Reklama

Holky a nahota doma

Ondřej (Út, 30. 5. 2017 - 15:05)

sexualitu vnímají i ty...A co Teda koupání se doma ve vaně kdo s kým může , kdo s kým ne a dokolika let ? Děkuji.

Jaromír (Út, 30. 5. 2017 - 14:05)

Tady dalšího mravokárce....sexualitu vnímají i ty nejmenší děti a právě zkušenosti z nejútlejšího dětství, tj. do 5 let, to člověk najvíc formuje na celý život. Podvědomě to v něm zůstává, i když si to dotyčná osoba ani neuvědomuje. Navíc ta nahota obykle pokračuje i poté, před pubertou, na jejím začátku, průběhu. Tady dívka vnímá otce už jako sexuální objekt. Zážitky z ranné puberty i doby krátce před ní opět v člověk zůstávají velmi hluboko, víc než třeba co někdo zažije až v době, kdy mu je 20.

I když na 11leté dívce ještě zpravidla není co vidět, krom té čárky dole, tak je krajně nevhodné, aby takto stará dívka nahá přecházela po bytě před svým otcem nebo dokonce bratrem. Toto musí skončit dnem 9. narozenin. Jinak má dívka vše poté špatně nastavené, obnaží se před kde kým a s kdekým se i vyspí!

Nahota mezi dětmi a rodiči, to má zkrátka silný náboj incestu. Legitimní je leda, když rodiče vidí děti nahé do nějakých 9 let, u chlapců do 10. Pochopitelně malá děti musí někdo koupat, ale ani tehdy nesmí děti vidět své rodiče. Obnažování se před dětmi nebo nerespektování jejich nahoty od určitého věku, to je stejná zhouba, jako když někdo učí děti nemravnosti, např. sleduje s nimi porno ap. Děti se učí od rodičů, když jsou rodiče perverzní, tak toto se přenese i na nevinné děti!

máme (Út, 30. 5. 2017 - 13:05)

u dětí je třeba...Tady dalšího mravokárce. Ty vole to snad není myšleno vážně, že když malá holka uvidí nahého chlapa, stane se z ní děvka. Měl bys se jít léčit a ne tady slintat kydy na diskusi.

Jaromír (Út, 30. 5. 2017 - 13:05)

u dětí je třeba respektovat jejich intimitu. Nemá být, aby nahé děti rodiče viděli - od začátku puberty nebo spíš ještě před jejím nástupem. Nečekat na dobu, až to dítěti začne třeba být silně nepříjemné, že je před rodiči nahé. Na dívce není sice nic vidět, jen čárka, ale nahá před tatínkem, to musí skončit dnem 9. narozenin. Pak se nedivme, že dívky ztratí zábrany, jako normální jim pak přijde ledacos. Nevadí jim, že ji vidí nejen otec, ale i nějací kluci nebo dospělí muži. Zkrátka, vyrůstá z ní dívka či žena lehčích mravů. Taky je zlé, když dívka od mala vídá otce obnaženého, např. jde nahý z koupelny, nebo se před ní převleče na pláži, dcera vidí vše ap. Toto fakt není normální, pak taková dívka a mladá žena má velmi posunuté vnímání sexuality. Sama se obnaží před kdekým, chodí vyzývavě oblékaná, nevadí ji, že uvidí nahého muže, začne žít promiskuitně!

Stjně zvrhlé jsou i ženy, před svými syna se producírují nahé, od mala, mnohdy neskončí ani nástupem puberty či synovou dospělostí. Pochopitelně se synovou nahotou problém nemají, některé jsou tak aktivní, že mu i prohlíží genitálie. Za což by muže v naší zemi zavřely, u ženy to je normální!

Jardo, (Po, 29. 5. 2017 - 23:05)

Spodní prádlo je určené k...tak ji nenos.

Jarda (Po, 29. 5. 2017 - 23:05)

Spodní prádlo je určené k nošení pod šaty a proto bývá průhledné. Také chodíš po zahradě v krajkových kalhotkách a podprsence?
Pohodlnější je doma podprsenku vůbec nenosit.

Petra (Po, 29. 5. 2017 - 22:05)

Doma i na zahradě chodíme s přítelem v prádle.V těch vedrech je to příjemnější.Nevidim žádný větší rozdíl jestli mám kalhotky od plavek anebo spodní prádlo.Je to i daleko praktičtější,protože když přijedeme z práce,nemusíme se do žádných plavek převlékat,ale jen shodíme vrchní ošacení.A prádlo mi příde i pohodlnější než plavky.

Leona (Po, 29. 5. 2017 - 21:05)

Jsem mladá holčina co se neholí a chloupky mám přes 10 cm. U sebe v patře chodím nahá. Taťka zaťuká než vejde. V pátek přijela sestřenice, narodila se jí holčička, tak jsem hlídala jejího syna prvňáka. Přes den sestřenice kojila, tak jsme obě byly na balkonu nahoře bez. V sobotu a neděli si sestřenice potřebovala odpočinout a s malým jsme šli na ryby do pískovny. Já se opalovala celý den nahoře bez. Sestřenice bydlí ve vile s celou rodinou tak je její syn na ženskou nahotu zvyklý.

Nika (Čt, 25. 5. 2017 - 17:05)

Ahoj jsem 15letá hočlina a chci zažít to co tu některé holky psaly,že by mě máma nechávala u vody bez plavek a celkvě mě brala a chovala se ke mně jako k malé. Mám mladšího bráchu,mám ráda posh barbie styl. Vypadám o dost mladší než holky ze třídy,dá mi dost práci vypadat na těch 15ct ale jinak jsem hezká holka. Napište na mail: [email protected] kdyby mě chtěl někdo delší dobu radit a pomáhat aby se mě to povedlo. Díky Nicol.

janca (Ne, 21. 5. 2017 - 15:05)

Nahotu mam rada tet us zacinaj tepla muzu bejt naha

r.k. (Ne, 21. 5. 2017 - 13:05)

Ahoj myslim ze natom nic neni...přsně tek. souhlas...

katka (Ne, 21. 5. 2017 - 12:05)

Ahoj myslim ze natom nic neni ze nekdo chodi nahej nebo ve spodnim pradle doma na zahrade?a pokud to nekomu vadi tak at je nesleduje?

JJJ (St, 17. 5. 2017 - 21:05)

Ahojky, našel by se někdo... Napiš Karolíně ta ti dá školu [email protected]

Karolína (St, 17. 5. 2017 - 14:05)

Ahojky, našel by se někdo kdo by byl ochotný mě přes email vést k tomu aby mě rodiče zase vnímaly jako malou holku a ja mohla zaživat zase nahotu a stud?

[email protected] se ze se nekdo ozve...rada bych ukoly pres email a celkove vedeni....dekuji

Tereza (Čt, 9. 2. 2023 - 15:02)

Velice rada se stebou poďelim

soused (Pá, 12. 5. 2017 - 15:05)

Já nevím, ale naše sousedka v pohodě poměrně často vyběhne vyvěsit prádlo nebo vybrat poštu na dvorek nebo něco udělá v zahrádce jenom v podprsence a v kalhotkách nebo v punčocháčích. Bydlíme čtyři rodiny ve společném dvoře a nikdo z toho vědu nedělá. I když asi mojí manželku bych na to nepřesvědčil.

Jarda (Pá, 12. 5. 2017 - 15:05)

Soused ve slipových plavkách po zahradě chodí a nic divného se mi na tom nezdá.

Hana (Pá, 12. 5. 2017 - 14:05)

Nezdá se ti Hano,že je to...Je to jako by tvůj soused stál před barákem jen ve slipech . Brrr

Jarda (Čt, 11. 5. 2017 - 18:05)

Když se chce celá opálit?
U nás holky chodí na koupaliště v podprsence od plavek a nikdo je nepomlouvá, podívejte jak chodí oblečené.
Tak proč by nemohla být v plavkách na zahradě.

Jindra (Čt, 11. 5. 2017 - 18:05)

Co takhle šortky a tílko ? Nezdá se ti Hano,že je to věc názoru?Divím se,jak se někdo může pohoršovat nad ženskou v plavkách na zahrádce.To je snad normální,ne?By mě zajímalo,v čem vidíš problém.

A proč by ti 50-ti letá ženská jak lunt nevadila,a 30-ti letá v plavkách ano?

Vážně netuším,o jakém studu a cudnosti mluvíš.Není to spíše ze tvé strany zastaralý rádoby náboženský předsudek?

Reklama

Přidat komentář