každá rodina je prostě jiná, co někomu připadá nenormální je pro jiného zcela běžné.

Reklama

Přidat komentář